Desmodromika je napisal/-a:Fantje, kaj takšno negativnost raznašate zaradi bogega filmčka...hja drugače ste vsi frajerji, v realnosti bi bilo pa malo drugače, kaj!?
P.S Vem kako se je tepsti v grupah!
Vem da je to v tvojem svetu mogoče čist nekej normalnga, da en d**** take stvari počne. No, pr običnih ljudeh pa to ni normalno.
Pa da ne boš mislu, nisi edini ke ve kako se je v grupah tepst, niti med nama nisi edini, niti med enimi tle na forumu (neb o nickih) ke so dal tut mrsikej čez. Sm to je ena velika bedarija, jst sm to pogruntou šele pri 18ih.
Pol šele pogruntaš da si tko primitiven kot Američani, eni to ne ugotovijo nikol - take bi res najraj v USA poslou.
Sploh pa ta budala, ke zadet skače okol, pa folk nabija. Oh come on, get real!
Desmodromika, da ne boš mislu da sm zdej nek pretepač. Sm mrskej trenerou, pa ne zato da bi se tepu, ampk kot rekreacijo, šport in tekme. Sm enkrat sm se tako stepu, da je tip padu v nezavest - ko mi je punco mahnu pa ji reku: "p*****a, kaj se rineš!", ko je hotla it na WC. Takrat so me pa šele varnostniki nazaj potegnil... žal je blo za tipa prepozno - prstal je v bolnici. Kaj mu je pa blo pa ne vem. Vem sm da me je punca pol iskala kje sm, pol so ji pa povedal kaj je blo, pa da me lahko odzunej najde

No zdej grem pa spat. Mamo jutr ob 10 zjutrej na Rogli vožnjo z Audi Quattro , sm falus ke ni nč snega. Ampk useeno, it will be fun. Hope so. Je punca zadela nagrado na radiu