justyGTR je napisal/-a:nimam nč prot ženskam, ene so ful dobre voznice.
na kur*c mi grejo pa mtke (začetnicam se nakak oprosti) k pomjma nimajo o vožnji na parkirišču. dvakrat se mi je zgodil da me je rešila hupa pred trkom in v obeh primerih je moje vozilo stalo na miru! šlo je za ~10 cm (al sm čakal na prednost enga druzga alpa sukal volan)
una pa v rikverc

če nebi potrobu (skor zlomu uno tipko za hupo, s takmu udarcem sm mogu potrobt - brzina, reflex j***ga :P )
ja piz*da kje maš oči baba neumna! špegli so zato v avtu da jh GLEDAŠ ne pa za okras

to se meni dostikrat zgodi, pa ne samo na parkiriščih... pa ne samo ženske... lih včeraj mi je en pimžlek hotel vzet prednost iz parkirišča (bočno) ob cesti, jaz pa pripeljal po že tako ozki uličici... pol pa izbiraj... steber, avto, al bremza pa trobla...
jaz sem izbral bremzo in troblo... on pa rikverc, tako da ga je kr odneslo noter nazaj na parkplac

lol
pol pa se mimo peljem, pa neka dva tipa v avtu, voznik pa neki stari pleško, ki ni dobro se ga niti videlo čez volan... hmmmm
samo v razmislek...
pa še nekaj... ne met dialogov tukaj prosim... ni to irc... za to imamo kanal na irc-u - #avtomobilizem.com (dosegljiv tudi iz portala
www.klepet.net )