igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
rumena ibiza
Poznavalka foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rumena ibiza Če nov 30, 2006 2:43 pm

ejjjj...koja tema... :shock:
a lah še jst komentiram?! kot nežnejši spol...
ja tako je drži to kakor jo razvadiš tak pa maš...moram rečt, da sem proti izkoriščanju fantov...jst lah zase rečm, da nikoli nikoli ne bi mogla vzet denarja od svojega fanta niti ga nisem, pa sem bla brez službe...ne rečem tk k ste že rekl pač pozornost darilce za praznike pa tk..to je itak tradicija..da bi pa meni fant kupoval cunce, pa štiklce, pa kozmetko pa plačeval ne vem kaki nakit pa dajal keš pa tako naprej..to sem pa proti...
so pa tudi fantje taki...
žal je tak danes ja čedalje več je takih...čedalje manj nas je takih k delamo, kuhamo, peremo..itd...
na zmenek pridt z yugotm pa jurja v denarnici...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če nov 30, 2006 2:55 pm

je pa tut velik fantov takih, ki misljo, da lahk z denarjem/avtom kupjo punco. to lahk, ljubezni pa ne morjo.
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če nov 30, 2006 3:04 pm

meni je blo najlepše ko sm na zmenke hodil z peciklom, ona pa z novo vitaro :lol:

drugač pa res, kakor jo boš navadil tako boš mel
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
ILE
Nov uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ILE Če nov 30, 2006 4:00 pm

če se bojiš da bo predraga zate, si dob eno ločeno mamico, ki ima stanovanje in avto :P
Drgač pa včasih lahko dovoliš da punca plača namesto tebe :lol: če te že vpraša, al pa seže po denarnici :D :lol:
Audi A3 1.9tdi

Uporabniški avatar
drugizvezdnik
Nov uporabnik

Napisal/-a drugizvezdnik Če nov 30, 2006 5:50 pm

Jaz imam s svojim fantom vse urejeno, vsakič nekdo nekaj plača.
Ne maram občutka, da sem mu kaj dolžna in tudi sama hodim v službo. Tukaj za moje pojme ni nobenega pravila, sploh pa to, da naj bi moški plačal več... to je bedarija. Sčasoma ko stvar postane res resna, je vseeno kdo da koliko in zakaj. Meni zanj ni škoda denarja. Uživava po zmožnostih.
*DrUgIzVeZdNiK*

Uporabniški avatar
D_WoMaN
Nov uporabnik

Kraj: whatever

Napisal/-a D_WoMaN Če nov 30, 2006 6:39 pm

rumena ibiza je napisal/-a:ejjjj...koja tema... :shock:
a lah še jst komentiram?! kot nežnejši spol...
ja tako je drži to kakor jo razvadiš tak pa maš...moram rečt, da sem proti izkoriščanju fantov...jst lah zase rečm, da nikoli nikoli ne bi mogla vzet denarja od svojega fanta niti ga nisem, pa sem bla brez službe...ne rečem tk k ste že rekl pač pozornost darilce za praznike pa tk..to je itak tradicija..da bi pa meni fant kupoval cunce, pa štiklce, pa kozmetko pa plačeval ne vem kaki nakit pa dajal keš pa tako naprej..to sem pa proti...
so pa tudi fantje taki...
žal je tak danes ja čedalje več je takih...čedalje manj nas je takih k delamo, kuhamo, peremo..itd...
na zmenek pridt z yugotm pa jurja v denarnici...

drugizvezdnik je napisal/-a:Jaz imam s svojim fantom vse urejeno, vsakič nekdo nekaj plača.
Ne maram občutka, da sem mu kaj dolžna in tudi sama hodim v službo. Tukaj za moje pojme ni nobenega pravila, sploh pa to, da naj bi moški plačal več... to je bedarija. Sčasoma ko stvar postane res resna, je vseeno kdo da koliko in zakaj. Meni zanj ni škoda denarja. Uživava po zmožnostih.

se podpišem. js nimam fanta, ker sn se navadla avto vozit a še ne morem nardit ispit k nisn dost stara in ne maram da bi me kej okol vozl. kolk me ata vozi v in iz službe. prej ko bo avto, bolš bo. sam jebiga, ker bo ispit komi čez eno leto... :evil: drgače pa kdo plača?! če me povabi na pijačo, on plača, če pa js njega pa js. al pa kok me prime, če mam dnar pol kr js plačam.
glede daril, pa tega. seveda je lepo če se spomne na god pa rojstn dan pa kak božič... pa js se tud. ampak ne pretirano drago. nočem pa da bi mi tip kupo avto pa stanovanje al pa kej tazga... sama si dnar služim in si tud sama lahk plačam kar čem. sn raje brez, kot pa da mi kupi fant. nevem kak so lahk ene take keš pičke, js nikol nisn mela velik in nisn zahtevala velik. rada malo sprejemam (pa da je od srca), pa veliko damn (kar je vedno od srca).
Slika
Vozite po svoji strani ceste, ker po sredini vozim jaz!!!
nismo najboljši, smo pa najdražji :P

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Če nov 30, 2006 8:05 pm

se strinjam s puncami :lol: ...Men tut ni všeč in tut ne dovolim da tip skos plačuje,tko da dostX jst plačam pijačko, kino, itd...

Sploh pa najbolj drži to, da te bo punca stala tok kokr ji boš dovolil..Če boš bil že na začetku čist preveč pozoren do nje (skos kaka darilca,itd...) pol se bo na to kr hitr navadla...

Ampak drugač pa moram rečt,da se najde tut kr dost "keš tipov" k padajo na punce k majo denar oz. ga majo njeni tastari (k je en že glih neki omenjal keš pi...) :lol: :lol: :lol: :P
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe dec 01, 2006 11:45 am

Women - you can not live with them and you can not kill them :!:
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe dec 01, 2006 7:15 pm

lohk si ga pa na roko vržeš in sprostiš svoje frustracije ;)
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Cimpi
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cimpi Ne dec 03, 2006 2:48 pm

Ahaha hehe lol :D
zanimivo 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne dec 03, 2006 3:00 pm

No woman, no cry... Če ti amortizer ckrne daš novga bolšga. Če baba najeda ji pa kvečjemu lah cegu u glavo ugradiš. :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ArminLegenda Ne dec 03, 2006 4:43 pm

:lol: :lol:
Zanimiva tema, zanimiva :D

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po dec 04, 2006 12:24 am

No midva z mojo pupiko (zdaj že bivša) pa sma mela tak porihtano, da enkrat je eden plačal, drugič drugi oz. kak je pač naneslo. Pa dostkrat tud ona mene povabla v kino, na pico al pa kaj podobnega, pa sem hoto plačat, pa ni pustila. Kdo vabil, tisti plačal. :D Se je pa tud zgodilo da kadar sem jaz povabil kam, me je tud prehitela z denarnico pa ona plačala. :oops:

Vsekakor pa sovražim keš in plehpič.ke in sem tud s takimi na hitro opravil ko sem jih prečital. Hvalabogu ponavadi že prvič al pa drugič ko sma se vidla. :evil:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po dec 04, 2006 1:27 am

mal dnara, mal muske, enako pa je pr pičkah

(razen svetlih izjem)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po dec 04, 2006 1:03 pm

Baba j lih tok člowk, k kura tč.
Slika

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po dec 04, 2006 9:16 pm

LOL :lol:

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po dec 04, 2006 9:36 pm

Pugi je napisal/-a:Baba j lih tok člowk, k kura tč.

ja in piščančki ste naše potomstvo :P
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov