igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jun 12, 2007 10:26 pm

Lignage je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Katero naselje po gorenjsko so to, če greš u vaze?

Po gorenjsko so Vaze -> Laze.

Pa ne me drugač prepričvat, ker sem rojen strašan iz stražišča pri kranju.

Ne bi se rad tokrat prepiral s tabo. Vendar se mi zdi da si tole naredil mal nepremišljeno, ko si napisal misvu.

Sam živim na Gorenjskem in bom ja vedel, da prvega l-ja, v besedi mislil Gorenjci ne izgovarjajo kot v.

lp, mm

Očitno je pol tole bolj odvisno od področja, ker se je včasih v stražišču zelo malo l-jev uporabljal(ne živim več tam že 10 let) , pa v kakem bašlju ga tut skor ne poznajo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To jun 12, 2007 10:30 pm

nebivedu je napisal/-a:Očitno je pol tole bolj odvisno od področja, ker se je včasih v stražišču zelo malo l-jev uporabljal(ne živim več tam že 10 let) , pa v kakem bašlju ga tut skor ne poznajo.

Tega pa res ne vem kako je blo včasih :oops:

lp, mm

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI To jun 12, 2007 10:42 pm

Kaj če grem kdaj s trenirko v trgovino po kruh. Sem takoj čefur?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To jun 12, 2007 10:49 pm

traktor TDI je napisal/-a:Kaj če grem kdaj s trenirko v trgovino po kruh. Sem takoj čefur?

Če imaš briljantino na glavi, pa 2cm debelo zlato ketno okol vratu, oprijeto majčko, trenirko in nike shock teniske na nogah, potem si definitivno čefur!

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Sr jun 13, 2007 1:17 pm

pa sm mislil da imamo samo na obali take paciente...

sicer mi pa gre ena stvar še bol na živce kot taki čefurčki...
to so pa naši dragi sonarodnjaki (slovenci) ki se obnašajo, oblačijo in še kaj...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr jun 13, 2007 4:59 pm

ruco555 je napisal/-a:pa sm mislil da imamo samo na obali take paciente...

sicer mi pa gre ena stvar še bol na živce kot taki čefurčki...
to so pa naši dragi sonarodnjaki (slovenci) ki se obnašajo, oblačijo in še kaj...

misliš na take ki so čisti slovenci in se držijo za ćefure?! jaa, takih je tudi precej.

kako sem se nasmejal :lol: to je čista resnica o teh idjotih. cele dneve se delajo neki gadne da bodo ne vem kaj naredili a na koncu končajo al v zaporu al pa jih kje počijo. in še če bi bili res tako pametni bi kakšne od njih naredil šolo. žaw je takih zelllloooo malo. itk, raje bit neumen in ne delat 0, kot pa bit pameten in delat v službi.

a, in ćefur pomeni priseljenec. (samo se dobro ve iz kje)
gassssssssssssssssss

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Sr jun 13, 2007 5:43 pm

Ejga tastar, zdj pa vem kaj teb manka :D oziroma zaka si tak.... :D upliv Stražišča :-P .. ( sam joke je drgač ;) )
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jun 14, 2007 8:54 am

:cry :cry :cry :cry :cry
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 14, 2007 9:54 am

speedfreak je napisal/-a:

Ejga tastar, zdj pa vem kaj teb manka :D oziroma zaka si tak.... :D upliv Stražišča :-P .. ( sam joke je drgač ;) )

Ja včasih je cela planina bežala ko smo šli kam žurat, za danes sem pa slišal, da iz planine hodjo težit po stražišču.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jun 14, 2007 9:56 am

RED_line je napisal/-a:
a, in ćefur pomeni priseljenec. (samo se dobro ve iz kje)

ČEFUR je bila beseda že nekoč v uporabi - uporabljal so jo pa evropski narodi za nazivanje židov, ki jih noben ni maral nikjer.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Če jun 14, 2007 1:30 pm

lahko rečemo da je ćefur priseljen človek, ki ga nobeden ne mara.
gassssssssssssssssss

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Če jun 14, 2007 1:36 pm

RED_line je napisal/-a:lahko rečemo da je ćefur priseljen človek, ki ga nobeden ne mara.

tako! množijo se pa kot zajci
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če jun 14, 2007 2:02 pm

CERES je napisal/-a:Zakaj potem nimamo drugih problemi z drugimi rasami (Kitajci,itd.) Seveda oni so jaki in lepi prav naj bo tako ampak njihov "temperament" jih bo pokopal ;) Ne rečem tudi iz med njih so pošteni amapak tega do zdaj jest nism še vidu.

od kdaj so balkanci rasa? sicer pa po večini skor nikol nimam problemov z njimi, več al mn so problematični tisti slovenci, ki se delajo da so z juga ker je to kul (je pa res, da sta ponavadi na čelu skupine vsaj dva južnjaka, katera vsi praktično častijo)

Na osnovni šoli na kero sm jst hodu je bil do nekje 7ega razreda čist mir, potem pa je prišel en od "čefurjev" in jih je vedno več mojih sošolcev in prijateljev prestopalo v njegovo skupino.. Pa to pridni fantki, k se jim skor v faco začneš smejat, če veš kakšni so bli prej.

Kar sm hotu povedat je tut to, da blakanci po večini niso problem, še več so lahko tudi dost bolj zabavni, kokr slovenci in mam same dobre izkušnje s tistimi s katerimi sem prijatelj, sem pa tudi v srbiji dostkrat. Problem je pol če zaidejo v narobno družbo pa če so slovenci, balkanci al pa kitajci

lp
Slika

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe jun 15, 2007 8:30 am

Ja, najbolj kul je videt svojega prijatelja ali sorodnika, slovenceljna od malih nog, ki v sredni šoli ugotovi svoj smisel in prestopi v svet tistega pravega L. Čapci so vsaj naravni... :P Butli so v vseh rasah, verah, državah itd.
Obey me. You'll be happier.

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe jun 15, 2007 9:01 am

za vse tiste, ki ste dojeli, da je prvotna objava joke in sarkazem, si poglejte avtorjev blog...piše o svojem tipičnem delu...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe jun 15, 2007 12:45 pm

maky je napisal/-a:za vse tiste, ki ste dojeli, da je prvotna objava joke in sarkazem, si poglejte avtorjev blog...piše o svojem tipičnem delu...

sej je napisal samo resnico.kakšen joke?
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Pe jun 15, 2007 5:16 pm

No kaj gre lahko kaj vse hitro narobe :roll: :evil:

(1 del zgodbe)
http://sosed.blog.siol.net/2007/06/09/p ... -se-pesti/

(2 del zgodbe)
http://sosed.blog.siol.net/2007/06/11/s ... operacijo/

(3 del zgodbe)
http://sosed.blog.siol.net/2007/06/15/r ... -bo-obraz/

p.s. a ni zanimivo da se upajo spraviti na druge samo če imajo ob sebi veliko svojih :!: :evil: No upam da se bo pozdravu....

Lp
remember: it can always get worse!

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Pe jun 15, 2007 5:38 pm

fakin šit....

Take pa sam na odstrel....

Tale očka je pa še kr toleranten ....
Fantje so avtomobili: če ne paziš si pod njimi!

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Napisal/-a RED_line Pe jun 15, 2007 5:48 pm

mtr so idjoti ti ljudje! da bi 1x dobili kakega ščupanega slovenca da jih vse pref****

proklete pokvarjene paštete iz P**** mate****
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES Pe jun 15, 2007 8:20 pm

eclipse_R je napisal/-a:
CERES je napisal/-a:Zakaj potem nimamo drugih problemi z drugimi rasami (Kitajci,itd.) Seveda oni so jaki in lepi prav naj bo tako ampak njihov "temperament" jih bo pokopal ;) Ne rečem tudi iz med njih so pošteni amapak tega do zdaj jest nism še vidu.

od kdaj so balkanci rasa? sicer pa po večini skor nikol nimam problemov z njimi, več al mn so problematični tisti slovenci, ki se delajo da so z juga ker je to kul (je pa res, da sta ponavadi na čelu skupine vsaj dva južnjaka, katera vsi praktično častijo)

Na osnovni šoli na kero sm jst hodu je bil do nekje 7ega razreda čist mir, potem pa je prišel en od "čefurjev" in jih je vedno več mojih sošolcev in prijateljev prestopalo v njegovo skupino.. Pa to pridni fantki, k se jim skor v faco začneš smejat, če veš kakšni so bli prej.

Kar sm hotu povedat je tut to, da blakanci po večini niso problem, še več so lahko tudi dost bolj zabavni, kokr slovenci in mam same dobre izkušnje s tistimi s katerimi sem prijatelj, sem pa tudi v srbiji dostkrat. Problem je pol če zaidejo v narobno družbo pa če so slovenci, balkanci al pa kitajci

lp

Nism mislu da je to druga rasa samo hotu sm izpostaviti druge ljudi ki so pripadniki drugih "ljudstev". Zakaj nimamo toliko problemu pri njim? V prejšnem režimo so hoteli celotno Jugoslavijo združiti v en narod (jugoslovan) in boh ne daj če si takrat reku da si po narodnosti Slovenc. Zdej pa je isto oz. zelo podobno. Pravi slovenci so vedno bili tiho in vedno pridno delal kot jim je bilo rečeno in tudi sedaj. Probem je pa bil v socializmu ko smo se šli da ko se je pri nam ta industrilizacija razvijala da smo precej naših "bratov" iz juga pripeljali k nam - kar je popolnoma razumljivo delovna sila (jeklarna, železarna, itd.)

Ne rečem tud te kot si jih ti omenil so po domače rečeno face sam nekateri in jih je dovolj pa delajo kar naprej in naprej probleme.

Glej njim se ne bi bilo tako obnašat kot češ zdej smo pa tukaj in smo glavni. Zakaj? Sej bi se lahko čisto normalno obnašali in mislim da bi se lahko normlano razumeli a se ti ne zdi....

Ah ne vem takšne teme nikoli ne bodo prišle do konca. Sam upam da si bral kar sem v prejšnem postu poslal od unga tipa ki nič sluteče je pobasl batine in bo nosu posledice do konca življenja. Malo si preberi zgodbo in boš vidu kdo je fasal in kdo je delil batine..... tko da zgodba več ki dokazuje moč pesti :roll: :?

Lp
remember: it can always get worse!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov