BMW Motorsport je napisal/-a: so tut posnetki.
tisti ki si rekel že davno da jih bomo videli, ki so "preveliki"?

Spyker je napisal/-a:No en avto, za katerim se definitivno obračajo pogledi, sem pa le vozilTo je bil Jaguar XJ 4.2 (298 KM), avtomatik, vsa oprema
Bla je sicer mirna vožnja brez kakšnih groznih pospeškov ampak vseen je bila za mulčka kot sem jaz, takrat uživancija na kvadrat
Drgač ostalo bi blo pa tkole:
bratova Opel Vectra 2.0 DTI
matkina Ford Fiesta 1.4
bratova žena in njen Renault Clio 1.2 16V
fotrov Land Rover Discovery TD5
kolegov Renault Clio II (nevem točno kera mašina, bencinarčk to vem)
Hm....mislm da bo to že kr konc seznama
HajdukS je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:No en avto, za katerim se definitivno obračajo pogledi, sem pa le vozilTo je bil Jaguar XJ 4.2 (298 KM), avtomatik, vsa oprema
Bla je sicer mirna vožnja brez kakšnih groznih pospeškov ampak vseen je bila za mulčka kot sem jaz, takrat uživancija na kvadrat
Drgač ostalo bi blo pa tkole:
bratova Opel Vectra 2.0 DTI
matkina Ford Fiesta 1.4
bratova žena in njen Renault Clio 1.2 16V
fotrov Land Rover Discovery TD5
kolegov Renault Clio II (nevem točno kera mašina, bencinarčk to vem)
Hm....mislm da bo to že kr konc seznama
Haha, nikoli se nisi vozil avta iz vw koncerna? hahahaha,..., hohohoho....![]()
![]()
Oprosti da sm lih tebe izpostavil, sej je se veliko takih, ki tupijo nekaj o kvalitetah oz. nekvalitetah avtov pa se z njimi sploh niso vozili.
kljukec je napisal/-a:kva ma pa mnenje o kvaliteti pa vožnja avta?
lastnišvo razumem vožnje ne
pa še neki vprašanje je katere avte smo vozili, ne s katerimi smo se vozili![]()
lp
HajdukS je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:kva ma pa mnenje o kvaliteti pa vožnja avta?
lastnišvo razumem vožnje ne
pa še neki vprašanje je katere avte smo vozili, ne s katerimi smo se vozili![]()
lp
Pardon. Sm pozabil, da je tebi treba vse malo bolj razlozit. Spyker daje kvalitativne ocene (to ne pomeni samo kvaliteto izdelave) za avte in znamke, ki jih ni nikoli vozil. Pa se enkrat sori spyker, nisi edini...
Recimo primer: jst recem da se mi zdijo audiji dolgocasni za vozit in se oglasi npr. spyker da nimam pojma, da so super, sploh quattro...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov