igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 4:48 pm

TITan je napisal/-a:Nevem no. Moja mama je kar vesela v Passatu G60. Prej je vozila same manše avte (P 205, 106...R5 (ta star)).

P.S. Končno še en s VW cupejom na forumu.

Hvala za dobrodošlico. Scirocco je bil avto mojih otroških let :) Od mame bratranec ga je lastil in bil je pravi izziv peljati se s takim avtomobilom, ki je bil takrat nadzvočna raketa v naši vasi. Mislim, da je imel celo 2.0 motor.

Mimogrede: kako vzdržuješ G-lader na Passatu? Menjuješ odtočne in dotočne cevke? Na koliko časa to počneš? Kako se ga da obnoviti?
Slika

Uporabniški avatar
pina`
Stalni uporabnik

Kraj: Žalec

Napisal/-a pina` Ne avg 24, 2003 4:49 pm

Kake mate...Slika

pleharc naum zagovarjala...naj to počnejo če jim paše...če si pa tud tip ne pride gor, pa mu je tko všeč...pa nej kaj...vi ste pa fauš k nimate dovolj dobrih avtov za plehdeklice :P :P :P

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 4:57 pm

Pustiva to, pilotka. Sam dobro vem, kdo mi je na prvem mestu, za sebe pa veš sama.

Torej, še večja širina:

Je na cesti več "šlampastih" moških in ženskih voznikov, ali sposobnih?
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne avg 24, 2003 5:15 pm

Corrado Enthusiast je napisal/-a:Hvala za dobrodošlico. Scirocco je bil avto mojih otroških let :) Od mame bratranec ga je lastil in bil je pravi izziv peljati se s takim avtomobilom, ki je bil takrat nadzvočna raketa v naši vasi. Mislim, da je imel celo 2.0 motor.

Mimogrede: kako vzdržuješ G-lader na Passatu? Menjuješ odtočne in dotočne cevke? Na koliko časa to počneš? Kako se ga da obnoviti?

Avto mojih (se zdajšnih) otroških let je pa corrado :P
Kar se passata iče: Še nismo nič vzdrževal preveč. Avto je imel že zamenjano turbino (230k km na mašini). Sam bo treba počas začet pazit. Sicer ga pa ne tiščimo do konca (max do 5000 u/min). Edin v mokrem ga fotr bolj prtisne (Syncro :twisted: ).
Slika

Uporabniški avatar
Corrado Enthusiast
Nov uporabnik

Napisal/-a Corrado Enthusiast Ne avg 24, 2003 5:19 pm

Ni turbina, kompresor je. :)

Skratka, vsako leto bi naj, tako mi pravijo moji nemški kolegi, zamenjal vse odvodne in dovodne cevčice od g-ladra pa to mašine oz. kamorkoli drugam. Stroškov je baje za 5.000 prešernov.

V primeru da se zamašijo, kompresor razleti.
Slika

Uporabniški avatar
TITan
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a TITan Ne avg 24, 2003 5:24 pm

Corrado Enthusiast je napisal/-a:Ni turbina, kompresor je. :)

Skratka, vsako leto bi naj, tako mi pravijo moji nemški kolegi, zamenjal vse odvodne in dovodne cevčice od g-ladra pa to mašine oz. kamorkoli drugam. Stroškov je baje za 5.000 prešernov.

V primeru da se zamašijo, kompresor razleti.

Uf za-je-bu z kompresorjem. Sem lih ene slikce RWD Turbo VR6 Corradota gledu.
Slika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. Ne avg 24, 2003 5:25 pm

nimam nč prot ženskam, ene so ful dobre voznice.
na kur*c mi grejo pa mtke (začetnicam se nakak oprosti) k pomjma nimajo o vožnji na parkirišču. dvakrat se mi je zgodil da me je rešila hupa pred trkom in v obeh primerih je moje vozilo stalo na miru! šlo je za ~10 cm (al sm čakal na prednost enga druzga alpa sukal volan)
una pa v rikverc :shock: če nebi potrobu (skor zlomu uno tipko za hupo, s takmu udarcem sm mogu potrobt - brzina, reflex jebiga :P )
ja piz*da kje maš oči baba neumna! špegli so zato v avtu da jh GLEDAŠ ne pa za okras :evil:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne avg 24, 2003 9:22 pm

justyGTR je napisal/-a:nimam nč prot ženskam, ene so ful dobre voznice.
na kur*c mi grejo pa mtke (začetnicam se nakak oprosti) k pomjma nimajo o vožnji na parkirišču. dvakrat se mi je zgodil da me je rešila hupa pred trkom in v obeh primerih je moje vozilo stalo na miru! šlo je za ~10 cm (al sm čakal na prednost enga druzga alpa sukal volan)
una pa v rikverc :shock: če nebi potrobu (skor zlomu uno tipko za hupo, s takmu udarcem sm mogu potrobt - brzina, reflex j***ga :P )
ja piz*da kje maš oči baba neumna! špegli so zato v avtu da jh GLEDAŠ ne pa za okras :evil:

to se meni dostikrat zgodi, pa ne samo na parkiriščih... pa ne samo ženske... lih včeraj mi je en pimžlek hotel vzet prednost iz parkirišča (bočno) ob cesti, jaz pa pripeljal po že tako ozki uličici... pol pa izbiraj... steber, avto, al bremza pa trobla...

jaz sem izbral bremzo in troblo... on pa rikverc, tako da ga je kr odneslo noter nazaj na parkplac :D lol

pol pa se mimo peljem, pa neka dva tipa v avtu, voznik pa neki stari pleško, ki ni dobro se ga niti videlo čez volan... hmmmm

samo v razmislek...

pa še nekaj... ne met dialogov tukaj prosim... ni to irc... za to imamo kanal na irc-u - #avtomobilizem.com (dosegljiv tudi iz portala www.klepet.net )
Slika

spela
Nov uporabnik

Napisal/-a spela Ne avg 24, 2003 9:43 pm

RegY je napisal/-a:
justyGTR je napisal/-a:nimam nč prot ženskam, ene so ful dobre voznice.
una pa v rikverc :shock: če nebi potrobu (skor zlomu uno tipko za hupo, s takmu udarcem sm mogu potrobt - brzina, reflex j***ga :P )

to se meni dostikrat zgodi, pa ne samo na parkiriščih... pa ne samo ženske... lih včeraj mi je en pimžlek hotel vzet prednost iz parkirišča (bočno) ob cesti, jaz pa pripeljal po že tako ozki uličici... pol pa izbiraj... steber, avto, al bremza pa trobla...

jaz sem izbral bremzo in troblo... on pa rikverc, tako da ga je kr odneslo noter nazaj na parkplac :D lol

pol pa se mimo peljem, pa neka dva tipa v avtu, voznik pa neki stari pleško, ki ni dobro se ga niti videlo čez volan... hmmmm

samo v razmislek...

pa še nekaj... ne met dialogov tukaj prosim... ni to irc... za to imamo kanal na irc-u - #avtomobilizem.com (dosegljiv tudi iz portala www.klepet.net )

Ja, čist na obeh straneh se najdejo taki in drugačni modeli... men se je ena velecenjena Gospa tko fino zaletela v mirujoč avto na parkingu, da mi še zdej vre kri, bi ji kr vrat zavila... :evil:

Btw: a sploh kdo tuki uporablja chat?????

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM Ne avg 24, 2003 10:14 pm

Moje mnenje pa je, da lih ne mormo govorit al več žensk vozi slabše oz. boljše od moških. Sama sem naletela na predstavnike obeh spolov in se marsikdaj vprašam kako je kdo naredu izpit.

Kar se pa velikosti avtov tiče: jst lažje parkiram velik avto kot pa majhnega :oops: . Sama vozim polota, sem pa peljala že marskikaj (od jugota, audi a4, audi a6, golf karavan, megane, bmw, kombi, zadnč pa celo avtobus :P... ).
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Ruff_Ryder
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Ruff_Ryder Ne avg 24, 2003 10:19 pm

Avtobus??? ---> :pivo

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po avg 25, 2003 2:37 am

Dharma je napisal/-a:Btw: a sploh kdo tuki uporablja chat?????

uporabljamo irc za splošno forumsko komunikacijo na prej omenjenem kanalu, jaz pa uporabljam msn in yahoo messenger še dodatno... imaš spodaj če bi rada vzpostavila kak kontakt ;)
Slika

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick Po avg 25, 2003 5:40 pm

Jest vem na kaj pilotka pade,
kašn ZLIN Akrobat, 50, 526,
Extra 300S, ....
:-P

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po avg 25, 2003 7:30 pm

:P :P :P :P

Uporabniški avatar
bitch
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a bitch Sr avg 27, 2003 12:54 pm

just_in je napisal/-a:
Bolj k na to, pa padajo zenske na dobre tipe, lepe ucke, sexy ritke in podobne stvari.

kšne takale ritka?

Slika

Slika

Slika

Slika

in podobne... :P

so lepe ritke ja :twisted: ampak premal wild
Slika B|tCh Slika

Good Girls Go To Heaven, Bad Girls Go Everywhere! Show Me Yours,I`ll Show You Mine... :twisted:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr avg 27, 2003 1:20 pm

kašne pa morjo bit?

:?: :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Ice23
Nov uporabnik

Kraj: Škofja Loka

Napisal/-a Ice23 Sr avg 27, 2003 1:26 pm

Ej pilotka, mene gane kaj je tebi mar.

Sej lohk tut na PM napišeš!!! :oops: :lol: :oops:

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Sr avg 27, 2003 1:59 pm

just_in je napisal/-a:kašne pa morjo bit?

:?: :wink:

take kot sale-ta! (usa krilo!). :wink:
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov