igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Ne feb 18, 2007 4:57 am

Tomcatter je napisal/-a:Sicer jih nič ne zagovarjam ampak kake eni tu mečete pa nas naredi dosti slabše. Isto sem nekje prebral comment na slovence, ki ge je napisal nek nizozemc češ da smo vsi slovenci en totalno v štor zabit narod, sami neusmiljeni kriminalci...

Sicer pa vojaki v Afganistanu/Iraku ko se vozijo skoz ulice NE SMEJO ustaviti

Glej, če je kolona na cesti ki se nima kam umaknit, jim nič ne pomga objestno zaletavanje v rit. Tisti ko je upal se je itak umaknil, kaj pa tisti ki se nima kam?! Bo še zmiri meu razsut avto... In ne mi reč da je tista vožnja proti otroku na sredi ceste upravičena. Če bi nevem kaj transportirali (nevem, recimo jebenga Busha), nimajo pravice ogrožat (povozit) otroka na cesti.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Ne feb 18, 2007 3:00 pm

Jaz nisem videl da so otroka povozl :shock:

Drgač pa tudi jaz raje vsaki avto pred sabo ruknem kot pa da se en "nima kam zmaknit" pa me v luft vrže
Slika

Uporabniški avatar
xyxyxy
Novinec

Napisal/-a xyxyxy Ne feb 18, 2007 4:27 pm

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne feb 18, 2007 5:09 pm

Tle so jih pa kenguruji z bazukami ogrožal, morš razumet.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne feb 18, 2007 7:52 pm

Tomcatter je napisal/-a:SIsto sem nekje prebral comment na slovence, ki ge je napisal nek nizozemc češ da smo vsi slovenci en totalno v štor zabit narod, sami neusmiljeni kriminalci...

Nizozemci so lahko samo tiho. Ko bi lahko preprečli pokol v Srebrenici so pa samo stali pa gledali.....pol jim pa še medalje dajo. Dal bi jih samo pred sodišče!
:roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 18, 2007 9:26 pm

McLaren je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:SIsto sem nekje prebral comment na slovence, ki ge je napisal nek nizozemc češ da smo vsi slovenci en totalno v štor zabit narod, sami neusmiljeni kriminalci...

Nizozemci so lahko samo tiho. Ko bi lahko preprečli pokol v Srebrenici so pa samo stali pa gledali.....pol jim pa še medalje dajo. Dal bi jih samo pred sodišče!
:roll: :roll: :roll:

srebrenica je recimo samo en primer kjer se je neukrepanje drugih držav pokazalo za napačno odločitev, isto je blo v Ruandi...tak da včasih je vmešavanje drugih držav nujno in potrebno...čeprav se nekaterim zdi nesmiselno.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne feb 18, 2007 9:42 pm

Druge države ukrepajo le proti državi proti kateri se ve, da bodo dosegli zmago oz. neko neutralno pozicijo (lep primer neutralne pozicije je Irak).

Tam kjer so pa resnične krize pa nihče ne upa posredovati, ker se bojijo, da bo prišlo ob posredovanju še do večjega sranja kot trenutno je (lep primer je S. Koreja). Pri S. Koreji nihče ne upa posredovati, ker nobeden ne ve kakšni norci tam so in kaj bi v primeru napada storili (mogoče bi pa vrgli kakšno 'malo' atomsko bombico na katero od sosednjih držav...). Aha, pa S. Koreja še nafte nima...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Ne feb 18, 2007 9:51 pm

... se strinjam še dobro, da nimamo nafte pri nas :P :P :P pol bi sigurno našli kak razlog za nas zaščititi ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr feb 21, 2007 10:45 am

Mislm ej... prasice se pa že izživljajo... ne mi rečt, da kle ni blo placa za prehitet... :P

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr feb 21, 2007 1:00 pm

Okupacija je vedno sranje, tudi nič krivi vojaki izgubijo simpatije do lokalnega prebivalstva ko mimo njih švigne prvi strel. Podobna situacija je bila pri nas med leti 1941-45. Nemci so bili čisto u redu fantje, plačali so vsak štamparle šnopca in punce nagovarjali nadišavljeni, a bili so okupatorji in pojavili so se gverilci z gozda, partizani. Ko se je začelo streljanje, je bilo simpatij konec in Slovenija je postala Irak. Najbolj ga je nastradal narod, bel ali rdeč.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So feb 24, 2007 4:39 pm

1. V Iraku je vojna tak ,da je tale vožnja z hummwijem čist logična.
2. Mislim pa tudi , da taka vožnja v iraku tudi v miru ni pretirano neobičajna :P
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov