igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Re: smesni, zabavni ali neresnicni [avto.net]

Napisal/-a Kegl Sr maj 18, 2011 11:24 am

SpunkyRacer je napisal/-a:http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-145-1.6-oglas-2576794
:D
Prodajem Alfa Romeo 145 sa originalnim 1 zarez 6 Boxer motorom, jednim od zadnjih istinskih Alfinih motora koji ne troši ulje i ne raspada se nakon 20.000 kao TwinSpark, a spaja nekoć zavidne performanse sa odličnim tzv. "hračak" ovjesom iz '90-ih. Auto odlikuje zbilja zavidno brujanje motora te će vaša suputnica uvijek biti uvjerena da se ispod haube krije barem 200, a i više konja.
Smirujuća šumsko-zelena boja na prvi pogled ne odaje pravu sportsku narav ovog automobila ali vaš cilj ni nije privlačiti poglede u 16 godina starom automobilu, nego znati da na haubi ponosno stoji Alfina zmija i da će te sa laganim gasom uvijek preskočiti bilo koji Golf III TDI ili prvog šilteraša u Hondi Civic kraj Bille.
Avangardni i vizionarski dizajn Waltera da SIlve vješto manipulira interijerom automobila te je boca za plin vješto skrivena u prtljažniku u kojem još uvijek ima dovoljno mjesta gajbu ohlađene Jabukovače ili voštanu figuru Jacquesa Houdeka u mjerilu 1 : 1.
Automobil je talijanske proizvodnje i prvotno nije bio namjenjen Balkanskom tržistu tako da na autu nema prohrđavanja, raspadanja, pucanja poluosovina ili otpadanja dodatne opreme koje je ugrađivana u Autocommercu.
Neka mi se jave samo istinski zaljubljenici u ovaj auto koji znaju njegovu pravu vrijednost, koji neće komentirati svaku sitnicu, razvaliti mi sic kao zadnji 150-kilaš koji je bio, a koji vole auto s izvrsnim ovjesom, izravnim volanom, odličnim motorom, neponovljivim dizajnom i svjetskim image-om. Svi ostalu neka si za ovaj novac nađu BMW kockicu, Golf II Diesel ili Kađu Jaje i neka budu glavni ispred cajkaških birtija.
P.S. Molim da mi ne dolaze vozači Forda, Opela i Škode, neka mi se ne šalje SMS i dovode prijatelji koji "se kuže u aute". Hvala
Također može zamjena za: Alfa Romeo GTV, Alfa Romeo 166, DeLorean, Ducati Monster, Moto Guzzi Griso ili goblen sa Duškom Lokinom uz moju eventualnu minimalnu doplatu.

:lol: jao folk...

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Sr maj 18, 2011 2:49 pm

Slika

ok te :lol:
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če maj 19, 2011 10:00 pm

http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4510236

NUDIM NAGRADO 2500,-EUR ZA NAJDBO oz. VRNITEV MOTORJA... ALI ZA PODATKE O TATU . TATU PA:...KAJ MISLIŠ, PRI KATERI NAGRADI BO TE NEKDO PRIJAVIL? JAZ JO BOM VSAK MESEC POVIŠAL...

Fantje gledajte naokoli, kdo ima/vozi/ na novo, od februarja, takšen motor ali kdo nudi dele za ta model.....TO SE LAHKO TUDI VAM ZGODI...

MOTORNO KOLO JE BILO UKRADENO IZ GARAŽE DNE 10.2.2011 V MARIBORU
ODLIČNO OHRANJENO, 62 UR VOŽNJE, ŠT. OKVIRJA: VBKRCA4007M331404, ŠT. MOTORJA: 0759446226, REG.: MB 10-3F
EXC 450-FACTORY MODEL 2007 KOVANI MOSTOVI IN DRUGA OPREMA, POSEBNE NALEPKE............
POSEBNOSTI: montiran kratki Supermoto-blatnik spredaj, polirana kapa dušilca izpuha, gumica na nožni ročici menjalnika, nižji sedež...

Uporabniški avatar
ChuckNorris
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a ChuckNorris Če maj 19, 2011 10:36 pm

nevermind, že meni so enkrat spizdli flexerja z kleti pa se spomnim da sem bil totalno razp****n; kaj šele za tako KTM-ko. Upam da jo najdejo, lopovu pa prste stran, ni druge!

Uporabniški avatar
Big Marx
Nov uporabnik

Kraj: Slovenia, Ljubljana

Napisal/-a Big Marx Pe maj 20, 2011 12:53 pm

haha [glej opis] :lol: :lol: :lol:

Slika

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Pe maj 20, 2011 6:34 pm

:rofl :rofl :rofl hahahahah skor sm s stola padu ko sm to vidu....

http://www.avto.net/_TOVORNA/ad.asp?ID=4836726

AGT kosilnica Pokličite za ceno !

Slika

Podatki o vozilu:

Letnik: 2009
Starost: rabljeno
Število delovnih ur: 24
Oblika: kmetijska mehanizacija (kosilnica )
Ohranjenost: odlično ohranjeno

Ostali podatki o ponudbi:

- 1.lastnik

pterodam osla starega 2leti,možna menjava za kosilnico ali kakšen drug kmetijski stroj.tel.041-563-353
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Pe maj 20, 2011 6:40 pm

Kegl je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:iz predelave v predelavo je grša ta cordoba.

Ubistvu je grda že iz tovarne prišla, drugače je pa najboljša predelava za ta avto da pozabiš ročno zategnit na vrhu enega prepada in malo porineš..poceni in učinkovito :mrgreen: oops

:lol:

ti tut nimaš sočutja do drugačnih =P

:evil: :twisted: :twisted:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne maj 22, 2011 7:25 pm

Malo je zgrešo :D

Slika
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
Juss11
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Juss11 Ne maj 22, 2011 8:07 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:Malo je zgrešo :D

Slika

Ne razumem, kaj je zgrešo da se lahko nasmejem. :D
Razbijem vse kar je na kolesih.

bobipalčka
Nov uporabnik

Napisal/-a bobipalčka Ne maj 22, 2011 8:09 pm

Ni chevy ampak cadillac.

LukL
Uporabnik

Napisal/-a LukL Ne maj 22, 2011 9:35 pm

ne morem verjet, da folk ne ve kaj vozi? ta je malo čudna!

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne maj 22, 2011 9:42 pm

Mah! Ne komplicirajte, pri nekaterih avtomobilih predvsem ameriških prodajalci dajo en avto pod več znamk. To pa zato, ker so nekatere znamke pri nas premalo poznane pa zato, da je več oglasov. Naprimer Plymouthe velikokrat dajo pod Dodge ali pa Oldsmobil pod Pontiac ali Chevy. V glavnem ljudje vejo kaj vozijo le radi bi dosegli, da oglas vidi čim več morebitnih kupcev.

Uporabniški avatar
Juss11
Novinec

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a Juss11 Po maj 23, 2011 4:44 pm

:D :D :D Ja to je res, ampak ta si je mislu morda da se kliče tako ker se začne oboje na "C"... :D :D :D
Razbijem vse kar je na kolesih.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 23, 2011 5:41 pm

Ah ja:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4853227&show=1

Vozilo prodajamo zaradi:
Pri vozilih z dizelskim motorjem se ob izgorevanju in odstranjevanju saj v filtru trdih delcev lahko gorivo pomeša motorno olje z gorivom in lahko naraste nivo motornega olja in to ne pomeni nepravilnosti. Vseeno pa če se poveča olje nad x morate zamenjati olje.
Da omogočite filtru DPF, da sežge ujete trde delce, poskusite voziti na naslednji način:
Ko se gref hladilne tekočine umiri na sredini, vozite približno 20 minut s hitrostjo vsaj 40 km/h...cit. iz navodil za uporabo
Pa še to: ni primeren za vožnje na kratke razdalje.

Tako piše v navodilih za uporabo, mene so prinesli na okoli, saj sem navodila prejela šele ob nakupu vozila ter se z njimi seznanila, ko so avto odšlepali na servis. Kupljen pri Autocommercu v Kopru, generalni uvoznik pa je AC Konim.
...
Slika

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Po maj 23, 2011 7:31 pm

IcEm4n je napisal/-a:Ah ja:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4853227&show=1

Vozilo prodajamo zaradi:
Pri vozilih z dizelskim motorjem se ob izgorevanju in odstranjevanju saj v filtru trdih delcev lahko gorivo pomeša motorno olje z gorivom in lahko naraste nivo motornega olja in to ne pomeni nepravilnosti. Vseeno pa če se poveča olje nad x morate zamenjati olje.
Da omogočite filtru DPF, da sežge ujete trde delce, poskusite voziti na naslednji način:
Ko se gref hladilne tekočine umiri na sredini, vozite približno 20 minut s hitrostjo vsaj 40 km/h...cit. iz navodil za uporabo
Pa še to: ni primeren za vožnje na kratke razdalje.

Tako piše v navodilih za uporabo, mene so prinesli na okoli, saj sem navodila prejela šele ob nakupu vozila ter se z njimi seznanila, ko so avto odšlepali na servis. Kupljen pri Autocommercu v Kopru, generalni uvoznik pa je AC Konim.
...

Ne razumem teh opomb. Avto prodaja zaradi opozorila v knjižici z navodili? :D Drugače pa super cena, če je res tok sesut - lih za nikol prodat ;)

Uporabniški avatar
_furby_
Mojster foruma

Kraj: Ankaran

Napisal/-a _furby_ Po maj 23, 2011 7:34 pm

baba prebrala vsa navodila in nasle pac eno stvar ki ji ni vsec, zdej pa joce okoli.

ceprau niti jaz ne stekam tocno kaj hoce :roll:
turbo inside

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Po maj 23, 2011 7:43 pm

Verjetno dela kratke relacije zdaj pa je vidla da v navodilih piše da ne smeš in prodaja?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po maj 23, 2011 8:03 pm

meni je smešno to, kar sem odebeljil - da so jo okol prnesl, ker je navodila dobila šele ob nakupu (prevzemu?) avta, z njimi se je pa seznanila šele ob izrednem servisu. Ja halo!? Če se pa glede teh stvari prej (pred nakupom) ne pobrigaš, je pa tvoj problem.
Slika

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Po maj 23, 2011 8:25 pm

pskoda je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4853848&show=1 :D