Dusangonzo:
100% de maš pržgan net, k to je men pisal ko sm mel izkloplen net! K drgač bi to mogl usm pisat, k je eetak špil sam za prek neta! Dej prever povezavo!
Pa sej pravm de bi kuj šu dirkat, sam mi res preveč brejka! Še menjalnika si nism uspel dobr naštimat, tko de zdej brez NOSa sploh ne morm spelat! Pa tut zmer mam po končani vožni usaj ene 500$ popravil, k ne morm normaln šaltat, k mi tok lepo brejka...
Zdej če maš kšn pametn predlog kuko zadevo zrihtat... drgač bo pa še mal trajal, tok de sam neki pogruntam!
Zdaj pa tak, team je prepoln, tak da tile ki bi radi igrali ne morejo not, tak da tisti ki ne misli spilat NAJ SE POBERE IZ TEAMA!
se opravicujem ampak tak je
jz mislim špilat sam me ne sprejme not nikakor.... u druge teame me sprejme brez problema.....
micek am... kako naj vrnem denar če nism sprejet v team.... upam da zdej bom ko je nov leader in pol bo denar back!
LP
Ja sej, a leader ne more folka vn zmetat!? Če loh nej usazga k se nau u naslednih 24h javu vrže vn, simpl k pasul!! Ne resno, jest bom kmal avto menov, pa bi rd nazaj pršu!