Potem: en je zapeljal rikverc na točilno mesto, ekr ni bilo na pravi strani frai mesta za tankanje, samo zat da je imel na pravi strani odprtino za točit... tolk o tem

Mojster Miha je napisal/-a:Vse skupaj malenkost v primerjavi s tem :
http://www.orschlurch.de/flvplayer_schn ... anken.html
Tu moraš pa imet presneto veliko sreče, krompirja ... al kakorkoli to imenuješ, da "zadeneš" pravo mesto, za tankat ... sicer je velika verjetnost, da tankaš zadnjič
Jst bi po takem dogodku po vsej verjetnosti zbral skupaj klapo in se ga s prav posebnim veseljem konkretno "natankal" z malce drugačnimi "oktani" oz "derivati"![]()
LP
HOLLAND je napisal/-a:Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne"Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!
No to se mi je pa zgodilo zato ker mam ta avto šele dva mesca in mi ni niti napamet padlo, da se ko zaklenem avto zaklenejo tudi vratca za tankat.
Bric je napisal/-a:Še ena v stilu "Saj ni res!"....
Pride gospodična na bencinsko, natanka. Nato odpre pokrov motorja, da bi prekontrolirala nivo motornega olja. Pogleda, ojoj ni olja! Gre hitro kupit liter olja. A glej, olja še zmeraj premalo! Gre še enkrat kupit olje. Tokrat taveliko kantico. Nalije, in olje je na MAX. Se vsede v avto, in ga vžge. Takrat pa PLJUSK, in vse polno olja okoli avta....![]()
![]()
![]()
Nivo olja, je kontrolirala na pokrovu za dolivanje.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TooOldVehicle je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne"Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!
No to se mi je pa zgodilo zato ker mam ta avto šele dva mesca in mi ni niti napamet padlo, da se ko zaklenem avto zaklenejo tudi vratca za tankat.
ne morm verjet da tud taki osebki obstajajo, sej se nč ne čudm
HOLLAND je napisal/-a:TooOldVehicle je napisal/-a:HOLLAND je napisal/-a:Prejšnji teden sem pa sam tankal ampak sreča, da sem bil na tisti črpalki sam, ker če ne bi gdo mislu, da prvič tankam! No zapeljem h pumpi grem vn iz avta zaklenem in grem odpirat vratca za tankat. Vratca se pa zaboga ne odprejo! Enih 5 min sem se je... nič! Potem k sm jih že skori odtrgu mi kapne"Kaj pa če se ne odprejo, ker je avto zaklenjen?" In točno tako je blo!
ne morm verjet da tud taki osebki obstajajo, sej se nč ne čudm
No nismo vsi tako pametni kot ti! In ni treba, da me zdaj žališ zaradi tega!
TooOldVehicle je napisal/-a:Ja dej povej če je to normalno no! bogi "TVOJI" otroci k bodo mel kretenskega očeta, pa ne bit neki pametn, ker to ni normalnoc ampak prekleto idiotsko
TooOldVehicle je napisal/-a:Ja dej povej če je to normalno no! bogi "TVOJI" otroci k bodo mel kretenskega očeta, pa ne bit neki pametn, ker to ni normalnoc ampak prekleto idiotsko
Brouky je napisal/-a:TooOldVehicle je napisal/-a:Ja dej povej če je to normalno no! bogi "TVOJI" otroci k bodo mel kretenskega očeta, pa ne bit neki pametn, ker to ni normalnoc ampak prekleto idiotsko
s telem postom si pa prekršil kar nekaj pravil...![]()
drgač pa vsakem se lahko naredi kakšna neumnost...tut teb se je sigurn že kdaj nardil, da si naredil kakšno stvar pa si se pol kasnej sam seb smeju...
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov