FBR je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Jst imam 2Gb rama, geforce 8500GT in E2160 - C2D 1.8Ghz, pa vem, da bo tal špil delal na tej konfiguraciji.
Kako pa veš?
Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom, vprašanje je prej kako bo delal?!
FBR je napisal/-a:Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom!
MacTron je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Sicer pa delal bo najbrš tud komu z predpotopnim računalnikom!
to bo ja... predpotopni so imeli komaj da podporo AGP 4x z DX8 da ne govorim o AGP 2x
ali pa celo PCI normal TO so predpotopni
torej... tu pa rabis vsaj DX9 priporoceno pa je DX10
zadnje case si mal prevec pameten po celotnem forumu... mal se umir pa ne stresaj
toliko slabe energije... ze v tej temi (uporabniku TomyBoy2, in nebivedu-ju)
FBR je napisal/-a:Ne rabiš mi pamet solit takoj, ker me ne poznaš še in če ne veš mojih sposobnosti in znanj.
FBR je napisal/-a:Off:
Me pa zelo moti, ko vidim, da nekdo, ki ve malo več o neki zadevi ali pa je prisoten dlje na forumu takoj nevedneže poduči z ostro besedo, kjer se da jasno razbrati, da jih spravlja v ne enak položaj. Da ne boš mislil, da ciljam direktno na tebe. Vrjamem, da včasih tudi mene odnese, ampak v večini primerov zato, ker vidim, da širijo laži na katerih hočejo na hitro zasloveti.
TomyBoy2 je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Off:
Me pa zelo moti, ko vidim, da nekdo, ki ve malo več o neki zadevi ali pa je prisoten dlje na forumu takoj nevedneže poduči z ostro besedo, kjer se da jasno razbrati, da jih spravlja v ne enak položaj. Da ne boš mislil, da ciljam direktno na tebe. Vrjamem, da včasih tudi mene odnese, ampak v večini primerov zato, ker vidim, da širijo laži na katerih hočejo na hitro zasloveti.
Če je tole letelo name, je pač to tvoje mnenje. Ampak, če misliš, da je tisto samo MALO več o neki zadevi samo MALO, se krepoko motiš.
V igračkarski industriji sem že od leta 1984 in sem žal skupaj z bratom "gamer geek".ops:
Tako da dava na igre 100%, 2xPC računalnik, notebook, vsi opremljeni z grafikam za DirectX10, vse novodobne konzole(PS3, XBOX360, PSP, Nintendo Wii in DS), dobivava PRESS release igre za vse sisteme od naših založnikov, zaradi opisiv in nagradnih igre, itd, itd.
Tako da tisto MALO, bi jaz prej rekel OGROMNO![]()
Samo za informacijo, da boš videl z kom komuniciraš in da "mogoče" ima tisti res, "malo" več izkušenje na tem področju.
Lahko obiščeš našo stran in tam bolj konkretno zastaviš kakšno vprašanje, zakaj razvijalcem Crysis, na njihovih razvijalskih "iber" mašinah "šteka", pa da vidimo kakšno bodo odgovori. http://www.konzole-slovenija.com/modules/news/
Pa še nekaj, tiste starejše posnetke, ki si jih ti gledal, je brat gledal v živo na E3 2006 Los Angeles z gospodom Sneti-jem iz Joker tema in začuda noben ni "štekal". Sem pravkar govoril z njim in raje ne bi napisal kaj je pokomentiral.
Se opravičujem za malo bolj ostre besede, ampak nisem mogel...
Lep Pozdrav
TomyBoy2 je napisal/-a:FBR je napisal/-a:No, točno o tem sem govoril. Hehehe...lepo da si se na široko pohvalil, jaz se z razliko od tebe ne bom.
Sem se moral, da boš vedel, da ne nakladam tja v "trikrasne" in govorim o stvareh, ki jih ne poznam.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov