igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

debevec
Nov uporabnik

Napisal/-a debevec Ne feb 24, 2008 12:25 pm

ne ne men ni vazna cena men se gre samo za to da je full dosti srecanj pa da se zbere full avtov ne pa 1 srecanje na 2 mesca pa se to pride 5-6 clanov :)

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Ne feb 24, 2008 3:49 pm

debevec je napisal/-a:ja najraje bi se včlanil v nek bmw club pa ni nic pametnega dobis majco obesek nalepko pa fertik.... npr extreme car club mi je se dokaj vredu no ;)

Tam te po toti tvoji izjavi že nebojo hteli :twisted:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster To feb 26, 2008 7:22 pm

debevec je napisal/-a:ja najraje bi se včlanil v nek bmw club pa ni nic pametnega dobis majco obesek nalepko pa fertik.... npr extreme car club mi je se dokaj vredu no ;)

seveda...nič njim veliko tebi :lol:
Se spominjam slavnega leta 2006 ko sem šel na Križno goro laufat gor pa sem šel sam zarad zastonj majice in klobase na vrhu :lol: :lol:
ok dost heca...če bi rad veliko meetov se včlani v vse klube pa bo vsak tedn meet :twisted:

Uporabniški avatar
Thor
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Thor Če feb 28, 2008 7:59 pm

En klub si najdi in včlani se, pol vidiš, kaj ti da. Klubi, vsaj po mojih iskusnjah pri nas delujejo po principu ''Lepo je dokler traja'' ampak ne traja dolgo. Če malo pregledaš situacijo boš videl, da je bilo v Sloveniji veliko močnih klubov (na področju tuninga) pred recimo tremi, štirimi leti od teh je pa mogoče ostal eden ali dva.
Končni rezultat bo pa tak: par nepozabnih trenutkov in dosti foušije.
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov