Mitsubishi Lancer EVO9 je napisal/-a:Evo sm jebota nalomu, prosim ne ga zdej benat, je dobil svojo kazen, brez zoba bo biu
Marko 11128 je napisal/-a:Mitsubishi Lancer EVO9 je napisal/-a:Evo sm jebota nalomu, prosim ne ga zdej benat, je dobil svojo kazen, brez zoba bo biu
Evo mene. Jaz sem Mitsubishi Lancer EVO8. Tist Lancer EVO9 pa nevem kdo je in ne govorte da sm to jaz.... Hvala za ban ane. MacTronu sm osebno sporočilo napisu v katerem je bilo opravičilo pa ste me vseen banal.....
jest sm pa od njegovga kulega k ma frizerja in je od frizerja punca moja soseda in ga poznamMitsubishi Lancer EVO9 je napisal/-a:Jst sm brat od Evo8-ke in moram rečt da se mi zdi skrajno neokusno kar počne ta moj kmet! obljubim da ga bom še danes v red spravil! Se opravičujem vsem žrtvam njegovega idiotizma.
lp
alesdrolec je napisal/-a:jest sm pa od njegovga kulega k ma frizerja in je od frizerja punca moja soseda in ga poznamMitsubishi Lancer EVO9 je napisal/-a:Jst sm brat od Evo8-ke in moram rečt da se mi zdi skrajno neokusno kar počne ta moj kmet! obljubim da ga bom še danes v red spravil! Se opravičujem vsem žrtvam njegovega idiotizma.
lp![]()
kera bedna
![]()
upam da se ga sprav u red....
Marko 11128,
Mitsubishi Lancer EVO9,
Mitsubishi Lancer EVO8.....
reminds me on:
_sonček_,
lunec,
žajfa,
drzni,