gripping ni za mene
sitaR je napisal/-a:slidetole more bit pa gti-rwd al pa awd
a to maš tweek za h patch? k men tweek ne prime kr ni taprav patch. u g patchu mi pa prime sam mi nč ne nuca kr so se vse točke in vse kr zbrisale
Slide je napisal/-a:NeRo....Učeri nas je namazal v drugi dirki...dobr mu je šlo!
Isto Chen-u v prvi dirki![]()
Škoda k ne mormo s takimi GTi ji dirkat...k je gor na slikci![]()
2.5 R6 motor218 konjičkov...6 prestav in zadnji pogon...pa še hot hatch
Te to mogoče spominja na kakšen "prihajajoči" avto
hint: imel bo v oznaki tri cifre in eno črko![]()
Kakšen bo pa tisti ki bo mel eno črko in takoj za njo eno cifro si pa niti predstavljat ne upamsitaR je napisal/-a:slidetole more bit pa gti-rwd al pa awd
a to maš tweek za h patch? k men tweek ne prime kr ni taprav patch. u g patchu mi pa prime sam mi nč ne nuca kr so se vse točke in vse kr zbrisale
Na prejšnji strani je dal jakracman link do tweaka za H patch!!!!
NUJNO SNEMI DOL!!!!
Če hočeš RWD pri GTi ju nastavi na desni polovici menija drivetrain na 1 ker na levi ne moreš nastavit RWD...boš že vidu noJe mal drugačen vmesnik pri novem tweaku
BTW...lahko ti tud pošljem narejen preset opisan zgoraj na mail...pošlji pm...
NeRo verjetno ve na kateri avto ciljam s temi podatki
Drey #24 je napisal/-a:Slide je napisal/-a:NeRo....Učeri nas je namazal v drugi dirki...dobr mu je šlo!
Isto Chen-u v prvi dirki![]()
Škoda k ne mormo s takimi GTi ji dirkat...k je gor na slikci![]()
2.5 R6 motor218 konjičkov...6 prestav in zadnji pogon...pa še hot hatch
Te to mogoče spominja na kakšen "prihajajoči" avto
hint: imel bo v oznaki tri cifre in eno črko![]()
Kakšen bo pa tisti ki bo mel eno črko in takoj za njo eno cifro si pa niti predstavljat ne upamsitaR je napisal/-a:slidetole more bit pa gti-rwd al pa awd
Na prejšnji strani je dal jakracman link do tweaka za H patch!!!!
NUJNO SNEMI DOL!!!!
Če hočeš RWD pri GTi ju nastavi na desni polovici menija drivetrain na 1 ker na levi ne moreš nastavit RWD...boš že vidu noJe mal drugačen vmesnik pri novem tweaku
BTW...lahko ti tud pošljem narejen preset opisan zgoraj na mail...pošlji pm...
NeRo verjetno ve na kateri avto ciljam s temi podatki
ja itq da lahko dirkamo z takimi anstavitvami, če si usi enak stweakamo gtija![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov