igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To jun 10, 2008 2:22 pm

Ampak si si pa naredu sramoto...

...drug kolektor... :) ... najbrš še nisi slišal avta z celoto spremenjenim izpušnim sistemom... naj ti pomagam: http://youtube.com/watch?v=iAb328sXHrg&feature=related
...čist tko, približno za pokušino kaj se zgodi z drugim kolektorjem .

Takole si pa car:
http://youtube.com/watch?v=vV8Cx3JK3dI&feature=related

Si pa nas res nasmejal + izjave nekaterih.

PS: Lambo zmaga :har

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jun 10, 2008 2:33 pm

Ka te ti imaš mogoče kakega hondaša za soseda ali v sorodu mogoče :lol:
Skor sm umru od smeha k slišiš VW-ja na blokadi :D
Škoda k ni dizel te bi blo fajn ga terat v blokado.sicer pa mož za turiranje si umisli Hondo ne pa VW :D
VW ma še pr nizkih obratih zadost moči in navora sploh če je dizel k Honda mora met pa obrate,da lahka spelješ z mesta :D
Res nevem kaj je dans folku in zj tuki prlimaš filmčke kako uničuješ ljudski voz in upaš,da se najde tvoj somišljenik in tak avto kupi samo to je po moje skregano ane :D
No ja tui mene si nasmejal in to je pr današnjemu tempu življenja tui nekaj vredno.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
mattey
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mattey To jun 10, 2008 3:17 pm

zakon tema :P

Uporabniški avatar
Gapiii
Moderator foruma

Napisal/-a Gapiii To jun 10, 2008 3:25 pm

More bit vsake tok časa kakšna taka, da se mal nasmejimo :D

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To jun 10, 2008 3:44 pm

ja zdj, k nimamo več Sončka (no mamo, sam ne več originalnega), je mal tuga ratala :lol: :lol: :lol: Bo zdj spet mal bolj zanimivo!
Slika

w!cked
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a w!cked To jun 10, 2008 7:47 pm

Bezi je napisal/-a:Wicked Wicked :? Sam res ka teb ni jasn? A mrzlega še teraš kai? :lol: Baje je to ful ql . Gdaj si pa športni kolektor, sesalno cev, torbo booster, šprtni diski pa še pa še namontero? :roll:

Dijo mijo :roll:

Ne teram mrzlega xD.. Kolektor sm dobu pri Uzmiju z golfa pa mi ga je tud on montiru
tam pr lizingu, sesalno cev sm tk kupu k sm kupu sportni filter to je upravem cev
una k gre iz masine v filter nic specialnega sam da je not ravna pa lahk se upogiba,
turbo booster sm pa kupu k sm sou v MB pa atomizer pa ga niso mel so mel pa tole stvarco na prodajo doda 20KM za cc 200 eu gre med sesalno cev pa filter tud nic posebnega, diske sm menju pa ze prej se pred koncem skimca... xD

Aha lahk ti sporocim se tole zamenju sem neonke danes z modrimi ledike vrgu vn
tak da ti povem da zgleda avto fenomenalno zdej upravem je blo glih to prej ka mi je
slo tak na zivce da se mi je zagabu. Felge dam v Petek gor tk da bo uber pa zdej sm
kes dobu se ga dam polirat pa tale ogledala se prodam pa kupim krom take k ma Tomy
m3 z skimca.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked To jun 10, 2008 7:51 pm

Ni gti.. Je pa prvo lep avto saj zdej k sm neonke zamenju pa k bom felge dau gor v petek bo se lepsi. Okoli 130 km (recimo) tud ni nevem ka svoh pa sam zvok avta pa je prelep
pa pridi v Celje pa si poglej mal od blizu.

K pomislim glih kicast je pol k das neke metrske podaljske gor pa kake bad looke to je crap neonke so pac meni vsec in k avto stoji glih prav pase da so przgane isto ne furam
se z strobotim przganim pac pa k avto stoji nekje.. Tak da FFKOFF xD
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To jun 10, 2008 8:14 pm

sam teb se vid da si s skimca ( celjani bote ze vedl ) :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Bezi
Novinec

Napisal/-a Bezi To jun 10, 2008 8:18 pm

Dei wicked brez zamere sam tole je blo pa res hecn :D :D :D :D :D :D :D
No upam da ti uspejo načrti! ;) Pa sorry ko nisn opazu diskov pa to. Fajn štimi! ;)
Dont drink and drive, just smoke and fly :D

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker To jun 10, 2008 8:42 pm

in kaj ti rabi turbo booster če avto ni turbač? pa kar 20hp doda neka stvarca ki se jo utakne nekam med 2 cevi. :lol:
krom m3 špegli pa bodo pika na i :tomidelej:

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo To jun 10, 2008 8:52 pm

pa jagermeister nalepka na zadno sipo...+5km... in lisičji rep na anteno +2km :idea:

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi To jun 10, 2008 8:57 pm

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Tole je predelano al kaj :?: :?: :?: :roll:

Seljo Čuning :lol:

Bom prilepil ju3 link kako se oglasi Alfa 145 2.0 16v z serijskim izpuhom... Tko kot se tale golf joka, se moj avto sliši na 4000rpm :lol:

p.s. gre pa do malo čez 7800 :P

obljubim posnetek, da naredimo eno primerjavo zvoka...

p.s.2. ni za to da bi se metal ven, lahko dam posnetek tudi od kake druge alfe, samo tole jokanja avta je pa res bogo :P

ok tale res ni primerljiv , ker ma 2 cilindra več, ampak vseeno avto od dobrega frenda:

http://www.youtube.com/watch?v=us2O2j5A_a0

aja pa še moja bivša 145 1.4 16v Twin Spark :P

http://youtube.com/watch?v=ruuhPh-QaxA

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked To jun 10, 2008 9:34 pm

In caki kake veze ma zdej kak se vam zdi ta avto... Ka mene boli falus ce se teb zdi da
spegli nebojo pasal , ka me boli falus kak zvok ma neka kurceva alfica k ma minuto
do 50, pa ka me boli falus ka ti mislis o turbo boosterju vsaka stvar je nareta za neko
dobro meni pac je tak vsec. In boli me falus ka si tule vecina misli tale tema tk ni bla nareta da mi komentirate avto pac pa za frende..; Pa seveda zahvala tistim par tule z
foruma k so face in so mi pomagal par stvarc zrihtat,,,
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

turtle
Novinec

Kraj: kp

Napisal/-a turtle To jun 10, 2008 9:41 pm

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi To jun 10, 2008 9:51 pm

w!cked je napisal/-a: ka me boli falus kak zvok ma neka kurceva alfica k ma minuto
do 50,

No ja, tista je bla 1.4 in žal res rabi celih 10,5s po nekaterih podatkih celo 11s :oops:

V 2.0 pa se zgodi po 8s tole :P
Slika
(nisem privrženec rdečega polja, gre za print screen iz enega posnetka, ker še zdj ne vemo zakaj gre tolko v drugi. Namreč mogla bi iti okoli 100 po števcu, drugače pa tudi to še ni blizu blokade, toda tako ali tako je nad 7000 nesmisel avto sploh vrtet 8) )

čakam na tvoje gradivo "turbača" ;)

w!cked je napisal/-a:pa ka me boli falus ka ti mislis o turbo boosterju vsaka stvar je nareta za neko
dobro meni pac je tak vsec. In boli me falus ka si tule vecina misli tale tema tk ni bla nareta da mi komentirate avto pac pa za frende..; Pa seveda zahvala tistim par tule z
foruma k so face in so mi pomagal par stvarc zrihtat,,,

MHm... Js frendom pošljem stvari po mailu, msnju, osebno kaj pokažem :lol:

w!cked
Novinec

Napisal/-a w!cked To jun 10, 2008 10:11 pm

Caki kake veze ma zdej tvoja alfa z mojim golfom ? Ka sm js kje napisu komentirajte mi
avto mhm... A sm kje mogoc napisu da me zanima info o tvoji alfi ... mhm
Ka vam nekaterim ne gre u glavo boli me K U R AC ka si mislite o avtu k bom hotu koment
na avtu bom napisu... P.S. med 2.0 in 1.6 je vlka razlika med 110 in 77 je se vecja..
zato je tudi zvok mocnejsi, meni je taksen kot ga mam na golfu prelep in ga nikoli nebi
spremenu za tist zvok z alfe da se peles po mestu da folk misli da furas traktor.

Ce hoces kej vedet o Turbo Boosterju majo tule en podoben izdelek:
http://www.sportline.si/akcije.php
Kaj me boli KUR AC ce ti mislis da je to kic, pac nimam GTI oznake pa turbince kr nism
meu kesa da bi ga kupu mi je pa tole tud vredi pozna se na pospesku pozna se mal
na koncni hitrosti to je to kar sm hotu.
...w!cked on the run...
Admin Team - GoDaddy.com

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi To jun 10, 2008 10:21 pm

]Caki kake veze ma zdej tvoja alfa z mojim golfom ? Ka sm js kje napisu komentirajte mi

avto mhm... A sm kje mogoc napisu da me zanima info o tvoji alfi ... mhm
Ka vam nekaterim ne gre u glavo boli me K U R AC ka si mislite o avtu k bom hotu koment
na avtu bom napisu...

Nobene veze, samo zanimalo me je če bomo dobili še kake youtube posnetke teh novih pospeševanj :shock: 8)

P.S. med 2.0 in 1.6 je vlka razlika med 110 in 77 je se vecja..
zato je tudi zvok mocnejsi, meni je taksen kot ga mam na golfu prelep in ga nikoli nebi
spremenu za tist zvok z alfe da se peles po mestu da folk misli da furas traktor.

A zdj če pa ne zveni kot tvoj, torej kot bi se Lamborghini na 2eh delujočih cilindrih prpelju mim, je pa vse ostalo traktor :lol:

Ce hoces kej vedet o Turbo Boosterju majo tule en podoben izdelek:
http://www.sportline.si/akcije.php

Ja o teh izdelkih je že bilo govora, sploh o tisti dodatni moči... Kje se pa najbolj pozna to ? Al je kr celotna krivulja moči zdj dvignjena za 15KM?
Kaj me boli KUR AC ce ti mislis da je to kic, pac nimam GTI oznake pa turbince kr nism
meu kesa da bi ga kupu mi je pa tole tud vredi pozna se na pospesku pozna se mal
na koncni hitrosti to je to kar sm hotu.

Lepo, da nimaš GTI oznake 8) Appreciate it. . Sej te noben ne napada, ampak ne tko slepo verjet in potem še bolj slepo razlagat o teh stvareh...

Drugače pa moje mnenje, ko se ti bo zdelo vredno vlagat v avto ---> Clean look, pobarvaj letvice, namontiraj 18ke in spusti zadevo k tlom 8)

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN To jun 10, 2008 10:23 pm

Tako kot je nekdo pred mano dolgo nazaj ze rekel...
........"Ce bi neumnost vsaj bolela".........

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To jun 10, 2008 10:36 pm

cak cak kaj si dal v cev od sesalnega filtra in ti je dal 20 konjev? :)

to bi znal bit zxanimiu, ce to deluje si takoj kupm jugota in not zmecem ene 40 teh zadevic v sesalno cev. :lol:

btw kam je sel video?

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi To jun 10, 2008 10:39 pm

Par quotov iz nekje drugje o teh turbo boosterjih in podobnih električnih napeljavah:

Vzemimo motor 2 litra prostornine (lazje racunanje) ...recimo 2 delovna takta na vrtljaj torej porabi 1l/vrtljaj..se pravi pri 5000 vrtljajev/min = 5000l zraka/min porabi motor prostornine 2 litra pri 5000 vrtljajev/min

Kompresor zmore dajat 220 CFM = 220 * 28.3168 = 6230 l/minuto...Se pravi pri 6230 vrtljajev motorja zmanjka sape temu kompresorcku...ce poganjas 2l motor. Moral bi namontirat na manjsega (za Punto bi že šlo).
Mozno da sem kje zajebal pri izracunu.

Nikjer ni napisano koliko nadtlaka lahko ustvarja pri tem max. pretoku, se bojim da bore malo, če sploh. Pa koliko energije elektromotor pri tem porabi? Mozno da preveč (in s tem zavira motor).
Jaz sem zelo skepticen, po moje da bi mogoce kaj cutil v nizjih obratih...brez veze v glavnem.

Pa ko bi vsaj delovalo na principu, da več kot daš gasa, hitreje se vrti ta ventilator, ampak ne! Si moreš napeljat stikalo v avto, da lahko potem vklopiš "ko rabiš"!???

Hehe... bistvo vsega je moč. Supercharger porabi precej moči za obratovanje. In en ventilatorček z 12W ne bo naredil popolnoma nič.

Za Mercedesa SLR pravijo da kompresor v tistem avtu kuri okroglih 100 konjev, torej 60kW+
Da bi tukaj karkoli ustvarjal z elektriko nima smisla.

Ce bi blo kaj enostavno dvignat moc avta, to je z enim ventilatorjem, kaj ne mislite da bi to ze fabrisko nrdil??

ej sm jszt meu tud tako idejo sam dejstvo je da je hitrost ventilatorja premajhna da bi ustvaru zadosten tlak povej kok obratov nrdi prbližno

pol pa pejdi pogledat kok jih ma turbo

Ne sekiraj sem. Bomo pa še iz ene treh avtov ventilatorje vn pobral pa kogr zmontiral, da bo kurlo 60A štroma - pa na da se pokadi izpod haube. :lol:

Sej po moje tud ne more ratat kaj pametnega ampak probamo pa lahko - in če ne bo dela, še vedno lahko zmontiramo ventilatorček za ogledala, da fantu poleti ne bo vroče.

Vseeno pa ti želim , da je pri tebi dvignilo moč 8)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov