mrtwelvetrees je napisal/-a:dajte prosim SCREENSHOTE gor ! ker folk umika oglase
Sem že jest tupil, pa ne nuca.
mrtwelvetrees je napisal/-a:dajte prosim SCREENSHOTE gor ! ker folk umika oglase
primozek68 je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:dajte prosim SCREENSHOTE gor ! ker folk umika oglase
Sem že jest tupil, pa ne nuca.
im nobody je napisal/-a:King1 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Kreteni, take bi takoj poslal v zapor.
Se strinjam.![]()
lp
dans sm to hondo vidu u živo...obup kaj takega zagledat...iz pičke je naredu kozolc
mmikolj je napisal/-a:Mi gre že malce na živce, da tale avtoalberto pri vsakem avtu napiše zelo lep, kot nov, odličen, izjemen..... In to vse s caps lock-omEn primer
tadej92 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Mi gre že malce na živce, da tale avtoalberto pri vsakem avtu napiše zelo lep, kot nov, odličen, izjemen..... In to vse s caps lock-omEn primer
pa kaj dejansko kdo še kupi avto tukaj? Kake ma folk drugače izkušnje s tem prodajalcem? Sem bil enkrat tam, bog pomagaj...
Courage™ je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Mi gre že malce na živce, da tale avtoalberto pri vsakem avtu napiše zelo lep, kot nov, odličen, izjemen..... In to vse s caps lock-omEn primer
pa kaj dejansko kdo še kupi avto tukaj? Kake ma folk drugače izkušnje s tem prodajalcem? Sem bil enkrat tam, bog pomagaj...
Ded proda vsaj 10 avtov na teden, mu hodijo bolgari s kamioni pojn. Fact!
tadej92 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Mi gre že malce na živce, da tale avtoalberto pri vsakem avtu napiše zelo lep, kot nov, odličen, izjemen..... In to vse s caps lock-omEn primer
To nemors vrjet, kaj ma tip kake sorodnike da mu hodijo ta krš kupovat dol?
Courage™ je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Mi gre že malce na živce, da tale avtoalberto pri vsakem avtu napiše zelo lep, kot nov, odličen, izjemen..... In to vse s caps lock-omEn primer
Patrik_A3 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Mi gre že malce na živce, da tale avtoalberto pri vsakem avtu napiše zelo lep, kot nov, odličen, izjemen..... In to vse s caps lock-omEn primer
včasih prideta dvašlepara pa naložita in odpeljeta. ima včasih ded pomojem čez 30 avtov - sami krš, pa vse proda pa na novo napolni parkingopazujem kos e vsak dan mimo vozim. itak pa sami crni.
^^[LuKa]^^ je napisal/-a:http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5043889
Ni avto mi je pa vseeno zanimivopred 4 leti sem dau za novi zvočnik 60€
![]()
Slike pa bi dau kdo drugjaz neznam
LP Luka
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov