most wanted je napisal/-a:ljudje bodimo realni brumnova micka gre zelo dobro....
Dboss je napisal/-a:Kje je point vsega tega....?
King1 je napisal/-a:most wanted je napisal/-a:ljudje bodimo realni brumnova micka gre zelo dobro....
In kaj pol če gre dobro? A ma zato model kaj daljšega al kaj. Dejte dejte no. Enkrat pa ko bo nekoga snel bo pa kaj? ............
lp
mihaing je napisal/-a:Dboss je napisal/-a:Kje je point vsega tega....?
Tip jasno pokaže, da je vsaj na cesti hiter, če že v glavi nima nič![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:Dboss je napisal/-a:Kje je point vsega tega....?
Tip jasno pokaže, da je vsaj na cesti hiter, če že v glavi nima nič![]()
![]()
![]()
miha990 je napisal/-a:Mislim, da smo vsi enaki, in nič boljši, matra nas pa, ker nimamo takega avta. Priznam sm fouš in bom vedno, ker nikoli ne bom vozu taega avta.
Kle ni pointa ampak nabijanje v prazno pa pe na blogu se dela nazaj norca iz nas.
esem je napisal/-a:Mu res sploh kdo verjame?
Blinder je napisal/-a:tip nima pojma. rs8 ne obstajapa dvomim da ima lancer kaj šans proti vsaj 420 oz. zdaj 435 konjskemu avtu. Dovolj da tisti v audiju je vozil v šesti prestavi in že gre lancer lahko mimo..
Edmunds.com je napisal/-a:Mitsubishi made a decision when developing its Evo X to go upscale. No longer was it good enough to kick Subaru's ass. Now it wanted to go after the big players in the sport sedan market.
LoCo je napisal/-a:esem je napisal/-a:Mu res sploh kdo verjame?Blinder je napisal/-a:tip nima pojma. rs8 ne obstajapa dvomim da ima lancer kaj šans proti vsaj 420 oz. zdaj 435 konjskemu avtu. Dovolj da tisti v audiju je vozil v šesti prestavi in že gre lancer lahko mimo..
Jz mu verjamem, ker sm mel isto situacijo priblizno leto in pol nazaj - R8 (V8) na avtocesti... Dejansko je avto žalostno počasen in sem ga pihnu z evo 9 (mogoče malo bolj navit kot brumnov avto), vsekakor pa je R8 V10 druga zgodba - tudi sprobano.
lp
LoCo je napisal/-a:Jz mu verjamem, ker sm mel isto situacijo priblizno leto in pol nazaj - R8 (V8) na avtocesti... Dejansko je avto žalostno počasen in sem ga pihnu z evo 9 (mogoče malo bolj navit kot brumnov avto), vsekakor pa je R8 V10 druga zgodba - tudi sprobano.
Modelar je napisal/-a:LoCo je napisal/-a:Jz mu verjamem, ker sm mel isto situacijo priblizno leto in pol nazaj - R8 (V8) na avtocesti... Dejansko je avto žalostno počasen in sem ga pihnu z evo 9 (mogoče malo bolj navit kot brumnov avto), vsekakor pa je R8 V10 druga zgodba - tudi sprobano.
Upam, da se zavedamo, da govorimo o avtu, ki ima končno hitrost več kot 300km/h(R8).
most wanted je napisal/-a:no taka izjava pa dokaze clovekov IQ.....![]()
speedfreak je napisal/-a:most wanted je napisal/-a:no taka izjava pa dokaze clovekov IQ.....![]()
Maš kaj za povedat čez moj IQ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov