"Novi iszpušni sistem se pa še monitra danes za sprobo za hec"
V obeh stavkih je govora o MONTAZI, MONTIRA se pa tudi ZVOK v za to narejenem programu, izraz je pravilen :P

svasta na kratko
extreme N je napisal/-a:"Mal smo se igrali oz. se je kolega in mal montirali pa smo prisli do novega zvoka.."
V obeh stavkih je govora o MONTAZI, MONTIRA se pa tudi ZVOK v za to narejenem programu, izraz je pravilen :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svasta na kratko
Shawn je napisal/-a:extreme N je napisal/-a:"Mal smo se igrali oz. se je kolega in mal montirali pa smo prisli do novega zvoka.."
V obeh stavkih je govora o MONTAZI, MONTIRA se pa tudi ZVOK v za to narejenem programu, izraz je pravilen :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svasta na kratko
ja itaq...ja...jaz sem bol za popravlat masine pa ausopuhe ne za za tuning masine!
AXioN je napisal/-a:Sej si se vedno kmet, ampak si pa najdu dober izgovor, ni kej..
Shawn je napisal/-a:AXioN je napisal/-a:Sej si se vedno kmet, ampak si pa najdu dober izgovor, ni kej..
Sj ce en verjmaete sej ql...sam tok fukjen pa tut nisem da bi sou za bzw delat nekaj takega! Ker kao nisn dol pameten da KIA ne morw met takega zvoka...sploh pa kaki eno prosotrec an pa sam 4 valje...hmmm...Sj j*** ga...rezultete za raziskovlano pa le imam!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov