Patrik_A3 je napisal/-a:pa čudno da ni kdo prišel na Time Attack pa to govno skup zružo
2X jaz na njegovem mestu, si nebi upal z bajte it po posto

Patrik_A3 je napisal/-a:pa čudno da ni kdo prišel na Time Attack pa to govno skup zružo
wuky je napisal/-a:To so vse buče glede ipod-ov, koliko ljudi poznaš da ga ni dobilo ?
Doche je napisal/-a:wuky je napisal/-a:To so vse buče glede ipod-ov, koliko ljudi poznaš da ga ni dobilo ?
HPF je napisal/-a:Je bil.. že s svojo turbo hondo, za katero je trdil, da poči dol Locota z EVOtom.Delal je pizdarije, ampak ga je stari (policaj) vedno rešo ven.. Potem je predstavil še drugo in tretjo hondo če se prav spomnim, sedaj pa ga lahko vidite na Time Attackih z belim EVOtom, pa tudi iskanje na googlu z ključem Rok Brumen (šalabajzer?) vrne kar nekaj zadetkov, čeprav se na vsak način trudi s svojimi 500 stranmi, da bi tisto spravil iz sprednjih google zadetkov.
Courage™ je napisal/-a:Sej bo foter naredo par klicev pa se mu bojo vsi "kupci" opravicili.
branee je napisal/-a:zdej k ga bo se davcna "opizdila" bo kr lepa(pa skor je mel ze za r8)
montezemolo je napisal/-a:dobro, da ga nisem tudi jaz kupil. mislim dobro za njega...
ejsim je napisal/-a:Ah, pa tudi če kako kazen dobi (sicer kar mal dvomim, da bo dobil kak zapor), se bo verjetno mal usral, ko pa pride ven bo pa čez čas na isti način nadaljeval. To je pač tak tip ljudi. Sicer tudi mene mal preseneča, da ni noben z njim fizično obračunal, glede na to, da naj bi bilo to tako hudo. Osebno sem bil večkrat priča, ko je nekdo npr zaradi 100-300 EUR skoraj ostal na inv. vozičku, ljudje so bili v komah, ipd. To je bilo nekaj čist normalnega. Potem so pa starši plačevali za otrokove dolgove.. Policije v večini primerov itak noben ne pokliče. Pa pred tem ni bilo nekih groženj, posebnega opozarjanja.. Razen če ima res koga za sabo.
odprti clio je napisal/-a:Taki, ki bi fizično obračunali, ne naročajo preko spleta. No, vsaj toti, ki jih osebno poznam... In takim ne bi mogel groziti s ČG mafijo (ne spomnim se več, kje sem to bral).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost