CockroaC je napisal/-a:Mislim da ce postavis avto na spletu na ogled, zelis slisati menje drugih .. in ce smo odkriti redko kdo dela avto samo zase kot jih seveda vecina povdarja ... v bistvu se gre za to da pritegnete poznornost drugih.
In ce sprasujes za mnenje ga bos tudi dobil, res pa je da nebo nikoli samo poziivno.In s tem ni nic narobe .. ampak dolocenim ljudem ocitno ranis ego ce jim kaj takega napises in se zacnejo poslozuevat zelo primitivnih metod pisanaja.
Moja taktika je taka, napisem kaj mi je vredi kaj mi ni, od pisca je potem odvisno ali bom zadevo se dodatno komentiral ali pa se bo tema nadaljevala kot posmeh.
CockroaC je napisal/-a:Daj no .. to pa mi zdaj ni vsec ne da me tak podcenjujes pa mislis da ti bom to vrjel.Moja raziskava je pokazala da to nikakor ne drzi
... tak da al si bos zmislila nekaj bolsega, al pa bo v naslednjih par minutah moj kaslc utripal
Martina Navratilova je napisal/-a: Dj no 75 konjev pa tak izgled. To je kot da mas podaljsek za falus, ki ti ga nardi sicer velkega ampak med sexom nic ne cutis. No to je meni nesmisel. Stekate zdaj?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov