dobr je blo sam js sm mogu ob pounoci it. vidm d ste se mel fajn pa d je blo dobr k sm srver pustu przgan dons bo tud moral bit kej : zvecer bo skor zihr sam bom vidu ce bo dopoudne oz. popoudne tud
Huh Acid sedaj si me pa zmedu s tole tipkovnico. Se pravi na tejle strani kot ste jo objavli dobim celoten spil. A potem je slo na misko samo v demo verziji, ker takrat sem jaz tole kr skenslal, ker na misko je blo pa za bruhat spilat. Samo zdej vse to instalirat pa te patchi pa to sranje mi ne gre ravno od rok. :P Tak da drugi teden bom jaz to zacel rihtat al pa jutr popoldne. Bi pa ze sedaj prosu moderatorja v tem koticku da ne zaklene tega ce bo prevec ircanja, ker preden bom jaz prisel na server bo enih vrasanj da ni res
Key dobiš, ko nakažeš $$$ na njihov račun...na strani piše vse, drugače registracija praktično ni možna...kolikor sem jaz naletu na cracke so bili vsi fake
Skratka...demo je za takole nalinijsko zabavo nekako čist dovolj, je pa itak fajn če maš celo
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
jst sm ta tweak dol potegnu, pa mi ne dela. kako to zaženem?
ge direkt nanga kliknem, mi napiše " component comdlg32.ocx or one of its dependencies not correctly registered: a file mising or invalid"
mam patch h