igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Pe dec 12, 2003 11:30 pm

Desmodromika je napisal/-a:Fantje, kaj takšno negativnost raznašate zaradi bogega filmčka...hja drugače ste vsi frajerji, v realnosti bi bilo pa malo drugače, kaj!?

P.S Vem kako se je tepsti v grupah!

Vem da je to v tvojem svetu mogoče čist nekej normalnga, da en d**** take stvari počne. No, pr običnih ljudeh pa to ni normalno.
Pa da ne boš mislu, nisi edini ke ve kako se je v grupah tepst, niti med nama nisi edini, niti med enimi tle na forumu (neb o nickih) ke so dal tut mrsikej čez. Sm to je ena velika bedarija, jst sm to pogruntou šele pri 18ih.
Pol šele pogruntaš da si tko primitiven kot Američani, eni to ne ugotovijo nikol - take bi res najraj v USA poslou.

Sploh pa ta budala, ke zadet skače okol, pa folk nabija. Oh come on, get real!

Desmodromika, da ne boš mislu da sm zdej nek pretepač. Sm mrskej trenerou, pa ne zato da bi se tepu, ampk kot rekreacijo, šport in tekme. Sm enkrat sm se tako stepu, da je tip padu v nezavest - ko mi je punco mahnu pa ji reku: "p*****a, kaj se rineš!", ko je hotla it na WC. Takrat so me pa šele varnostniki nazaj potegnil... žal je blo za tipa prepozno - prstal je v bolnici. Kaj mu je pa blo pa ne vem. Vem sm da me je punca pol iskala kje sm, pol so ji pa povedal kaj je blo, pa da me lahko odzunej najde :D

No zdej grem pa spat. Mamo jutr ob 10 zjutrej na Rogli vožnjo z Audi Quattro , sm falus ke ni nč snega. Ampk useeno, it will be fun. Hope so. Je punca zadela nagrado na radiu :) Upam da bo kdo iz foruma gor...

COBO
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Slovenia

Napisal/-a COBO So dec 13, 2003 11:34 am

VSE POBIT VSE POBIT VSE POBIT... desmogeek al karkol si ze zdej ce bi ga ti sma gledu in joku tvoj problem. POBIT!!!!!!!!!
Slika

1997 CIVIC 1.4i ( who needs VTI when u have Da BiNgO :)

Uporabniški avatar
+Gambit+
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a +Gambit+ So dec 13, 2003 12:03 pm

COBO je napisal/-a:VSE POBIT VSE POBIT VSE POBIT... desmogeek al karkol si ze zdej ce bi ga ti sma gledu in joku tvoj problem. POBIT!!!!!!!!!

Primitiiiiivc... :P
Slika
02' TOUGE GHOST

COBO
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Slovenia

Napisal/-a COBO So dec 13, 2003 12:49 pm

Govori si to.
Slika

1997 CIVIC 1.4i ( who needs VTI when u have Da BiNgO :)

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So dec 13, 2003 12:50 pm

Omelo je napisal/-a:
Desmodromika je napisal/-a:Fantje, kaj takšno negativnost raznašate zaradi bogega filmčka...hja drugače ste vsi frajerji, v realnosti bi bilo pa malo drugače, kaj!?

P.S Vem kako se je tepsti v grupah!

Vem da je to v tvojem svetu mogoče čist nekej normalnga, da en d**** take stvari počne. No, pr običnih ljudeh pa to ni normalno.
Spet ta tvoja zdravorazumska prepričanja...a sem slučajno napisal da se mi to zdi cool? Samo vsi kao: "Ubil ga bi". Potem ko poti tebi pride pa še 10 drugih je pa malo drugačen filing. Ti lahko povem eno zgodbo: Sem bil na pozdravu poletja z prijatelji, pa pride do mene skin en majhen picajl in mi reče, če imam kaj ganje za zdilat. Mu rečem, da je nimam in on še isti moment nož ven potegne pa mi zateži naj mu dam denarnico. Jaz ga odrinem pa mu rečem naj s***** stran. Takrat zažvižga in naenkrat proti meni začne hoditi gruča ljudi. Picajzla sem prijel in ga fajn na gobec useku, da se je sam na tla zlegel. Potem ga je pa moj frend še enkrat brcnu. Pol pa samo v šprint in tekla do Name, kjer sem imel avto parkiran. Ga vžgem in spizdiva, za konec mi pa še eden od njih vrže steklenico v šajbo. Takrat je pa malo manjkalo...
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

Uporabniški avatar
perimund
Stalni uporabnik

Kraj: Monaco

Napisal/-a perimund So dec 13, 2003 1:24 pm

100 ljudi 100 cudezev... mas take in take u najslabsem primeru naletis na te zadnje...

moras pa met sreco da te takoj po ksihtu ne useka k ga hoces uprasat kaj mu je... :?

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 13, 2003 1:58 pm

Zaradi takih dogodivščin se splača met en mal večji pipec v avtu :D :D :D
Pol ni panike tud če jih je 50 kom., ker bi sam šprical... :D :D :D
Sam jeba je če uleti kdo z gun-om :?

P.S.: glej spodjno sliko :wink:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren So dec 13, 2003 3:51 pm

Če ti kdo teži v domačem kraju al pa domači državi se mu moraš porobu postavit pa obračunat z njim pa tud če je 3 krat večji od tebe. Kje se pa boš drugače varno počutu, kot pa doma?

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So dec 13, 2003 5:43 pm

Najprej Desmodromika. Ja res, tut take stvari se dogajajo. Včasih ti prou pride da si bil b šoli na telovadbi pa so te šprintat treniral :D Ko se kej tazga zgodi, le pot pod noge.

Hugo: Hehe, ja "pipec"... Sm pol ti mogoče še prou pride da si samuraj :D Kukr jst vem vrjtenje tega meča ni neki lahko... enkrat sm probou, pa je končal zabit 10 cm v leseni mizi :) Sicr pa, glede na to da taka stvar človeka po diagonali na pol preseka... hmm, nice nice :D

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS So dec 13, 2003 5:56 pm

ja samurai ti ravno ni potrebno biti, je pa priporočeno
da si zraven kupiš še leseno in malo potreneraš z njo (od časa do časa)
A 10 cm ?! :? pol je morala bit ena cheap... :D
tole reže tko k... hm... sploh ne najdem primerjave :lol:
tko da tud če bi bil nepazjiv, sploh ne bi čutu :wink: :lol:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Napisal/-a Omelo So dec 13, 2003 6:06 pm

Ej to pa ne vem. Kolega jo ma, ke se je na Japonskem al kje s tem tut nekej ukvarjou. Ubistvu ma 2. Ena je bla fullll fulll draga, ena pa full draga :) Za poskust mi je dal jasno slednjo :D No zadeva je noro ostra, sicr pa je to že znano. Ubistvu ni bla navadna miza, ampk pong (ponk, sej ne vem :) ). Una ke jo majo mizarji :)

Mi je pa reku, naj ne govorim okol, kr baje da je kazn če maš tako stvarco doma. Naj bi jo lahko mel samo v primeru, da je popolnoma topa?

Drgač pa, zakon! Ja sej pomoje da res, če bi si roko odrezou, vrjetno sploh neb opazu, dokler se neb hotu po glavi popraskat :D

Uporabniški avatar
Desmodromika
Novinec

Kraj: Tam, kjer sem rad

Napisal/-a Desmodromika So dec 13, 2003 7:06 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:Zaradi takih dogodivščin se splača met en mal večji pipec v avtu :D :D :D
Pol ni panike tud če jih je 50 kom., ker bi sam šprical... :D :D :D
Sam jeba je če uleti kdo z gun-om :?

P.S.: glej spodjno sliko :wink:
Jeebeš pištolj eni znajo tudi s pipcem metek ubraniti in z diajom bajto podret... :lol:
Če gre vse proti tebi, nehaj prehitevat. In se postavi na pravi pas...

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So dec 13, 2003 8:49 pm

samo za info... tale odlomek je iz steve-o dvd-ja.... ga imam doma že od izzida :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
.::GTR::.
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a .::GTR::. So dec 13, 2003 9:00 pm

glede na komentarje meskos bl zanima kva je na filmčku - men ne dela :roll:

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX So dec 13, 2003 10:51 pm

Omelo je napisal/-a:Drgač pa, zakon! Ja sej pomoje da res, če bi si roko odrezou, vrjetno sploh neb opazu, dokler se neb hotu po glavi popraskat :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne dec 14, 2003 12:30 am

justy: sej men tud ni

ni nujno da shranis tadevo, lahk sam kliknes nanjo, k to je stream video (da ti sproti z neta dol daje ko gledas)
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov