če je debata o hyundaju zakaj potem ste pršli na debato o hondah in mojem avtu? samo malo preveč vas je razpizdla resnica.
infiniti: ko boš znal vozit kot mi v luki se mi javi! Smo daleč najboljši poklicni vozniki. na PS se igrajo taki otroci kot si ti :P čeprav se tudi jz , ampak samo zaradi druženja. in coupe ne spada v mojo listo ker je hyundaj, ampak ker ni to kar bi moral bit!
blindek: kaj je bilo že o gumah? Ljubitel hond? ne, ampak za moj žep ne bi mogu dobit boljšega (mi ugaja). uf, tudi za hondo znam povedat marsikaj grdega, samo morete vprašat :P tester avtov? ne, ampak sem ga vozil in vem kakšen je.in to sem tudi povedal. če vam zadostuje 1.6 super. samo ostane nepremičnina (vsaj zame) .in v čemu je težava? lahko ima tudi 1.6 samo potem bi moral dovolj lahek da se premika normalno. coupe pa ...
@tuscani: se cel prepoten zbudim, se oblečem in ga grem na delo vozit! za razliko od nekaterih ki ga lahko samo gledajo

vsak bo svoj avto halil, in točno to delate.in to tudi razumem, ker vamje očitno toliko ugajal da ste si ga kupli. vam ugaja, meni pa še zdaleč ne. zakaj bi imel kej proti hyundayom? in še v temu je fora. ker če primerjam ostale hyundaye je coupe eden slabših. santa fe je zakon.tako kot V6 benz, kot tudi dizel.getza sem že gledal da bi si ga kupu

accent je smeh za vozit, tako kot getz. aja, pa benzinci so bolj bogi! to da ko bo pršu novi coupe vn in da bi moral bit dober sem rekel že v enem prejšnjem postu. 350 se bo kosal ja ...
šminker.kupiš avto zato ki ti je lep.kaj imaš potem ti veze? jz sem reku da avto ne gre in ne da ni lep.BMW 1 je gnjusna! se strinjam tisto o čapcih.
koliko predelanih coupejev je v slo? mogoče že samo zaradi pogona. kaj boš dosegel 400KM in prednji pogon? nič! ni problem tunat, problem je da nekaj dosežeš s tem.
zato imam jz mojega civica, ker ga nima vsak
preglednost je tudi en stvar ki me je zbodla.je res zelooo nepregleden. samo pač tko je.za lep avtič je potrebno potrpet.(ne si mislit da ta novi večji avti so dosti boljši)
uf...