igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me To feb 27, 2007 4:12 pm

za 20000€ si kupm 407-ko al pa 406-ko kupeja.Pa rabš sm orng feltne,fedre,temne šipe pa musko.Vse drugo je odveč! ;)
Slika

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 4:50 pm

sej jaz tudi vem da je elo dober avto :D ga je stric mel :D drugač pa bom vido še keri letnik točno od 96-00 so mi interesantni :lol: važno pa mi je da ma klimo :D drugač pa se mi zdi da marsikateri avto ni tako udoben. Še bom poročal kak bo z predelavami :D

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san To feb 27, 2007 5:16 pm

To ! Če imaš sredstva, GO FOR IT !!! Pa le redno obveščaj z foto-gradivom, kako napreduješ ! Čim več takih intuziastov. Sam kaj, ko bo vse čez eno leto...... :lol:

lp, Yagi-san

Uporabniški avatar
rover416
Poznavalec foruma

Kraj: žužemberk

Napisal/-a rover416 To feb 27, 2007 5:21 pm

yagi ma prav.ti kr obvescej :D

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 5:35 pm

No končno nekdo ko se strinja :D Bom obveščal počasi ja :D

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc To feb 27, 2007 6:16 pm

Zdi se mi neumna ideja. Računat moraš tudi koliko stroškov boš imel v prvih parih letih z avtom. Malo si poglej koliko pridejo 19" gume. Jih poznam ene par, ki so kupili npr. 16" felge pa so jih takoj prodal k so zvedel kakšni stroški pridejo z gumami. Računat moraš, da je Peugeot 406 za 2000€ najbrž že star. Več kot 20 let ga težko paziš, da ti ne gnije, ko avto odsluži svoje za dele ki si jih menjal ne boš dobil nič. Vem, da rihtanje avta nima računice, ker finančno zgubiš v vsakem primeru, je pa zagotovo bolj smiselno vlagat v novejši avto. Pa še en nasvet: Če boš že rihtal avto, ga rihtaj zaradi sebe, ne zato da te bodo drugi imeli raje, vsekakor pa ne za nežnejši spol, ker se ti obeta bankrot. ;)

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 6:27 pm

Ja avto ki ga mam nagledanega je 98 letnik tako da je star 10 let. Potem Ko ga bom predelo ga bom mel tako dolgo da ga zvozim. Mogoče tudi naslednih 10 let. Ko bo pa odslužo svoje pa bom lepo pobral ven kaj je vrednega ostalo pa zapelo na odpad :P Predelo pa ga bom čisto za svojo dušo. Pa za neke strokovnjake tudi nebom daval nekega denarja ker bom jaz ni par kolegov delali sami na tem. Na dveh avtih smo že pa so kar vredu izpadli. Sicer nismo tako obsežno obdelali avto ampak za začetek je vredu :P

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Napisal/-a smile4me To feb 27, 2007 6:33 pm

No dej pokaži da vidmo kaj ste naredili s tistima dvema.
Slika

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 6:52 pm

smile4me je napisal/-a:No dej pokaži da vidmo kaj ste naredili s tistima dvema.

Nimam jaz slik nobenih zaj tu. Pa niso ble neke predelave nevem kak vlke. V prtlažnik ene 206 smo namontirali zvočnike. pa en ekran. Pa vse smo povarbali v plavo barvo tako je avto zunaj.

Drugo pa je blo da smo cliutu dali nov radio, pa v prtlažniku dva basa not. Pa body kit gor.

Uporabniški avatar
sA!nT
Nov uporabnik

Napisal/-a sA!nT To feb 27, 2007 6:52 pm

hahaaaaa kolk sm se pa zdele nasmeju ko sm brov tele poste :noro , pa sploh ne ideji - ideja o predelavi je odlična, nasmeju sm se totalni fovšiji (slovencev), ja in kaj pol če ima denar?? ;)

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 6:58 pm

sA!nT je napisal/-a:hahaaaaa kolk sm se pa zdele nasmeju ko sm brov tele poste :noro , pa sploh ne ideji - ideja o predelavi je odlična, nasmeju sm se totalni fovšiji (slovencev), ja in kaj pol če ima denar?? ;)

Se strinjam z tabo. Pač sem se spomno nekaj kar se doben na foromu še ni pa so mi fauš zgleda. :D

Uporabniški avatar
Bawc
Novinec

Kraj: Podgora

Napisal/-a Bawc To feb 27, 2007 7:11 pm

_blackman je napisal/-a:
sA!nT je napisal/-a:hahaaaaa kolk sm se pa zdele nasmeju ko sm brov tele poste :noro , pa sploh ne ideji - ideja o predelavi je odlična, nasmeju sm se totalni fovšiji (slovencev), ja in kaj pol če ima denar?? ;)

Se strinjam z tabo. Pač sem se spomno nekaj kar se doben na foromu še ni pa so mi fauš zgleda. :D

Sorry če si tko zastopu.

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a sport To feb 27, 2007 7:14 pm

Če maš keš zakaj pa ne.
Edino jaz osebno bi mal drugače razdelil denar.
Mogoče bi blo bol če bi dal za avto cca.6.000 €, za dobro muzko brez preseravanja
je dost 2.000 €, feltne malboljše 17" so prec od 1500-2000 €.
Pol ti pa še samo ostane temne šipe, bodykit, notranjost...

Na tvojem mestu bi zadnjo stvar ki bi naredu bi bil bodykit (voznik začetnik- pločniki-
kakšnega rukneš- drug tebe rukne. itd.)

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
mire
Poznavalec foruma

Kraj: koper

Napisal/-a mire To feb 27, 2007 7:32 pm

mislim da ti tu neki samo blebetas
lahko bi tui js dal temo kaj praviste da bi predelal bla bla
mislim da je kr neki
in tu ce bos se dela loti in pol koncni izdelek dej vn da vidimo
ce si tega res zelis bos to dosegu

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 8:09 pm

Želim si puna. Pa dozaj sem še vse dokončal česar sem se loto. Bote pa itq med prvimi ko bote vidli kak bo zgledalo.

Sem pa se tak prvo mislo notranjosti lotit. Tak kak bom stroške porazfelil pa sem na pamet govoriv prej. Sem si naredo v excelu tabelo pa sem za avto, nov volan, radio, nova pedala, kromirana ročna, kromiran menjalnik in body kit sta me prišla 5000 evrov. Seveda pa v tem niso všteti vsi zvočniki pa belo usnje za preoblačenje.

Uporabniški avatar
di.nejcis
Novinec

Napisal/-a di.nejcis To feb 27, 2007 10:09 pm

tudi jaz sem bil mladoleten in z velikimi željami...potem pa naenkrat spoznaš, kako drag je bencin, zavarovanje, servisiranje... avto letnik 98, je že precej dovzeten za razna popravila (roke, končniki, ležaji)... Mislim, da te bo slej ko prej minilo, če pa ne, pa za tako celovito prenovo računaš premalo denarja. Vsaka stvar, ki se jo lotiš, za seboj povleče še veliko drugih stroškov. Ko si omenil belo usnje...skay-kvadratni meter stane 10 eurou. Usnje je nepremirljivo dražje. Zvočniki- ti bi jih imel cel kup. Mar zato, da drugi vidijo da imaš močno ozvoženje? Z parom ali dvema kvalitetnima zvočnikoma boš naredil največ..
to so le moja mnenja.

Če pa ti uspe uresničiti vse, pa se veselim s teboj!

P.S. gume 19"??? več so vredne kot cel avto! :shock:
kdor ni z nami, je za nami...

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Napisal/-a smile4me To feb 27, 2007 10:16 pm

Kaj pa na papirje pa te pi****** si kej pomislu.

BTW:Si vabljen na www.peugeot-team.si pa lah še kaj tam vprašaš glede pugija
Slika

Uporabniški avatar
_blackman
Nov uporabnik

Napisal/-a _blackman To feb 27, 2007 10:26 pm

smile4me je napisal/-a:Kaj pa na papirje pa te pi****** si kej pomislu.

BTW:Si vabljen na www.peugeot-team.si pa lah še kaj tam vprašaš glede pugija

Hvala za povabilo :D Pa sem pomislo ja. Vse kaj sem gledo do zaj je melo TUV certifikat. Tak da mislim da neom mel prevlkih zajebancij :D

Pa kaj vas vse tak motijo tote moje felne :D

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 To feb 27, 2007 11:11 pm

tm okol 800-900€ samo za gume, omfg obutev vredna več kot celi avto.

Uporabniški avatar
Sazo
Novinec

Napisal/-a Sazo Sr feb 28, 2007 12:05 am

prvo stvar ko ga kupiš nared generalni servis ker ponavadi ma tok str avto kar nekaj kilometrov že, pol menji diske ploščice, dej kašn filter, odmične gredi pa spusti glavo motorja, vzmeti in amortizerje ali samo vzemeti, temnit šipe, feltne pa gume (drago ampak nardiš največ staylinga z tem), avtoakustika se prav radio(500e) zvočniki (400) ojačevalec (400) woofer (300), kabli material ... 150, če boš sam delal super če ne pa še delo nekaj evrov
pol šele daj bodykit in avspuh oz. zadnji lonec ali dva kakorkol že

pa v osnovi kupi avto z čimveč opreme če ga dobiš lahko

se prav
električne zice, avt. dig. klima, usnje, usa elektrika...

jst ti predlagam da kup avto za 8k pa pol počas predeluj k ti bo večji filing kokr pa če boš use v enem tednu gor nameto...
lep pozdrav
Kdo je bl nor??? Jst al ti???
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov