H2 je napisal/-a:Preden si se registriral je lepo pisalo, da moraš homolomo narediti in plačat sam!
čestitke za brco v temo, zadaj ima clio navadne amortizerje in višino avta nastavljaš z višino vzmeti.Tak.. Klanc je biv malo na gor ampak do polovice avtomobila! Avto je pa bil parkiran čisto pravilno na ta klanc! Torej ni pogojev, da bi bil klanc kriv!
Nevem no! Če mu je useeno za avto, potem ql! Not nisem mogel videt (zadaj), ker je imel pretemne šipe da bi se slpoh kaj dalo videt! Edino kar sem videl spredni del je vse original.. oz. sorry! DRUG RADIO JE!!!!! mogoče celo mp3 sprejema

Samo sorry.. za navadne felge mislim, da 17" ,čoravo spuščen avto,muska ter nalepke se ne splača! Lahko bi šli v extrem! Tudi armaturko bi lahko predelali! SAmo pač.. premalo časa! Pa naj si uzamejo več časa tudi za mrežice, da dajo stare dol in nove gor in ne na stare mrezce -> nove mrezce gor..
Skoda ker nisem vodja predelave, ker bi ti takole napisal...
Naslednje leto bo baje ponovno potekala podobna predelava in vse privrzence in kandidate, ki menijo, da bi najbolje speljali v nekaj dneh podoben oz še nekoliko boljši projekt naj se prijavijo k montaži (zunanjost + notranjost)!
Po moji oceni, ko bi stal ob mizi pred sabo pa zagledal orodje z materialom bi se kaj hitro obrnil in zapustil prizorišče.
Ne pluvaj po izdelku ker je bil namen odličen vendar so se določene težavice pokazale katere pa niso vrhunskega pomena.
Zadaj ni torzije kar si že v štartu dokazal, da se na modele ne spoznaš ravno najbolje, avto pa redkokdaj stoji na ravni površini, da bi bil simetrično na tleh. In če dobro veš bi tukaj pomagali in pripomogli le stršani amortizerji, da ti malo obrazložim zadevo.
Nalepke res niso kaj okusne, ker sem tudi sam si predstavljal drugače ko sem izvedel za tovrstno zadevo vendar pa nič za to. Se da preživet.
Kar se pa samega laka tiče, ki naj bi ga poškodovale nalepke ti pa svetujem, da se obrneš na polirni center TOP FINISH kateri ti bodo dali največ informacij. Po informacijah ki sem jih sicer sam dobil, naj nebi bila bojazen, da bi se karkoli poznalo na avtu, če je le ta pripravljen za to. Glede na to, da pa je še srebrna barva avta pa sem dobil potrdilo, da se na novem vozilu po letu dni ne bo pokazala kakšna nevšečnost.
Lep pozdrav.
Rad se udeležujem vsakršnih srečanj in mi je v veselje spoznavati nove ljubitelje avtomobilizma pa če tudi je to na križišču:-)