igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 28, 2007 9:39 am

Lepo da si copy->pasteal.

Daleč da bi mel raketo od računalnika ker mi 500.000 za dobrega niti malo ne diši, da bom lahko čez 3 leta spet menjal.

Sicer pa:

AMD Athlon 64 3400
Gigabyte z Nforce4 čipovjem
1GB rama
7600GT

Filmček lahko probam še enkrat najdet...ne oblubim nič. Se mi pa zdi, da je izmed teh treh zadnji. http://www.gamespot.com/pc/action/crysi ... lt;title;0

Drgač pa tvoj movie k si mi ga poslal ne šteka nič, je pa odlična hd slika.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 To avg 28, 2007 10:44 am

Ti filmčki so stari leto in pol. V glavnem, sploh ne vem zakaj o tem debatiramo.
Če šteka pač šteka, žal razvijalci ne premorejo dovolj dobrega sistema, da bi predstavili to zadevo tako kot treba. :roll:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To avg 28, 2007 2:41 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:Če šteka pač šteka, žal razvijalci ne premorejo dovolj dobrega sistema, da bi predstavili to zadevo tako kot treba. :roll:

Ravno to me skrbi. :roll:

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr avg 29, 2007 10:40 am

TomyBoy2 je napisal/-a:16. november 2007. :pivo

Demo ze cez slab mesec, akcija.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr avg 29, 2007 11:00 am

Jst imam 2Gb rama, geforce 8500GT in E2160 - C2D 1.8Ghz, pa vem, da bo tal špil delal na tej konfiguraciji.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr avg 29, 2007 2:25 pm

nebivedu je napisal/-a:Jst imam 2Gb rama, geforce 8500GT in E2160 - C2D 1.8Ghz, pa vem, da bo tal špil delal na tej konfiguraciji.

Kako pa veš?

Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom, vprašanje je prej kako bo delal?!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr avg 29, 2007 3:42 pm

FBR je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Jst imam 2Gb rama, geforce 8500GT in E2160 - C2D 1.8Ghz, pa vem, da bo tal špil delal na tej konfiguraciji.

Kako pa veš?

Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom, vprašanje je prej kako bo delal?!

Kako vem? Ker mi zdej vse špile delajo čist normalno na 1280X1024. Še posebi, ker je proc navit na 3300MHz, grafika pa na 600 GPU in 800 ram. Stalker na tej resoluciji teče orenk gladko.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr avg 29, 2007 5:00 pm

FBR je napisal/-a:Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom!

to bo ja... predpotopni so imeli komaj da podporo AGP 4x z DX8 da ne govorim o AGP 2x
ali pa celo PCI normal TO so predpotopni

torej... tu pa rabis vsaj DX9 priporoceno pa je DX10
zadnje case si mal prevec pameten po celotnem forumu... mal se umir pa ne stresaj
toliko slabe energije... ze v tej temi (uporabniku TomyBoy2, in nebivedu-ju)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr avg 29, 2007 7:49 pm

MacTron je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom!

to bo ja... predpotopni so imeli komaj da podporo AGP 4x z DX8 da ne govorim o AGP 2x
ali pa celo PCI normal TO so predpotopni

torej... tu pa rabis vsaj DX9 priporoceno pa je DX10
zadnje case si mal prevec pameten po celotnem forumu... mal se umir pa ne stresaj
toliko slabe energije... ze v tej temi (uporabniku TomyBoy2, in nebivedu-ju)

Če ti ne odgovarjam lahko direkt iskreno poveš. Včeraj sem mel res slabši dan. Sem imel pa vseeno svoje mnenje, ki je bilo tehtno drugače. Kje sem pa omenjenima uporabnikoma stresal slabo energijo z vprašanjem, kako ve da mu bo delalo dobro, pa tudi ne vem.

Ne rabiš mi pamet solit takoj, ker me ne poznaš še in če ne veš mojih sposobnosti in znanj.

Kaj pa bo igra zahtevala pa tudi sam vem. In s predpotopnim sem mislil npr. 2-3 leta star računalnik, glede na hitrost napredka je na žalost že v omenjeni skupini.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Sr avg 29, 2007 7:58 pm

FBR je napisal/-a:Ne rabiš mi pamet solit takoj, ker me ne poznaš še in če ne veš mojih sposobnosti in znanj.

off:
zanimivo ce imam sam slab dan ne znasam svoje slabe strani nad forum neglede na to
kako in kdaj... pac pa malo premislim kako bi se dalo resit drugace ne pa direktno
in ceprav imas sposobnosti v kar ne dvomim in polno znanja bi lahko nastopil v
prav tem odgovoru malo drugace... bolj normalno ne pa direktno s pamet solit
kar zna ze vsak... neglede na znanje :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr avg 29, 2007 10:45 pm

Off:
Hotel sem samo povedati, da zaradi slabega dne, sem toliko prej in toliko bolj agresivno odgovarjal, daleč od tega, da bi pa hotel komur koli kaj žalega. (me zanima kje je junak, ki loči poslovno od zasebnega)

Me pa zelo moti, ko vidim, da nekdo, ki ve malo več o neki zadevi ali pa je prisoten dlje na forumu takoj nevedneže poduči z ostro besedo, kjer se da jasno razbrati, da jih spravlja v ne enak položaj. Da ne boš mislil, da ciljam direktno na tebe. Vrjamem, da včasih tudi mene odnese, ampak v večini primerov zato, ker vidim, da širijo laži na katerih hočejo na hitro zasloveti.

Če sem komur koli naredil kaj žalega, ne da bi vedel, se mu iskreno opravičujem. V nasprotnem primeru bi se mu že.
Pričakujem pa tudi od ostalih enaka dejanja in visoko raven samokritike.
------------------------------------
On:
Ne maram vido clipov, kjer prikazujejo igro v vsej svoji veličini, ko pa je realnost kar nekaj kilometrov stran. Na gamespotu sem tako gledal najprej movie prihajajoče igre nfs, kjer se je vse bleščalo in oh in sploh. Ko pa sem si pogledal dejanski gameplay pa me je skoraj kap od povprečnosti. Crysis tukaj res obeta veliko več, a za kakšno ceno?!

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če avg 30, 2007 10:01 am

FBR je napisal/-a:Off:
Me pa zelo moti, ko vidim, da nekdo, ki ve malo več o neki zadevi ali pa je prisoten dlje na forumu takoj nevedneže poduči z ostro besedo, kjer se da jasno razbrati, da jih spravlja v ne enak položaj. Da ne boš mislil, da ciljam direktno na tebe. Vrjamem, da včasih tudi mene odnese, ampak v večini primerov zato, ker vidim, da širijo laži na katerih hočejo na hitro zasloveti.

Če je tole letelo name, je pač to tvoje mnenje. Ampak, če misliš, da je tisto samo MALO več o neki zadevi samo MALO, se krepoko motiš.
V igračkarski industriji sem že od leta 1984 in sem žal skupaj z bratom "gamer geek". :oops:
Tako da dava na igre 100%, 2xPC računalnik, notebook, vsi opremljeni z grafikam za DirectX10, vse novodobne konzole(PS3, XBOX360, PSP, Nintendo Wii in DS), dobivava PRESS release igre za vse sisteme od naših založnikov, zaradi opisiv in nagradnih igre, itd, itd.
Tako da tisto MALO, bi jaz prej rekel OGROMNO :!:
Samo za informacijo, da boš videl z kom komuniciraš in da "mogoče" ima tisti res, "malo" več izkušenje na tem področju.
Lahko obiščeš našo stran in tam bolj konkretno zastaviš kakšno vprašanje, zakaj razvijalcem Crysis, na njihovih razvijalskih "iber" mašinah "šteka", pa da vidimo kakšno bodo odgovori. http://www.konzole-slovenija.com/modules/news/
Pa še nekaj, tiste starejše posnetke, ki si jih ti gledal, je brat gledal v živo na E3 2006 Los Angeles z gospodom Sneti-jem iz Joker tema in začuda noben ni "štekal". Sem pravkar govoril z njim in raje ne bi napisal kaj je pokomentiral.
Se opravičujem za malo bolj ostre besede, ampak nisem mogel...

Lep Pozdrav

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če avg 30, 2007 10:36 am

TomyBoy2 je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:Off:

Če je tole letelo name, je pač to tvoje mnenje. Ampak, če misliš, da je tisto samo MALO več o neki zadevi samo MALO, se krepoko motiš.
V igračkarski industriji sem že od leta 1984 in sem žal skupaj z bratom "gamer geek". :oops:
Tako da dava na igre 100%, 2xPC računalnik, notebook, vsi opremljeni z grafikam za DirectX10, vse novodobne konzole(PS3, XBOX360, PSP, Nintendo Wii in DS), dobivava PRESS release igre za vse sisteme od naših založnikov, zaradi opisiv in nagradnih igre, itd, itd.
Tako da tisto MALO, bi jaz prej rekel OGROMNO :!:
Samo za informacijo, da boš videl z kom komuniciraš in da "mogoče" ima tisti res, "malo" več izkušenje na tem področju.
Lahko obiščeš našo stran in tam bolj konkretno zastaviš kakšno vprašanje, zakaj razvijalcem Crysis, na njihovih razvijalskih "iber" mašinah "šteka", pa da vidimo kakšno bodo odgovori. http://www.konzole-slovenija.com/modules/news/
Pa še nekaj, tiste starejše posnetke, ki si jih ti gledal, je brat gledal v živo na E3 2006 Los Angeles z gospodom Sneti-jem iz Joker tema in začuda noben ni "štekal". Sem pravkar govoril z njim in raje ne bi napisal kaj je pokomentiral.
Se opravičujem za malo bolj ostre besede, ampak nisem mogel...

Lep Pozdrav

No, točno o tem sem govoril. Hehehe...lepo da si se na široko pohvalil, jaz se z razliko od tebe ne bom.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Če avg 30, 2007 10:58 am

FBR je napisal/-a:No, točno o tem sem govoril. Hehehe...lepo da si se na široko pohvalil, jaz se z razliko od tebe ne bom.

Sem se moral, da boš vedel, da ne nakladam tja v "trikrasne" in govorim o stvareh, ki jih ne poznam.

LP

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če avg 30, 2007 11:22 am

TomyBoy2 je napisal/-a:
FBR je napisal/-a:No, točno o tem sem govoril. Hehehe...lepo da si se na široko pohvalil, jaz se z razliko od tebe ne bom.

Sem se moral, da boš vedel, da ne nakladam tja v "trikrasne" in govorim o stvareh, ki jih ne poznam.

LP

Še dobro, da se sam ne čutim primoranega pohvalit, ko pa govorim v "tri krasne" :roll:

Nimam nobenega namena se s tabo prerekat o tebi in kaj ti veš ali ne, vsekakor ti pa ne bom pustil, da boš imel precedens o mojem znanju.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair So okt 27, 2007 9:47 am

Pa lahko probamo svoje mlincke. V jok pa na drevo :?

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
SlikaSlika

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So okt 27, 2007 10:10 am

Hehe.... playable :shock:

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke So okt 27, 2007 11:33 am

Dela tudi z direct x9.
52oo+, GF7950GT 512, 2GB in dela zelo lepo...........
NEVER GO TO WAR WITH A COUNTRY WHOSE NATIONAL HOLIDAY CELEBRATES A DEFEAT IN 1389

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So okt 27, 2007 2:41 pm

simke je napisal/-a:Dela tudi z direct x9.
52oo+, GF7950GT 512, 2GB in dela zelo lepo...........

Ja, vendar imaš daleč od povprečne mašine...

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson So okt 27, 2007 3:19 pm

v videih je slika dosti boljša, zakaj pa na teh slikah ni? :?
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov