igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne jul 16, 2006 1:43 pm

yurchek je napisal/-a:
čare je napisal/-a:ja jest mu tud dam kar prav ,ker teli naši showi so en drugemu enaki(nč novga za vidt)

Najbolš da ti kašnga organiziraš pol bo pa boljše....Pa sami novi avti bojo....

Dj kva mu moris s svojimi debilizmi. A je reku da planira on organizirat al kaj? Pac take prireditve so v sloveniji kurceve, pa to ne pomeni da bom bolso probal organizirat. K otroci ste: "...loh bi pa ti probu ces tok pamtn".

Primer: Naslednjic k bos ti reku da je yugo bedn avto ti bom reku, kva si pametn ti se tazga ne znas narest.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne jul 16, 2006 1:56 pm

yurchek je napisal/-a:
čare je napisal/-a:ja jest mu tud dam kar prav ,ker teli naši showi so en drugemu enaki(nč novga za vidt)

Najbolš da ti kašnga organiziraš pol bo pa boljše....Pa sami novi avti bojo....

ej model ful mi je dobr hodt po showih pa gledat unga kalosa ki ima vsak let en nov šalter not(brez funkcije) pa une tri toyote celice pa vsak let gledam laguno ki ima odbijač do tal pa še bi lahko naštevu dej mal si poglej nemške showe kjer sam stojiš pa gledaš al pa WSEE kjer se cel tedn dogaja pa nism nek VW fan ampak tko je pol pa še vstopnino hočjo za te stvari pa une mrhe ki perejo avte ma dej a se ti ne zdi da je vsaj 5X na leto to gledat že mal dolgčas??

P.S.drgač pa ja glede tistga k si reku da nej jest nrdim show ,sm el en dan prej pr seb ene par kolegov in je blo že skor tok avtov kot u kopru :bonk

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Ne jul 16, 2006 2:04 pm

Jaz na prireditvi nisem bil, tk da ne morem sodit o njej, ampak članek se mi res zdi napisan čist splošno. Človeka preprosto moti styling, ozvočenje, kurjenje gum, žensk očitno ne bi smelo bit na takih prireditvah, ker padajo na pleh (pol ima o Celjskem sejmu verjetno isto mnenje, tam je bil tud bikini car wash itd.) in vse kar spada zraven takih in podobnih prireditev.

Vglavnem, nek zategnjen kvaziintelektualec očitno, vsaj po stilu pisanja. Naslednjič naj na tako stvar pošljejo delat reportažo nekoga, ki ima vsaj malo pojma v čem je fora, da si ne delajo blamaže.

Petičneži naj gredo svoj izbran okus potešit v opero. Pa pred tem naj skrijejo svoje Ferrarije, ker to pa res ne zgleda...
Zadnjič spremenil tha_man, dne Ne jul 16, 2006 2:06 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 2:04 pm

...če je resnično toliko razgledan kot bi rad sebe prikazal pol naj on pripravi en podoben dogodek pa ga bomo mi malo popljuvali pa bomo izenačeni čeprav trdim - vsak naj prvo kaj sam poskusi pol naj pljune ... jaz tuning sicer razumem drugače zame so to zavore podvozje in motor kak spojleček diskretnih velikosti ki poveča grip zadaj drugo pa je bolj kozmetika a toleriram ker vsak mora imeti pravico povedati pokazati če ne kaj je potem demokracija? Ne bi si pa upal takole javno raztresti gnoja nikoli :P :P :P škodi zdravju ...
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne jul 16, 2006 2:28 pm

Moram rect da po svoje ima det prav, ga čisto razumem samo pač mene zanima avtomobilizem pa določene stvari pač požrem, nejaga pa pač ne in zato še malo bolj ostro gleda na prireditve tega tipa.
Zdaj boste reki seveda da posplusujem ampak dobro .. lastniki avtomoboilov na teh prireditvah so res po večini polni sami sebe, ker jih pač nekateri povzdigujejo med bogove ker je pač pluno 200 jurjev pa si je dal gor par kosov polistra.Pol pa pač pridejo na take zadeve da si napumpajo ego.
Tekmovanja v muziki so pa tudi poglavje zase, težko bi reko temu tekmovanje, itak se gre samo za to kdo ima več dnarja oziroma kdo ga je pripravljen več vržt v svoj avto.
Da o zabavnem programu sploh ne govorim ponavadi neka kao IN skupina ki pa načeloma nobenega tam sploh ne zanima, na koncu pa itak Pia ... ok saj ne rečem prvi 2-3x je blo še mogoče zanimivo za pogleat, zdaj pa me niti ne gane več ko se zvija tam po odru ... raje skočim na kako pivo, ko so vsi pred odrom je vsaj kaka miza prosta.
Pa ne mi zdaj začet kaj bi jaz naj nardil kak bi moglo po moje bit ker ne vem .. ampak tak kot je zdaj je pač vse skup bol klavrno če se mene vpraša .. sicer pa če je to to kar množica hoče, pa tudi prav glavno da se denar obrača.Jaz pač pridem na show pozdravim ljudi skočimo na kako pijačo se malo pomenimo pogledam kaj je novega malo pokomentiram 2-3urce pa grem domov.
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Ne jul 16, 2006 2:41 pm

če meni kaj ni všeč, se obrnem in grem drugam!!!
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne jul 16, 2006 3:00 pm

Tudi meni se zdijo styling, tuning, pranje z joški in podobno sranje nadvse kmečki. A kot novinar bi vseeno poskušal biti nevtralen in o prireditvi zgolj poročati, ne pa o njej dajati zelo osebnega komentarja.

LP,
Joie

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar Ne jul 16, 2006 3:10 pm

Kdo pa pravi da je novinar? Očitno večina še vedno ni slišala za blog.
Gre pač za običajen način spletnega bloga, če je bilo v tiskani izdaji pač za tiskani prispevek blogerja, ...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne jul 16, 2006 3:22 pm

Mad je napisal/-a:...če je resnično toliko razgledan kot bi rad sebe prikazal pol naj on pripravi en podoben dogodek pa ga bomo mi malo popljuvali pa bomo izenačeni čeprav trdim - vsak naj prvo kaj sam poskusi pol naj pljune ... jaz tuning sicer razumem drugače zame so to zavore podvozje in motor kak spojleček diskretnih velikosti ki poveča grip zadaj drugo pa je bolj kozmetika a toleriram ker vsak mora imeti pravico povedati pokazati če ne kaj je potem demokracija? Ne bi si pa upal takole javno raztresti gnoja nikoli :P :P :P škodi zdravju ...

Pa kaj je s tabo? a je on organizator prireditev al novinar??!! Zakaj bi on karkoli pripravljal. :roll:

Kaj a naj bi reklamiral tko kot vecina drugih slovenskih novinarjev ki pridejo delat reportazo na povabilo in se jih da podkupit z najmanjso bedarijo? Pac cist objektivno je opisal car showe pri nas (kot sm reku z izjemo oznacevanja ljudi s primitivci).
Zadnjič spremenil HajdukS, dne Ne jul 16, 2006 3:26 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Ne jul 16, 2006 3:26 pm

CockroaC je napisal/-a:Tekmovanja v muziki so pa tudi poglavje zase, težko bi reko temu tekmovanje, itak se gre samo za to kdo ima več dnarja oziroma kdo ga je pripravljen več vržt v svoj avto.

Ni čisto tako....lahko ti kupiš najboljšo opremo in jo vržeš v avto kot tako, pa ne boš nič naredil. Za glasnost je potrebno dosti testiranja izdelave različnih škatel, različnih portov, različnih postavitev itd. Da pa ne govorimo o emmi, ki ima zelo strog pravilnik, kjer se upošteva mnogo več kot le oprema ki jo zmečeš notri. Meni je najbolj fascinantno ravno to da se da dober zvok z dobro montažo narediti s cenovno ugodnimi komponentami. Tukaj je čar, tukaj je ustvarjanje, to je hobi. Pa se opravičujem za offtopic....

Pa še neki...slovenijo primerjat z nemčijo k še tok nima prebivalcev kot berlin je res neumesno. Men je fajn vsak avtoshow kjer se kaj dogaja pa da je organizirano na nivoju, zato ker hodm tja da se srečam s kolegi da se družmo, klepetamo pijemo pivo itd. Tuki je men čar vsega....
Zadnjič spremenil yurchek, dne Ne jul 16, 2006 3:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Ne jul 16, 2006 3:27 pm

zupi13 je napisal/-a:če meni kaj ni všeč, se obrnem in grem drugam!!!

verjetno je pol novinarjem v iraku/bosni/kosovu/afganistanu usec da so bli vsi tam? :idea:

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 3:43 pm

HajdukS je napisal/-a:

verjetno je pol novinarjem v iraku/bosni/kosovu/afganistanu usec da so bli vsi tam? :idea:
...večinoma so bili zaradi denarja poznam dva - enega iz Trsta ki je bil v Kabulu in enega iz Kopra ki je bil v Bosni in na Kosovu ... da ti ne povem cifre ki bodo šli vsi v Irak :P :P :P

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne jul 16, 2006 3:49 pm

Enkrat so fantje na vasi kazali, kdo ima daljšega, zdaj pa kažejo še, kdo ima močnejšega, nižjega in glasnejšega ter se selijo v mesta, da bi jih več ljudi videlo. Zdrava slovenska kmečka tradicija. Če ima kdo problem s tako kritiko (kmečka, primitivna itd), naj se raje poglobi v to, kaj res hoče, ker svoje "dosežke" in joške se da tudi drugače kazat. Problem, ki je verjetno tako razkuril P. M.-ja, pa je, če to delajo na takih mestih, da se hrupu in smradu (ter primitivizmu?) ne moreš izognit. To ne velja samo za Bonifiko, tudi za parkirišča pod bloki v Lj ali križišča.
just_me je napisal/-a:In pol avtor govori o primitivizmu. Sam pa ne zna skupaj sestaviti članka ki bi bil na "nivoju" odraslega človeka. Ko sem bral se mi je zdelo kot da bo pisal to kak otrok, ki mu niso kupili igrače :D :D jah kaj mormo tudi bedaki so okoli nas :D

Mimogrede, če pustimo vnemar vsebino, je članek odlično napisan. Nima ene odvečne besede, namen je pa očitno dosežen. Ko boste vsi, ki ga zmerjate z b*****m in nesposobnežem, sposobni podobno napisat članek o stvari, ki vam gre na K, bodo tudi take prireditve dosti boljše ali celo nepotrebne. Nočem kregarije, hočem samo pokazat, da če vas nekdo popljuva (vsaj tiste, ki ste se našli v njegovih opisih primitivizma), odgovor ne more bit pljuvanje nazaj ali še kaj hujšega...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Ne jul 16, 2006 3:54 pm

Mad je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:

...večinoma so bili zaradi denarja poznam dva - enega iz Trsta ki je bil v Kabulu in enega iz Kopra ki je bil v Bosni in na Kosovu ... da ti ne povem cifre ki bodo šli vsi v Irak :P :P :P

Glede na število mrtvih novinarjev so bili še premalo plačani. Poznam tudi take, ki niso dobili niti za potne stroške, so bili plačani samo po objavah.
Če novinarjev ne bi bilo tam, si lahko predstavljaš, koliko bi vedel folk in koliko več mrtvih, posiljenih, invalidnih bi bilo.

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 3:55 pm

esem je napisal/-a:Enkrat so fantje na vasi kazali, kdo ima daljšega, zdaj pa kažejo še, kdo ima močnejšega, nižjega in glasnejšega ter se selijo v mesta, da bi jih več ljudi videlo. Zdrava slovenska kmečka tradicija. Če ima kdo problem s tako kritiko (kmečka, primitivna itd), naj se raje poglobi v to, kaj res hoče, ker svoje "dosežke" in joške se da tudi drugače kazat. Problem, ki je verjetno tako razkuril P. M.-ja, pa je, če to delajo na takih mestih, da se hrupu in smradu (ter primitivizmu?) ne moreš izognit. To ne velja samo za Bonifiko, tudi za parkirišča pod bloki v Lj ali križišča.
just_me je napisal/-a:In pol avtor govori o primitivizmu. Sam pa ne zna skupaj sestaviti članka ki bi bil na "nivoju" odraslega človeka. Ko sem bral se mi je zdelo kot da bo pisal to kak otrok, ki mu niso kupili igrače :D :D jah kaj mormo tudi bedaki so okoli nas :D

Mimogrede, če pustimo vnemar vsebino, je članek odlično napisan. Nima ene odvečne besede, namen je pa očitno dosežen. Ko boste vsi, ki ga zmerjate z b*****m in nesposobnežem, sposobni podobno napisat članek o stvari, ki vam gre na K, bodo tudi take prireditve dosti boljše ali celo nepotrebne. Nočem kregarije, hočem samo pokazat, da če vas nekdo popljuva (vsaj tiste, ki ste se našli v njegovih opisih primitivizma), odgovor ne more bit pljuvanje nazaj ali še kaj hujšega...
...ti praviš samo da sofisticirano pljuva - jaz pravim, da vseeno to ni njegova pravica ...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Ne jul 16, 2006 4:06 pm

Mad je napisal/-a:ti praviš samo da sofisticirano pljuva - jaz pravim, da vseeno to ni njegova pravica ...

Pravim, da to JE njegova pravica - povedal je mnenje dela javnosti. Na tistem,ki se ne strinja, je, da pove mnenje drugega (tretjega itd) dela javnosti. To, kar naj bi tu počeli (med drugim). Žal je preveč ljudi, ki tega ne razumejo tudi kot odgovornosti. Ali pa naj poslušamo samo uradna (ablastna, podkupljena, piarovska itd) mnenja?

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mad Ne jul 16, 2006 4:16 pm

esem je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:ti praviš samo da sofisticirano pljuva - jaz pravim, da vseeno to ni njegova pravica ...

Pravim, da to JE njegova pravica - povedal je mnenje dela javnosti. Na tistem,ki se ne strinja, je, da pove mnenje drugega (tretjega itd) dela javnosti. To, kar naj bi tu počeli (med drugim). Žal je preveč ljudi, ki tega ne razumejo tudi kot odgovornosti. Ali pa naj poslušamo samo uradna (ablastna, podkupljena, piarovska itd) mnenja?
... dobro o pomembnosti nepristranskosti pri nekem problemu, ki daje finančen ali politični dolgoročni učinek na širšo populacijo se strinjam tu pa se govori le o prireditvi in tip niti ni na nivoju da bi ocenjeval niti ni na pravi način predstavil mnenja o temi - posral je vse brez najti ene primerjave pa kaj bi on z slovenščino o nekem tujem pojavu ? naj gre pol v Luko koper kjer je službeni jezik srpskohrvatski pa prdi če je toliko poln sam sebe - mislim da je potrebno znati oceniti nek mode3ren mainstream in ne ga uvrščati v lestvice kamor sigurno ne spada ... še dobro da kdo sploh kaj organizira tu - ker tu je kot v Marquezovi knjigi Sto let samote... L.p. Mad

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Ne jul 16, 2006 4:37 pm

avtor text ima sigurno malega :lol: :roll:

avto namreč :twisted: :P :lol:

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek Ne jul 16, 2006 4:50 pm

ta tip je b**** :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne jul 16, 2006 4:59 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Tudi meni se zdijo styling, tuning, pranje z joški in podobno sranje nadvse kmečki. A kot novinar bi vseeno poskušal biti nevtralen in o prireditvi zgolj poročati, ne pa o njej dajati zelo osebnega komentarja.

LP,
Joie

tole drzi, novinarji bi "naj" bili objektivni.
ce tipu sow ni usec, naj se z njim ne ubada. ocitn je res cas kislih kumaric.kmet
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov