DonFilipo je napisal/-a:-BERTONE- je napisal/-a:DonFilipo je napisal/-a:Za taki denar imam rajse stanovanje.
Vec kot 5 milj za avto je nesmisleno! Se 5 mil. je diskutabilno!. Kupis mazdo 3, kasko in mirno spis. Ne vem zakaj nekdo potrebuje avto za 10, 15 mil ko te enako zapelje od tocke A do B kot tisti za 3 milj.
Tolk koker zaslužiš tak avto si pa lahko privoščiš, nekdo ki zasluži 200k bo verjetno ne bo kupil dražjega avta od rečmo 5 mio sit(če je pameten), nek zdravnik ki je privat in mu nese tam 1,5 mio na mesec si bo pa zašalo kupil enega novega BMW 5 za 15-20 mio, ker ga zasluži v enem letu.
se ne strinjam. hoces povedati da moramo kupavati avte na osnovi zasluzka. cetudi sluzim velike denarje si ne bom privoscu dragega avta.
razlogi:
- drazji avto - drazji stroski
- vecja moznost kraje
- vecja poraba
- nemiren spanec
- tezje parkirati
- bolj in prej me opazijo
- corola me enko vozi kot A8
- zavist
- megane 2004 je bolj varen kot Audi A6 2004
- vecjim avtom hitreje pada vrednost
- tezje se prodajo
- ...
po tem je razvidno da z cenejsim avtom vec prihranis. poleg tega rajse dam denar u nekaj bolj obetavnega (nepremicnine, obveznice, tovarne, znanje...)
sodeč po tvoji izjavi je zate potem isto, če ješ enolončnico ali jastoga al kaj...po obeh si sit. tako kot ti govorijo tisti, ki niso nikoli izkusili vožnje v luksuznih avtomobilih oz zaradi podcenjevanja samega sebe prepričujejo sebe in druge, da je posedovanje dobrega in dragega avtomobila slabotno in posmeha vredno dejanje. Iz tvojih besed je razvidno kako malo se ceniš, ker si enostavno prepričan da obojega(nepremičnine in dragega avtomobila) ne moreš imet. Sposobni ljudje lahko imajo oboje in še kaj drugega...
- drazji avto - drazji stroski...cena slave
- vecja moznost kraje...kasko
- vecja poraba...ma tudi ko pohodiš se ti raztegne nasmešek
- nemiren spanec...kasko
- tezje parkirati...isti k.... je parkirat a6 kakor laguno
- bolj in prej me opazijo...in kaj je v tem slabega, a te je sram mogoče?
- corola me enko vozi kot A8...tu sem umrl od smeha
- zavist...kasko
- megane 2004 je bolj varen kot Audi A6 2004...a6 pa še vedno ostaja a6
- vecjim avtom hitreje pada vrednost...če si sposoben to prenest te to ne moti
- tezje se prodajo...enako kot v prejsnjem stavku
... tu bom pa še dodal in večina uporabnikov tu gor me bo razumela
ŽIVI SE PA SAMO ENKRAT
LP