igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po dec 11, 2006 3:21 pm

Eh, jaz sem njegov idol .. te pa ga vcasih malo prevec zanese al kaj :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Po dec 11, 2006 3:24 pm

CockroaC je napisal/-a:Eh, jaz sem njegov idol .. te pa ga vcasih malo prevec zanese al kaj :lol:

Vidm ja :P

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po dec 11, 2006 4:10 pm

ups, zaj sn se pa zajebo. Napacn nick.

:twisted:
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
ArminLegenda
Stalni uporabnik

Napisal/-a ArminLegenda Po dec 11, 2006 4:12 pm

:tomidelej: :pop:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po dec 11, 2006 4:34 pm

CockroaC je napisal/-a:Mislim da ce postavis avto na spletu na ogled, zelis slisati menje drugih .. in ce smo odkriti redko kdo dela avto samo zase kot jih seveda vecina povdarja ... v bistvu se gre za to da pritegnete poznornost drugih.
In ce sprasujes za mnenje ga bos tudi dobil, res pa je da nebo nikoli samo poziivno.In s tem ni nic narobe .. ampak dolocenim ljudem ocitno ranis ego ce jim kaj takega napises in se zacnejo poslozuevat zelo primitivnih metod pisanaja.
Moja taktika je taka, napisem kaj mi je vredi kaj mi ni, od pisca je potem odvisno ali bom zadevo se dodatno komentiral ali pa se bo tema nadaljevala kot posmeh.

ne ne ne ne ne NE!!!! ljudje ne dajo avtov gor, da bi jim povedali, kar si ljudje mislijo o njem, ampak hočejo slišat lepe zadeve.. kdo bi dal gor avto, k bo vedu, da ga bojo usi spluval? :P

men osebno so negativne kritike pa opazke skor v redu, pol vidm, da sm kje kej pozabu ipd., še posebi ker rad objavljam svoje delo sproti in ker recimo mam bolj malo izkušenj s poliestriranjem (samo primer), me potem mojstri sprot kej popravjo ipd. prav tako bi recimo lahko blo, če nekdo da gor odbijač, da mu povejo ljudje, da ma na desni več lufta ko na levi ipd. tko, da jst kdaj skor da raj slišim kako slabo kritiko več, ko pa same pozitivne..

sicer mi pa pri nekaterih ni všeč to, da mislijo, da majo samo oni dober okus na tem svetu in potem "učijo" ostale razmišljati kot on.. Res je pa tudi, da ko človek začne stopati po poti predelovanja avta, da kdaj malo sfali smer :) še sam k pr seb gledam, k sm učas po netu brskal pa si shranjeval slikce na kompjutr vidim, da je to še kako res :D čist na začetku mi je bil itak všeč vsak avto, ki mel karkoli spremenjenega, važno da je bil predelan pa je bil huuuud

lp
Slika

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Po dec 11, 2006 8:40 pm

CockroaC & Courage™, sej sta jo čist zmedla :P

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To dec 12, 2006 7:56 am

men je kul če mi avto spluvajo! sam raje vidim da u mejah normale kar je pa na tem forumu zelo teško!! Preveč ste žaljivi do lastnikov folx! Nekaterim pač njihovi avti velik pomenjo - meni ne! nekateri pač zelo zelo zagovarjajo svoj avto - jaz ne! butast se mi zdi kregat z vami kle! Js svojga avta ne kujem v zvezde...sploh ne! bolan bi blo, če bi ga! Če mi kdo reče..to ni lepo, ono...ok! ne pa da prvi reče - jao kaki RIŽ! pa pol 10 ljudi naprej reče ja riž kot riž! ker enostavno neznajo druzga rečt! sej jst se smejim...sam za povrh mi da pa še sliko papige pa jo primerja z avtom! spet se smejim! :D mene ne prizadene! mogoče koga drugega bi! to je nejgova stvar..prej bi tuhtu predno je avto kazu 8)

Torej: vsak od nas bi moral svoje komentarje prilagoditi tko, da nebi preveč razburjal lastnika in tudi sam nebi delal prepira v temi :) torej namesto: avto mi je grd k svina..RIŽ! rečeš: avto za mene ni lep! mogoče bi malo spremenil to pa to; če te zanima ti lahko svetujem glede tega pa tega...itd :) pa bi bli vsi srečni in zadovoljni! in te teme nebi sploh bilo.

LP :)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 8:35 am

samekk je napisal/-a:CockroaC & Courage™, sej sta jo čist zmedla :P

sej se bosta enkrat na poti srečala :twisted:

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster To dec 12, 2006 10:18 am

Res da so kakšni komentarji žaljivi, vendar so v vsakem primeru boljši kakor raznorazni "lep je" in pa "čuvaj ga" ki jih pišejo samo za dviganje svojih postov! :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To dec 12, 2006 10:35 am

Tamara je napisal/-a:

Kaj slucajno namigujes na kaj? :twisted: ... ce se bomo vsi trije srecali kdaj kje ni problema smo open minded. ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 10:38 am

CockroaC je napisal/-a:
Tamara je napisal/-a:

Kaj slucajno namigujes na kaj? :twisted: ... ce se bomo vsi trije srecali kdaj kje ni problema smo open minded. ;)

Kolk mal rabš ;)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To dec 12, 2006 10:55 am

Ce bi ti drzala svojo besedo o tistem PM-ju bi ti na to vprasanje dosti lazje odgovoril :P
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 10:58 am

CockroaC je napisal/-a:Ce bi ti drzala svojo besedo o tistem PM-ju bi ti na to vprasanje dosti lazje odgovoril :P

če pa ne znam slike prlept :?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To dec 12, 2006 11:05 am

Daj no .. to pa mi zdaj ni vsec ne da me tak podcenjujes pa mislis da ti bom to vrjel :? .Moja raziskava je pokazala da to nikakor ne drzi ;) ... tak da al si bos zmislila nekaj bolsega, al pa bo v naslednjih par minutah moj kaslc utripal :D
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 11:17 am

CockroaC je napisal/-a:Daj no .. to pa mi zdaj ni vsec ne da me tak podcenjujes pa mislis da ti bom to vrjel :? .Moja raziskava je pokazala da to nikakor ne drzi ;) ... tak da al si bos zmislila nekaj bolsega, al pa bo v naslednjih par minutah moj kaslc utripal :D

Resno ne znam v PM dat slike madona....ni nikjer nobene datoteke, pa browse pa to...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Napisal/-a CockroaC To dec 12, 2006 11:18 am

Lahko pa jo das v album na suxu, pa prilimas link ;)
Slika

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 11:21 am

CockroaC je napisal/-a:Lahko pa jo das v album na suxu, pa prilimas link ;)

ti si zihr kšn množičn morilc :P

Martina Navratilova
Novinec

Napisal/-a Martina Navratilova To dec 12, 2006 12:40 pm

No, jst sm mislu da to folk hoce. Ocitno narobe razumem forume. :D

Drugace pa je en fnt tm, castni zascitnik, zacel nekaj jokcat in s capsom pisat da sm prepametn pa naj pokazem svojga pa nevem kaj. Ne bom ga. Ce bi ga hotu bi ga ze. Pa ne zato ker bi me bilo sram ampak ker nic nebi spremenilo zadeve. Sej sm napisal da so feltne lepe. Samo ocitno ni bilo dovolj. DA bi bilo po godu vam uzaljenckov bi moral pohvalit vsaj 5 stvari in pokritizirat (zelo nezno in previdno) samo 1. :lol:

Ibiza bo se vedno smeh ko jo vidim. Dj no 75 konjev pa tak izgled. To je kot da mas podaljsek za falus, ki ti ga nardi sicer velkega ampak med sexom nic ne cutis. No to je meni nesmisel. Stekate zdaj? :lol:

Mozne resitve: Komentarji morajo bit samo pozitivni (popolna neumnost) ali pa narediti tako da lahko komentirajo samo tisti ki tudi dajo pokazat avte (kar je po moje tut neumnost samo vas to boli)

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Napisal/-a Tamara To dec 12, 2006 12:45 pm

Martina Navratilova je napisal/-a: Dj no 75 konjev pa tak izgled. To je kot da mas podaljsek za falus, ki ti ga nardi sicer velkega ampak med sexom nic ne cutis. No to je meni nesmisel. Stekate zdaj? :lol:

:lol: :lol:

Men je tut hecn, da avto izgleda kot nek hud dirkalnik, v bistvu pa ni, ampak v tem je fora stylinga. Tuning je popolnoma druga zadeva.

Uporabniški avatar
ghostrider
Novinec

Kraj: kva te boli ku...

Napisal/-a ghostrider To dec 12, 2006 12:48 pm

Odgovor na zastavljeno vprašanje: Če si Slovenceljski i**** in ne preneseš kritik, NE dajaj avta ocenjevat.
Svaki čedo svoga konja hvali!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov