igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če mar 29, 2007 2:26 pm

Courage™ je napisal/-a:kaj je metrosexualec ? Tak ki rad sexa v podzemni al kaj

LOL :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če mar 29, 2007 3:00 pm

Vsega so krive prestroge mamice med odraščanjem. Recimo da imam 20 kolegov, od tega jih je pri 25-30 letih še 15 samskih, 5 ali več pa jih še ni imelo pizde v roki. Niso metroseksualci, se pa bojijo žensk. Res ne vem zakaj bi se bal žensk? Po moje patološki strah pred materjo, žensko vidi kot grozeče, ne pa kot milo bitje, in to je to.

Moj brat je starejši od mene 8 let, njegova generacija je bila pri 25-ih že vsa poženjena.

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Če mar 29, 2007 4:54 pm

Komentar:
03. Jz vedno rada plačam pjačo, sploh pa kakšnemu fajn fantu, pa itak nikoli ne ostane samo pri eni pijači tako da.... Sicer ste pa fantje taki da hočte zmeri nek vtis naredit pa plačat....tega vam res ni treba!!!

04. Ja jz sem že velik denarja vrgla policajem-kazni za prehitro vožnjo... če ga serješ po cesti plačaj ni kj, sicer pa res policaji kdaj nočejo nč napisat!!!

06. To je pa ja lepo!!!

08. Drži!!! :)

12. Men se to še ni zgodilo!!!

15. Drži, nevem zakaj?

20. Mene je nazadnje fant ozmerjal z pjanko....zato je zdj bivši!!! :)

Za ostale točke pa BREZ KOMENTARJA!!! :)
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če mar 29, 2007 6:52 pm

Courage™ je napisal/-a:kaj je metrosexualec ? Tak ki rad sexa v podzemni al kaj

joj kuridž, hvala ti za tole :lol: :D

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če mar 29, 2007 6:56 pm

ni panike plačat pijačo če veš da boš kej dobil nazaj ;)
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če mar 29, 2007 7:05 pm

kaj, ti men en sok jest tebi en blow job al kako ? :lol: Ti si pa še zelo mlad, kajne :D

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Če mar 29, 2007 7:21 pm

Lonca84 je napisal/-a:Komentar:
03. Jz vedno rada plačam pjačo, sploh pa kakšnemu fajn fantu, pa itak nikoli ne ostane samo pri eni pijači tako da.... Sicer ste pa fantje taki da hočte zmeri nek vtis naredit pa plačat....tega vam res ni treba!!!

04. Ja jz sem že velik denarja vrgla policajem-kazni za prehitro vožnjo... če ga serješ po cesti plačaj ni kj, sicer pa res policaji kdaj nočejo nč napisat!!!

06. To je pa ja lepo!!!

08. Drži!!! :)

12. Men se to še ni zgodilo!!!

15. Drži, nevem zakaj?

20. Mene je nazadnje fant ozmerjal z pjanko....zato je zdj bivši!!! :)

Za ostale točke pa BREZ KOMENTARJA!!! :)

Ti pa si poosebljena ženska milina :EE

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če mar 29, 2007 7:35 pm

Jorgi je napisal/-a:kaj, ti men en sok jest tebi en blow job al kako ? :lol: Ti si pa še zelo mlad, kajne :D

LOL
Dobra 8)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če mar 29, 2007 7:55 pm

Nisem vedel, da imajo po novem v psihiatričnih ustanovah, dostop do interneta.

Ko sem bil nazadnje tam, ga še niso imel ... :P
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če mar 29, 2007 8:16 pm

Jorgi je napisal/-a:kaj, ti men en sok jest tebi en blow job al kako ? :lol: Ti si pa še zelo mlad, kajne :D

najmanj enega 8) :vc
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Če mar 29, 2007 8:26 pm

[quote]v glavnem HUDO poženščeni tipi... taki, ki mi v trenutku dvignejo živec, da bi ga kar pritegnil, ker dela sramoto moškemu spolu.... :twisted:quote]

takim bi jih mogu na kmetijo al pa v vojsko dat za par let...nebi meli cajta študirat "ker pudr"...

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Če mar 29, 2007 9:12 pm

RED_line je napisal/-a:

najmanj enega 8) :vc

še mlajši je kot si nekateri mislijo... :twisted: :twisted: :twisted:
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So mar 31, 2007 1:22 pm

Folk je že tko metropoliziran, da tut psa neupa pobožat, da se nebi slučajno okužu :roll:

smešna tema :D
Slika Slika

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So mar 31, 2007 1:33 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Moj brat je starejši od mene 8 let, njegova generacija je bila pri 25-ih že vsa poženjena.

Ja tako je bilo takrat(takrat je tudi vsak šiht dobil če je le hotel delat in tudi spodobno plačo je dobil), danes če hočeš koker tolk spodobno živet moraš naredit kak faks, faks se pa v povprečjo dela do 25-26 leta starosti, zdaj mi pa povej kako se češ pri 25 danes ožent če pa kot študent nimaš nič razen diplome. Ja drugi časi so danes. Študira pa že skoraj vsak danes. To je to.
Seveda pa obstaja tudi ta varjanta da se pri 25 oženiš greš z 18-19 leti nekam delat za ušivih 150k in drkaš falus* potem celo življenje, najlažja pot je to, vsak rad dela in zasluži, malo jih je ki se radi učijo ker seveda za učenje te pa nihče ne plača, kratkoročno gledano, ker pač danes bi vsi že mldai imeli radi denar, hišo in dobro ženo, samo v teh kapitalističnih časih to skoraj ne gre, ker je treba najprej nekaj dat od sebe, šele nato pride denar, z denarjem pa še vse ostalo.
Aja pozabil sem še na ene izjeme ki pa lahko sfurajo vse to že pri 25 ali prej, to so tisti ki se rodijo z zlato žlico v riti.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R So mar 31, 2007 2:13 pm

jankovič je imel med faksom že družino pa ni bil rojen z zlato žlico v riti ;) tudi moja mami in oče sta se poročila pr 22 in imela otroka pr 23 pa jima ne gre slabo v življenju (doštudirala oba), marsikdo drug tudi. to uspe samo tistim, ki postavlajo družino na prvo mesto (+spoznajo pravega punco/fanta dovolj zgodaj :P) in ki so sposobni, ostalim bolj težko ;) ponavadi, če imaš družino že prej se potem še tok bolj trudiš, kar povzroči, da mogoče celo hitrej napreduješ in se učiš kot tisti, ki so štartali na kariero in kasneje družino. Zdej, ko pač nas večina študira, nam je nekako dokončna odraslost prestavljena za nekje 5 let (faks), zato tudi družine kasneje

lp
Slika

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Sr apr 04, 2007 3:51 pm

Pa dobr, men ne bi bil problem met otroka med faksom, problem je v tem...da je dan danes težko najdt ¨sorodno¨ dušo, nevem no mogoče pa sam jz nimam sreče s fanti....sicer ma pa tut denar tuki velik veze, ste šli kdaj pogledat kok stanejo planice, pa oblekce za otroke....halo....težka je danes!!
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr apr 04, 2007 6:54 pm

Obesi si slikco na forum pa boš sigurno kakšnega spoznala ki bi laho bil pravi zate :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr apr 04, 2007 8:20 pm

mhm :yum
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr apr 04, 2007 8:57 pm

ja, ker to je pravi način za spoznat sorodno dušo ;)

lp
Slika

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Sr apr 04, 2007 10:25 pm

Lonca84 je napisal/-a:Pa dobr, men ne bi bil problem met otroka med faksom, problem je v tem...da je dan danes težko najdt ¨sorodno¨ dušo, nevem no mogoče pa sam jz nimam sreče s fanti....

Tako kot jaz nimam sreče s puncami (očitno). Zato sem pa zaprisežen samec in sem rekel: "Nikoli več." No, za prijateljstvo pa sem vedno na voljo.

Po svoje je res težko najti sorodno dušo, ker je ravno v teh zadevah toliko nelogike. Primer: en moj daljni sorodnik, ki je pet let mlajši od mene (jaz jih imam 27), je že nekaj časa živel s punco, pa sta se razšla. To pa zato, ker je bil tip presran in je mislil, da lahko z njo ravna kot svinja z mehom, pa se je očitno zmotil, ker je punca spakirala kufre. Mojemu sosedu se je zgodilo podobno, ima pa 24 let. Sedaj oba žalujeta in sta se vdala pijači.

Sicer pa je moja izkušnja taka: kot je dejal Šifrer, lepa dekleta ljubijo barabe. Zato smo "ta pridni" sami, ker smo preveč dolgočasni za punce. S tem sem se nekako sprijaznil.
Mir in dobro!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov