igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Kako se počutim na štrajfixu u BTC-ju?

sproščeno
11
30%
nč se ne sekiram
12
32%
"no dej že no"
4
11%
čist sm žiučn
1
3%
model če ne boš hitr te povozm
9
24%

Skupaj glasov : 37

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a michelin Po mar 12, 2007 4:15 pm

sorento je napisal/-a:falotex če se boš tok sekeru za take stvari te bo še kap trefnla :? Drgač mam pa rešitev zate, ki pereš avto vsak tedn. Najbolš da kupiš svoj štrajfix pa ga doma lepo pošpricaš v miru pa te noben ne bo motu :D Drgač pa z nasiljem ne boš nč dosegu prej obratno :twisted:

:/:o:/ rodi :/:o:/ imaš prau
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Po mar 12, 2007 4:21 pm

upam nebivedu da ne bom nikol za tabo po avtocesti vozu (pred tabo itak nikol ne bom ker teb leti ene 300 a ne?), ker od enga kretena ki se je vozu po ac z avtom na katerem je blo pol metra blata (ce ne vec ampak ti ga zihr vec na avto spravis, a ne?) sem bil jest ob sipo. a si kdej pomislu kva se zgodi k en kos svinjarije odleti z avta pri 60 na uro? nisi, ker te boli falus. skratka, ce ze stale delas po gozdu oziroma si off-road uzivac bod tok dec pa avto oper preden gres na cesto.
ajd

ps: drugac pa potrpezljivost kadarkoli imam opravka z vrstami. k***, tko je, tut meckaci morjo zivet...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po mar 12, 2007 4:33 pm

Se strinjam s tistimi uporabniki, ki pravijo da si preveč nestrpen :)

Jaz tam sicer še nikol nisem pral in niti ne mislim, ker svoj avto vedno perem doma na dvorišču in to v miru, od zunaj in od znotraj ga spucam tko kot se zagre in mi pri tem noben ne teži za vratom, naj se poberem da ne bo šel v gepek po kakšno palčko ipd. :)

Tko da tud teb priporočam, če le imaš možnost, da si nabaviš enga manjšega wapa, v Merkurju jih naprimer dobiš od dobrih 100€ naprej ;)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
vuko87
Novinec

Kraj: lj

Napisal/-a vuko87 Po mar 12, 2007 4:34 pm

falotex je napisal/-a:vuko78 glede pripomočkov je tkole : vsak ko je prišel z pripomočki je pacal eno uro da nas je une u vrsti že srat prjemal, sej jest nimam nč proti da ti pošpricaš feltne pa sprednji del, pa da maš svojo krpico,.. jest sam pravim da to naredi učinkovito, zavedej se da je za tabo vrsta ne! glede urivanja pred tabo ti pa lahko povem samo eno : SAM SI SI KRIV, kaj se pa ne postaviš zase, men se ni še noben urinu, če se pa je hotu sm mu pa hitro razložu kako pa kaj ( besedno seveda, da ne bo kdo spominjal palčke pa nasilja)

To da sm si sam kriv se mots...me prov zanima kaj bi ti naredu ce bi se pred tabo postavla dva huda avta, vn bi prsl 8 mulcov(okol25 let stari k jih boli k... za vse na svetu) Jst osebno vedno recm tist kar si mislim,sam s takimi budalami k pridejo tm da razkazujejo svoje mecke pa bmw-je se mi neda ubadat.K da mi je tezko pocakat tistih 5 minut vec, nism prsu avta oprat v 5 min ampak si vedno uzamm cajt pa nardim tko kokr je treba.Sm pa ze veckrat vidu v btc-ju k so taki ljudje kokr si ti dobil po nosu k so bli prevec pametni.Ce ti kej ne pase tm mas v lj poln drugih pralnic- pa pejt tm,mogoce ti bi bol :-P

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 4:35 pm

no vidiš o tem jest govorim Juhica, ljudje mormo pač upoštevat en druzga kjer koli že smo, in glih iz tega razloga ne maram pacačov ker so zelo egoistične narave, in se jim fučka za sočloveka, in tazga samo še povozm mater mu nabijem

ja mogoče si vidu po nosu ko sm jest talau
Zadnjič spremenil falotex, dne Po mar 12, 2007 4:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

WILD_1
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a WILD_1 Po mar 12, 2007 4:44 pm

sj te noben ne sil da hodiš v btc prat avto...

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 4:48 pm

pa dejte mi že nehat prbijat naj grem drugam al pa naj si doma nardim štrajfix, hodim u BTC ko je ta pralnica ok, pa tam okol skoz kej dogaja ker je pač BTC, pa blizu jo mam, tko da... samo sralci mi grejo na kozlanje pač, pa sploh se ne bi ob to spotikov če ne bi blo povsod na vseh področjih tko!

WILD_1
Nov uporabnik

Napisal/-a WILD_1 Po mar 12, 2007 4:56 pm

ja eni si pač na izi uzamejo pranje avta...če nočeš drugam se boš pač moral prilagoditi oz. mal potrpeti in počakati kšno minuto dlje..

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po mar 12, 2007 5:01 pm

WILD_1 je napisal/-a:ja eni si pač na izi uzamejo pranje avta...če nočeš drugam se boš pač moral prilagoditi oz. mal potrpeti in počakati kšno minuto dlje..

Se strinjam, druga možnost pa je da začneš bunkat vse, ki ne operejo avta prej kot v času, ki si si ga ti zamislil.

p.s.: anketa je glupa:
sproščeno | nč se ne sekiram - bi lahko blo eno
"no dej že no" | čist sm žiučn | model če ne boš hitr te povozm - bi lahko blo drugo

Je isto.
Če je ravno, ni zabavno.

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 5:02 pm

Ja pol naj si pa oni nabavjo domači štrajfix pa naj pol pred bajto serjejo še en let zarad mene, sam naj ne hodjo tja dražit ljudi s svojo nesposobnostjo, manjopravilnostjo, počasnostjo in neučinkovitostjo!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 5:02 pm

juhica je napisal/-a:upam nebivedu da ne bom nikol za tabo po avtocesti vozu (pred tabo itak nikol ne bom ker teb leti ene 300 a ne?), ker od enga kretena ki se je vozu po ac z avtom na katerem je blo pol metra blata (ce ne vec ampak ti ga zihr vec na avto spravis, a ne?) sem bil jest ob sipo. a si kdej pomislu kva se zgodi k en kos svinjarije odleti z avta pri 60 na uro? nisi, ker te boli falus. skratka, ce ze stale delas po gozdu oziroma si off-road uzivac bod tok dec pa avto oper preden gres na cesto.
ajd

ps: drugac pa potrpezljivost kadarkoli imam opravka z vrstami. k***, tko je, tut meckaci morjo zivet...

A resnično misliš, da se z avtom , ki ima 100kg blata gor vozim po cestah (kazen za tale zadeve je ogromna) ? Jst mam doma štrajfix, da spucam avto, v BTC pridem samo, ko je res kriza, da ni časa doma spucat avta.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 5:04 pm

falotex je napisal/-a:pa dejte mi že nehat prbijat naj grem drugam al pa naj si doma nardim štrajfix, hodim u BTC ko je ta pralnica ok, pa tam okol skoz kej dogaja ker je pač BTC, pa blizu jo mam, tko da... samo sralci mi grejo na kozlanje pač, pa sploh se ne bi ob to spotikov če ne bi blo povsod na vseh področjih tko!

falotex je napisal/-a:Ja pol naj si pa oni nabavjo domači štrajfix pa naj pol pred bajto serjejo še en let zarad mene, sam naj ne hodjo tja dražit ljudi s svojo nesposobnostjo, manjopravilnostjo, počasnostjo in neučinkovitostjo!

Jst ti predlagam da si najdeš žensko, boš lažje počakal tistih par minut!

WILD_1
Nov uporabnik

Napisal/-a WILD_1 Po mar 12, 2007 5:07 pm

falotex je napisal/-a:Ja pol naj si pa oni nabavjo domači štrajfix pa naj pol pred bajto serjejo še en let zarad mene, sam naj ne hodjo tja dražit ljudi s svojo nesposobnostjo, manjopravilnostjo, počasnostjo in neučinkovitostjo!

ja ne živimo usi v bajtah.. če si pa hitro živčen, pa te use moti kako drugi perejo avto je pa nažalost tvoj problem.a ni škoda živcev za take neumnosti..drugače greš pa lahko zjutraj takoj ko odprejo prat takrat še ni gužve ali pa zvečer okol 21.30

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 5:10 pm

nebivedu takrat ko nimaš cajta pa greš u BTC oprat, se ti verjetno nč ne mudi ne? pa tud do BTC je sama cesta al ti veš kak OffRoad makedam do BTC-ja?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Po mar 12, 2007 5:19 pm

falotex je napisal/-a:nebivedu takrat ko nimaš cajta pa greš u BTC oprat, se ti verjetno nč ne mudi ne? pa tud do BTC je sama cesta al ti veš kak OffRoad makedam do BTC-ja?

Če ti ne vidiš v BTC-ju nikjer makadama, potem ti jst ne morem pomagat, vendar do BTC-ja lahko prideš tudi skozi gradbišče z veliko blata, vode in podobnega materiala, samo poznat moraš BTC. In verjemi da ga poznam zelo dobro, ker že 10 let delam v BTC-ju. Iz službe ga gledam, lahko snemam celo kdo se na rondojih preganja(celo tablco lahko brez problemov vidim).

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po mar 12, 2007 5:19 pm

falotex je napisal/-a:nebivedu takrat ko nimaš cajta pa greš u BTC oprat, se ti verjetno nč ne mudi ne? pa tud do BTC je sama cesta al ti veš kak OffRoad makedam do BTC-ja?
:rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk :rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk :rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk :rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk :rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk :rofl :rofl :rofl :bonk :bonk :bonk
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Po mar 12, 2007 5:25 pm

Poanta pranja avtomobila naj bi bila sprostitev in užitek. Nekateri ob tem prav uživamo in se sprostimo. Ko perem v BTCju (redko) vedno porabim od 3-4 žetone, kakšnega vmes kar tako porabim samo, da špricam po avtomobilu. In da, tudi svoje pripomočke imam seboj in se posvetim vsaki malenkosti. In mi prav dol visi za nestrpne, agresivneže, ki se jim mudi opraviti svoje vozilo. Če je taka časovna stiska pa naj avtomatika opere avto...... s tem, ko kupim žeton (vedno nato, ko že parkiram avto v prostoru za pranje) dobim pravico do uporabe prostorov od pralnice. NIKJER pa ne piše, da bi bil časovn omejen, koliko časa lahko perem itd. zato je tvoje repenčenje odveč.... sploh pa mislim, da so ene 4 ali celo 5 prostorov za pranje in boš že počakal, da se en sprosti zate....... če pa ne moreš čakat...... mi je pa zopet vseeno !

P.S. raje, kot da se razburjaš, ko vidiš nekoga, ki mečka..... mu pa raje pomagaj oprati vozilo in boš prej na vrsti, kot pa da vihtiš svoj pripomoček po pralnici !!!!

Yagi-san

falotex
Nov uporabnik

Napisal/-a falotex Po mar 12, 2007 5:28 pm

ja nebivedu ti misliš da jest ne vem za tisto gradbišče z letališke, sam teb še zdej ni jasn da se morš vseen en del peljat po cesti da prideš do štrajfixa, pa če boš meu kdaj prazne gume ko boš iz šihta pršu se spomn na falotex-a, zdej si mi dal kr dost podatkov da te enkrat najdem in naučim kozjih molitvic

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po mar 12, 2007 5:36 pm

falotex je napisal/-a:ja nebivedu ti misliš da jest ne vem za tisto gradbišče z letališke, sam teb še zdej ni jasn da se morš vseen en del peljat po cesti da prideš do štrajfixa, pa če boš meu kdaj prazne gume ko boš iz šihta pršu se spomn na falotex-a, zdej si mi dal kr dost podatkov da te enkrat najdem in naučim kozjih molitvic
:bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :EE :EE :EE :EE :EE :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk :bonk
Bolj Star Bolj Nor!!!

Uporabniški avatar
_HellMan_
Novinec

Napisal/-a _HellMan_ Po mar 12, 2007 5:37 pm

Jst mislm de se kle gor pojavlajo grožne :!: :!: :!: :!: A ni to prepovedan :?: :?: :?:
Bolj Star Bolj Nor!!!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost