igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Po maj 14, 2007 8:03 pm

joj... smešnih dogodkov še in še... delam na pumpi (OMV)... včasi se res nasmejim do solz. Zadnjič prišla ena ženska do blagajne (slučaj da je bila ženska, nisem feminist :) ).. torej, pride do blagajne in izjavi: dober dan.. ali imate mogoče žmigavce? Jaz: prosim?!?! Ona.. ja tiste stvari ki utripajo.. a je to kaka žarnica? ... erm.. maybe :) hehe

Potem: en je zapeljal rikverc na točilno mesto, ekr ni bilo na pravi strani frai mesta za tankanje, samo zat da je imel na pravi strani odprtino za točit... tolk o tem ;)
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
DonFilipo
Novinec

Kraj: 18S; 172W - najdi na karti

Napisal/-a DonFilipo Po maj 14, 2007 8:10 pm

davorz je napisal/-a: en je zapeljal rikverc na točilno mesto, ekr ni bilo na pravi strani frai mesta za tankanje, samo zat da je imel na pravi strani odprtino za točit... tolk o tem ;)

LOOOOOOOOOL

Mater model! Zakon!
--= Hasta La Vista Don =---

Impreza STi 330 SE
440i
R1200 RT

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Po maj 14, 2007 8:17 pm

Vse skupaj malenkost v primerjavi s tem :

http://www.orschlurch.de/flvplayer_schn ... anken.html

Tu moraš pa imet presneto veliko sreče, krompirja ... al kakorkoli to imenuješ, da "zadeneš" pravo mesto, za tankat ... sicer je velika verjetnost, da tankaš zadnjič

Jst bi po takem dogodku po vsej verjetnosti zbral skupaj klapo in se ga s prav posebnim veseljem konkretno "natankal" z malce drugačnimi "oktani" oz "derivati" ;)

LP

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Kraj: V deželi sonca in vina

Napisal/-a HOLLAND Po maj 14, 2007 8:19 pm

Enkrat sem bil na črpalki ko je en natankal in ko je dal cev nazaj na pumpo je še visea precej spodaj ven in ko spelje se cev zatakne v odbijač in krsk zadnji odbijač na pol. :lol:
Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne :idea: "Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!
No to se mi je pa zgodilo zato ker mam ta avto šele dva mesca in mi ni niti napamet padlo, da se ko zaklenem avto zaklenejo tudi vratca za tankat. :roll:

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Po maj 14, 2007 8:19 pm

Mojster Miha je napisal/-a:Vse skupaj malenkost v primerjavi s tem :

http://www.orschlurch.de/flvplayer_schn ... anken.html

Tu moraš pa imet presneto veliko sreče, krompirja ... al kakorkoli to imenuješ, da "zadeneš" pravo mesto, za tankat ... sicer je velika verjetnost, da tankaš zadnjič

Jst bi po takem dogodku po vsej verjetnosti zbral skupaj klapo in se ga s prav posebnim veseljem konkretno "natankal" z malce drugačnimi "oktani" oz "derivati" ;)

LP

uuuu..... to so pa meli sreco da ni nardilo pokkkk.........
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Napisal/-a davorz Po maj 14, 2007 8:29 pm

Uporabniški avatar
Bric
Novinec

Kraj: Goriška Brda

Napisal/-a Bric Po maj 14, 2007 8:33 pm

Še ena v stilu "Saj ni res!"....

Pride gospodična na bencinsko, natanka. Nato odpre pokrov motorja, da bi prekontrolirala nivo motornega olja. Pogleda, ojoj ni olja! Gre hitro kupit liter olja. A glej, olja še zmeraj premalo! Gre še enkrat kupit olje. Tokrat taveliko kantico. Nalije, in olje je na MAX. Se vsede v avto, in ga vžge. Takrat pa PLJUSK, in vse polno olja okoli avta.... :lol: :lol: :lol:

Nivo olja, je kontrolirala na pokrovu za dolivanje..... :lol: :lol: :lol: :har :har :har
Slika

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Po maj 14, 2007 8:38 pm

HOLLAND je napisal/-a:Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne :idea: "Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!
No to se mi je pa zgodilo zato ker mam ta avto šele dva mesca in mi ni niti napamet padlo, da se ko zaklenem avto zaklenejo tudi vratca za tankat. :roll:

ne morm verjet da tud taki osebki obstajajo, sej se nč ne čudm :shock:

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle Po maj 14, 2007 8:40 pm

Bric je napisal/-a:Še ena v stilu "Saj ni res!"....

Pride gospodična na bencinsko, natanka. Nato odpre pokrov motorja, da bi prekontrolirala nivo motornega olja. Pogleda, ojoj ni olja! Gre hitro kupit liter olja. A glej, olja še zmeraj premalo! Gre še enkrat kupit olje. Tokrat taveliko kantico. Nalije, in olje je na MAX. Se vsede v avto, in ga vžge. Takrat pa PLJUSK, in vse polno olja okoli avta.... :lol: :lol: :lol:

Nivo olja, je kontrolirala na pokrovu za dolivanje..... :lol: :lol: :lol: :har :har :har

to morš bit res pacient/ka 1. klasse

p|X|
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a p|X| Po maj 14, 2007 8:44 pm

omg bric ta je pa huda

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Napisal/-a HOLLAND Po maj 14, 2007 8:49 pm

TooOldVehicle je napisal/-a:
HOLLAND je napisal/-a:Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne :idea: "Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!

No nismo vsi tako pametni kot ti! In ni treba, da me zdaj žališ zaradi tega!

Roks85
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a Roks85 Po maj 14, 2007 9:13 pm

Ja kaj pa se je meni zgodlo ko sem delal na pumpi... Pride ženska pa reče da bi mela liter olja. Ok vredu, ugotovimo kaj ma in ji ga prodam. Gre ona ven da ga bo nalila. No in ker slučajno ni blo gužve grem jaz pogledat malo sonček. In kaj vidim? Ženska se ravno hoče odpeljat, še prej pa malo očistit šipe (špric na šajbo pa brisalci). In valda fore nebi blo če ji nebi gor začelo špricat olje :P Očitno ni vedla da je v posodi kamor je olje vlila v resnici prostor za čistilo za stekla :) Pol pa so bli rahli problemi kak vse skup porihtat s5 :P
Slika
Roks [Mad Tuners]

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Po maj 14, 2007 9:32 pm

Mojster Miha je napisal/-a:

LP

police think he felt asleep

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Po maj 14, 2007 10:47 pm

HOLLAND je napisal/-a:
TooOldVehicle je napisal/-a:

No nismo vsi tako pametni kot ti! In ni treba, da me zdaj žališ zaradi tega!

mislim tip pove prigodo oni pa se mu zacne norca delat..halo?!?! bogi tvoji otroci,ce jih bos sploh kdaj mel..

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To maj 15, 2007 7:56 am

Ja dej povej če je to normalno no! bogi "TVOJI" otroci k bodo mel kretenskega očeta, pa ne bit neki pametn, ker to ni normalnoc ampak prekleto idiotsko

Uporabniški avatar
HOLLAND
Novinec

Napisal/-a HOLLAND To maj 15, 2007 8:07 am

TooOldVehicle je napisal/-a:Ja dej povej če je to normalno no! bogi "TVOJI" otroci k bodo mel kretenskega očeta, pa ne bit neki pametn, ker to ni normalnoc ampak prekleto idiotsko

Glej jst sm napisu to zato, da se bo kdo na moj račun nasmejal ne pa, da se boš ti delu norca iz mene in me tuki žalu, kot, da ti si popolen in se tebi ne more nič kaj podobnega zgodit!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky To maj 15, 2007 8:12 am

TooOldVehicle je napisal/-a:Ja dej povej če je to normalno no! bogi "TVOJI" otroci k bodo mel kretenskega očeta, pa ne bit neki pametn, ker to ni normalnoc ampak prekleto idiotsko

s telem postom si pa prekršil kar nekaj pravil... :roll:
drgač pa vsakem se lahko naredi kakšna neumnost... ;) tut teb se je sigurn že kdaj nardil, da si naredil kakšno stvar pa si se pol kasnej sam seb smeju... :D ;)
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To maj 15, 2007 8:15 am

ja sej maš prou, zarad tega te nimam kej žalt, sam je to tok splošno znano da morš bit res zaostal, oz se vidi da ne razmišljaš, itak da se vratca od tanka zaklenejo, drgač bi ti kaka baraba lahko notr natočila vodo, pa cukr,... a bi ti blo pol še smešn?

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Napisal/-a davorz To maj 15, 2007 8:17 am

oddaljujeta se od teme!!!! :evil:

Uporabniški avatar
TooOldVehicle
Novinec

Napisal/-a TooOldVehicle To maj 15, 2007 8:19 am

Brouky je napisal/-a:

s telem postom si pa prekršil kar nekaj pravil... :roll:
drgač pa vsakem se lahko naredi kakšna neumnost... ;) tut teb se je sigurn že kdaj nardil, da si naredil kakšno stvar pa si se pol kasnej sam seb smeju... :D ;)

taka banalnost se mi že ne more zgodit, človk mora samo mal okol sebe gledat pa razmišljat, pa se pol vsem tem nevšečnostim izogne, in ne mi neki kok kršim pravila foruma, ker sm biu še zelo blag do nesposobnega osebka
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov