igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Če apr 19, 2007 12:24 pm

RED_line je napisal/-a:
hahaha številke ti ne pomenijo nič. to se v praksi vidi. getz ima boljši pospešek kot pa 12.s možno da si vzel tistega z manj konji :lol:

ne nisem rekel da sem vozil samo 2 coupeja V6 ampak, o ta 2 modela.koliko sem jih vozil pa samo buh ve. namreč tebi se niti ne sanja kaj sem jaz vse vozil. v glavnem avto ne prepriča. gre premalo, preglednost je slabša kot v zaprti kanti, in notranjost ... hyunday. avto je samo lep in tle se vse konča. ko bo pa pršla naslednja generacija ven bo pa druga zgodba, saj že vidim da bo kej dobrega.

:cry :cry :cry :cry - Že dolgo se nisem tako nasmejal - hvala ti!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Če apr 19, 2007 1:49 pm

INFINITI je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:
hahaha številke ti ne pomenijo nič. to se v praksi vidi. getz ima boljši pospešek kot pa 12.s možno da si vzel tistega z manj konji :lol:

ne nisem rekel da sem vozil samo 2 coupeja V6 ampak, o ta 2 modela.koliko sem jih vozil pa samo buh ve. namreč tebi se niti ne sanja kaj sem jaz vse vozil. v glavnem avto ne prepriča. gre premalo, preglednost je slabša kot v zaprti kanti, in notranjost ... hyunday. avto je samo lep in tle se vse konča. ko bo pa pršla naslednja generacija ven bo pa druga zgodba, saj že vidim da bo kej dobrega.

:cry :cry :cry :cry - Že dolgo se nisem tako nasmejal - hvala ti!

jaz sem vozil 2.0 z 141 KM, pa me tudi ni prepričal. Mogoče se motim, vendar sem imel občutek, kot da se zelo težko zavrti. Podvozje in drugo se mi je dopadlo, vendar je motor kriv, da mam neko mešano mnenje o coupeju oz. o tem motorju.
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če apr 19, 2007 1:58 pm

Je moralo bit nekaj hudo narobe, ker osebno še nisem vozil tako odzivnega motorja - brez heca
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Pe apr 20, 2007 8:28 pm

INFINITI je napisal/-a:Je moralo bit nekaj hudo narobe, ker osebno še nisem vozil tako odzivnega motorja - brez heca

da ne bom jz počil od smeha. odziven motor :lol:
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So apr 21, 2007 9:19 am

INFINITI je napisal/-a:Je moralo bit nekaj hudo narobe, ker osebno še nisem vozil tako odzivnega motorja - brez heca

Hondo pejt vozt, boš vidu kaj je odzivnost :EE

Sicer pa nevemkolk odziven spet ne more bit, če govorimo o 2.0 mašini. Pretežk avto za tolk mal navora ;)

Moja bivša 19ka z 1.8-16V motorjem je šla bolj kot Coupe 2.0-16V, preverjeno ;)
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line So apr 21, 2007 1:38 pm

govorimo o V6 2.8!! da bi vsaj blo govora o 2.0!samo tako je avto lahko sram
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Kraj: Pomurje

Napisal/-a blindek Po apr 23, 2007 12:14 pm

ni 2.8 ampak 2.7

drugače pa vsak vozi to kaj ma in se mu dopade oz. si lahko privošči. Zato prosim nehajte pljuvat po drugih avtih, ker če mi pa gre kaj na K**** pa je to.
Vsak, ki si kupi Coupeja 2.7 V6, si bi lahko kupil prav tako nekega bmwja 330,ali hondo in nevem kaj še vse, ampak ne vsak si kupi to kaj se njemu osebno dopade!

Zato pa pokažte da mate večji IQ od 20 in se obnašajte civilizirano, saj živimo v 21stoletju

Brez zamere, LP

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po apr 23, 2007 12:49 pm

RED_line je napisal/-a:govorimo o V6 2.8!! da bi vsaj blo govora o 2.0!samo tako je avto lahko sram

no dej povej kaj si vozil ti?

dejstvo je da je coupe underpowered sam to se ne pomeni da je slab avto niti da je pocasen.

ce hoces hitrost mas na voljo ferrari, porsche, lamborghini ipd, sam bos mogu mal vec kesa plunt. kokr denarja tok muzike.

hyundai coupe je cist ok avto, ceprav kar se mene tice 1.6 motorja nebi montiral not..

kr.en
Nov uporabnik

Kraj: kr

Napisal/-a kr.en Po apr 23, 2007 2:41 pm

Zdle dam glavo da vsi k blatite hyundai coupeja ne vozite močnejšega avta kot je coupe 2.7 v6. Kva vam bo pol močnejši avto. Tist k ma močnejši avto kot ta coupe v6 naj govori da je prešvoh.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Po apr 23, 2007 4:05 pm

Voith je napisal/-a:
RED_line je napisal/-a:govorimo o V6 2.8!! da bi vsaj blo govora o 2.0!samo tako je avto lahko sram

no dej povej kaj si vozil ti?

dejstvo je da je coupe underpowered sam to se ne pomeni da je slab avto niti da je pocasen.

ce hoces hitrost mas na voljo ferrari, porsche, lamborghini ipd, sam bos mogu mal vec kesa plunt. kokr denarja tok muzike.

hyundai coupe je cist ok avto, ceprav kar se mene tice 1.6 motorja nebi montiral not..

meni je isti k** al je 2.7, 2.8 al karkoli drugega, ker jaz podatkov od KANT si ne zapomnem. ta avto ni vreden za bit v moji bazi podatkov.jasno zdaj?

in kaj potem blebetate da gre coupe dobro? toliko denarja toliko muzike!

1.6 :roll: --> nepremičnina!

kaj mi gre na živce? da naredijo V6 in neko veliko kubikažo, a iz sebe ne spravi vn niti 200KM. če bi dali od getza dizel motor notri bi bil že boljši za vozit.

malo ljudi je vozlo tega coupeja, zato nobeden nič ne pove.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po apr 23, 2007 4:19 pm

Ejga folk - ne se hecat z red_line študentkom, ki 500m v luki koper vozi tahude stroje z ladje gor in dol. Zanč ga je celo Alonso klical naj pove setup za njegov bolid, če ne ni šans da zmaga na dirki - Jasno?
Sploh pa ne veste kako mokre so vse oboževalke ko on prpiči svoj PLEJSTEJŠN in dokonča svojo ekspertno testdrajv vožnjo po luki; DON`T FUKK WIT DA EKSPERT YO! -Če ne bo zagnal še GTA na plejstejšnu in nas pol vse pošicu kot tahuj gengsta!
Kako da fak ne razumete da en HJUNDAJ KUPE enostavno NE SPADA v njegov BURAGO pa MAJORETTE kolekšn superbolidov -DAAAAAM NO!! -Mi navadni smrtniki moramo biti počaščeni d ma sploh kej cajta tle natipkat kako pa kaj se pele
:cry :cry

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Napisal/-a blindek Po apr 23, 2007 5:07 pm

INFINITI odlično povedano :lol:

RED_line v tvojo "porfesionalno" mnenje smo pa že vsi prepričani, še posebaj ko smo vsi prebrali ono o gumah :D

drugače pa si očitno veliki ljubitel hond, ki imajo 1.6 in 160KM ipd.
Sam nimam čisto nič proti nobenemu avtomobilu in ga tudi ne žalim, saj komu je všeč tisti si ga kupi, tako da če tebi ni všeč si ga ne kupit, ampak žalit ga tudi ne treba. Zakaj pa maš pol ti samo civic? Kaj pa če so to za mene ena navadna j***a, ki majo minimalen navor, slaba izdelava itd.? Pa brez zamere vsem lastnikom honde, samo me razp**** ko se en tu napihava ko da vozi nevem kaj vse in je profesionalen tester avtomobilov. Če bi bil taki, bi se čist drugače vedel, saj oni ne napišejo v testih ta avto je bil za 3PM itd.

pa še to, tista izjava o 1.6 - neprimičnina. Kaj pa če meni in drugim to čist zadostuje? Če si grem kupim nek avto ki bo mel 700kg in 400KM boš srečen? Odrasi že enkrat, saj se po tvojem vedenju obnašaš kot 14letnik, ki nima bojšega dela kot se dela pametnega :bonk

tolko z moje strani

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Po apr 23, 2007 9:18 pm

RED_line vidim da si zelo pameten in bogat in da voziš najmanj nissana 350Z dokler se zjutraj ves prepoten ne zbudiš :twisted:

Res je da ima avto premalo moči glede na to kako izgleda ampak ni tako slabo.
Če še nisi pogruntal ja imam coupeja 2.0 in sem v hyundai navezi z infinitijem in blindkom tako da ne bit tolk več pameten kakšen ta avto je in kako se vozi,boljše kot so marsikdo misli.

Samo ker je to hyundai je avtomatsko to zate sranje.Žal se motiš.

2009 pride ven novi coupe s pogonom na zadnja kolesa in močnejšim motorjem ki se bo lahko kosal z 350 Z pa bomo vidli kdo se bo pol komu smejal
:twisted:

Tisti dnar ki sem ga jaz dal za novega 06 coupeja bi si lahko komot kupil rabljenega bmw-ja coupeja starega štiri leta ali novo enko pa si ga (jo) nisem ker mi oblika enostavno ne potegne ni mi všeč pa naj bo ne vem kolk močen in z dosti opreme ga ne kupim če mi ni všeč.

No saj take bmw-je si zelo radi kupujejo čapci ki si pol mislijo da so prijeli boga za j***a jaz pa nočem da me kdo zamenja za enega od njih.

Navsezadnje pa se da ta avto precej nabildat da prideš tudi na 400KM če hočeš na 200 brez problema tako da je potem moči povsem dovolj problem so samo papirji.

Nikol pa si ne bi kupil avta ki ga ima skor vsak drugi in ki jih vidiš po cesti vsak dan kolikor hočeš npr.corsa,clio,golf,peugeot,punto itd.pa četudi v močnejših športnih različicah.

Meni je coupe všeč tak kot je.
Preglednost je pa kot pri vseh coupejih slaba ko pa se navadiš je pa povsem običajna stvar.To je kot bi rekel da so mali mestni avtki švoh :roll: A ni to logično.
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
blindek
Stalni uporabnik

Napisal/-a blindek Po apr 23, 2007 9:46 pm

preglednost pa se meni sploh ne zdi slaba :roll:
Slabše pregleden mi je bmw5 od očeta in P206 od matere...nevem mogoče navada...Sicer pa se na vsak avto moraš navadit, da potem veš kak pa kaj in nikakor nemoreš stestirat avta v par urcah vožnje

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho To apr 24, 2007 10:56 am

tuscani je napisal/-a:RED_line vidim da si zelo pameten in bogat in da voziš najmanj nissana 350Z dokler se zjutraj ves prepoten ne zbudiš :twisted:

Res je da ima avto premalo moči glede na to kako izgleda ampak ni tako slabo.
Če še nisi pogruntal ja imam coupeja 2.0 in sem v hyundai navezi z infinitijem in blindkom tako da ne bit tolk več pameten kakšen ta avto je in kako se vozi,boljše kot so marsikdo misli.

Samo ker je to hyundai je avtomatsko to zate sranje.Žal se motiš.

2009 pride ven novi coupe s pogonom na zadnja kolesa in močnejšim motorjem ki se bo lahko kosal z 350 Z pa bomo vidli kdo se bo pol komu smejal
:twisted:

Tisti dnar ki sem ga jaz dal za novega 06 coupeja bi si lahko komot kupil rabljenega bmw-ja coupeja starega štiri leta ali novo enko pa si ga (jo) nisem ker mi oblika enostavno ne potegne ni mi všeč pa naj bo ne vem kolk močen in z dosti opreme ga ne kupim če mi ni všeč.

No saj take bmw-je si zelo radi kupujejo čapci ki si pol mislijo da so prijeli boga za j***a jaz pa nočem da me kdo zamenja za enega od njih.

Navsezadnje pa se da ta avto precej nabildat da prideš tudi na 400KM če hočeš na 200 brez problema tako da je potem moči povsem dovolj problem so samo papirji.

Nikol pa si ne bi kupil avta ki ga ima skor vsak drugi in ki jih vidiš po cesti vsak dan kolikor hočeš npr.corsa,clio,golf,peugeot,punto itd.pa četudi v močnejših športnih različicah.

Meni je coupe všeč tak kot je.
Preglednost je pa kot pri vseh coupejih slaba ko pa se navadiš je pa povsem običajna stvar.To je kot bi rekel da so mali mestni avtki švoh :roll: A ni to logično.

Nisem vedel,da bodo tako hitro naredili novo verzijo Coupeja kokr si reku leta 2009,ki bo imel zadnji pogon.Ja nč pol imam časa še dobra dva leta da si pršparam denar in si ga kupim.Res da mi bo žal moje Elantre ampak,ker vem da so Hyundai super avtomobili mi tudi nebo tok žau menjave Elantre z Coupejem. ;)

Uporabniški avatar
Elantrinho
Novinec

Kraj: Postojna

Napisal/-a Elantrinho To apr 24, 2007 11:05 am

Pa še nekaj.Imeu sm kontaktno številko enega izmed članov Hyundai Kluba pa nevem kje sem jo založil.Skratka tuscani bi te prosil al pa kjer od vaših kolegov,da mi na pm napiše kako številko da se slišmo tudi nekje dobimo in se malo bolje spoznamo in pa da se učlanim v Hyundai Klub.
Hvala.
Lep pozdrav ;)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To apr 24, 2007 6:59 pm

če je debata o hyundaju zakaj potem ste pršli na debato o hondah in mojem avtu? samo malo preveč vas je razpizdla resnica.

infiniti: ko boš znal vozit kot mi v luki se mi javi! Smo daleč najboljši poklicni vozniki. na PS se igrajo taki otroci kot si ti :P čeprav se tudi jz , ampak samo zaradi druženja. in coupe ne spada v mojo listo ker je hyundaj, ampak ker ni to kar bi moral bit!

blindek: kaj je bilo že o gumah? Ljubitel hond? ne, ampak za moj žep ne bi mogu dobit boljšega (mi ugaja). uf, tudi za hondo znam povedat marsikaj grdega, samo morete vprašat :P tester avtov? ne, ampak sem ga vozil in vem kakšen je.in to sem tudi povedal. če vam zadostuje 1.6 super. samo ostane nepremičnina (vsaj zame) .in v čemu je težava? lahko ima tudi 1.6 samo potem bi moral dovolj lahek da se premika normalno. coupe pa ...

@tuscani: se cel prepoten zbudim, se oblečem in ga grem na delo vozit! za razliko od nekaterih ki ga lahko samo gledajo :!: vsak bo svoj avto halil, in točno to delate.in to tudi razumem, ker vamje očitno toliko ugajal da ste si ga kupli. vam ugaja, meni pa še zdaleč ne. zakaj bi imel kej proti hyundayom? in še v temu je fora. ker če primerjam ostale hyundaye je coupe eden slabših. santa fe je zakon.tako kot V6 benz, kot tudi dizel.getza sem že gledal da bi si ga kupu :x accent je smeh za vozit, tako kot getz. aja, pa benzinci so bolj bogi! to da ko bo pršu novi coupe vn in da bi moral bit dober sem rekel že v enem prejšnjem postu. 350 se bo kosal ja ... :roll:
šminker.kupiš avto zato ki ti je lep.kaj imaš potem ti veze? jz sem reku da avto ne gre in ne da ni lep.BMW 1 je gnjusna! se strinjam tisto o čapcih.
koliko predelanih coupejev je v slo? mogoče že samo zaradi pogona. kaj boš dosegel 400KM in prednji pogon? nič! ni problem tunat, problem je da nekaj dosežeš s tem.
zato imam jz mojega civica, ker ga nima vsak ;)
preglednost je tudi en stvar ki me je zbodla.je res zelooo nepregleden. samo pač tko je.za lep avtič je potrebno potrpet.(ne si mislit da ta novi večji avti so dosti boljši)

uf...
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani To apr 24, 2007 9:35 pm

A na delu voziš 350 Z vsak dan?Sem ti prav fouš da veš :rofl
V tvojem primeru ga lahko vozi vsak privoščit si ga pa ne morejo vsi.
Ne vem zakaj te tolk moti slaba preglednost če si tako dober šofer?To bi mogla bit zate mala malica.Ko se navadiš preglednost ni več problem.

Sem žalil tvojo hondo?Ne.A če ti avto ne ugaja ga moraš žalit in se delat norca z njegovega lastnika?

Zakaj je coupe eden slabših hyundaievih modelov???? To bi zelo rad slišal.A samo zato ker je prešvoh?
Če se bo lahko kosal z nissanom pa bomo še videli.Če je kaj resnice v govoricah se bo lahko komot,300 KM bo kar dovolj.

Predelanih coupejev za performace v slo ni kolikor jaz vem (govorim za GK model) je pa eden v avstriji,spravili pa so ga je na približno 200KM z original 143KM se pa da še več.
http://www.newtiburon.com/forums/showth ... p?t=100206
http://www.newtiburon.com/forums/showth ... 473&page=8
Kaj dosežeš s 400KM na sprednja kolesa? Najverjetneje res nič ja in vse kar se dela se zato ker nekdo nima kam keša dat
:roll: :roll: mislim...
http://www.newtiburon.com/forums/showth ... hp+tiburon

Upam da ti angleščina ni tuja :twisted:
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To apr 24, 2007 9:48 pm

RED_line je napisal/-a:infiniti: ko boš znal vozit kot mi v luki se mi javi! Smo daleč najboljši poklicni vozniki.

:cry

pa blindek je s tistim o gumah mislil na tole. Vprašanje je bilo katera guma je naslednjica Potenze RE720:

RED_line je napisal/-a:naslednjica naj bi bila turanza. morem rečt da je zelo slaba guma.na suhem še še, na mokrem pa totalni poraz!

lp
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line To apr 24, 2007 10:28 pm

@tuscani: ja, eni ga lahko vozijo drugi pa si ga lahko privoščijo.z razliko da ga bom jaz znal vozit in si ga (še) ne bom mogu privoščit. drugače nisanov še nimamo v luki. tko da to je bila samo primerjava.
do zdaj mi je uspelo vse vozit brez problema. samo kaj, 1x ga boš že mogu obračat. in ne maram nepregledne avte. in zakaj bi se moral navadit vozit coupeja? prav ne. še dobro da ga nimam.

zakaj je zame eden od najslabših? ker ne ponuja nič takega za kar bi ga blo vredno kupit. (razen lepote, katera je relativna). Nisan 350Z je dokaj trda kost za preglodat. Tako da coupe mu ne bo prišel tako hitro blizu. Če pa si tak optimist izvoli.
padla izjava ... si dokazal da nimaš pojma o tunanju in posledično o vsem ostalem, tako da je brezveze o tem karkoli razgljabljat.

@eclipse: kaj je smešno? misliš da si boljši?

kaj naj ti rečem? potenze ne delajo več in je pršla vn turanza. jaz si to razlagam da jo je zamenjala. mislim si pa še vedno isto.gume za en K*
gassssssssssssssssss
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov