igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Sr sep 12, 2007 6:55 pm

H2 je napisal/-a:Lahko bi šli v extrem! Tudi armaturko bi lahko predelali! SAmo pač.. premalo časa! Pa naj si uzamejo več časa tudi za mrežice, da dajo stare dol in nove gor in ne na stare mrezce -> nove mrezce gor..

Kaj bi ti vse delal, če zadeva traja samo 2 dni? Kaj za vraga si pa pričakoval spredi poleg radia? Pa najprej so bili vsi glasni da ne bo nekih ekstremnih plastik, zdaj bi pa mel ekstreme. Pol grejo pa nalepke čist lepo zraven pa maš Fast&Furious, ane! :D

Sploh pa, veste kaj... Naj nekdo kontaktira nagrajenca. Bo on povedal če/zakaj avto visi postrani, kako je zadovoljen s feltnami in musko ter če ga res toliko motijo nalepke.
Slika

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Sr sep 12, 2007 7:37 pm

v 2 dneh se da marsikaj naredit, če si le organiziran. ne vem, vsaj kakšen ror bi mu lahko dali.
gassssssssssssssssss

Zazko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zazko Pe sep 14, 2007 11:02 am

Nemoreš verjet kok so slovenčki foušljivi!!!

Folk, nej se mi kdo oglas in nej reče da nebi uzeu zaston feltn in muske! Pa ej, da ma samo en teden not in gor tele stvari, pa jih proda je na bolšem k usi vi nevoščljivci skp!

S spuščanjem ni nč narobe! Avto je biu zgleda tako parkiran, ker k sm ga jst vidu je blo use kul! Sam zgleda da je avtor slik biu tok nevoščljiv in še vedno razočaran ker ni on zmagu, da je še tok bol vidu napake, ni pa pogledu kakšn je teren pod avtom. b****r! Ampak kaj čmo, tut taki so na tem svetu!

Glede nalepk pa lahko povem samo to da se vi mal preveč obremenjujete z stvarjo, ki sploh ni vaša! Mogoče jih pa sploh nebo meu gor, mogoče pridejo druge, mogoče......!

Pa LP!
Slika

križi
Novinec

Kraj: Podutik

Napisal/-a križi Pe sep 14, 2007 11:14 am

H2 je napisal/-a:Preden si se registriral je lepo pisalo, da moraš homolomo narediti in plačat sam!
čestitke za brco v temo, zadaj ima clio navadne amortizerje in višino avta nastavljaš z višino vzmeti.

Tak.. Klanc je biv malo na gor ampak do polovice avtomobila! Avto je pa bil parkiran čisto pravilno na ta klanc! Torej ni pogojev, da bi bil klanc kriv!

Nevem no! Če mu je useeno za avto, potem ql! Not nisem mogel videt (zadaj), ker je imel pretemne šipe da bi se slpoh kaj dalo videt! Edino kar sem videl spredni del je vse original.. oz. sorry! DRUG RADIO JE!!!!! mogoče celo mp3 sprejema :)
Samo sorry.. za navadne felge mislim, da 17" ,čoravo spuščen avto,muska ter nalepke se ne splača! Lahko bi šli v extrem! Tudi armaturko bi lahko predelali! SAmo pač.. premalo časa! Pa naj si uzamejo več časa tudi za mrežice, da dajo stare dol in nove gor in ne na stare mrezce -> nove mrezce gor..

Skoda ker nisem vodja predelave, ker bi ti takole napisal...

Naslednje leto bo baje ponovno potekala podobna predelava in vse privrzence in kandidate, ki menijo, da bi najbolje speljali v nekaj dneh podoben oz še nekoliko boljši projekt naj se prijavijo k montaži (zunanjost + notranjost)!

Po moji oceni, ko bi stal ob mizi pred sabo pa zagledal orodje z materialom bi se kaj hitro obrnil in zapustil prizorišče.

Ne pluvaj po izdelku ker je bil namen odličen vendar so se določene težavice pokazale katere pa niso vrhunskega pomena.
Zadaj ni torzije kar si že v štartu dokazal, da se na modele ne spoznaš ravno najbolje, avto pa redkokdaj stoji na ravni površini, da bi bil simetrično na tleh. In če dobro veš bi tukaj pomagali in pripomogli le stršani amortizerji, da ti malo obrazložim zadevo.
Nalepke res niso kaj okusne, ker sem tudi sam si predstavljal drugače ko sem izvedel za tovrstno zadevo vendar pa nič za to. Se da preživet.

Kar se pa samega laka tiče, ki naj bi ga poškodovale nalepke ti pa svetujem, da se obrneš na polirni center TOP FINISH kateri ti bodo dali največ informacij. Po informacijah ki sem jih sicer sam dobil, naj nebi bila bojazen, da bi se karkoli poznalo na avtu, če je le ta pripravljen za to. Glede na to, da pa je še srebrna barva avta pa sem dobil potrdilo, da se na novem vozilu po letu dni ne bo pokazala kakšna nevšečnost.

Lep pozdrav.
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Pe sep 14, 2007 4:18 pm

jz bi se takoj prijavil. za zamenjat ene amortizerje, feltne in temnit šipe pa ja ni problem. in če gledam da so to delalili sponzorji kateri se ukvarjajo z temi stvarmi mislim da so bili še počasni.te predelave se naredi v roku pol dneva in 4 možjemi.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po sep 17, 2007 7:47 am

Ne razumem zakaj bi folk padal dol od smeha. Veliko jih je ki jih BK za katerikol pošmekan avto... tudi mene ne ganejo wannabedomapoceniskupspacani.press avti. Dol sem jst padu od smeha ker ma ta Clio kao torzijo :lol: :lol: .

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po sep 17, 2007 4:14 pm

:cry
Vsaki začetki so težki, ampak če bi kdo dal takle avto v galerijo bi mu ga kmalu prestavili v zabavni kotiček.Lexuske-space shuttle varianta in sploh ne pašejo na stock avto, feltne-nič posebnega, znižan-ok srečno z robniki in končniki, temne šipe-nice.
nalepke-kozolc stajling in uničijo celotno podobo avtomobila.Sicer se ne spoznam na to vašo stajling sceno, ampak vseeno: a ni cilj neka nova zaključena podoba avtomobila.To je nekako tako kot, da bi jaz na moj stock avto dal ogromne feltne, ogromen aluwing in narisal kravo na streho.Brez vsakega občutka.No bo pa naslednje leto bolje ;)

jani.vuk
Novinec

Kraj: Idrsko pri Kobaridu

Napisal/-a jani.vuk Po sep 17, 2007 4:18 pm

meni je čisto všeč saj je pač bil žreban tako da hvala bogu da je tut u sloveniji pimp my ride

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po sep 17, 2007 5:26 pm

jani.vuk je napisal/-a:meni je čisto všeč saj je pač bil žreban tako da hvala bogu da je tut u sloveniji pimp my ride

No, zdle te bodo vsi skurcal, da je to zelo daleč od pimp my ride....bodo imeli kar prav.

Uporabniški avatar
H2
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a H2 Po sep 17, 2007 5:49 pm

križi je napisal/-a:
H2 je napisal/-a:Preden si se registriral je lepo pisalo, da moraš homolomo narediti in plačat sam!
čestitke za brco v temo, zadaj ima clio navadne amortizerje in višino avta nastavljaš z višino vzmeti.

Tak.. Klanc je biv malo na gor ampak do polovice avtomobila! Avto je pa bil parkiran čisto pravilno na ta klanc! Torej ni pogojev, da bi bil klanc kriv!

Nevem no! Če mu je useeno za avto, potem ql! Not nisem mogel videt (zadaj), ker je imel pretemne šipe da bi se slpoh kaj dalo videt! Edino kar sem videl spredni del je vse original.. oz. sorry! DRUG RADIO JE!!!!! mogoče celo mp3 sprejema :)
Samo sorry.. za navadne felge mislim, da 17" ,čoravo spuščen avto,muska ter nalepke se ne splača! Lahko bi šli v extrem! Tudi armaturko bi lahko predelali! SAmo pač.. premalo časa! Pa naj si uzamejo več časa tudi za mrežice, da dajo stare dol in nove gor in ne na stare mrezce -> nove mrezce gor..

Skoda ker nisem vodja predelave, ker bi ti takole napisal...

Naslednje leto bo baje ponovno potekala podobna predelava in vse privrzence in kandidate, ki menijo, da bi najbolje speljali v nekaj dneh podoben oz še nekoliko boljši projekt naj se prijavijo k montaži (zunanjost + notranjost)!

Po moji oceni, ko bi stal ob mizi pred sabo pa zagledal orodje z materialom bi se kaj hitro obrnil in zapustil prizorišče.

Ne pluvaj po izdelku ker je bil namen odličen vendar so se določene težavice pokazale katere pa niso vrhunskega pomena.
Zadaj ni torzije kar si že v štartu dokazal, da se na modele ne spoznaš ravno najbolje, avto pa redkokdaj stoji na ravni površini, da bi bil simetrično na tleh. In če dobro veš bi tukaj pomagali in pripomogli le stršani amortizerji, da ti malo obrazložim zadevo.
Nalepke res niso kaj okusne, ker sem tudi sam si predstavljal drugače ko sem izvedel za tovrstno zadevo vendar pa nič za to. Se da preživet.

Kar se pa samega laka tiče, ki naj bi ga poškodovale nalepke ti pa svetujem, da se obrneš na polirni center TOP FINISH kateri ti bodo dali največ informacij. Po informacijah ki sem jih sicer sam dobil, naj nebi bila bojazen, da bi se karkoli poznalo na avtu, če je le ta pripravljen za to. Glede na to, da pa je še srebrna barva avta pa sem dobil potrdilo, da se na novem vozilu po letu dni ne bo pokazala kakšna nevšečnost.

Lep pozdrav.

Sorry.. mislim da nisem tko glup, da ne vem da nase ceste niso ravne! no tole je le raven pločnik pri kateremu se VIDI da je en nižji en višji! tudi vem, da se da stršati amortizerje, ampak to bi morali narediti ze na showu! in jest nism biu neki pameten čez lak... samo ti povem, da se v enem letu barva malo zbledi (pač dovolj) in se lepo vidijo obrisi oz. odtisi nalepk!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po sep 17, 2007 5:52 pm

Sem mel nalepko gor na prejšnjem avtu najmanj leto pa se ni po odstranitvi nič poznalo.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 17, 2007 6:14 pm

H2 je napisal/-a:...in jest nism biu neki pameten čez lak... samo ti povem, da se v enem letu barva malo zbledi (pač dovolj) in se lepo vidijo obrisi oz. odtisi nalepk!

no no... s tem se pa ne bomo strinjal... ker sam sem mel na prejsnjem folijo 4leta
(7let obstojno) ko sem odstranil to iz bokov ....se tud za malenkost ni videla razlika
pa kaj ti mislis da avto vozis pod infra zarki :idea:
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos To sep 18, 2007 11:10 pm

Malo se pozna od nalepke, vendar je to minimalno! Na začetku, ko odlepiš se vidi razlika v laku.

Je pa seveda tudi odvisno kakšno nalepko imaš, če ne prepuša UV, IR se pozna, če pa prepušča pa je razlika minimalna, če je strokovno narejeno. Pa tudi, če se pozna, se da to s poliranjem uredit. Tak, da se zaradi nalepk človek ne rabi sekirat!

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr sep 19, 2007 2:35 am

za moje pojme premalo prepoznavna "preobrazba" da bi pritegnila poglede, da bi lahko kdo se sponzorje vidu.

Uporabniški avatar
daks
Novinec

Kraj: baška grapa

Napisal/-a daks Sr sep 19, 2007 7:51 am

sigurno da je dost dnarja blo not vloženega, ravno zato bi lahko marsikaj več/bolje naredili

Uporabniški avatar
simke
Stalni uporabnik

Kraj: Prevalje (Brazil)

Napisal/-a simke Sr sep 19, 2007 8:52 am

a niso rekli da bojo neke slike?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po sep 24, 2007 4:42 pm

no ja, kje so zdj kkšne slike?
Aja, zdele med brskanjem na avto.net sm čist slučajno naletu na prejšnje feltne od zmagovalca - Borbet X8, ki dost lepš zgledajo na Cliotu kot trenutne Rial: http://www.avto.net/2004/platisca/oglas.asp?id=1629434
Slika

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To sep 25, 2007 7:59 am

MacTron je napisal/-a:
H2 je napisal/-a:...in jest nism biu neki pameten čez lak... samo ti povem, da se v enem letu barva malo zbledi (pač dovolj) in se lepo vidijo obrisi oz. odtisi nalepk!

no no... s tem se pa ne bomo strinjal... ker sam sem mel na prejsnjem folijo 4leta
(7let obstojno) ko sem odstranil to iz bokov ....se tud za malenkost ni videla razlika
pa kaj ti mislis da avto vozis pod infra zarki :idea:

no no...s tem se pa ne bomo strinjal ;)

imam avto ki je prej imel nalepke - (približno) na vsake pol leta moram avto polirat ker se drastično vidi kje so bile nalepke!

Kakšen avto je bil sem vedel pred nakupom in je bil malo cenejši od povprečja, prodal ga bom tudi malo cenejše od povprečja, če bi mi pa nekdo uturil skrito napako - kar poškodba laka lahko je... :roll: Vprašanje če se splačajo tele feltne za izgubo vrednosti avta zaradi nalepk.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To sep 25, 2007 8:06 am

Vsekakor vpliva več dejavnikov kot so: Ali je avto bil konstantno na soncu, se je ostala nepolepljena površina dosti prala, ...

Jaz pa ti lahko zase povem, da se ni poznalo niti malo. Ja, na začetku je bil rob zaradi umazanije, ampak si tisto lepo pobrisal in se ni videlo nič.

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero To sep 25, 2007 12:06 pm

FBR je napisal/-a:Vsekakor vpliva več dejavnikov kot so: Ali je avto bil konstantno na soncu, se je ostala nepolepljena površina dosti prala, ...

Jaz pa ti lahko zase povem, da se ni poznalo niti malo. Ja, na začetku je bil rob zaradi umazanije, ampak si tisto lepo pobrisal in se ni videlo nič.

se strinjam s tabo, da je več dejavnikov ki lahko vplivajo. Trenutno ''vzdržujem'' 2 avta, mojega in od fotra, pa čeprav jih čistim z istimi stredstvi in je moj novejši je moj lak slabše ohranjen, oziroma rabi še dodatna čiščenja to da so bile pa nalepke pa situacijo samo še poslabša. Je pa tudi res da je ponoči parkiran pod drevesom, podnevi pa več na soncu kot drugi avto. Če nebi bilo nalepk stanje nebi bilo tako opazno in bi avto izgledal čist.

Hočem pač povedat da nalepke lahko zjebejo situacijo in da je lahko vidno da so včasih bile na avtu. Ni rečeno da se bodo vedno poznale, obstaja pa verjetnost da se bodo!
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov