igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če okt 04, 2007 8:43 pm

mad ko končaš povej kako je šl...do takrat pa :pop:
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če okt 04, 2007 8:43 pm

Slika
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Če okt 04, 2007 8:45 pm

mocn je lahko vsak v besedah...lepo da drzite skupaj:) jst ne rabim nikogar.lahko noč----ce pa se hoces pomerit z mano pa glej ti dam cifro na pv ce ces pa poklici
2ice4u

Uporabniški avatar
ule
Uporabnik

Kraj: Babno Polje

Napisal/-a ule Če okt 04, 2007 8:49 pm

:pop:

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Če okt 04, 2007 9:40 pm

heheh.. prosim modelatorje naj pustijo to temo odklenjeno.. :D :D :D

obvestita o izidu. haha ko kimbo.

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar Če okt 04, 2007 9:53 pm

Mad je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:hehe podhranjen 19letni mulec?komu ti to kaj sploh ves kolk sems star kako zgledam?daj preden se kako neumnost fuknes vn bodi raj tiho pa se pozanimaj...tko informativn mam ze vec k 3 leta izpit avta....pa ne tehtam ne 75kg ne 85kg pa tut nism lajk..pa slucajno sem ze 7leto v kik boksu ....mislim glej bi te prov rad vidu ja....samo bova en na enga...
.. Lahko ... imam pa črni pas - usnjen :lol:

:cry :cry :cry
BMW E46

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 Če okt 04, 2007 10:15 pm

zanimivo branje :pop:

Mad, ne ga preveč ;)
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Če okt 04, 2007 10:58 pm

Treba je pustit temo odklenjeno vsaj še čez vikend. Do takrat se je namreč fantu dalo možnost da poslika oba avta skupaj, še nissana, da se vidi kaj je res. Pa obljubljeni so tudi filmčki in dokazi o brutalnosti fiata. Če jih ne bo, se je fant pač sam zaje*al, če pa bodo, pa toliko bolje :)

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Pe okt 05, 2007 5:43 am

ja opazam da je ta tema kle zelo popularna ratala vidm da radi zahajete sm nism si mislu:)
2ice4u

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Pe okt 05, 2007 3:18 pm

Če se pa take buče tuki valijo, da večjih še nisem vdel :shock: (tudi na tržnici ne :lol: )
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Interscope
Novinec

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Interscope Pe okt 05, 2007 3:32 pm

Mad je napisal/-a:
Interscope je napisal/-a:Ti si ziher v sorodu z Kopronom.. :lol: :lol:
... Pol ti verjetno boljše obvladaš stvari okrog avtomobila kot Kopron ? Bravo majster ... čestitam ... svaka čast maestro ... klanjam se ! L.p. Mad

Mad nisem to mislil,vem da Kopron kr obvlada, mislil sem na to da oba trdita določene stvari ki sploh niso možne.. Naprimer ko je Kopron 10 strani trdil da bi Alex-Ax nascal Edota Rs2 :oops: :lol:

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe okt 05, 2007 4:32 pm

djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
sj vem da se naredijo trenja ker ma kdo predolg jezik pa bla bla bla ampak to je treba uzet v zakup.men bi se bl pametn zdel da bi nekdo ki je z obale su do ice angela pogledau tipota pa poj na forumu napisau kva je pa kva ni.po bi se pa vidl kdo je buce otresau.
kva pa vidva prauta?

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Pe okt 05, 2007 4:39 pm

:cry

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Pe okt 05, 2007 6:33 pm

Interscope je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:
Interscope je napisal/-a:Ti si ziher v sorodu z Kopronom.. :lol: :lol:
... Pol ti verjetno boljše obvladaš stvari okrog avtomobila kot Kopron ? Bravo majster ... čestitam ... svaka čast maestro ... klanjam se ! L.p. Mad

Mad nisem to mislil,vem da Kopron kr obvlada, mislil sem na to da oba trdita določene stvari ki sploh niso možne.. Naprimer ko je Kopron 10 strani trdil da bi Alex-Ax nascal Edota Rs2 :oops: :lol:
t

tega se pa dober spomnim ja
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo Pe okt 05, 2007 6:35 pm

abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
sj vem da se naredijo trenja ker ma kdo predolg jezik pa bla bla bla ampak to je treba uzet v zakup.men bi se bl pametn zdel da bi nekdo ki je z obale su do ice angela pogledau tipota pa poj na forumu napisau kva je pa kva ni.po bi se pa vidl kdo je buce otresau.
kva pa vidva prauta?

evo jst bom šel na obalo probat tega tipota oz,bomo posnel kakšn video pa brez fighta ker sem jst tud hitre jeze,ampak me to ne zanima več,pa še nekaj PES ki laja ne grize

Uporabniški avatar
Mad
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Mad Pe okt 05, 2007 7:49 pm

bigturbo je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
kva pa vidva prauta?

evo jst bom šel na obalo probat tega tipota oz,bomo posnel kakšn video pa brez fighta ker sem jst tud hitre jeze,ampak me to ne zanima več,pa še nekaj PES ki laja ne grize
eeej Jan - ... K tipu Ice angel ne hodi ker nimaš zakaj ... tip je patološki lažnjivec nima ničesar in si tu na netu popravlja svoj zjebani ego ... ima Tipo, ki gre slabše kot original 2.0 16v sprva ko je prišel v Strunjan je mulcem razlagal da ima avto 290 km :) tam živi en mlad dirkač Daniele ki se druži z menoj in je šel z Hondo CRX 1.6 150 km se dajat pa ga je pustil ohoho za sabo ... glede na to da poznam bratranca njegove punce katere avto je prodajal : 206 - ko 1.4 16 v v resnici je pa njen in 1.1 bratranec mi je povedal vse o njem in ti to lahko zatrdim - tip je na stopnji 14 letnika in živi v svojem svetu Z 350 še od daleč ni vidu in je reva v vseh smereh ... nekaj se je duval ko sem mu napisal da ga bom obiskal pol je začel pisarit kako ima 7 let teakwondooja za seboj in je na pogojnem še eno leto ter da še nekdo živi z njim ki ga pazi :) verjetno je mislil mamo :) najboljše je da se ga pusti v sivilu njegovih pravljic ker tip nima vse čisto pri sebi ... ni vreden omembe ... L.p. Mad
kinkyllama & Yoni fun club ...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe okt 05, 2007 8:19 pm

Busted :twisted: :lol:

Pa tud če bi mel kaj takega, bi se sam zavedal kaj ima noter, ne pa da enkrat piše kot da ve pa se pametnega dela, drugič pa piše, "jaz nevem kaj dost, to je delal mehanik skup." :P
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Napisal/-a bigturbo So okt 06, 2007 8:38 am

Mad je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:
a se gremo strelat tut?
kva pa vidva prauta?

eeej Jan - ... K tipu Ice angel ne hodi ker nimaš zakaj ... tip je patološki lažnjivec nima ničesar in si tu na netu popravlja svoj zjebani ego ... ima Tipo, ki gre slabše kot original 2.0 16v sprva ko je prišel v Strunjan je mulcem razlagal da ima avto 290 km :) tam živi en mlad dirkač Daniele ki se druži z menoj in je šel z Hondo CRX 1.6 150 km se dajat pa ga je pustil ohoho za sabo ... glede na to da poznam bratranca njegove punce katere avto je prodajal : 206 - ko 1.4 16 v v resnici je pa njen in 1.1 bratranec mi je povedal vse o njem in ti to lahko zatrdim - tip je na stopnji 14 letnika in živi v svojem svetu Z 350 še od daleč ni vidu in je reva v vseh smereh ... nekaj se je duval ko sem mu napisal da ga bom obiskal pol je začel pisarit kako ima 7 let teakwondooja za seboj in je na pogojnem še eno leto ter da še nekdo živi z njim ki ga pazi :) verjetno je mislil mamo :) najboljše je da se ga pusti v sivilu njegovih pravljic ker tip nima vse čisto pri sebi ... ni vreden omembe ... L.p. Mad

ooo škoda jst sem se pa že veselil :atensn

Uporabniški avatar
_Ozi_
Novinec

Kraj: Rivercity

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line So okt 06, 2007 2:28 pm

čak, a tle je debata o tipotu ki gre 5 s do 100? :-P dejte mu 2 focna da se fant zbudi!
gassssssssssssssssss
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost