Objavljeno: 25 maj 2004 09:30 Naslov: alfa 145
jz mam 146 nej bi bla zelo podobna, avto je fajn zadeva. nas je ze 4 leta star smo mel sm redne servise. uglavnm je zanesljiv. Smile
Mja nc pametnga nism mel za povedat.

PiLLLe je napisal/-a:Objavljeno: 24 mar 2004 23:51
Evo se moja misu glede tega avtaAvto je matkin cupa ga dojaja hudo, zdj ce se misls preseravat po cest ti ga nebi priporocu k sm meu ze skor ene par bliznjih srecanj k prvo majo bremze v pizdi
drugo pa ti ga na vsakm ovinku vn dofuka zdj nevem lahk da ma mat mortizerje sfukane sam od kar ga mamo je tko
drgac kar se tice masine je cist kul mi do zdj nismo mel se niti enih problemov pa mam fotr mehanika k skos caka do zadne sekunde predn kj poprav pa do zdj ni blo nc resnga razn rednih servisev
Ce se le da pejt pa testno voznjo pa sprobi ce ti bo vsec kup drgac pa ne
aja prasanje zate pikl Kako si ga spustu? k jst kamor kol sm uletu pa reku ce majo kj za r19 1.4 e nimajo nc v bistvu majo sam za spredn deu mene pa mot zadn:) k je k đip zadi:) pa kok te je kostal ce ni skrivnost:) tnxy pa pa
HeP][MeN je na dan 05 feb 2004 ob 22:56 je napisal/-a:tok slabo pa še men ni šlo ko sm miško prvič pomoču v farbo
MacTron je napisal/-a:Caterham:
BTW: Kero je pa prvi post na tem forumu?
naj ti pomagam... tole je tvoj prvi postObjavljeno: 23 jul 2004 15:17 Naslov: Kje je tema o razbiti Cobri?
Zanima me samo kje je tema o cobri ki se je razbila na tromostovju? A je bila slucajno v napacnem delu objavlena? Kater del je pa primeren za to?
MacTron je napisal/-a:Caterham:
BTW: Kero je pa prvi post na tem forumu?
naj ti pomagam... tole je tvoj prvi postObjavljeno: 23 jul 2004 15:17 Naslov: Kje je tema o razbiti Cobri?
Zanima me samo kje je tema o cobri ki se je razbila na tromostovju? A je bila slucajno v napacnem delu objavlena? Kater del je pa primeren za to?
področje: Avtoakustika in avtovideo Objavljeno: sre feb 06, 2002 9:01 am Naslov: Re: Re: Renault Clio 3 vratni zvocniki
admin pravi:
Kok je sploh? 13?
v clitoa 3-ko v vrata koker vem grejo 13... z malo predelave pa bi morale pomoje jet tut 16-ke
kot je ze nekdo napisal... ne glej podatkov maksimuma ker so brezve ...
croma_man je napisal/-a:Objavljeno: 02 nov 2002 22:46
iščem števec od fiata crome novejšega tipa (s sprednjo masko bolj špičasto) delali so jih od 92-98...števec je pa tak da ma igle osvetljene in seveda obratomer...če lahko kdo zrihta...može tudi italija al pa kej naj mi pove približno ceno pa se zmenimo..
LP Milan
YOC je napisal/-a:A mi zna kdo povedat a so tista poceni olja, k dobiš 5L za 4 jurje sploh za kej oziroma a so res kao tolk slabša od "uveljavljenih"?
tnx
YOC
YOC je napisal/-a:A mi zna kdo povedat a so tista poceni olja, k dobiš 5L za 4 jurje sploh za kej oziroma a so res kao tolk slabša od "uveljavljenih"?
tnx
YOC
Zanimam se za nakup (rabljene) alfe 156 in me zanima če je kdo kje zasledil kak crashtest tega avtomobila. Euro NCAP ga ni testiral, drugega testa pa tudi nisem uspel najti. Sej ne da se preveč zanašam na te teste ali da kupujem avto zato da se bom zaletaval :P , vendar avto ki ga kupujem ni ne vem kako poceni in glede na rezultate alfe 147 sem pač radoveden. 147-ka se je pri čelnem trku porazno izkazala(zložila se je ko harmonika in to pri 64km/h).
hvaležen bi bil za kak nasvet, morda tudi iz osebnih izkušenj.
Hvala za odgovore, LP
Polooo je napisal/-a:Objavljeno: 12 feb 2006 23:14
Mene pa zanima, če je kdo na svojga polota dau strasnke pragove pa sprednja pa zadnja podaljša in kok ga je pršlo. V a3m bi mi to + montažo in barvanje računal okol 180k. Men se zdi to mau preveč.Kok prbližn je vs pršlo pa kje ste to kupil pa če ste zadovoljnji.
lp
esem je napisal/-a:meni se pi zdi, da korejci ne morejo iz svoje kože - luči in maska a la novi punto, pod odbijačem c4, je pa res, da zdaj tuje ideje že skor boljš izpeljejo od originalov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost