pskoda je napisal/-a:F40 ni bil nikol turbo oz biturbo vsaj od proizvajalca ne

http://www.youtube.com/watch?v=l7b6QG3VZqA
Klobasa je napisal/-a:V današnjem Top gearu je lepo povedali kakšen j**c je BMW x5:) Grd zunaj in znotraj (subjektivno), notri ni prostora, na teren nemore, na cesti pa nikamor ne gre
lizard je napisal/-a:Bolivia Special je imela enega najboljših prevodov v zgodovini prevajalstva Kanala A - Namreč Porsche Cayenne so prevedli Porsche KN, sem kar s fotelja padel od smeha
Ja pa včeraj je Kia Ceed postala Kia Seed pa vrjetno še kakšna cvetka.TOYOTA je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Bolivia Special je imela enega najboljših prevodov v zgodovini prevajalstva Kanala A - Namreč Porsche Cayenne so prevedli Porsche KN, sem kar s fotelja padel od smeha
sem tudi sam opazil to napako ja.....ampak Kanal A s tem nima nič, no očitno niso preverjali podnapisov, podnaslavljanje je delo eksternega izvajalca...
weasel je napisal/-a:Sicer pa danes teden nova sezona![]()
Vseeno je boljše zraven še dobro poslušat, ker so neke britanske fore, ki so smešne, vendar se jih ne da dobro prevest.
crxdelsol je napisal/-a:Vseeno je boljše zraven še dobro poslušat, ker so neke britanske fore, ki so smešne, vendar se jih ne da dobro prevest.
Res je, raznih angleških in ameriških for se neda prevest, tudi ker imajo čisto drugačen stil humorja-meni bolj všečen od našega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov