igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

T2a
Uporabnik

Re: ola:d

Napisal/-a T2a Po jun 18, 2007 2:41 pm

DIANIN_88 je napisal/-a:to moreš milijonar bit ej...kak majo drago...zakaj nimajo nič tega na Ptuju alpa Mariboru :( ...LP

v šparu imajo tuning odelek
ali pa obišči
OBI center

lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po jun 18, 2007 3:01 pm

tmtslash je napisal/-a:ka je to stran za javne pogovore o skodljivosti sonca, al bote pomagali tipu ki bi rad mev spojlerje? :)
dianin_88: tti dnar rajs mav prsprai, pa avto prodaj pa si kupi rajs drug avto, ce ne pa kupi podaljske za petko, pa jih gor namontiri pa bos srecn.. ce mas pa malo znanja al pa zagnanosti, pa daj podaljske gor pa se pol mal predelaj odbijac po svojmu okusu, pa zakitas, spric kit, barva, pa te bo prislo 100 x bolj poceni, pa vlk bolj ceno bos spojlerje ker si jih sam naredu po svojmu okusu :)

ker te itak pol nisem razumel.

Najboljse da si odbijace s kartona naredis.

Petka more zgledat tak ko zgleda petka od uporabnika MaTe0. n nic drugace.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 3:17 pm

fnt daj nea pogrevaj nekaj no..

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 3:56 pm

Pa ljudje, kaj je z vami narobe????? Tudi vi ste bili na začetku in tudi vi niste imeli blage veze o rihtanju avtu, vsak je začetnik... Moj ga bo sporihto tako kot ga ima MateO, vi se pa lahko samo skrijete s takšnimi avti.... Saj se vidi, da vam sonce škoduje, ker pamet izgubljate... Nikar si ne mislite, da ste kaj boljši, ker imate keš, pa sporihtan avto, ker vaši avti so naravnost za en k****... Courage™, ti bom nabila karton v rit, pa boš lahko dalje pisal... Se vidi, da ste še otroci!!!! :twisted:

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 4:00 pm

In ti DaDek, prodajaš stvari, da si lahko privoščiš kaj za avto a ne? :har :har :har

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 4:01 pm

Courage je samo dal predlog kako se naj vzgleduje.. če bi malo pogledala po galeriji bi videla, petko od uporabnika Mate0 in bi vedla o čem govori.. o nabijanju v rit pa verjetno več veš ti sama zato se raje vzdrži takšnih komentarjev, če da človek dobronameren komentar. Dejstvo je, da se v petko ne splača vlagat, v bistvu se v noben avto ne splača, samo v poceni avte pa še majn, ker kaj hitro presežeš ceno avta x3.. ob prodaji pa se to ne povrne ama nič. Če pa že pa je Mate0-va petka pravi naslov za slovenski vzgled.

Res je gorazdova, kojnski drek prodajam, in nemoreš verjet taki biznis je v tem, da sem si lahko kupil celo felne! Če rabiš ... veš kje me najdeš, mogoče lahko kako prepordajo naredima, pa bo kaki dnar za kaj bolšega.. ok?!

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 4:08 pm

Ej, pa saj točno vem, kako zgleda avto od MateO, ga ima moj fant med stiki na MSN-ju.. To je zate dobronameren nasvet, da mu svetuje, da se ne splača vložit v ta avto, ..... Vsak ima svoje želje, vsak dela kakor mu srce poželi... Mislim, nikar ne bit pametni ;)

In ne hvala, ne rabim tvojega dreka :lol:

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 4:10 pm

Dobronamerno ni vedno pozitivno :) j*** ga tak pač je.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Po jun 18, 2007 4:16 pm

Courage™ je napisal/-a:Najboljse da si odbijace s kartona naredis.

nena se hecaj ded,kaj želiš da te še kdo posnema ali kaj,nena mora vsak imet kot imaš ti! :lol: :lol: jok3 jok3
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Po jun 18, 2007 4:25 pm

vi pač niste normalni....dejte mu vsaj pametne nasvete...petka je zakon avto pa fantje ne se sekirat ker mi je vseen če z nje nardi avion al pa kosilnco...
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Po jun 18, 2007 4:26 pm

dejstvo je da bi rad mev fant porihtano petko, kar mu seveda vsi privosimo, mu damo kaksen nasvet, ne pa da ga spodbijate z poceni avti ipd.! ce mu je vsec, pa e je petka poleg babe vse u zivlenju, si jo bo pac porihto pa magar da tolk za styling ko pa ti zta svojga audija courage :)
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Gorazdova
Nov uporabnik

Re: oj

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 4:27 pm

Courage™ je napisal/-a:
DIANIN_88 je napisal/-a:to so za tebe bedarije če si bilokeri želi sporihtat avto....lej ti si si ga...zakaj si ga drugi nebi smeli....LP

Zaradi mene si lahko vsak porihta avto, tudi diano 40 let staro, samo ko mi pa pribijes da nisi mogo spat ker si vido Reno 5 crno z nalepko na tanku pa se dober okus sal konca.

Nevem, kaj je s teboj narobe.. Sem pogledala tvoje slike in ugotovila, da si nekje zmagal.. Whataever, a misliš, da si zato boljši????? Da je tvoj avto d best na svetu..?? Sorry, sam men gre na kozlanje, to kak si ga sporihto, bi ga znal še moj sin sporihtat pa še to miljonkrat bolje od tebe.. Hjesos ne...

Uporabniški avatar
Zed
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a Zed Po jun 18, 2007 4:32 pm

A to je drgač nova beseda, ,,sporihtu'' namreč?? :D :D
Ej Courage in DaDek jst bi biu na vajinem mestu tiho, a ne vidta da se je ceu parček na vaju spravu!! :D :D

sorry za OT :shock: :)
There He Stands In Flame

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 4:32 pm

To so znaki samoobrambe al kaj? Sej pa te že vsi vemo, da ma on najgrši avto, najbol bedno skup naret.. nea se sekiraj zaradi njega.. očitno že dolgo ni brisače zlagal te pa ne ve kaj bi napisal ko je živčn.

Zed name se noben ni spravil, imamo zelo konstruktiven pogovor.. saj pa zaboga govorimo o avtih. :D

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody Po jun 18, 2007 4:35 pm

resnica boli drgač pa courage ma lep avto prav tako dadek ;)

Gorazdova
Nov uporabnik

Napisal/-a Gorazdova Po jun 18, 2007 4:38 pm

DaDek je napisal/-a: Sej pa te že vsi vemo, da ma on najgrši avto, najbol bedno skup naret..

O kom to govoriš? O mojemu fantu???

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Napisal/-a im nobody Po jun 18, 2007 4:39 pm

o couragu zihr ne :lol:

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Po jun 18, 2007 4:40 pm

Gorazdova je napisal/-a:
DaDek je napisal/-a: Sej pa te že vsi vemo, da ma on najgrši avto, najbol bedno skup naret..

O kom to govoriš? O mojemu fantu???

ne, o pimpedu.

Uporabniški avatar
Zed
Nov uporabnik

Kraj: Litija

Napisal/-a Zed Po jun 18, 2007 4:40 pm

Ma ni teb reku, ampak da ma Courage najbl grdo ,,sporihtan'' avto (ubistvu je res lep), tvoj ma pa ful hudo 5ko :D :D :D :D :D :D
There He Stands In Flame

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Re: oj

Napisal/-a CockroaC Po jun 18, 2007 4:41 pm

Gorazdova je napisal/-a: to kak si ga sporihto, bi ga znal še moj sin sporihtat pa še to miljonkrat bolje od tebe.. Hjesos ne...

Me veseli za tvojega sina, zgleda da dober okus ni dedna zadeva, al pa morda preskoci kako generacijo, upam da isto velja za sposobnost inteligentnega komuniciranja in kulture.
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov