HajdukS je napisal/-a:LOL @ firestorm
Jah ta se je odlocu da jih bo probal posekat pa mu ni lih najbolj uspelo.![]()
![]()
Glede soapboxa ti bom pa tko reku, velik vecji dosezek se mi zdi, da lahko en mladenic kupi 10 let staro supro za 2mio jo predela za nadaljnih 2mio in pol na avtocesti mirno draga z enzotom za 700.000 EU. Jst bi se bolj smejal modelu v enzotu. Ampak to sem samo jst.
Aja pa lahko je punca v supri 1000x hujsa ne vem kaj si hotu s tem povedat (verjetno da je edina moznost zate, da zapnes hudo zensko, to da ferrarija kupis)
Pa ne razumem zakaj bi se zaletel?
Dejch je napisal/-a:Mah dej presega kje ze? Natunana pizdarija do daske, jo presega samo na dragu, to pa lahko prakticno katerkol avto nardis. Nehte ze sanjat prosm vas lepo. Na progi nimajo za burek, zato so vedno na avtocestah neki repencjo. Pa naj se kdo natuna enza, pa mislm da noben sploh neb mel za burek. Pa ne govort o ceni, temu se rece ekskluzivnost in cist nc druzga.
FireSTORM je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Mah dej presega kje ze? Natunana pizdarija do daske, jo presega samo na dragu, to pa lahko prakticno katerkol avto nardis. Nehte ze sanjat prosm vas lepo. Na progi nimajo za burek, zato so vedno na avtocestah neki repencjo. Pa naj se kdo natuna enza, pa mislm da noben sploh neb mel za burek. Pa ne govort o ceni, temu se rece ekskluzivnost in cist nc druzga.
oprost mal me je spravlo v smeh
tunat enzota?![]()
je sploh mogoče?![]()
če je...se sploh splača?
mislim da so ti avti kar dovol že tovarniški tunani, in močno dvomim da če bi ti imel denar da bi ga kupil in vzdrževal in vse to da bi še ga potem šel tunat samo zato da boš dokazal da je tvoj avto boljši od ene supre![]()
skratka, take avte še bol tunat in tirat gor nek nitro in kaj te vem je zame nesmisel
INFINITI je napisal/-a:Mislim, da je tudi tako, da morajo lastniki enzotov podpisati, da se ne po nič brkljalo po njih ali "uničevalo" po delavnicah. -Sej a ni celo, da se ne sme prodajat kar nekaj časa po nakupu in da moraš biti tovarni znan lastnik in voznik ferrarijev?
Tist o mulcih je že res - ni vsak zdej zmožen z enzotom tekmovat; vendar jih je kar nekaj ki lahko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov