McLaren je napisal/-a:K@TJA je napisal/-a::D![]()
,komi čakam ,da se vsedem na tvojo zverinco
![]()
Ahahaha lol. To je malo dvoumno napisano![]()
Jao da če bi pred 5 leti vedu da je moped tak chick magnet bi si ga nabavu

Voith je napisal/-a:sicer nevem kako tocno deluje zadeva sam prou hudo zakompliciran ne more bit. je pomoje lsd precej bolj zakompliciran.
nebivedu je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:HORSE je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Twingo je za svojo velikost res varen avto. Sam sem se z njim zaletel 130km/h čelno v skalo ob jadranski magistrali (en i**** me je zrinu dol iz ceste, ker ni prenesu da ga poštiman twingo prehiti). V avtu smo bili trije in nobenemu nič.Pa ti si pravi terminator!
haha a se je skala odmaknila vam?
Golfy ni se lih odmaknila - odbil sem jo pa 15 metrov stran od ceste in potem plačal 400 kun kazni za to. Avto je bil totalka, vendar samo spredaj - še havba je ostala cela, ker je par cm pod havbo nabilo skalo v avto.
Ja pa tko reč, da je bil to kamen, ne pa skala...
Skala, ker je 4 delavci niso mogl nazaj ob cesto prinest. Bila je okoli meter široka in 40 cm visoka. Uglavnem orenk skala, sam na srečo nobenemu v avtu nič.
ninja333 je napisal/-a:hladni je napisal/-a:hladni je napisal:
luči so prav nagravžne, remus prevelik, zgleda ceneno. Drgač pa ok.
maš grda usta, velk nos, na oči mal škilš, drgač si pa ful lepa:P jok3
eentox je napisal/-a:lisko je napisal/-a:..ko pa povem zakaj se gre pa dobim odgovor v smislu" samo na original servisu"DJRider je napisal/-a:Kak pooblascen servis bi mogo met liter al pa dva ...
turbofičo je napisal/-a:klinca ne nalagajo.un dolenč tok nabija da še veš ne kdaj ti je aro spulu,kr naenkrat maš nov avto pa tut če si pršu sam gume napumpat
target_practice je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:Dobro, hvala za odgovore. Se mogoče splača kupiti rabljeno sklopko, ali je te bedarija?
A se splaca dat rabljen kondom na falus, po moznosti takega, ki si ga najdel na tleh ?
Umru od smeha!target_practice je napisal/-a:paskvale je napisal/-a:Dobro, hvala za odgovore. Se mogoče splača kupiti rabljeno sklopko, ali je te bedarija?
A se splaca dat rabljen kondom na falus, po moznosti takega, ki si ga najdel na tleh ?
am jest sm mislu tak da bi kupu te barve pa se ksne na vodno osnovo ce veste za kanga delodejalca pa se meslanico zravn ce ma al pa ce vete za ksnga k jo prodaja ker sm dobil zdej 3 razlicne programe od enga frenda licarja pa bi mal zavec doma mdelat na sverc komerc =)
gasy je napisal/-a:Ma pokličejo w!ckeda da prileti z Turbo polnilnikom ( po domače fenom) pa on pokaže kaj pa kako. Nimaš tukaj kaj, tko je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov