Carrera je napisal/-a:Osebno nikol ne bom delal za nekoga in nikol ne bom delal na urno postavko![]()
Lahko bi si tudi vzel novo Carrero na leasing a ne da![]()
![]()
burka je napisal/-a:Carrera je napisal/-a:Osebno nikol ne bom delal za nekoga in nikol ne bom delal na urno postavko![]()
![]()
Saj jaz tut nebi delal za nikogar ce bi mi oce pa mati vse financirala. odrasti fant...
@mactron in klapa, stisnite mu dopust, zdaj je vec ko samo en razlog
alesdrolec je napisal/-a:burka je napisal/-a:Carrera je napisal/-a:Osebno nikol ne bom delal za nekoga in nikol ne bom delal na urno postavko![]()
![]()
Saj jaz tut nebi delal za nikogar ce bi mi oce pa mati vse financirala. odrasti fant...
@mactron in klapa, stisnite mu dopust, zdaj je vec ko samo en razlog
im nobody je napisal/-a:fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja![]()
podpis pod tole!!!michelin je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja![]()
bravo
AudiFreak je napisal/-a:To je nemški TT in ne slovenski. Vidi se po tablicah, ker niso dovolj prekrite. Hočem sliko TT-ja in slovenske novice na motornem pokrovu, na katerem se bo lepo videl datum. Se ti pa bom opravičil, če mi dokažeš nasprotno.
fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov