igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe maj 11, 2007 6:55 pm

hahah lenivec hahahah

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe maj 11, 2007 9:21 pm

crazy_0 je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:
H2 je napisal/-a:daj povej nebivedu kaj je blo tok nevarnega še :D plisss xD

Recimo iz centra Trsta pa preko meje do Krke(vasica 10km naprej od Ivančne gorice) 45 minut z avtom.

Uh da ti jaz ne povem kakega rekorda od Kočevja pa do Dvora... :twisted:

Od kočevja do dvora z dobrim avtom in brez kake posebne gužve nimaš 10 minut kaj delat na cesti. Ampak to je odprta pregledna cesta. Probaj priti skozi Trst(iz centra ven), pa boš videl, kok časa vzame.

Na cesti iz dvora do kočevja pa je moj bratranec obležal z motorjem - 2 leti bolniške, pa še ni čist poflikan.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Pe maj 11, 2007 9:40 pm

nebivedu je napisal/-a:Adrenalinsko, pa da še ni tok nevarno;
- Medvedu sredi kočevskega roga nastavit hrano in ga potem gledat iz manj kot 10 metrov, kako se futra. (pa nisem bil v avtu ali na drevesu - gledal sem ga medtem, ko se msedel na štoru čisto na miru približno 10m stran.- Bungee jumping s 150m prostega pada, utaviš se pa pri približno 250m pada. (če bo pa denar grem pa na najvišjo zadevo - padaš 450m prostega pada).
- gledat velikega belega morskega psa iz kletke(pride čisto do tebe(20cm stran)

Nevarnih pa nebi pisal, ker bo kdo poizkušal, pa bom pol jst kriv, da se mu bo kej zgodilo.

Nevarnih nisi našteval? ... hmmm ... tale z medvedom se mi že ne zdi ravno varna ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe maj 11, 2007 10:10 pm

Rottie je napisal/-a:
Nevarnih nisi našteval? ... hmmm ... tale z medvedom se mi že ne zdi ravno varna ;)

Čist varna, zame. Manj se bojim zveri, kot pa zahrbtnih ljudi. Žival takoj pokaže, če ji kej ni všeč in se postavi v bran, napade pa zelo zelo malokrat, človek pa se ti prilizuje, ko mu pokažeš hrbet, ti pa nož vanj porine. Verjemi, da tale medved ni nič hudega, al pa ne poznaš dovolj ljudi.
Medved me je videl, ampak ga nisem oviral ali živciral. Prišel je pojedel, pogledal naokoli in odšel svojo pot.

Drgač pa sem imel rottweilko(psičko), ki je imela 75kg. Zaletavala se je z glavo v vrata, kadar je kak medved mimo hiše prišel. Pa nikol ni bilo spopada med medvedom in njo, medved se je vedno pravočasno umaknil. Pa ne zato ker je nebi mogel raztrgat. To mu je najmanjši poblem. Večji problem so rane, ki bi jih on dobil, zato se raje umakne in se izogne takim zadevam. Ravno tako se jelen, merjasec in medved skoraj nikoli ne srečajo v gozdu - skoraj vedno se izognejo eden drugemu. Živali same skoraj nikoli ne napadejo brez povoda in če ti ne daš katerikoli živali povoda, potem te ne bo napadla.

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Pe maj 11, 2007 10:30 pm

nebivedu je napisal/-a:
Rottie je napisal/-a:

Čist varna, zame. Manj se bojim zveri, kot pa zahrbtnih ljudi. Žival takoj pokaže, če ji kej ni všeč in se postavi v bran, napade pa zelo zelo malokrat, človek pa se ti prilizuje, ko mu pokažeš hrbet, ti pa nož vanj porine. Verjemi, da tale medved ni nič hudega, al pa ne poznaš dovolj ljudi.
Medved me je videl, ampak ga nisem oviral ali živciral. Prišel je pojedel, pogledal naokoli in odšel svojo pot.

Drgač pa sem imel rottweilko(psičko), ki je imela 75kg. Zaletavala se je z glavo v vrata, kadar je kak medved mimo hiše prišel. Pa nikol ni bilo spopada med medvedom in njo, medved se je vedno pravočasno umaknil. Pa ne zato ker je nebi mogel raztrgat. To mu je najmanjši poblem. Večji problem so rane, ki bi jih on dobil, zato se raje umakne in se izogne takim zadevam. Ravno tako se jelen, merjasec in medved skoraj nikoli ne srečajo v gozdu - skoraj vedno se izognejo eden drugemu. Živali same skoraj nikoli ne napadejo brez povoda in če ti ne daš katerikoli živali povoda, potem te ne bo napadla.

Ja, tole o živalih pa ljudeh pa tut jst 100% zagovarjam ... samo medvedu pa vseeno ne bi ravno blizu hodil, čeprav mora bit ful lepo videt kako je in se obnaša v svojem naravnem okolju ... pa rottweilerji in njihovo obnašanje so mi tut blizu ... sem imel 2 do sedaj ... sicer pa ... samo moj nick pogledaš in ti je jasno kaj je moja druga strast poleg avtomobilov ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe maj 11, 2007 10:37 pm

Jst ima zdej haskija - je bolj zanimiv kot roti. Predvsem pa manj len in manj napadalen - lahko ga pustim samega z otrokom, pa vem, da ga nikoli ne bo ugriznil.

Uporabniški avatar
Badmike
Novinec

Kraj: Tu pa tam

Napisal/-a Badmike Pe maj 11, 2007 11:02 pm

Jaz mam vsak dan adrenalin!
Mislim da beseda ŽENA pove vse! :P
Make my day

Uporabniški avatar
snoopek
Uporabnik

Napisal/-a snoopek So maj 12, 2007 12:22 am

:lol: :lol:
Citroen C5 2.0 hdi Break :P

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Ne maj 13, 2007 7:04 pm

Adrealin – moj vsakdanjik - praktično ni dneva, ko ga ne bi doziral v večji ali manjši meri

Živim v delu Slovenije, ki ga imenujemo » Dolina Adrealina« od Nove Gorice do Bovca in naprej proti Vršiču oz Predelu je te »robe« na pretek.

Najprej skoraj vsak dan po tej cesti z avtom – kdor jo pozna bo znal povedat kako se da »basat« z adrealinom, posebno če imaš rad dinamično vožnjo. Pred časom ko sm imel še druge sorte pisarno – beri : tovornjak - prikoličar je bilo adrealina neprimerno več – posebno, ko te je »zgrabilo« in si »pohodil« - do take mere, da so zgolj najbolj drzni vozniki z avtom in konkretno »konjenico« pod havbo bili sposobni prehitet "raketo". Nedeljski ali povprečni vozniki niso imeli »za burek«. Poglavje zase so bile fure čez Predel v Italijo in naprej v Avstrijo. Cesta, je komaj široka za normalen promet z osebnimi vozili, na nekaterih mestih zgolj za tovornjak. Kdor pozna serpenitne na Predel in iz Predela proti Trbižu bo vedel kako zgleda »scena« s prikoličarjem
Adrealinsko bogato je bilo obdobje z UNIMOG-i … vozilo zgleda »štorasto« in nerodno ampak, ko se ga navadiš je na kratko "zakon" – meni je bilo vedno ljubše vozit UNIMOG kot avto – izreden občutek varnosti, sigurnosti, - avto je glede tega zgolj bleda senca. Navadil sem se ga do take mere, da sm brez težav zmogel tudi »drift scene« - najlepše je bilo po spolzki cesti skozi rondo oz krožišča. Vozniki so imeli oči na pecljih. Da ne govorim o ekstremnih pogojih – slabši tereni + »zimske radosti« - dokler ne voziš to vozilo si zelo težko predstavljaš s kakšno genialnostjo zamišljeno in narejeno – vozne lastnosti pa so enostavno »kapo dol« - predvsem pa je to vozilo vozniku, ki ga je bil vajen vlivalo neverjeten občutek varnosti, sigurnosti, zmogljivosti ... praktično me ni nikoli pustil na cedilu - tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

Drugače pa sm tudi športna duša – skoraj vsak dan sem vsaj nekje 3 - 4 ure na biciklu, z MTB med približno 70 in 100 km (danes recimo Nova Gorica – Dutovlje – Repentabor – Opčine – Nabrežina – Nova Gorica v 4 urah z MTB), s specialko dnevno še nekaj 10 km več – in na vsaki turi se najde kakšna »adrealin« scena. Ob vikendih oz ko čas dopušča pa tudi 5-6 ur - takrat "pade" kakšna turca z prek 100 km, ali pa recimo znana "Tri svetišča" - Sveta Gora, Marija Cel, Stara Gora - dva vzpona na okrog 700 m + eden na 600 + nekje 80 km poti .. in podobne - kje na določenih odsekih adrealin "teče v potokih"
Če ni čas za bicikl je na vrsti kakšna ura teka, kjer je adrealina praktično ni, pozimi je poudarek na pa treking 3-4 ure dolgi pohodi – adrealin pa je ob povratku na nekaj 100 m dolgem in strmem melišču – če ste skakali z mostu v Solkanu zgolj pogledate proti bližnjem hribu in boste videli kako zgleda tisto melišče.

Drugače pa občasno na Soči in pritokih »basamo« adrealin z razno raznimi športi - izbira je ogromna - za vsakega se kaj najde.

LP

Uporabniški avatar
Lonca84
Nov uporabnik

Napisal/-a Lonca84 Po maj 14, 2007 1:29 pm

Jz sem se pa s sankam čez skakalnico enkrat zapeljala.... :lol:
Najlepše šele pride. :)

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To maj 15, 2007 8:26 am

gardaland, avto...drgač pa ko sm biu star 15,16 sm biu bol nor...takrat so bli še rolerji pa skate, pa DH...pa vsega je blo.... :D
drgač pa upam da bom v bližnji prihodnosti šou letet s padalom...v tandemu seveda... ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
JaNi|86
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a JaNi|86 Po maj 21, 2007 9:48 am

Adrenalin?hm.....ko je čas, da se iz mb zapeljem v alpe - vožnja z kajakom po soči.
Skoki z padalom - do zdaj cca 60-70, to je zaenkrat moja najbolj adrenalinska stvar.
Se pa za bungee menim nekaj - baje je iz Donautraum na dunaju vredu, samo je drago ko svija (120€).

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So jun 02, 2007 1:48 pm

pred leti kak down hill,al pa kake jackass varjante,zaj smo mal prestari zato...al pa prepametni
drugač pa s padalom sn skaku,pa prosti pad je tud zakon,pa mirabilandija,s krosi smo divjal...tud nor filing..pa z drugimi motorji pa mopedi...sam to zaj ne vec...spet prepametni...pol tud kako jutro ja ko se domu spravlas :lol: drugac pa danes box pa kickbox...zanimiva in zahtevna športa...fitness pa mislim da ni adrenalina veliko

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Sr jun 06, 2007 5:56 pm

avto, pregledna cesta...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Sr jun 06, 2007 7:31 pm

največji adrealin se je pa na naši sql pred šico (medvedko) mp3 poslšat pol pa ga obdržat - mi ni uspelo :twisted: :twisted: :twisted:
Slika :ewil:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov