DIANIN_88 je napisal/-a:to moreš milijonar bit ej...kak majo drago...zakaj nimajo nič tega na Ptuju alpa Mariboru...LP
v šparu imajo tuning odelek
ali pa obišči
OBI center
lp
tmtslash je napisal/-a:ka je to stran za javne pogovore o skodljivosti sonca, al bote pomagali tipu ki bi rad mev spojlerje?
dianin_88: tti dnar rajs mav prsprai, pa avto prodaj pa si kupi rajs drug avto, ce ne pa kupi podaljske za petko, pa jih gor namontiri pa bos srecn.. ce mas pa malo znanja al pa zagnanosti, pa daj podaljske gor pa se pol mal predelaj odbijac po svojmu okusu, pa zakitas, spric kit, barva, pa te bo prislo 100 x bolj poceni, pa vlk bolj ceno bos spojlerje ker si jih sam naredu po svojmu okusu
Courage™ je napisal/-a:DIANIN_88 je napisal/-a:to so za tebe bedarije če si bilokeri želi sporihtat avto....lej ti si si ga...zakaj si ga drugi nebi smeli....LP
Zaradi mene si lahko vsak porihta avto, tudi diano 40 let staro, samo ko mi pa pribijes da nisi mogo spat ker si vido Reno 5 crno z nalepko na tanku pa se dober okus sal konca.
Gorazdova je napisal/-a: to kak si ga sporihto, bi ga znal še moj sin sporihtat pa še to miljonkrat bolje od tebe.. Hjesos ne...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov