Mad je napisal/-a:.. Lahko ... imam pa črni pas - usnjenIce_Angel je napisal/-a:hehe podhranjen 19letni mulec?komu ti to kaj sploh ves kolk sems star kako zgledam?daj preden se kako neumnost fuknes vn bodi raj tiho pa se pozanimaj...tko informativn mam ze vec k 3 leta izpit avta....pa ne tehtam ne 75kg ne 85kg pa tut nism lajk..pa slucajno sem ze 7leto v kik boksu ....mislim glej bi te prov rad vidu ja....samo bova en na enga...
Mad je napisal/-a:... Pol ti verjetno boljše obvladaš stvari okrog avtomobila kot Kopron ? Bravo majster ... čestitam ... svaka čast maestro ... klanjam se ! L.p. MadInterscope je napisal/-a:Ti si ziher v sorodu z Kopronom..![]()
tInterscope je napisal/-a:Mad je napisal/-a:... Pol ti verjetno boljše obvladaš stvari okrog avtomobila kot Kopron ? Bravo majster ... čestitam ... svaka čast maestro ... klanjam se ! L.p. MadInterscope je napisal/-a:Ti si ziher v sorodu z Kopronom..![]()
Mad nisem to mislil,vem da Kopron kr obvlada, mislil sem na to da oba trdita določene stvari ki sploh niso možne.. Naprimer ko je Kopron 10 strani trdil da bi Alex-Ax nascal Edota Rs2ops:
abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
sj vem da se naredijo trenja ker ma kdo predolg jezik pa bla bla bla ampak to je treba uzet v zakup.men bi se bl pametn zdel da bi nekdo ki je z obale su do ice angela pogledau tipota pa poj na forumu napisau kva je pa kva ni.po bi se pa vidl kdo je buce otresau.
kva pa vidva prauta?
eeej Jan - ... K tipu Ice angel ne hodi ker nimaš zakaj ... tip je patološki lažnjivec nima ničesar in si tu na netu popravlja svoj zjebani ego ... ima Tipo, ki gre slabše kot original 2.0 16v sprva ko je prišel v Strunjan je mulcem razlagal da ima avto 290 kmbigturbo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
sj vem da se naredijo trenja ker ma kdo predolg jezik pa bla bla bla ampak to je treba uzet v zakup.men bi se bl pametn zdel da bi nekdo ki je z obale su do ice angela pogledau tipota pa poj na forumu napisau kva je pa kva ni.po bi se pa vidl kdo je buce otresau.
kva pa vidva prauta?
evo jst bom šel na obalo probat tega tipota oz,bomo posnel kakšn video pa brez fighta ker sem jst tud hitre jeze,ampak me to ne zanima več,pa še nekaj PES ki laja ne grize
Mad je napisal/-a:eeej Jan - ... K tipu Ice angel ne hodi ker nimaš zakaj ... tip je patološki lažnjivec nima ničesar in si tu na netu popravlja svoj zjebani ego ... ima Tipo, ki gre slabše kot original 2.0 16v sprva ko je prišel v Strunjan je mulcem razlagal da ima avto 290 kmbigturbo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
kva pa vidva prauta?
evo jst bom šel na obalo probat tega tipota oz,bomo posnel kakšn video pa brez fighta ker sem jst tud hitre jeze,ampak me to ne zanima več,pa še nekaj PES ki laja ne grizetam živi en mlad dirkač Daniele ki se druži z menoj in je šel z Hondo CRX 1.6 150 km se dajat pa ga je pustil ohoho za sabo ... glede na to da poznam bratranca njegove punce katere avto je prodajal : 206 - ko 1.4 16 v v resnici je pa njen in 1.1 bratranec mi je povedal vse o njem in ti to lahko zatrdim - tip je na stopnji 14 letnika in živi v svojem svetu Z 350 še od daleč ni vidu in je reva v vseh smereh ... nekaj se je duval ko sem mu napisal da ga bom obiskal pol je začel pisarit kako ima 7 let teakwondooja za seboj in je na pogojnem še eno leto ter da še nekdo živi z njim ki ga pazi
verjetno je mislil mamo
najboljše je da se ga pusti v sivilu njegovih pravljic ker tip nima vse čisto pri sebi ... ni vreden omembe ... L.p. Mad
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost