SENATOR je napisal/-a:He he, na obali so itak ljudje rojeni da unicujejo tujo lastnino.....
kaj streljaš?
Paris je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Enako je s šleperji za avte oziroma njihoviimi vozniki. Sej so se še vozniki na forumih hvalil kako so mrzle Alfe tiščal v blokado ipd.
Aha, zato smo mi dubili m5-tko sturirano do blokade. Računalnik pokazu še predn smo jo kupl?!?
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Enako je s šleperji za avte oziroma njihoviimi vozniki. Sej so se še vozniki na forumih hvalil kako so mrzle Alfe tiščal v blokado ipd.
Aha, zato smo mi dubili m5-tko sturirano do blokade. Računalnik pokazu še predn smo jo kupl?!?
v tovarni, še preden vgradijo motor ima že nekaj blokad za sabo. itak morajo testirat motor...
ggg je napisal/-a:_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Paris je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Enako je s šleperji za avte oziroma njihoviimi vozniki. Sej so se še vozniki na forumih hvalil kako so mrzle Alfe tiščal v blokado ipd.
v tovarni, še preden vgradijo motor ima že nekaj blokad za sabo. itak morajo testirat motor...
seveda, tam jih iz hladilnice pri -30 takoj terajo na blokado. podobno kot tale debilcek tukaj, ki se hvali. sem spravil posnetke.. verjetno mi bojo prisli se prav. ne morem verjeti kako strasansko neumen je lahko clovek..
eentox je napisal/-a:boli jih ku*ac za tele avte, itak niso njihovi
eentox je napisal/-a:V Luki se lahko zaposliš preko študenca in pol furaš tele avte. Vendar je pogoj vsaj 1 leto izpit za avto. Plača pa je tudi 200k bivših sit na mesec.
Sej tko kot je Blinder rekel, boli jih ku*ac za tele avte, itak niso njihovi
...Hy Doc. če si opazil je šlo razkladanje pod dvigali in čez kontejnerski terminal - torej moje delovno mesto in nikjer nisem napisal da vozim avte čeprav sem imel tudi priliko in nikoli nisem šel - vozim kjer me plačajo malo boljše :P L.p. MadRED_line je napisal/-a:ruco, sej veš kakšna je povpračna hitrost v luki.koliko krat sem jih slišal zakaj uletavamčeprav zdaj se je folk umiril ker so sami vajenci
drugače se ročno več uporablja kot pa bremze
aja, pa ladje so še najbolj zanimive.ko toliko drsijo da sploh ne rabiš ročne :P
max, pa sej ti ne voziš avtov
Mad je napisal/-a:...Hy Doc. če si opazil je šlo razkladanje pod dvigali in čez kontejnerski terminal - torej moje delovno mesto in nikjer nisem napisal da vozim avte čeprav sem imel tudi priliko in nikoli nisem šel - vozim kjer me plačajo malo boljše :P L.p. MadRED_line je napisal/-a:ruco, sej veš kakšna je povpračna hitrost v luki.koliko krat sem jih slišal zakaj uletavamčeprav zdaj se je folk umiril ker so sami vajenci
aja, pa ladje so še najbolj zanimive.ko toliko drsijo da sploh ne rabiš ročne :P
Mad je napisal/-a:...Hy Doc. če si opazil je šlo razkladanje pod dvigali in čez kontejnerski terminal - torej moje delovno mesto in nikjer nisem napisal da vozim avte čeprav sem imel tudi priliko in nikoli nisem šel - vozim kjer me plačajo malo boljše :P L.p. MadRED_line je napisal/-a:ruco, sej veš kakšna je povpračna hitrost v luki.koliko krat sem jih slišal zakaj uletavamčeprav zdaj se je folk umiril ker so sami vajenci
eentox je napisal/-a:V Luki se lahko zaposliš preko študenca in pol furaš tele avte. Vendar je pogoj vsaj 1 leto izpit za avto. Plača pa je tudi 200k bivših sit na mesec.
Sej tko kot je Blinder rekel, boli jih ku*ac za tele avte, itak niso njihovi
MacTron je napisal/-a:ocitno je mislil taksno teorijo
je na forumu torej je javna... ampak vsi pa ne berejo foruma ali
pa nimajo interneta torej je skrivnost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov