Enkrat so fantje na vasi kazali, kdo ima daljšega, zdaj pa kažejo še, kdo ima močnejšega, nižjega in glasnejšega ter se selijo v mesta, da bi jih več ljudi videlo. Zdrava slovenska kmečka tradicija. Če ima kdo problem s tako kritiko (kmečka, primitivna itd), naj se raje poglobi v to, kaj res hoče, ker svoje "dosežke" in joške se da tudi drugače kazat. Problem, ki je verjetno tako razkuril P. M.-ja, pa je, če to delajo na takih mestih, da se hrupu in smradu (ter primitivizmu?) ne moreš izognit. To ne velja samo za Bonifiko, tudi za parkirišča pod bloki v Lj ali križišča.
just_me je napisal/-a:In pol avtor govori o primitivizmu. Sam pa ne zna skupaj sestaviti članka ki bi bil na "nivoju" odraslega človeka. Ko sem bral se mi je zdelo kot da bo pisal to kak otrok, ki mu niso kupili igrače

jah kaj mormo tudi bedaki so okoli nas

Mimogrede, če pustimo vnemar vsebino, je članek odlično napisan. Nima ene odvečne besede, namen je pa očitno dosežen. Ko boste vsi, ki ga zmerjate z b*****m in nesposobnežem, sposobni podobno napisat članek o stvari, ki vam gre na K, bodo tudi take prireditve dosti boljše ali celo nepotrebne. Nočem kregarije, hočem samo pokazat, da če vas nekdo popljuva (vsaj tiste, ki ste se našli v njegovih opisih primitivizma), odgovor ne more bit pljuvanje nazaj ali še kaj hujšega...