nitro1 je napisal/-a:Mene pa zanima kako vam rata narest une trapaste drifte po tistem klancu k je ful prometa,pa vate se zaletavajo,pa še tiste težko nabrane točke zbijajo
Vozim pa trenutno s Supro,prej sem mel pa Nissana 200
Aja pa celo pot navzdol vozim skor slalom da je čim več točk pa še zmeri ne pridem niti do tretjega![]()
![]()
Drgač je pa full huda grafika (če maš dost močn comp)v tem neumnem špilu![]()
andrej777 je napisal/-a:Ko je nakdo napisal da je igrco že obrnu in da je kratka... če se mal zajebavaš pa trgovine iščeš pa s katerim avtom mal dirkaš(kar se splapa ker dobiš veliko uniqov... recimo dobil sem engin, ECU, spojler, nalepke..) je igrca kr pošteno dolga. nasplošno se mi zdi da je celo mal prelahka. Žo od začetka mam civica k je zdej že poštena mašina z več kot 230kW. tolk je blo nazadnje k sem pogledal. Pa tut za driftat je dobra k jo skor mal premalo odnaša. Drifti so prelahki. Jz nadriftam 200 000 uni pa 40-50 000.![]()
![]()
Pogrešam pa kakšnega BMW-ja. Nevem zakaj jih ni. Ker en M3 , M5 ali celo M6 bi se lepo prilegel.![]()
![]()
![]()
drugač pa kul igrca. samo ženska bi lahko bla animirana.![]()
hitri in drzni je napisal/-a:Prosim za pomoc vse ki imajo s tem iskusnje in pa tudi za odgovore :P
Imam hondo civic vs tuning pa je paket 2. In zdej ko grem dirkat drag(modre krogce in krizce) pac lepo vodim sam pol pa m v peti predstavi kr naenkrat raznese motor Aha imam pa samo pet predstavops:
Prosim za odgovorein pojasnilo za to cudno vedenje avta :P
TITan je napisal/-a:Na cesti na dol se da nadriftat z enim driftom 50 000+ če znaš (pa mal sreče s prometom).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov