rumena ibiza je napisal/-a:ejjjj...koja tema...
a lah še jst komentiram?! kot nežnejši spol...
ja tako je drži to kakor jo razvadiš tak pa maš...moram rečt, da sem proti izkoriščanju fantov...jst lah zase rečm, da nikoli nikoli ne bi mogla vzet denarja od svojega fanta niti ga nisem, pa sem bla brez službe...ne rečem tk k ste že rekl pač pozornost darilce za praznike pa tk..to je itak tradicija..da bi pa meni fant kupoval cunce, pa štiklce, pa kozmetko pa plačeval ne vem kaki nakit pa dajal keš pa tako naprej..to sem pa proti...
so pa tudi fantje taki...
žal je tak danes ja čedalje več je takih...čedalje manj nas je takih k delamo, kuhamo, peremo..itd...
na zmenek pridt z yugotm pa jurja v denarnici...
drugizvezdnik je napisal/-a:Jaz imam s svojim fantom vse urejeno, vsakič nekdo nekaj plača.
Ne maram občutka, da sem mu kaj dolžna in tudi sama hodim v službo. Tukaj za moje pojme ni nobenega pravila, sploh pa to, da naj bi moški plačal več... to je bedarija. Sčasoma ko stvar postane res resna, je vseeno kdo da koliko in zakaj. Meni zanj ni škoda denarja. Uživava po zmožnostih.
se podpišem. js nimam fanta, ker sn se navadla avto vozit a še ne morem nardit ispit k nisn dost stara in ne maram da bi me kej okol vozl. kolk me ata vozi v in iz službe. prej ko bo avto, bolš bo. sam jebiga, ker bo ispit komi čez eno leto...

drgače pa kdo plača?! če me povabi na pijačo, on plača, če pa js njega pa js. al pa kok me prime, če mam dnar pol kr js plačam.
glede daril, pa tega. seveda je lepo če se spomne na god pa rojstn dan pa kak božič... pa js se tud. ampak ne pretirano drago. nočem pa da bi mi tip kupo avto pa stanovanje al pa kej tazga... sama si dnar služim in si tud sama lahk plačam kar čem. sn raje brez, kot pa da mi kupi fant. nevem kak so lahk ene take keš pičke, js nikol nisn mela velik in nisn zahtevala velik. rada malo sprejemam (pa da je od srca), pa veliko damn (kar je vedno od srca).
Vozite po svoji strani ceste, ker po sredini vozim jaz!!!
nismo najboljši, smo pa najdražji :P