Napisal/-a pirpiksna So avg 28, 2004 1:51 pm
Hay!
Ker trenutno se ne morem spilat (se se zmeraj ucim za popravca), me lahko, da bo fer do tistih, ki imajo voljo do igre in seveda cas, vrzete ven. Me pa tako iz firbca zanima, kaksne mate ze kaj stroje, ker kaj me ni blo nekaj dni, sem opazil, da ze imate prave mrcine, katerim z svojo hondico ne morem ravno konkurirat.........jeb ga pac je neki vmes prislo, pa pac nemorem ravno kaj veliko spilat.
Tak da me lahko resno vrzete iz Teama, ce je ze ekopa prepolna, da bodo lahko spilali tisti ki zelijo. Nem nic jezen.
Sicer pa mam en predlog: ker ze mam za vase pojme presvoh avto (509HP), nisem vec glih konkurencen proti vam (nucam drug avto, kr moja honda nima vec kaj dosti 8oziroma ga vec sploh nima) tuning potencijala), zato predlagam, da ustanovite se en team (npr.: avtomobilizem1), kjer bi se vclanli "zacetniki" z hondami in bi bil bolj tak solski team, kjer bi se rihtali avti, se ucilo vozit (ce das enemu zacetniku, ki je ravno nalozil spil, stunan avto, pa mu reko, ajde zaj pa vozi.......mislim, da nebo glih mel cajta 8 ali 9 s, ampak krepko cez 20s + tega bo vsaj 10x sesu zelo konkretno masino), se spilalo tak za hec proti vam "profijem",.......eventuelno, bi lahko tekmovalec, ki bi mel avto kot se sika in bi obetal, zamenjal team in sel k "profijem". No to je moj predlog........z tem bi, mislim da resili kr veliko problemov, ki so nastali z mojo zacasno odsotnostjo, ter prevelikim stevilom tekmovalcev......
PS: Ce vam ni tezko, in bi do te nove ekipe res prislo, bi lahko nekomu, ki bi ga vrgli ven (ne glih mene), dali nekaj denarja, ki bi ga pa nato on dal v fond nove ekipe, tako, da bi izgledalo, kakor da je ekipa avtomobilizem, dala oziroma sponzorirala zacetnisko ekipo avtomobilizem 1, to pa zato, ker bi bilo v novi ekipi veliko zacetnikov z nestunanimi avti in bi ta denar krvavo rabli (pa verjetn bi zacetniki unicevali stroje kot za salo), saj sami veste, kateri ste v teamu od zacetka, kako je bilo glede fonda..........veliko denarja smo rabli za svoje avte 8smo z tekmovanji not spravlali), pa se se je najsel dnar za team......nekateri so od zacetka dajali tud po vec 1000$....... No to je tud en moj predlog.........odlocite se pa sami. Se grem nazaj uciti.........sicer pa se vidimo ce ne prej 1. sept........ ce nem dobil clanstva v stari ekipi, bi se pa naprosil, ce je mogoce clanstvo v novi (ce bo do tega sploh prislo).
73 (LP) de S56ZWH (Andrej) ex 6killer