...drug kolektor...

...čist tko, približno za pokušino kaj se zgodi z drugim kolektorjem .
Takole si pa car:
http://youtube.com/watch?v=vV8Cx3JK3dI&feature=related
Si pa nas res nasmejal + izjave nekaterih.
PS: Lambo zmaga

Bezi je napisal/-a:Wicked WickedSam res ka teb ni jasn? A mrzlega še teraš kai?
Baje je to ful ql . Gdaj si pa športni kolektor, sesalno cev, torbo booster, šprtni diski pa še pa še namontero?
![]()
Dijo mijo
w!cked je napisal/-a: ka me boli falus kak zvok ma neka kurceva alfica k ma minuto
do 50,
w!cked je napisal/-a:pa ka me boli falus ka ti mislis o turbo boosterju vsaka stvar je nareta za neko
dobro meni pac je tak vsec. In boli me falus ka si tule vecina misli tale tema tk ni bla nareta da mi komentirate avto pac pa za frende..; Pa seveda zahvala tistim par tule z
foruma k so face in so mi pomagal par stvarc zrihtat,,,
]Caki kake veze ma zdej tvoja alfa z mojim golfom ? Ka sm js kje napisu komentirajte mi
avto mhm... A sm kje mogoc napisu da me zanima info o tvoji alfi ... mhm
Ka vam nekaterim ne gre u glavo boli me K U R AC ka si mislite o avtu k bom hotu koment
na avtu bom napisu...
P.S. med 2.0 in 1.6 je vlka razlika med 110 in 77 je se vecja..
zato je tudi zvok mocnejsi, meni je taksen kot ga mam na golfu prelep in ga nikoli nebi
spremenu za tist zvok z alfe da se peles po mestu da folk misli da furas traktor.
Ce hoces kej vedet o Turbo Boosterju majo tule en podoben izdelek:
http://www.sportline.si/akcije.php
Kaj me boli KUR AC ce ti mislis da je to kic, pac nimam GTI oznake pa turbince kr nism
meu kesa da bi ga kupu mi je pa tole tud vredi pozna se na pospesku pozna se mal
na koncni hitrosti to je to kar sm hotu.
Vzemimo motor 2 litra prostornine (lazje racunanje) ...recimo 2 delovna takta na vrtljaj torej porabi 1l/vrtljaj..se pravi pri 5000 vrtljajev/min = 5000l zraka/min porabi motor prostornine 2 litra pri 5000 vrtljajev/min
Kompresor zmore dajat 220 CFM = 220 * 28.3168 = 6230 l/minuto...Se pravi pri 6230 vrtljajev motorja zmanjka sape temu kompresorcku...ce poganjas 2l motor. Moral bi namontirat na manjsega (za Punto bi že šlo).
Mozno da sem kje zajebal pri izracunu.
Nikjer ni napisano koliko nadtlaka lahko ustvarja pri tem max. pretoku, se bojim da bore malo, če sploh. Pa koliko energije elektromotor pri tem porabi? Mozno da preveč (in s tem zavira motor).
Jaz sem zelo skepticen, po moje da bi mogoce kaj cutil v nizjih obratih...brez veze v glavnem.
Pa ko bi vsaj delovalo na principu, da več kot daš gasa, hitreje se vrti ta ventilator, ampak ne! Si moreš napeljat stikalo v avto, da lahko potem vklopiš "ko rabiš"!???
Hehe... bistvo vsega je moč. Supercharger porabi precej moči za obratovanje. In en ventilatorček z 12W ne bo naredil popolnoma nič.
Za Mercedesa SLR pravijo da kompresor v tistem avtu kuri okroglih 100 konjev, torej 60kW+
Da bi tukaj karkoli ustvarjal z elektriko nima smisla.
Ce bi blo kaj enostavno dvignat moc avta, to je z enim ventilatorjem, kaj ne mislite da bi to ze fabrisko nrdil??
ej sm jszt meu tud tako idejo sam dejstvo je da je hitrost ventilatorja premajhna da bi ustvaru zadosten tlak povej kok obratov nrdi prbližno
pol pa pejdi pogledat kok jih ma turbo
Ne sekiraj sem. Bomo pa še iz ene treh avtov ventilatorje vn pobral pa kogr zmontiral, da bo kurlo 60A štroma - pa na da se pokadi izpod haube.
Sej po moje tud ne more ratat kaj pametnega ampak probamo pa lahko - in če ne bo dela, še vedno lahko zmontiramo ventilatorček za ogledala, da fantu poleti ne bo vroče.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov