igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

suhokranjec
Novinec

Napisal/-a suhokranjec So avg 23, 2008 6:38 pm

Obvezno morš dat musko not: Be my lover :lol: . Drgač pa čist odvisno od ženske.
L.P.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So avg 23, 2008 6:39 pm

Ivan36 mi je po ZS poslal svoje predloge, zraven pa dodal tole:

Sam sem imel Themo pa Z 128 in pa še hrošča 1303j , ko sem to rabil ( pecal) pa ni bilo problemov pač do leta 2000 , kako je pa sedaj pa ne vem več

Svaka čast, Ivan! :tomidelej: :pivo

Thema, Z 128 in VW 1303J spadajo v sam vrh lestvice kurbirskih avtomobilov. Bomo enkrat naredili še tako lestvico, Z 128 mora zmagat!
Zadnjič spremenil Joie de vivre!, dne So avg 23, 2008 6:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
hribko
Poznavalec foruma

Kraj: koroška

Napisal/-a hribko So avg 23, 2008 6:41 pm

z zastavi 128 pa z yugo 55 smo pa v mladih letih pecali :EE

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So avg 23, 2008 7:03 pm

se mi zdi, da tukaj niti ni problem, s KATERIM avtom prideš, ampak s KAKŠNIM. Če boš do nje prišel z napol rjastim avtom, ki mu pri vsakem bremzanju cvilijo bremze, ne funkcionirajo komande v avtu tko kot je treba, ...... boš mogu met res neverjetno srečo, da gre še vsaj drugič s tabo s tistim avtom.

Definitivno pa po eni strani s kakšnim u nulo zrihtanim oldtimerjem še bolj zažgeš kot pa s kkšno novo bemfo s kinodvorano.
Slika

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto So avg 23, 2008 7:12 pm

IcEm4n je napisal/-a: ne funkcionirajo komande v avtu tko kot je treba

komande sploh ni treba, da tika :P

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So avg 23, 2008 7:14 pm

hribko je napisal/-a:z zastavi 128 pa z yugo 55 smo pa v mladih letih pecali :EE

Se spomnim enega tipa iz naših krajev, imel 128-ko, veselica se je komaj začela, a on je že "švasal" ali na bližnjem kozolcu ali pa v 128-ki... Danes ima Berlingota in 3 otroke :EE .

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So avg 23, 2008 7:16 pm

nevem ce je to odvisn od avta lih.

men je naceloma cist useen in mam po pravici povedan ze povn k. debat o avtu, sploh s potencialno druzico :)

mislm, da je biu moj najboljsi avto za take namene skoda formann, k smo jo kupil od kolesarskih dirk in je bla polepljena s sponzorskimi napisi in zadaj brez zicev :)

ahh kam gre ta cajt pheesda.. :oops:

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic So avg 23, 2008 7:20 pm

Verjetno kak velikoprostorec z 3 otroškimi sedeži odzadaj nebi glih zapalo pri ženskah :twisted:
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So avg 23, 2008 7:23 pm

IcEm4n je napisal/-a:se mi zdi, da tukaj niti ni problem, s KATERIM avtom prideš, ampak s KAKŠNIM. Če boš do nje prišel z napol rjastim avtom, ki mu pri vsakem bremzanju cvilijo bremze, ne funkcionirajo komande v avtu tko kot je treba, ...... boš mogu met res neverjetno srečo, da gre še vsaj drugič s tabo s tistim avtom.

ma to sploh ni res :) ves kok je to romanticno, k lezis v jarku za meteorno vodo cca 100km od doma in se zajebavas s poceno cevjo za vodo, pol pa prides vn kot savior of the day in dobis lupcka :lol:

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche So avg 23, 2008 7:27 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Doche je napisal/-a:
Bawc je napisal/-a:Sem prečekiral in se strinjam z MacTronom, vendar če jo prideš iskat z mrliškim avtom ne bosta niti prišla do "podstrešja". :lol:

Po sošolko je fant vsak dan prišel z mrliškim avtom pred šolo :EE

Najbrž je mislila, da gre samo za nenavadno velik karavan. ;)

Vbistvu je bila to Opel Omega, ampak če bi zgrešila tisti ogromen križ na treh oknih in pa zavese pol nevem kam je gledala :lol:

VasjaS
Nov uporabnik

Kraj: Vrtojba

Napisal/-a VasjaS So avg 23, 2008 8:45 pm

Napaka!

Ženski, s katero misliš imeti resno zvezo moraš pokazat, da ji zaupaš! :D In to najlepše nardiš, da ji "pustiš" da te pride ona iskat! (Pa naj se ona potem sekira s kerim avtom te bo najbolje impresionirala :twisted: )

He he he meni ni nikoli bilo težko pustiti da me ženska pelje okoli... pa še kako pivo ali kozarček vinčka več sem lahko spil :P

Sicer pa hvala bogu ni bilo suše niti ko sem se prevažal s katrco ali pa favoritko :P
Jaz sem nezmotljiv! Enkrat sem mislu da sem se zmotil, ampak sem se motil!

dencor
Novinec

Napisal/-a dencor So avg 23, 2008 9:31 pm

najboljše je da reš pa si rentaš kakega lambota pol pa na drugi zmenek z napol rjavim golfom 2 pa si zmago (ne pozabit met ibercug pa kišto orodja se rado kvari )

Uporabniški avatar
kovach
Nov uporabnik

Kraj: Preserje

Napisal/-a kovach So avg 23, 2008 9:53 pm

ponavad majo rajš nemce,sam k se pa usedejo v alfo pa spremenijo mnenje :twisted: taka so moja opažanja :lol:
Cuore Sportivo

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O So avg 23, 2008 10:14 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Se spomnim enega tipa iz naših krajev, imel 128-ko, veselica se je komaj začela, a on je že "švasal" ali na bližnjem kozolcu ali pa v 128-ki... Danes ima Berlingota in 3 otroke :EE .

Nisem vedel da maš tri otroke? :P

Kar se pa avtov tiče... Pomoje bi moral Favoritko polno fotrovega orodja, malo obtolčeno, z zarostanimi blatniki pa brez delujoče osvetlitve armature uvrstit med avte s katerimi ne na prvi zmenek... pa je ne bom, meni super služi. ;)
Slika

s12345
Stalni uporabnik

Napisal/-a s12345 So avg 23, 2008 10:20 pm

Full "zanimiva" tema.
Avto nima nič pri tem ali jo boš videl drug dan.

lp
kako ste pametni. blagor vašim mamicam.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O So avg 23, 2008 10:38 pm

Glej, tema je bolj zajebancija, ampak... Ne bit tak idealist.

Seveda ima avto nekaj pri tem. Avto nekaj pove o tebi, tako kot obleka, obnašanje in še marsikaj. Zelo verjetno ni odločilni faktor, ampak nekaj pa pripomore.
Slika

Uporabniški avatar
blind3k
Stalni uporabnik

Kraj: Ljutomer,Koper

Napisal/-a blind3k Ne avg 24, 2008 12:04 am

Kot je že kolega pred mano napisal je tudi to pomembno s kakim avtom prideš na prvi zmenek!

Po mojih opažanjih je zelo pomemben faktor čistoča avtomobila. Jaz osebno avto komplet sčistim saj enkrat tedensko in vsakič ko kako punco peljem, me pohvali kako lepo čisti avto imam. Enako je tudi bilo prej ko sem še mel mazdo in hyundaia.

Potem, če imaš celega rjavega in potolčenega tudi ni ravno dobro, saj boš tudi s tem pokazal, da si "šlampast" in si mogoče tudi taki do punc?

Sedaj pa na izbiro avtomobila za zmenek. Verjetno bo se punca bolje počutila v kaki limuzini, kot če je vozilo znižano za 6cm, dodatno stršano, noter recaro športni sedeži, zelo glasen izpuh itd.

Menim, da so ti dejavniki ključni ko punca pogleda oz. se pelje s tabo v tvojem avtomobilu, pa naj bo to prvič ali že stotič.

Konec koncev pa je vseeno vse to, če ji kot oseba nisi simpatičen.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne avg 24, 2008 12:14 am

Sem mnenja kot predhodnik....da sicer avto punci na prvem zmenku nekaj pomeni... ampak sam se požvižgam na to....

Če bom ji všeč kot oseba me bo imela drgače pač ne.....če jo bo motil videz in izgled avta je pa to njen in ne moj problem.

Kdor ne riskira ne profitira....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne avg 24, 2008 1:02 am

ok zakaj je razmerje 99:1 v prid tipov na tem forumu :?

a lahko zdej se ksn ne-moski komentar pade? :)

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Ne avg 24, 2008 1:32 am

boš mogel pa na kak drug forum vprašat:

našminkanepras***.com , plehpič*e.com, piflarka.com, prijetnepunce.com, nezadovljne.si, zadovoljne.si, oženjene.si, samske.si, peljimeenkrogdavidimčejetaavtodostkulzamojeprijateljice.net... -...

:lol:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov