igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr okt 03, 2007 7:17 pm

TheWatcher je napisal/-a:Za Tipota sm mislo unga od CupraR, ko je napisal da ma samo 77k km :P

Pri Senica Motorsport ima valje, mislim da je bivših 15k SIT, da ti avto stestirajo in imaš potem graf/podatke vse vse vse..... ;)

Uf kdaj je že šel, lih ene 6let bo :P
Če je še cel pa ne vem, šel je nekam v NM..

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Sr okt 03, 2007 7:27 pm

MacTron je napisal/-a:@SamoK: scepec iskalnika :idea:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=54855

ja ne.. thanks

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Sr okt 03, 2007 7:36 pm

aja pa imam GPS tko da bo natančno vse izmerjeno in končna in........
biturbo SKN Project CT3 50

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 7:50 pm

sj to so informativni izracuni niso spet 100%men kak je blo receno tko povem vem pa da res u susu dobim 100:) mislim za posnetek bi blo noro no nism se snemu tko...tak da ce si res za bi blo super...ko bo cajt in to.jst samo se menjam filter vse in dam nov lonec gor ker ta mi pusca....ni ze mal hrosci notr....tko da bo super no.sm slisu od frenda da je bla pr rutarju ucer pizdarija al kdaj s policijo:( baje da je dosti avtov slo brez tablc domov.am zato pa sm jst vse lepo homologiru:D da ne sikajo:D
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 7:53 pm

noro to...sm zdj vidu se da mas gps...lepo lepo:) no sj jst mislim jutri it in pogodbo prekinit za nissana...se mi zdi nesmisel dat kes tko brezveze ker sm gledu mal po netu in vidm da so bolsi avti za manj dnarja:D.....kr mam 8dni moznost razveljitve pogodbe lizinga:) bom pa sliku se avto prej..sam itak mi n ne nuca....studiram pa kupit avto ki bi res visoki razred...
2ice4u

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr okt 03, 2007 7:53 pm

toti gnar kaj si ga fu*kno v toti avto bi dal polek pa bi si kupo bolj močnejši avto,magari druge znamke pa nebi rabo nič blokade prestavlat pa take finte...

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 7:54 pm

prej sm se gledu pišuka sam je tski 1650...pa se ti not ko si.....prids na cez 1700 je teza je...
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 7:57 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:toti gnar kaj si ga fu*kno v toti avto bi dal polek pa bi si kupo bolj močnejši avto,magari druge znamke pa nebi rabo nič blokade prestavlat pa take finte...

ja to je res samo ta avto je meni srce...sm ga hotu prodat in ko je clovek prsu...sm reku da je olje spustu da se opravicuje,....avto ostaja pr men dokler bo sou ko vec ne bo sou...bom dal rihtat masino koplet spet na novo.avto je lahki in dobro obliko ma in tut jst se varno pocutim u njem...z ovinkov ga ne spravim...nevem pac ce gre avto mi gre srce mogoce smesno samo tako pac je.ce sm joku za unim dvema bi za tem kr umro od joka
zato ga tut malo vozim in mirkam nanj....itd....olje skos na maximumu pa tko...pac je nekaj posebnega meni!

p.s mam pa zeljo dobit mustanga starega iz zda uvozenga pa ga pocasi doma rihtat ....pol pa na cesto z njim:) :D :D :D to je ena mojih velikih zelja pa se tipota se mal bol ustimat!

ej bigturbo kaj mas merilec kompresije olja?

ker pr meni mi je vsec da mi avto vsako malenkost sporoci...ma senzorje vse povsod na disk ploscicah ko se skor zrabijo pa olje ko je na nek na sred zagori indikatro za dolit ne ko je ze prepozn:)
pa za vodo v hladilniku pa vodo za brisalce:P pa luci na avtu vse za lonec ce spusca...
pa abs ap asr pa servo itd itd...prov vse mi sporoca elektro paket mam....tko oprema avta mi je ful vsec:) za 93 letnik je prfektna:)
2ice4u

Bruned
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje

Napisal/-a Bruned Sr okt 03, 2007 8:35 pm

Ta motor je iste zansove kot lanciin turbo motor! Zdej pa kokr sm že omenu dirkalni da komi 230 konjev od sebe atmosferc. Druga pesem je pa ko ma ta motor turbino tu si poglej uporabnika wolff66. Ne bom ti več govoru da navajaš idiotske cifre katere niti slučajno ne moreš potrditi. Lepo bi te prosil za ime tvojega mehanika če je dirkal ga po vsej verjetnosti poznam in ga pokličem pra povprašam kako črno magijo je zganjal nad tem motorjem da so taki podatki ,ker enostavno odmontiram svojo motor in ga peljem k njemu na to predelavo in bo moja q4 spomladi letela.

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Sr okt 03, 2007 8:45 pm

ce bi sledil kar sm pisu bi tut vedu kaj sm pisu tako pa neves kiss tuning mi je predelu masino dele mi je preskrbel pa mehanik:) :D :D nauci se brat to je prvo.drugo ime mu je walter zivi malo pred portorožem pa nebi reku da ga poznas ker je clovek dirku predn sm js in ti fotru po jajcah skaku ja?lp
2ice4u

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Sr okt 03, 2007 8:52 pm

alo, se ti slucajno Knez pises?? Rok Knez??
Zadnjič spremenil SamoK, dne Sr okt 03, 2007 9:09 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Bruned
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje

Napisal/-a Bruned Sr okt 03, 2007 8:55 pm

Kaj ti ni jasno lepo sem te prosil da napišeš Ime priimek in to je to . Poznam marsikoga, ki je dirkal ko si še ti in tudi jaz skakal fotru po jajcih. Enostavno vprašanje na katerega sem dobil prokleto zakompliciran odgovor.

Uporabniški avatar
Tommo
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tommo Sr okt 03, 2007 9:11 pm

CupraR je napisal/-a:
TheWatcher je napisal/-a:Za Tipota sm mislo unga od CupraR, ko je napisal da ma samo 77k km :P

Pri Senica Motorsport ima valje, mislim da je bivših 15k SIT, da ti avto stestirajo in imaš potem graf/podatke vse vse vse..... ;)

Uf kdaj je že šel, lih ene 6let bo :P
Če je še cel pa ne vem, šel je nekam v NM..

imaš mogoč kako fotko vašga bivšega tipota? mogoč pa celo vem kdo naj bi ga mel. Za enga vem da ga je kupu glih kakih 6 let nazaj. En mali črni poba iz naših krajev, je pa reku da je kupu od enih iz Lj. Ima pa srebrnega.
..::::..SEAT..::::..POWER..::::..

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Sr okt 03, 2007 9:42 pm

Ice_Angel je napisal/-a:ce bi sledil kar sm pisu bi tut vedu kaj sm pisu tako pa neves kiss tuning mi je predelu masino dele mi je preskrbel pa mehanik:) :D :D nauci se brat to je prvo.drugo ime mu je walter zivi malo pred portorožem pa nebi reku da ga poznas ker je clovek dirku predn sm js in ti fotru po jajcah skaku ja?lp
... Mimogrede če si iz Strunjana pol poznaš verjetno Danieleja Tranija ? L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Če okt 04, 2007 6:09 am

SamoK je napisal/-a:alo, se ti slucajno Knez pises?? Rok Knez??

ne rok brumen sm zakaj?
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Če okt 04, 2007 6:11 am

Mad je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:ce bi sledil kar sm pisu bi tut vedu kaj sm pisu tako pa neves kiss tuning mi je predelu masino dele mi je preskrbel pa mehanik:) :D :D nauci se brat to je prvo.drugo ime mu je walter zivi malo pred portorožem pa nebi reku da ga poznas ker je clovek dirku predn sm js in ti fotru po jajcah skaku ja?lp
... Mimogrede če si iz Strunjana pol poznaš verjetno Danieleja Tranija ? L.p. Mad

ja tranija poznam danijeleta...smo dirkal enkrat sam sem mel sfukano lamelo....pa mi jo je tut on pol nabavu pa mi jo je walter porihtu....ma pa ful dobrega crxa:)
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Če okt 04, 2007 6:12 am

Bruned je napisal/-a:Kaj ti ni jasno lepo sem te prosil da napišeš Ime priimek in to je to . Poznam marsikoga, ki je dirkal ko si še ti in tudi jaz skakal fotru po jajcih. Enostavno vprašanje na katerega sem dobil prokleto zakompliciran odgovor.

nevem priimka napamet je edin avtomehanik...lp
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Če okt 04, 2007 6:14 am

[/quote] ... Mimogrede če si iz Strunjana pol poznaš verjetno Danieleja Tranija ? L.p. Mad[/quote]

ej mad vidm da si iz kopra:) bllizu.....lahko si nardil ker dan kak posnetek:)kaj vozis?trani dela nek bliz smarij al celo v smarjah:Pnevem natancn....vem da je mehanik
dirka rally....ma ax-aprefukanga za rally

sj iz strunjana poznam vse skor...vse z hondam....itd...torej kaj vozis?aja poznas ti kerga k ma plavga puntota,hodi na pomorsko pa je a3m tuning ruknjena vrata ma ker je sou kao driftat mu ni ratal in pol je reku da ma avto 200konjev 1.2.masina in ko sm mu reku da gremo dirkat je reku da zdj ma sam 100konjev:)
Zadnjič spremenil Ice_Angel, dne Če okt 04, 2007 6:17 am, skupaj popravljeno 1 krat.
2ice4u

matej mx3
Nov uporabnik

Kraj: okolica mb-ja

Napisal/-a matej mx3 Če okt 04, 2007 6:16 am

no napisal si da si dal 4 jurje € za predelavo. :D :D :D
da sem dobo od 8ps me je stalo cca. 270€ pol pa ne vem kje so to tebi za tak majhen denar delali.
kaj naj rečem, biser si da mu ni para

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Če okt 04, 2007 6:18 am

matej mx3 je napisal/-a:no napisal si da si dal 4 jurje € za predelavo. :D :D :D
da sem dobo od 8ps me je stalo cca. 270€ pol pa ne vem kje so to tebi za tak majhen denar delali.
kaj naj rečem, biser si da mu ni para

mooooo delo in material vse skupaj breusenje poliranje itd je blo 4000cuke ..preberi prosim drugic vse ne na pol!!!!res je poceni samo kaj naej..looool
2ice4u
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov