igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Sr mar 15, 2006 10:34 pm

Me vstavjo. Vozniška, prometna, ste kaj pil. Ne. boste pihali? Ni problema? se vsedem v njihov avto in začne iskati puhalico. pol se pa začneta prerekat kdo jo je kam dal. Na koncu je reku. Dons ne bo nič. Bo drugič.

Uporabniški avatar
Marko_mx-3
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Marko_mx-3 Sr mar 15, 2006 10:45 pm

Najbolj bedno je meni ko me je ustavil in sem vedel da me je na radar dobu, pa mi reče komtrola dokumentov. A ni bolj simpl da lepo reče vozniško pa prometno prosim in stopite z mano da si ogledate rezultat meritve. Ne pa da pregleduje dokomente potem pa reče ste prehitro pripeljal.

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Sr mar 15, 2006 11:09 pm

Marko_mx-3 je napisal/-a:Najbolj bedno je meni ko me je ustavil in sem vedel da me je na radar dobu, pa mi reče komtrola dokumentov. A ni bolj simpl da lepo reče vozniško pa prometno prosim in stopite z mano da si ogledate rezultat meritve. Ne pa da pregleduje dokomente potem pa reče ste prehitro pripeljal.

:roll: :roll: :roll:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Če mar 16, 2006 2:06 pm

Po tem ko sem uletel na radar z 94km/h na 60 umejitve
Policaj: Kaj se vam pa učke tak svetijo?

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] Ne mar 19, 2006 5:18 pm

Ko še nisem bil polnoleten sem se z motorjem peljal po pasu za lpp in taxije nakar me vstavi policaj. Dam mu dokumente in mi reče.

P: Tole bo pa kazen (ne vem točno, vendar dosti SIT).
jaz: Ne ne bo
P: kaj?
jaz: nisem še 18
P: (pogleda izpit) Pa res, potem bo pa sodnik
jaz: Ja to pa bo

napiše listek in reče srečno
:D

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne mar 19, 2006 6:15 pm

Policaji na hrvaškem 1.

-Grem čez mejo za Zagreb in ker je lepa avtocesta ga napičim na 210. Čez nekaj momentov ugotovim, da je avto na odstavnem pasu policijski in da čez odpr prtlažnik meri in "lovi". Nabijem bremzo, nakar njegov kolega izskoči praktično na sred AC in maha z lučko kot nor naj ustavim. Ustavim dam dokumente in me vpraša kaj sem mi mudi. rečem da sem ravno prehiteval in se začne smejat, kao ja sem videl kako močno ste zavirali... Odide do kolega in pride nazaj odrecitira člen in pove mastno kazen, ki bi me spravila ob ves keš. Rečem OK, nakar njegov kolega vpraša "a vam je res priimek xyxy?" -Ja rečem pazljivo... "in imate sorodnike v xyxxy" MOžno rečem... "Pa to je bil eden od mojih gostov na poroki" reče on svojem kolega jaz samo :shock: "Dej bomo napisal kazen da nisi imel pas, za denar ki si ga obdržal pa raje pelji punco na večerjo in pazi ker imamo še eno patruljo, ki meri na vhodu v mesto ;) " Jaz sem bil totalno paf , se zahvalil in odšel...

Policaji na hrvaškem 2.
Vozim punco v ZG domov, nakar me ustavijo ob 5 zjutraj - kontrola. Tokrat nisem bil pripet in reče "Hja mladi kolega, kazen za pas je xxx kun (kr velik je blo), a je kej dnarja pri roki?(bila je nedelja oz ponedeljek zjutraj)" -Žal ne, mu odgovorim, vračam se nazaj v SLovenijo in vse sem porabil čez vikend. "OK pol" reče tip "Bomo drugič pa dvojno colali ;) " in me lepo pozdravi in spusti naprej.

Policaji na hrvaškem 3.

Grem iz diskoteke na Krku in me ustavijo. "Kolega za prižgane meglenke je kazen" -Pa saj nimam meglenke "Ja in kaj je tole?" in mi kaže pozicijske -Jah pozivcijske pač in u naknadno prižgem meglenke, da se prepriča. "Zakaj si pa tako po gasu udaril, ko si speljeval" -Ja klimakompresor neki šteka in se šele pri večji vrtljajih pržge, zunaj je pa tako vroče. "Matr Hyundai dela pa res hecne avte" se nasmeje in me spusti.

Policaji v SLoveniji.

Pičim po Črnem kalu navzgor proti AC. Nakar pri cestninski opazim za sabo vektro. Sem mislil da so policaji, zato za foro potegnem na AC na ful - ampak samo do omejitve in držim 130 na števcu. Prlezejo mimo in so bili res policaji. Sovoznik je bil nek totalno grdogledajoči šefe, vozil je pa nek mladi tipo. Me ustavijo in mladi zaokroži prvo okoli avta, si ga ogleduje in me povabi ven. Potem mi reče "A veš da sem te lovil od začetka klanca, pa si mi vedno pobegnil iz kamere?" -Uf ne, ne vem "VOzili smo blizu 190, pa te še vedno nisem ujel" -Uf nebi vedel, nisem gledal na števec. "No srečo imaš, pa malce počasneje se vozi, ker nisi sam na cesti" -Se nasmehne in odide; očitno je zelo užival, da je lahko gonil za mano z njihovo strojčino

Policaji v ITA.
Greva z punco čez mejo in se mali italijanček zagleda v njo. Kot izgovor, da bi si jo bolje ogledal naredi kao rutinski pregled okoli avta (ki ga sploh ni zanimal btw), samo da bi čim prej prišel do njenih vrat. Punca odpre vrata in on ves slinast ker je mela miniko vpraša če lahko stopi ven. Ona mui seveda ustreže in ko je stopila ven je bila za glavo višja od njega skupaj z njegovo kapo. :lol: :lol: . Tip je hitro ucvrl stran, eni slovenci ki so tudi čakali na pregled so se pa tako rolali skupaj z nami, da sem komaj odpeljal od smeha naprej. :cry
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne mar 19, 2006 6:36 pm

INFINITI je napisal/-a:Policaji v SLoveniji.

Pičim po Črnem kalu navzgor proti AC. Nakar pri cestninski opazim za sabo vektro. Sem mislil da so policaji, zato za foro potegnem na AC na ful - ampak samo do omejitve in držim 130 na števcu. Prlezejo mimo in so bili res policaji. Sovoznik je bil nek totalno grdogledajoči šefe, vozil je pa nek mladi tipo. Me ustavijo in mladi zaokroži prvo okoli avta, si ga ogleduje in me povabi ven. Potem mi reče "A veš da sem te lovil od začetka klanca, pa si mi vedno pobegnil iz kamere?" -Uf ne, ne vem "VOzili smo blizu 190, pa te še vedno nisem ujel" -Uf nebi vedel, nisem gledal na števec. "No srečo imaš, pa malce počasneje se vozi, ker nisi sam na cesti" -Se nasmehne in odide; očitno je zelo užival, da je lahko gonil za mano z njihovo strojčino

sam tega ne razumem, šel si skos 130, oni so ti pa grozil s 190?

lp
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne mar 19, 2006 6:42 pm

Mislim da eni tukaj tolk nakladate da peče glava.
V resnici ste vsi lepo tiho, vljudni ter nasploh špilate nedolžnega človeka.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Ne mar 19, 2006 6:48 pm

eclipse_R je napisal/-a:sam tega ne razumem, šel si skos 130, oni so ti pa grozil s 190?

lp

Po stari cesti, še preden je bila zgrajena cela avtocesta do kopra, po črnem kalu navzgor 190. Ko smo prišli do cestninske sem pa speljal od nje s polnim gasom do 130 in ga tako držal
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po mar 20, 2006 5:35 pm

za 1maj. ko smo vstopil v EU....jst na križišču pri metalki, peljem se proti bavarcu...(LJ)...strelam z pištolo iz okna, in direkt mimo Policija(nasproti)...niso me vidli...slišal pa so...obrnejo avto kt da bom koga ubov in vidš eno bogo revco za mano ustavjo...jst se lepo pelem naprej, čez 40s...na bavarcu, kr odenkrat pred mano kibla zabremza, jst sm tok zabromzov da sm se glihk pred njihovim avtom ustavu...pa uleti vn, pa se derejo roke gor roke gor...bli smo 3je u avtu in usi damo roko gor...(men se je tok smejal, k je model skor padu k je skoču vn iz sovoznikovaga sedeža) priletijo zravn (šipe sm meu dol) in reče lepo: dobr dan, a ste vi strelov iz avta...jst se smejim pa v smehu komi rečm da ne...un me upraša da kaj se smejem, jst pa: zato k ste skor padu k ste šu vn iz avta...pa se še un nasmehne, pa pospravi pihalnik (pištolo), in reče nej se hitr poberemo usi vn iz avta, da bo naredu pregled, gremo usi vn: s kolegom ceu avto pregledata in najdeta par stvari: pa me upraša, čemu vam bo tako velik nož (mam ga za sedežom-rezilo:17.7cm), pa rečem da ga pelm fotru domov k je lovc: pa me čudn pogleda, pa ga postav nazaj. Pa un ta drug najde v spr.sov. predalu bokser pa reče unmu drugmu policaju, ej najdu sm en čudn velk prstan k gre na use prste...vidš mu nese pokazat, pa se drug policaj nasmeje, pa reče prvmu, to je bokser za tepst, unmu je blo čist bed k ni vedu(ne vem kako je to možno), in pol najde ta prvi še pištolo, pa me upraša, kaj je z mano pa me upraša če sm res prej strelov iz okna, k mu je una rekla k so jo prvo ustavl, k je za mano na semaforju čakala prej. Pa mu rečm da sm večino časa normaln, učasih pa ne, pa rečm mu da sm meu slepe naboje notr, pa reče un, usaj ptiči niso bli ogroženi...usi smo se smejal...pa je reku da mi bo dou sam 200k kazni za posedovanje ned. orožja, pa da nej pazm kaj drugič pelm u avtu...pol gresta še prtlažnik pregledat, in najde sekiro(majhna 50cm) in mi reče zakaj mam pa to, pa rečm da živi punca bliz gozda pa da kdaj prov pride, pa je reku da nej k dam pridem, mal stvari pospravm vn iz avta....
model mi je vrnil bokser, nož, in sekiro, sam pištolo mi je vzel...mal je blo tud sreče...

žanč sm šu iz globala...pa sm uzadi parkiru, in se odpravm domov, okol4ih zjutri, in na unem ovinku v levo (skor pri glavni policijski postaji-sedež pol.), me ustavi...
J: dobervečer
P:čer, vozniško pa prometno prosim
J:nimam nč sabo
P:to pa ni dobr
J:vem ja, sam sm res pozabu v drugi jakni
P:ql...povej a je avto ukraden
J:a vm zgleda ukraden?
P:ne...pustmo to...a ste kej pil
J:ja, sm biu na roj. dnevu od nečakinje pa so mel rum kuglce, pa bonbone z alkoholom
P:no pa gremo pihat
J:ok
piham piham:...pokaže 1.8
P:to je blo pa dost ruk kroglc, a so interšpar oropal, da ste jih vi lahko tok pojedu
J:se začnem smejat...nee
P:ja to bo kazen, odvzem vožniškega za 24ur, pa vidm ker ste študent vam bom znižu, da ste kao samo 1.0napihu...a bo vredu
J:ja itaq, še mn če se da
P: 60.000sit pa 24ur vozniške, pridete jo pa iskat...
J:uredu...kako nej se pa pelm dam brez vozniške?
P:brezskrbi, jst vs ne bom še enkrat ustavu...kam pa greste???
J:dam v šiško
P:pazte tm pr en-pub u stoji radar, da vas navjo še enkrat ustavl...če vs pa bojo, pa rečte da sm vs že jest, pa mi na listek napiše ime pa št. patrulje...
J:haha se smejem
P:reče, no pa lepo vozte
J:sej k sm pijn zmer lepo pelm, pa čudn pogleda, pa sm počaš spelu...haha
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po mar 20, 2006 5:49 pm

jest bi te dal v zapor... zarad takih k si ti nedolžni ljudje na cestah umirajo :evil:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Po mar 20, 2006 6:45 pm

Agree :evil:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po mar 20, 2006 8:12 pm

Zelo bujna domišlija. Streljaš, dobijo ti pištolo (kaznivo dejanje) in ti se odpelješ kot da ni bilo nič - samo s položnico. :roll: :P A to si sanjal, da si sanjal, da si imel pištolo pa da so te spustil ?
Zadnjič spremenil AgitatoR, dne Po mar 20, 2006 8:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Po mar 20, 2006 8:20 pm

mogoče z vodno pištolco :lol:
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Po mar 20, 2006 10:21 pm

no sej k bom novo dobu ti jo bom pokazu, jo boš lahko pobliže pogledal pa boš pol govoru...
Kdo je bl nor??? Jst al ti???

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po mar 20, 2006 11:18 pm

Pa saj nisem iz cukra da bi se bal vodne pištole.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy To mar 21, 2006 2:06 am

Samotar je napisal/-a:Pa saj nisem iz cukra da bi se bal vodne pištole.

:rofl :tomidelej:

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson To mar 21, 2006 7:36 am

zakaj si sploh streljal :?

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To mar 21, 2006 9:27 am

Ena smešna par let nazaj ko sem mel še polota in valda bum bum odzadi :P Pomojem me je slišal že na kilometer :lol: pa valda mi že od daleč maha z liziko pa me ustavi.

P: Dober večer
Dober večer

P: Veste da je poslušanje glasne glasbe med vožnjo prepovedano?
Da se zavedam :P

P: Pa da je kazen za to okoli 20.000 sit ?
Se opravičujem bom drugič utišal glasbo (ko se bom peljal mimo vas) :lol:

P: Malo se mi smilite, ker ko boste večji boste pa nosli slušni aparat :D
Ah pa sej to smo navajeni ko skoz razbija

P: No pa v bodoče manj glasno
Se razume :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov