igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Sr jul 02, 2008 9:58 pm

fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja ;) ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Kraj: Zasavje

Napisal/-a burka Sr jul 02, 2008 10:00 pm

Carrera je napisal/-a:Osebno nikol ne bom delal za nekoga in nikol ne bom delal na urno postavko :lol:

Lahko bi si tudi vzel novo Carrero na leasing a ne da :lol: :lol: :lol:

Saj jaz tut nebi delal za nikogar ce bi mi oce pa mati vse financirala. odrasti fant...

@mactron in klapa, stisnite mu dopust, zdaj je vec ko samo en razlog ;)

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Sr jul 02, 2008 11:01 pm

:vrum :tomidelej: :8 :)=(: :clapclap

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Če jul 03, 2008 12:05 am

to je še kr odklenjeno :shock: :?: :roll:

Carerra malo se spusti na tla, sam imam avto s 160konji in navkljub lepemu mesečnemu dohodku ne bi imel ne tega ampak kakšnega takega da z njim praktično ni stroškov. prav tako bi mi marsikdaj faks trpel, če mi ne bi pomagali starši ;) Zavedaj se, da četudi se lahko trenutno preživiš sam da so bili vseeno ljudje ki so te pripeljali do tega trenutka... In pazi, da te denar ne odnese.. To je pa SLO šport no.7, ko dobi denar začne izigravat težkega frajerja in kr naenkrat so boljši kolegi tisti ki so v isti ligi z denarnico kot pa tisti ki so se skupaj "igrali v plenicah".

Naj ti Audi služi, poskusi se ne razleteti in zraven vzeti še koga drugega, varno vožnjo, bog s tabo in to temo :roll:

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Če jul 03, 2008 1:19 pm

burka je napisal/-a:
Carrera je napisal/-a:Osebno nikol ne bom delal za nekoga in nikol ne bom delal na urno postavko :lol:

Saj jaz tut nebi delal za nikogar ce bi mi oce pa mati vse financirala. odrasti fant...

:tomidelej:

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Če jul 03, 2008 1:26 pm

alesdrolec je napisal/-a:
burka je napisal/-a:

:tomidelej:

:tomidelej: :pivo

Uporabniški avatar
michelin
Uporabnik

Napisal/-a michelin Če jul 03, 2008 3:17 pm

im nobody je napisal/-a:fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja ;) ;)

bravo :tomidelej:
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Napisal/-a alesdrolec Če jul 03, 2008 6:24 pm

michelin je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja ;) ;)

bravo :tomidelej:
podpis pod tole!!!

p.s. a tud stric nima nubene slike...... :?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jul 03, 2008 7:37 pm

AudiFreak je napisal/-a:Na koncu bo navadna 180 PS verzija.

bojim se da to ni res! bo kar okrog 400PS in sicer LPP BUS :lol: navor nenormalen - :shock:

blazp
Stalni uporabnik

Napisal/-a blazp Če jul 03, 2008 7:51 pm

:rofl

Carrera
Nov uporabnik

Napisal/-a Carrera Če jul 03, 2008 7:52 pm

Slika Slika

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak Če jul 03, 2008 8:06 pm

To je nemški TT in ne slovenski. Vidi se po tablicah, ker niso dovolj prekrite. Hočem sliko TT-ja in slovenske novice na motornem pokrovu, na katerem se bo lepo videl datum. Se ti pa bom opravičil, če mi dokažeš nasprotno.
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Če jul 03, 2008 8:08 pm

AudiFreak je napisal/-a:To je nemški TT in ne slovenski. Vidi se po tablicah, ker niso dovolj prekrite. Hočem sliko TT-ja in slovenske novice na motornem pokrovu, na katerem se bo lepo videl datum. Se ti pa bom opravičil, če mi dokažeš nasprotno.

hehe, dobr vidš, jst najprej nisem opazu grbu spodej :)

evo, sm ga najdu

[url=http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=50556597&__lp=48&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=23&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=185&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&maxFirstRegistrationDate=2007-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=SportsCar&lang=de&pageNumber=2]oglas na mobile.de

ne moreš ti nas ;)[url][/url]

aja, pa še to btw...ta oglas je fake
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Če jul 03, 2008 8:23 pm

Pa srečno vožnjo.
Priponke
t_552.jpg
t_552.jpg (9.2 KiB) Videno 2254 krat

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če jul 03, 2008 8:26 pm

Po moje še poba niti izpita nima in je verjetno prilezel iz osnovne šole v srednjo in misli da boga drži za jaja.

fajn se je španat z denarjem ki je last drugih...proklet smrkavc vzvišen ko nimaš pojma kak se nekteri matrajo za 400 evrov na uro da preživiijo svoje otroke ti se pa tle španaš pa govoriš in se seveda voziš u TT-ju...a si si ga sam kupui?si delu za trakom vsak dan po 8 ur na normo?nisi...pojma nimaš kak je to in nikoli ne boš spoštoval nobene stvari kaj šele trdno zasluženega denarja....poglej se u špegu pa praši se ka govoriš...najraj bi te banu za vedno...ker ne prenesem pač takih ko nimajo pojma oziroma taki ko se mi smiljo...in to si ti...zej si ga pa peit zmetata na TT-ja ;) ;)

Ubogi revčeki, tako slabo so plačani? :lol:
[/sarcasm]
Se čist strinjam z tem napisanim, sem ene 6-7 strani nazaj napisal da tudi če si je sam prislužil tak denar bi moral odštet še vse ostale stroške od tega denarja, stroške ki so jih plačevali starši v tem času ko je tako hudo služil...

Pišuka, še par let pa boš drug bill gates!

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Napisal/-a burka Če jul 03, 2008 8:31 pm

Fantje ki ste zgoraj moj post citirali, kdaj gremo na pivo? :D

@mactron in klapa oz. nasplosno moderatorji: prosim dajte to temo pod kljuc.

p.s: zelo si zelim postat kak moderator na tem forumu :)

MuRiCi
Stalni uporabnik

Kraj: Kärnten

Napisal/-a MuRiCi Če jul 03, 2008 8:35 pm

Pa dajte no,a ne veste,da je njegov stric iz Nemčije ;) ;) ;)

Uporabniški avatar
burka
Stalni uporabnik

Napisal/-a burka Če jul 03, 2008 8:39 pm

:pop: :jy :EE

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Če jul 03, 2008 8:48 pm

se opravičujem 400 evrov na mesnc...ej popček...ti pa tvoj TT...un iz nemčije...dej mi povej sploh ka je desno pravilo?pa kje je kuplunga?na keri strani...men je glih dans crknala :P sej če bi mel TT-ja mi nebi...pa od strica priftošl pa tvojo pamet...ka ti bo stric iz nemčije denar pošilu za registracijo pa bencin?
bod fer pa posliki notranjost pa zunanjost svojega bodočega avta ;)
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
DoubleG
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a DoubleG Če jul 03, 2008 8:58 pm

Te teme se ne sme zaklenit! Nora je.

Carrera got
Slika
Vrni se na Zabavni kotiček