maky je napisal/-a:mater bo treba res ps3 nabavit... al pa 360-ko... tomyboy kakšno je tvoje mnenje? glede na to da si oboje stestiral? ...
H2 je napisal/-a:A za računalnik bo?
Mislite da bo delalo na geforce 8800gts
novice je napisal/-a:Rockstarovci so v svet poslali slabo novico - izid njihovega težko pričakovanega nadaljevanja serije GTA je prestavljen. Razlog - potrebujejo več časa za popravke na končnem izdelku. Izid je tako prestavljen iz sredine letošnjega oktobra na obdobje med 1. februarjem in 30 aprilom 2008
TomyBoy2 je napisal/-a:H2 je napisal/-a:A za računalnik bo?
Mislite da bo delalo na geforce 8800gts
PC datuma žal nisem nikjer zasledil. Po vsej verjetnosti, bo navoljo kakšnih 6 mesecev po izidu za konzole ali pa še kaj več.
Kakšen 8800 GTS z 320 MB, bo nekje meja, da bo zadeva tekla znosno z vsemi detajli ali pa tudi ne.![]()
Že danes, če konretno primerjam Collina Dirt na omenjeni kartici, teče z povprečno 25-30 FPS (vklopljeno vse na ultra). Za razliko od XBOX 360 verzije, ki na oko teče lepše. Razlike v grafiki in detajlih praktično ni.
TomyBoy2 je napisal/-a:novice je napisal/-a:Rockstarovci so v svet poslali slabo novico - izid njihovega težko pričakovanega nadaljevanja serije GTA je prestavljen. Razlog - potrebujejo več časa za popravke na končnem izdelku. Izid je tako prestavljen iz sredine letošnjega oktobra na obdobje med 1. februarjem in 30 aprilom 2008
FBR je napisal/-a:Da glih o Collinu ne govorim, ki je z zelo povprečno, če ne celo podpovprečno, grafiko požrešen, kot da je nevem kako dober, da pa o sami vožnji sploh ne govorim. Pri meni, se mi zdi, da je celo podrl časovni minimum obstoja na PC z rekordnim časom 10 min. Sledil je takojšnji uninstall!!!
R 26 je napisal/-a:na partisu sem bral da je zaradi gta nek fant zabodel taksista, ker je hotel videti če je tako enostavno kot v igrici.
_IceMan_ je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:na partisu sem bral da je zaradi gta nek fant zabodel taksista, ker je hotel videti če je tako enostavno kot v igrici.
Točno tak in zdaj so v tisti državi prepovedali prodajo te igre.
Glede igre pa mislim da bo bomba, ampak jaz še vseeno bolj pričakujem Mafio 2, ki prihaja konec drugega leta.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov