igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

ali so lepim puncam všeč fantje z dobrimi-dragimi avtomobili?

da
52
37%
ne
3
2%
odvisno od posamezne punce
80
56%
ne vem
7
5%

Skupaj glasov : 142

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So apr 21, 2007 4:06 pm

Blinder je napisal/-a:Bi se dalo tole razsirit tudi na punce, ki niso lepe?

Ne se nebi dalo, kem tiste malo manj lepe ponavadi niso pleh piške.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne apr 22, 2007 9:15 am

fiatpowered je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:Bi se dalo tole razsirit tudi na punce, ki niso lepe?

Ne se nebi dalo, kem tiste malo manj lepe ponavadi niso pleh piške.

Yup, se strinjam.Bolj je grda manj je pleh piška.Jebiga vsaka pa tud ne more bit-More bit mal naravne selekcije.Sicer pa zadnje čase ugotavljam, da se ogromno punc res obrača za avtomobili in ne toliko za deci notr.Sicer pa mene tudi ne moti, da ima punca malo več denarja.Če nista na približno isti denarni dolžini zna biti včasih neprijetno
;)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne apr 22, 2007 10:38 am

ma jebemti plehpičke...kaj jih jst sovražm...sama golazen je to :evil:

na žalost je pa 3/4 bab takih...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne apr 22, 2007 11:11 am

@splash: Drži se mojih nasvetov napisanih eno tran nazaj :P
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Ne apr 22, 2007 11:59 am

Moja opažanja so naslednja, punce skoraj v večini primerov takoj pogledajo za kakšno limuzino višjega cenovnega razreda, kakšnim športnim avtomobilom in pa tudi predelanim kot so naši :P In potem je vrjetno scenarij v njihovi glavi kot ste že napisali "denar". Nažalost je pa zelo malo punc takih, ki jim avto kot materialna dobrina nebi pomenil nič.....
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne apr 22, 2007 12:08 pm

Sh3bO je napisal/-a:@splash: Drži se mojih nasvetov napisanih eno tran nazaj :P

ma ko jih j... sicer mam svojo, samo jebemo tut če je ne bi mel, ne bi hotu met takih golazni. tut videt jih ne morem...

to so take ko vidjo da maš par 100€ v denarnici pa bi se takoj obešale po tebi. tistih 100€ ji v rit zabijem, mater jim milo... :evil:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne apr 22, 2007 12:40 pm

Še dobr, da večinoma pri plehu velja kompenzacija za tisto spodaj (boljši avto, manj med nogami), tko da za nas potem ostanejo tadobre ženske, pleh pi*ke se pa limajo na tiste luzerje, ki kompenzirajo s plehom.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Ne apr 22, 2007 1:01 pm

........sam se pa določene punce, kar limajo na res čisto nove avte, določene ženske niso zahtevne in pač imajo rade avto, ki ima vsaj osnovno opremo, nektere punce pa ne rjmajo na avte, bolj jih zanima kakšen tip si, zabaven,miren,resen,zrihtan ampak jest bi še vseeno reku, a punce majo rade tipe, ki se radi smejejo, zabavajo, odjo občasno na žurke itd.
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
In_Liner
Novinec

Kraj: Sezana

Napisal/-a In_Liner Ne apr 22, 2007 1:19 pm

zlo zlo zlo je odvisn od punc...je pa 100% res da se bo punca raj obrnla za dobrim autom kokr za slabim to pa čist usaka...je pa res da punce to zadnje čase dost poudarjajo kar je slabo...pleh pičke majo radi tisti k majo dobre aute...k jih pol nimajo kam dat (punc mislim)...je pa res da so še vedno tud punce k ne gledajo no to kakšen avto ma gdo... :lol:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne apr 22, 2007 1:29 pm

kokr jst srečujem "lepe ženske" jih večina ne pada na avto ampak na "besede", mislm da je napaka nas tipov ta, da ko se dobimo prvič z žensko, da takoj prikažemo še svoj avto, kar ženske takoj razgrabijo,NAPAKA! najprej se dobimo nekje, kjer pridemo npr. peš, avto je pa parkiran nekje stran od njenega pogleda!če gre vse ok potem jo zapeljemo,ne? no vglavnem, niso vse take in tud če vidm take jim ne namenim niti pogleda ampak pogledam v drugo stran. mam pa to srečo da srečujem take ženske ki jim ni do "avtov" in do tega kaj ti voziš blablabla.... :D

aja, jst mislm da se tako tipi kot ženske obračajo ko vidijo kak dobr avto ne glede na to kdo ga vozi, ker je dejstvo da je avto luksuzni predmet na katerega dajemo preveč pozornosti in jim pripisujemo preveč pomena, ker ni vse v avtu!

mušu

Napisal/-a mušu Ne apr 22, 2007 4:21 pm

Jao jao... Jest res ne vem, kdo ima srečno partnersko zvezo, če je punca z njem samo zaradi tega, ker ima hud avto?! :roll: Drži trditev, da punce vedno večkrat pogledamo za kakšnim dobrim avtomobilom na cesti, vendar to še ne pomeni, da tudi notri sedi en super fant.. No, je možno, samo je res trapasta tista, ki bi bila z njem zaradi avtomobila... Sicer pa vsak sam zase najbolje ve, kaj mu paše, kaj si želi in s kom bo srečen! ;)

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne apr 22, 2007 6:46 pm

Največkrat imajo takšne predsodke tipi, ki nimajo dovolj korajže sploh stopit do teh lepotic, pa jih povabit na pijačo, ples, mogoče izlet al kej podobnega ... da o kakšnem koraku več sploh ne izgubljamo besed

Jst sm hodil z lepotico, ki bi bila komot manekenka, pa sm imel povprečen avto - nč posebnega - pa tudi sam sm čisto povprečen Slovenec - nč posebnega - ne rabiš nobenega extra avtomobila, zgolj šofer mora bit "ta prav"

Iz te izkušnje tudi lahko trdim, da imajo ljudje o lepoticah, manekenkah povsem zgrešene predsodke, predstave ... Resnica je v veliko primerih bistveno drugačna

Sicer pa mislim, da se brez potrebe "posipamo s pepelom" - kdo od nas pa ne bi raje imel avto za 100.000 EUR, kot pa eno povprečno "zadevščino", ki velja desetino tega zneska. Vsi smo krvavi pod kožo - brez izjeme

Lp

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Ne apr 22, 2007 8:40 pm

Mojster Miha je napisal/-a:Sicer pa mislim, da se brez potrebe "posipamo s pepelom" - kdo od nas pa ne bi raje imel avto za 100.000 EUR, kot pa eno povprečno "zadevščino", ki velja desetino tega zneska. Vsi smo krvavi pod kožo - brez izjeme
Lp

Eni imamo raje avto za 2000 evrov, kot pa za 100.000. Če bi imel tok drag avto, se nebi mogel vozit povsod, koder mi paše, ker bi avto prehitro razbil in uničil barvo, na temu, ki ga imam, mi je pa vseeno kok ga obutam in kok barvo dol spraskam.
S tem avtom še gobe lahko nabiraš brez da bi ti blo treba hodit - s katerim avtom za 100.000 evrov lahko to počneš?
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne apr 22, 2007 11:00 pm

zihr se najde kkšn, sam se mi zdej ne da iskat :D

lp
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Ne apr 22, 2007 11:05 pm

Po gobe greš lahko tudi s kakšnim Defenderjem Camel trophy Edition :P
Denar je danes sigurno vrednota in nekaj pozitivnega.Redko kdo ima kaj proti denarju.tako kot so vrednota črni polizani zagoreli metroseksualci :P Vglavnem različni okusi so tudi posledica rangiranja teh vrednot.Nekaterim babam pač več pomeni dinar kot kej druzga.Niso pa zaradi tega po defaultu bičes, amapk kvečjemu komfortistke ;)

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Po apr 23, 2007 7:55 am

Ha, kaj nej pa jest rečem, še vse sem dobil na mojga bivšega AX-a - hud pleh :oops: :lol: :rofl Nikoli mi ni prišlo na misel, da bi dekleta osvajal z pomočjo avta... Ne vem kje je tu poanta... Je pa res, da družba postaja vse bolj tekmovalna, vse več je šminkeraja, vse bolj je pomembno to, s kom te vidijo, kakšne znamkice nosiš.... plehkost! Punce, ne vse, nekatere, imajo poleg svojega fanta še kakšnega starejšega "jebača", ki jih v zameno za sex zalaga z denarjem.... :jao: Poznam 3 take... No, da ne bom dolgovezil, postavljanje z avtom je totalna bedarija, bolj pomembno je to, da znaš pritegniti pozornost dekleta z pogledom, pogovorom, plesom, romantiko... :tomidelej:
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Uporabniški avatar
Agent1
Novinec

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Agent1 Po apr 23, 2007 10:45 am

Sam nikoli nisem pomislil na to, da bi morda lovil punce s pomočjo avta - važno je pač to, kar sem, in ne to, kar imam. Je pa res, da ko sem peljal punce s svojo staro kripo kakih sto kilometrov daleč, sem se jim opravičil, ker jim bo neudobno. Sedaj dobim novo makino, pa tudi nimam namena, da bi se razkazoval s to zadevo naokrog. Tudi ne mislim, da bom zaradi tega doživel prvo ljubezen. Če že bo, bo zaradi kakšnega drugega razloga.
Mir in dobro!

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po apr 23, 2007 10:51 am

Prvo kot prvo se morem nasmejat vam ki pisete dober avto = ocka kupil.

Drugo kot drugo pa hvala bogu da mam tako zensko ki je z mano ze od takrat ko sem se vozo s peciklom.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Po apr 23, 2007 11:02 am

ok tole je verjetno name letel!! No mi pa povejte kdo je zares sam kupil avto? Brez posojil, kreditov...itd... Čaki mal če enga mulca vidm v kakem novem audiju, vw....pa po vsej verjetnosti je še kak študent....od kje že njemu denar za avto? Valda da očka da pa teta...stric...en že....jz osebno imam twingija, pol sm sama dala pol pa fotr pa dedi.... tko da nevem zakaj bi avto gledala, ker je to verjetn vse kar ima svojega pa še za to model ni sam plačal!!!! Ni pomena tle....če že avto pogledam, pogledam zato ker mi je všeč, pa bi ga rada kdaj peljala....ne pa zarad tega da bi me en kao frajer okol vozu!!!
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po apr 23, 2007 11:06 am

priznam......da so men všeč punce z dobrimi avti :D hahaha
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov