Spidojc je napisal/-a:Definitivno ni sam clio, ampak so ga marsikje ocenili kot najbolšega hot hatcha
pa tut fabia kolkr mi je znan ni sam dizel varijanta ampak tut bencinar,tili tvoji komentarji zraven so popolnoma nerasnični,avti so pa ql
adis je napisal/-a:še en "zelen" voznik, ki misli, da je takoj po opravljenem voz. izpitu pripravljen, da gre na cesto z močnim avtomobilom
najprej naredi nekaj 1000km z malo manj športnim avtom nekaj čisto solidnega vzami, ker boš ugotovil da ne boš kos nečemu močnemu športnemu
govorim ti iz lastnih izkušenj, ker ko sem naredil izpit sem se takoj vsedel v vectro 2.0 16v ( 136HP) in glej ga zlomka rabil sem zelooooo veliko časa da sem se navadil na odzivnost stopalke za plin
adis je napisal/-a:ni vse v glavi te bo premamil enkrat adrenalin in upam da nebo nič hudega...
poznam primere ko so bili vsi pametni kako znajo pelat in kako majo poštimano v glavi a glej ga zlomka, eden je zletel z ceste in se ubil z clio williamsom, drugi je pa letel v drog za elektriko
v glavnem veliko sreče pri vožnji še naprej in varnih km
denis099 je napisal/-a:veš kaj tale toyota yaris rs pa niti približno ni tolk vredna. odsvetujem nakup te toyote,
Carrera je napisal/-a:Kar precej TT-ej je pod 12 000 ...
Se mi zdi da je boljša izbira od Cliotov, Škod in podobnih
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov