Patrik_A3 je napisal/-a:toti gnar kaj si ga fu*kno v toti avto bi dal polek pa bi si kupo bolj močnejši avto,magari druge znamke pa nebi rabo nič blokade prestavlat pa take finte...
ja to je res samo ta avto je meni srce...sm ga hotu prodat in ko je clovek prsu...sm reku da je olje spustu da se opravicuje,....avto ostaja pr men dokler bo sou ko vec ne bo sou...bom dal rihtat masino koplet spet na novo.avto je lahki in dobro obliko ma in tut jst se varno pocutim u njem...z ovinkov ga ne spravim...nevem pac ce gre avto mi gre srce mogoce smesno samo tako pac je.ce sm joku za unim dvema bi za tem kr umro od joka
zato ga tut malo vozim in mirkam nanj....itd....olje skos na maximumu pa tko...pac je nekaj posebnega meni!
p.s mam pa zeljo dobit mustanga starega iz zda uvozenga pa ga pocasi doma rihtat ....pol pa na cesto z njim:)

to je ena mojih velikih zelja pa se tipota se mal bol ustimat!
ej bigturbo kaj mas merilec kompresije olja?
ker pr meni mi je vsec da mi avto vsako malenkost sporoci...ma senzorje vse povsod na disk ploscicah ko se skor zrabijo pa olje ko je na nek na sred zagori indikatro za dolit ne ko je ze prepozn:)
pa za vodo v hladilniku pa vodo za brisalce:P pa luci na avtu vse za lonec ce spusca...
pa abs ap asr pa servo itd itd...prov vse mi sporoca elektro paket mam....tko oprema avta mi je ful vsec:) za 93 letnik je prfektna:)