igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered Ne apr 22, 2007 4:12 pm

protonika je napisal/-a:- v čem je fora, da določeni osebki vozijo nagnjeni močno na svojo desno oziroma sedijo skoraj na ročni?
.

To naj bli bla fora v tem, da tako sedenje izpade dosti bolj jebačko in če te kaka bejba zunaj ko hodi po pločniku vidi da ti sediš tako skoraj na sredini zna bit da postane fajhtna, to je to. No tako vsaj pravjo. :)

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Ne apr 22, 2007 4:16 pm

fiatpowered je napisal/-a:
protonika je napisal/-a:- v čem je fora, da določeni osebki vozijo nagnjeni močno na svojo desno oziroma sedijo skoraj na ročni?
.

To naj bli bla fora v tem, da sedenje izpade dosti bolj jebačko in če te kaka bejba zunaj ko hodi po pločniku vidi da ti sediš tako skoraj na sredini zna bit da postane fajhtna, to je to. No tako vsaj pravjo. :)

kakšne bedarije....:bonk :har :har :rofl

Uporabniški avatar
: : Nobody : :
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a : : Nobody : : Ne apr 22, 2007 4:17 pm

ma najdejo se vseh vrst pacienti .... ampak, ko mam jaz svojo punco poleg se vedno počasi peljem zato, da vsi vidijo kako vrei bejbiko mam :D

ko pa se hočem španat po cesti pa to delam zvečer ko ni nobenga, da si nebi kdo mislo kaj takega, ko si zaj vi o drugih :P

drugač pa sem mirni voznik :lol:

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Ne apr 22, 2007 4:23 pm

adis...to sem že sam razmišljal, ker tud sam vidm marsikaj na cesti...
Zaključek.....tip ima IQ okoli 55 (b****, da tako vozi), ženske pa verjetno okoli 45 (mora bit dost usekana, da se gre z njim pelat)...
Drugače ima normalen človek IQ okolli 100...

Osebno naj bo v avtu kdorkoli vozim tako, da nikogar ne ogrožam, ko pa si zaželim hitrih ovinkov ...sem vedno sam v avtu, cesta je prazna (zelo dobra preglednost, da se vidi, da s svojo vožnjo ne bi ogrožal nobenega drugega na cesti) in ovinki so za dušo...

LP

Uporabniški avatar
McFly
Novinec

Kraj: blizu ceste

Napisal/-a McFly Ne apr 22, 2007 5:05 pm

Jaz pa vozim večinoma hitro. Vem da velikokrat pretiravam na cesti, trudim se da sem sam v avtu. Če so kakšne dobre dekline z mano vedno vprašam, če lahko hitro vozim, ker je v nasprotnem primeru vožnja bolj panoramska in polna humornih pogovorov :P

Ta scena z vožnjo na ročni (kot jo jaz razumem): bolj kot sediš na desno, bolj zvrnjen sedež nazaj, tembolj zaj**** si, hud rejsr po domače 8) vem primitivno, sem se pa poskusil (priznam) peljati tako čez ene ovinke tukaj v okolici in v praksi ugotovil da to ni nobenemu čemu podobno :lol:

Po moje ima ta položaj vožnje svoje korenine v mišljenju, da tebi vožnja ne predstavlja nobenih problemov, kvečjemu si nadvladal cesto in soudeležence in prešel na naslednjo stopnjo, so called immortal vožnja, ki je dosegljiva le nekaterim najbolj nadarjenim voznikom, katere je težko doseči in preseči.rofl.
mess with the best, die like the rest
luks lajk it kut flay

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Ne apr 22, 2007 5:25 pm

McFly je napisal/-a:Po moje ima ta položaj vožnje svoje korenine v mišljenju, da tebi vožnja ne predstavlja nobenih problemov, kvečjemu si nadvladal cesto in soudeležence in prešel na naslednjo stopnjo, so called immortal vožnja, ki je dosegljiva le nekaterim najbolj nadarjenim voznikom, katere je težko doseči in preseči.rofl.

Fantastična izjava. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Ne apr 22, 2007 5:44 pm

Ma ne to so sami audiofili, ki radi hrescanje iz zvocnikov poslusajo u "stereo" zato so nagnjeni proti sredini, da je glava u centru zvocnega spektra :D
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne apr 22, 2007 5:44 pm

Mene pa zanima še nekaj drugega - v čem je fora, da določeni osebki vozijo nagnjeni močno na svojo desno oziroma sedijo skoraj na ročni?

Ti povem zakaj? Zato, ker je imel traktor na sredini volan, ko so se učil vozit :lol:

Uporabniški avatar
[Psyho]
Novinec

Napisal/-a [Psyho] Ne apr 22, 2007 5:48 pm

Ravnokar je mimo mene priletel 406 coupe s punco na sovoznikovem sedežu. Kok je bil tip živčen v koloni :D

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne apr 22, 2007 6:01 pm

No tako, vsega se mi ne da brat, ker je preveč...

No jaz vozim tako, da ko je moja zraven, vozim po pameti in po omejitvah +-10 km/h. Ko sem pa sam v avtu se mi pa včasih tudi 'sname'. Ampak le ko sem sam. Moja politika je takšna, da raje sebe ubijem, kot pa še koga zraven mene.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne apr 22, 2007 6:05 pm

Moj vozi kar lepo po omejitvah... Zaradi tega, ker je tiste vrste človek, da ko si enkrat na leto si drzne peljati kakih 10 čez omejitev, ga štrafnejo, drugi razlog sem pa jaz, ker ga znam ornk presekirat, če ni plidn :P

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne apr 22, 2007 6:38 pm

Jaz vozim več al manj mirno, razen če se kaj kam mudi. Ženska/e ne spremenijo situacije. Folk o katerem govorimo pa pač mora pokazat kok oni 'obvladajo'. Ker če voziš hitro in v škarje pa škripajo gume pa ti folk trobi, pol si valda car ane. Pa attention whore tudi. ;)

Jorgi je napisal/-a:Moj vozi kar lepo po omejitvah... Zaradi tega, ker je tiste vrste človek, da ko si enkrat na leto si drzne peljati kakih 10 čez omejitev, ga štrafnejo, drugi razlog sem pa jaz, ker ga znam ornk presekirat, če ni plidn :P

Jorgi, a vam je Vogelnik kaj razlagal kako on vozi? :rofl
Slika

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Ne apr 22, 2007 6:39 pm

hah ta vozna je res smesna ja...enkrat sta se mi 2 modela prpelala nasproti (seveda pimped honda crx letnik... 1950), in se je voznik tolk nagno desno, sovoznik pa tolk levo, da sta se z ramami zaletavala drug v drugega! :D blo je polno smeha videt to

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Ne apr 22, 2007 6:57 pm

fiatpowered je napisal/-a:
.

To naj bli bla fora v tem, da tako sedenje izpade dosti bolj jebačko in če te kaka bejba zunaj ko hodi po pločniku vidi da ti sediš tako skoraj na sredini zna bit da postane fajhtna, to je to. No tako vsaj pravjo. :)

LOL........jaz sem se ravno uceraj peljal in nasproti mi pripelje tip v f***!ng skodi favorit, ena roka na sredini volana in tolko nagnjen na desno da sem pomislu da je se kak sopotnik zraven........sem se pa nasmejal
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Ne apr 22, 2007 7:12 pm

Eazy-O je napisal/-a:Jaz vozim več al manj mirno, razen če se kaj kam mudi. Ženska/e ne spremenijo situacije. Folk o katerem govorimo pa pač mora pokazat kok oni 'obvladajo'. Ker če voziš hitro in v škarje pa škripajo gume pa ti folk trobi, pol si valda car ane. Pa attention whore tudi. ;)

Jorgi je napisal/-a:Moj vozi kar lepo po omejitvah... Zaradi tega, ker je tiste vrste človek, da ko si enkrat na leto si drzne peljati kakih 10 čez omejitev, ga štrafnejo, drugi razlog sem pa jaz, ker ga znam ornk presekirat, če ni plidn :P

Jorgi, a vam je Vogelnik kaj razlagal kako on vozi? :rofl

A mogoče tist, kako je sred vožnje na AC vzel kluč iz volana, ker je imel zaklenjen predalček pa je nujno neki rabu vzet ven :D :P BTW je vam tud kazal, kako zgleda bankovec za 200 mark :lol: :P

Res pa je, da je tip je bil že takrat precej v letih, njegova bejba pa pol mlajša... Valda je moral pokazat, da njegov libido še zdaleč ni uplahnil kljub sivim lasem. No pa smo spet pri lastnikih bmw-jev (tudi porsche-jev) :D

Uporabniški avatar
*KAYA*
Novinec

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a *KAYA* Ne apr 22, 2007 7:27 pm

..adis..no točno taki tipi grejo men ful na živce!? :? To niti slučajno ne pali pr men, da se tip dela neki frajerja..Sej drugač se mi je dobr pelat hitr (adrenalin pa to)..ampak samo tko, da ne ogrožaš drugih oz. sebe..
Rada vas ima Kaychi :)=(:

Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Ne apr 22, 2007 7:35 pm

no js sm prebral samo par postov...se mi ni dalo vsega brat :P

no js ko sm s punco vozim po omejitvah, maybe tudi kej vec ampak previdno in ne norim, ker nocem imet nje na vesti, da se bi ji kej zgodilo. sej nje niti ni prevec strah hitre voznje ampak vseeno....nesreca nikoli ne pociva :)
ko sem pa sam...se zgaziram za naprej in nazaj ;)
LP
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne apr 22, 2007 7:48 pm

Dariooo je napisal/-a: ker nocem imet nje na vesti, da se bi ji kej zgodilo.

Točno tako. Če imaš kaj rad sopotnike voziš lepo in previdno. 8)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Ne apr 22, 2007 7:52 pm

-----
Zadnjič spremenil blazp, dne Po mar 19, 2012 9:18 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne apr 22, 2007 7:54 pm

Symon je napisal/-a:Brezveze vse skupaj. Ko imam jaz prijateljice v avtu grem počasi ravno zato počasneje, da malo debatiroamo, da vožnja dlje traja... :lol: Ne pa, da bi ji pokazal kako ga teram in s tem ne le ogrožel sebe temveč še najmanj prijateljice ali na koncu še koga ki bi mi pripeljal nasproti/pešca/kolesarja/itd.... :roll: Skratka nisem tak bilko debilko. :lol:
Pugi405, ta tvoja pricless je dobra. :twisted:

TI MAŠ PRJATLCE U AVTU???? HAHHAHHA Prjatli.press
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov