Designo je napisal/-a:Ja, zanima me kakšno musko poslušate, ko se furate z vašim avtom.
Moja malenkost: dost odvisno.
V večini rock-pop iz 90ih in aktualni, dance - house (Guetta, Morales..), electro (Cox,Rush,Tiesto,Umek)
Kdaj tut rap (2pac,notourious,..)
Kdr zvečer daljša proga mi sedejo kšni oldscool jebački hiti 80's (Phil Collins, The Police, Sting, Richard Marx, Tina Turner, Toto etc.)![]()
Pa tut Exyu (Bajaga, Bjelo dugme, Parni valjak,Prljevo kazaliste, Novi Fosili, Dragojevič...)
Designo je napisal/-a:Ja, zanima me kakšno musko poslušate, ko se furate z vašim avtom.
Moja malenkost: dost odvisno.
V večini rock-pop iz 90ih in aktualni, dance - house (Guetta, Morales..), electro (Cox,Rush,Tiesto,Umek)
Kdaj tut rap (2pac,notourious,..)
Kdr zvečer daljša proga mi sedejo kšni oldscool jebački hiti 80's (Phil Collins, The Police, Sting, Richard Marx, Tina Turner, Toto etc.)![]()
Pa tut Exyu (Bajaga, Bjelo dugme, Parni valjak,Prljevo kazaliste, Novi Fosili, Dragojevič...)
oorosh je napisal/-a:V avtu poslušam predvsem stari rock (Queen, Rolling Stones, Pink Floyd...), pop-rock in tisto kar se vrti na radijskih postajah Antena/Ekspress/RSI/Ljubljana.Paris je napisal/-a:Večinoma Štanc Pank
Paris, kakšna zvrst je pa to? Nekako si ne predstavljam kombinacije štanca inu punka...
podgurc je napisal/-a:Slovensko narodno-zabavno glasbo pa dalmacijo pa kšne ostale hrvaške komade.
Pa tud če je kšn drug znan komad od drugih zvrsti pa ga z veselem poslušam.
Poslušam pa radio sraka pa veseljaka pa učasih tud radio1![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov