igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So okt 06, 2007 2:30 pm

4,8 sek. :P
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 So okt 06, 2007 2:31 pm

evo...
jz živim v bližini...pa bi prišu pogledat to tvojo zverino...
me zanima kko to gre...kolega je učasih imel podobnega tipota...sej je bil kr uredu avtič...sam niti približno ni šel tko dobro...pa tudi sam je imel rahlo predlanega...tko da...bi prišu pogledat...če se bi dalo zmenit...
Never settle for a moment of mediocracy.

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So okt 06, 2007 2:42 pm

Te bomo kar zadolžili da ko boš prišel nazaj, da prilimaš kak filmček na forum :twisted:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 So okt 06, 2007 3:05 pm

ni panike...
sam če se bo lastnik odzval...
Never settle for a moment of mediocracy.

leoCar
Poznavalec foruma

Kraj: prekmurje

Napisal/-a leoCar So okt 06, 2007 3:19 pm

bigturbo je napisal/-a:
Mad je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
sj vem da se naredijo trenja ker ma kdo predolg jezik pa bla bla bla ampak to je treba uzet v zakup.men bi se bl pametn zdel da bi nekdo ki je z obale su do ice angela pogledau tipota pa poj na forumu napisau kva je pa kva ni.po bi se pa vidl kdo je buce otresau.
kva pa vidva prauta?

evo jst bom šel na obalo probat tega tipota oz,bomo posnel kakšn video pa brez fighta ker sem jst tud hitre jeze,ampak me to ne zanima več,pa še nekaj PES ki laja ne grize
eeej Jan - ... K tipu Ice angel ne hodi ker nimaš zakaj ... tip je patološki lažnjivec nima ničesar in si tu na netu popravlja svoj zjebani ego ... ima Tipo, ki gre slabše kot original 2.0 16v sprva ko je prišel v Strunjan je mulcem razlagal da ima avto 290 km :) tam živi en mlad dirkač Daniele ki se druži z menoj in je šel z Hondo CRX 1.6 150 km se dajat pa ga je pustil ohoho za sabo ... glede na to da poznam bratranca njegove punce katere avto je prodajal : 206 - ko 1.4 16 v v resnici je pa njen in 1.1 bratranec mi je povedal vse o njem in ti to lahko zatrdim - tip je na stopnji 14 letnika in živi v svojem svetu Z 350 še od daleč ni vidu in je reva v vseh smereh ... nekaj se je duval ko sem mu napisal da ga bom obiskal pol je začel pisarit kako ima 7 let teakwondooja za seboj in je na pogojnem še eno leto ter da še nekdo živi z njim ki ga pazi :) verjetno je mislil mamo :) najboljše je da se ga pusti v sivilu njegovih pravljic ker tip nima vse čisto pri sebi ... ni vreden omembe ... L.p. Mad

ooo škoda jst sem se pa že veselil :atensn

Pubec ma mokre sanje!!! Z tem svojim tipotom.... :EE
BMW E46

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo So okt 06, 2007 3:35 pm

nč dirka bo me je poklical in sva se zmenila da se bova dobila v Lj. in vso dogajanje bomo tudi posneli,aja pa če bo kdo hotu iti zraven lahko na pm.
biturbo SKN Project CT3 50

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 10:52 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Te bomo kar zadolžili da ko boš prišel nazaj, da prilimaš kak filmček na forum :twisted:

bo posnetek prsu ga bo bigturbo dal ko ga nardimo
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 10:52 pm

ruco555 je napisal/-a:ni panike...
sam če se bo lastnik odzval...

lastnik se je ze zmenu z big turbotom
Zadnjič spremenil Ice_Angel, dne So okt 06, 2007 11:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 10:53 pm

[/quote]
Pubec ma mokre sanje!!! Z tem svojim tipotom.... :EE[/quote]

hehe oo care si se oglasu.....hehe ne nimam mokrih sanj....ti si moker ko mores tipkat....looool bednik
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 10:56 pm

bigturbo je napisal/-a:nč dirka bo me je poklical in sva se zmenila da se bova dobila v Lj. in vso dogajanje bomo tudi posneli,aja pa če bo kdo hotu iti zraven lahko na pm.

dirka je namenjena tem da se vidi primerjava med avti ne da se dokaze kdo je bolsi....kot sm ze povedu nazaj da big turbo ma posten avto poznam ta avto in mam obcutek da bo bolsi kar precej.vendar dirka se zato da dobis nek obcutek da ves kje si ne da tko kot nekateri mislijo da ni nobenga bolsega avta od njegovega...kot npr SHINER da ga noben avto ne stegne hehe loool to so pravlice....da ne omenjam kak avto a razreda ki nima on niti za burek......pa en samo to...kolko je bolsih avto od nas slovencev ki jih mamo pa so avti obicni.....npr ferari....porsche....itd...SHINER kao nepremagljiv hehe al pa naprimer znani karavan drzavni prvak SHINER a znjim si dirku?misli m da bi se zadusil z njegovimi plini ko bi biu za njim hehe
2ice4u

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= So okt 06, 2007 11:04 pm

mokre sanje pa še blodiš za povrh :? mene bi bilo še malo sram no. Shiner ni nikjer rekel da ga nihče ne premaga samo povedal ti je da ga TI ne premagaš.
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a Adrenalin_Girl So okt 06, 2007 11:20 pm

nejkonej je napisal/-a:Ice_Angel @ : a si vedno tako hitre jeze :?: kaj boš s tem dosegel da boš enega zlamal.. :?:

Kdaj bodo objavljene slike.Pa če si že dal slike od razbitga Tipota pa od motornega prostora slike,bi lahko dal še novejše.Sj ne da bi ti težil sam enih par bi z zanimanjem videli tako predelavo in nisana...

Drugače pa res :pop: zanimivo-smešna tema ;)

Lepo pozdravljeni člani foruma in predvsem strasni debaterji z g. Ice_Angel -om!

Danes sem po zaslugi svojega fanta in člana tega foruma, po čistem naključju in prebiranju tudi te zanimive teme, zagledala med vsemi uporabniškimi imeni tud nick Ice_Angel.. Takoj sem se spomnila, da mi je to precej znano in se čez čas spomnila tudi od kod.. Moram priznati, da ko sem to povedala svoji sorodni duši sma se iz srca nasmejala, da obstajajo tud takšni ljudje kot je tale Rok Brumen..

In sedaj je napočil čas, da vam spoštovani bralci povem čisto po domače par zanimivosti, kajti mislim, da niste vredni, da bi se sploh obremenjevali in ukvarjali z ljudmi kot je on..

Ta človek, po imenu Rok Brumen, ni nič drugega, kot en velik zavajalec ljudi, ki je glasen samo preko neta,.. Naj vam omenim, da na veliko laže in podaja lažne informacije.. Vrjemite mi, da on NIMA nobenega Nissana.. Prav tako, lahko zatrdim, da vrjetno ima Tipota in tud kak spojler gor, ampak ne avta predelanega kot trdi.. Po neuradnih informacijah vem tudi, da je en velik goljuf, ki ima kar veliko sovražnikov.. Domnevam, da se je zato tudi izselil iz Kranja (če se sploh je), kajti njega je potrebno zmeraj jemati kot dvorezni meč (Če bo dejal, da je zunaj noč, poglej skozi okno in prepričana sem, da sije prijetno toplo sonce!).. Je tudi velik zavajalec deklet, pri čemer domnevam da vrjetno tud predvsem mladoletnic..

O tem bi laho napisala ves roman, ampak nima smisla..

Poglejte, če bi bilo vse tako, kot on trdi in na veliko razlaga in predstavlja, bi že zdavnaj poslikal svoje premoženje in objavil slike.. Kaj je tak problem zakrit v slikaru tablico, če se že boji, da ga bodo izsledili policaji??? Ne vem no, mislim, da ne.. Tukaj vsak človek, ki ima vsaj kanček pameti ugotovi, da nekaj hudooo ˝smrdi˝ :!:
Naj naveden zgolj eno reklo: Ko mački stopiš na rep, začne pihat oz. cvilit (ali pa stisne rep med noge in pobegne :!: S tem Vam skušam dopovedati, da s tem ko grozi o tem kako bo pretepel nevem koga, se kao skuša branit in prestrašit ljudi, ki so ga pogruntali, da ni tak kot se predstavlja :!:

Če mi bo uspelo v naslednjih dneh najti njegovo sliko, Vam jo bom prilepila, da boste vedeli s kom imate opravka (čakajo me namreč številni opravki, kajti bliža se nov deloven teden), obljubim pa ne nič :!:

Osebno sem mnenja, da je Ice_Angel s svojimi številnimi grožnjami kršil pravila tega foruma, zato se tudi čudim, da še ni kaznovan..
Se morda motim :?: :?: :?:

PRAVILA FORUMA
1. Prepiranje
1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov) ali tretjih oseb, ki jih ni prisotnih na forumu
1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).
1.4 - grožnje članom, moderatorjem in administratorjem so STROGO prepovedane in že smo imeli primere, ko smo zbrali dokaze in ovadili take osebke kriminalistom. Tak član bo odstranjen BREZ OPOZORILA.

Z upanjem, da ne bo prišlo do kakšnih zamer zaradi tega, ker sem povedala oz. razkrila kar nekaj informacij za katere morda še ne veste, upam, da moj post ne bo prezren in izbrisan, kajti s tem bi bilo dokazano, da se na tem čudovitem Planetu Zemlja podpira lažnivce in goljufe :!:

PS.: Vir informacij naj za enkrat ostane anonimen in prav tako tud moja osebnost, sem pa pripravljena če koga kaj zanima, mu z veseljem odgovorit tudi preko PM-a.

Lep pozdrav in čudovitega Prekmurja!

-------------------------------------------------------------------

PS.:

@ Ice_Angel:

Če si že tak junak, za kakršnega se izdajaš in če si že med drugim kot sem uspela zaslediti grozil enemu izmed prekmurcev,...:

Ice_Angel je napisal/-a:hehe meni ne prides do zivega ne na nacin ki vem da je resnica ki jo govorim....kaj bos pol reku ko dobis posnetke?ha?ce ne bos se vedn utihnu potem te pa nek poiscem v prekmurju pa te z bejzbolko tok zbijem da bos kri scau in srau pa se cez nos ti bo sla vn a je prav? :D

,... te vljudno vabim, da se v kratkem oglasiš v Prekmurju, pa se bomo pogovorili vsi, ker se te NE BOJIMO :!: :!: :!:
Lahko tud s seboj prineseš bejzbolko, ali pa raje kar dve, kajti vrjemi prekmurci ne rabimo ˝trenirat Kick Box-a˝ in smo še vedno močnejši od tebe :!: :!: To je moj uraden poziv, sedaj pa bomo videli, kdo ima tukaj j***a :!: :!: :!:

--------------------------------------------------

PS.:

@ leoCar: Ker je bil zgornji citat namenjen takrat tebi, te vljudno naprošam, da se mi oglasiš na PM.
Vrjemi, Prekmurcov nas ni malo in smo dovolj sposobni, da tole zanimivo debato in prazne obljube, ki se vlečejo že čez par strani skušamo rešiti ali z debato in vidnimi dokazi, ali pa če bo g. Rok Brumen želel tud s pestmi (katerih nisem sicer pristaš nikoli bila, kajti sem mnenja, da pametni ljudje rešujejo stvari s kompromisli!

L.p. Adrenalin_Girl :twisted:
PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 11:31 pm

Adrenalin_Girl je napisal/-a:
nejkonej je napisal/-a:Ice_Angel @ : a si vedno tako hitre jeze :?: kaj boš s tem dosegel da boš enega zlamal.. :?:

Kdaj bodo objavljene slike.Pa če si že dal slike od razbitga Tipota pa od motornega prostora slike,bi lahko dal še novejše.Sj ne da bi ti težil sam enih par bi z zanimanjem videli tako predelavo in nisana...

Drugače pa res :pop: zanimivo-smešna tema ;)

Lepo pozdravljeni člani foruma in predvsem strasni debaterji z g. Ice_Angel -om!

Danes sem po zaslugi svojega fanta in člana tega foruma, po čistem naključju in prebiranju tudi te zanimive teme, zagledala med vsemi uporabniškimi imeni tud nick Ice_Angel.. Takoj sem se spomnila, da mi je to precej znano in se čez čas spomnila tudi od kod.. Moram priznati, da ko sem to povedala svoji sorodni duši sma se iz srca nasmejala, da obstajajo tud takšni ljudje kot je tale Rok Brumen..

In sedaj je napočil čas, da vam spoštovani bralci povem čisto po domače par zanimivosti, kajti mislim, da niste vredni, da bi se sploh obremenjevali in ukvarjali z ljudmi kot je on..

Ta človek, po imenu Rok Brumen, ni nič drugega, kot en velik zavajalec ljudi, ki je glasen samo preko neta,.. Naj vam omenim, da na veliko laže in podaja lažne informacije.. Vrjemite mi, da on NIMA nobenega Nissana.. Prav tako, lahko zatrdim, da vrjetno ima Tipota in tud kak spojler gor, ampak ne avta predelanega kot trdi.. Po neuradnih informacijah vem tudi, da je en velik goljuf, ki ima kar veliko sovražnikov.. Domnevam, da se je zato tudi izselil iz Kranja (če se sploh je), kajti njega je potrebno zmeraj jemati kot dvorezni meč (Če bo dejal, da je zunaj noč, poglej skozi okno in prepričana sem, da sije prijetno toplo sonce!).. Je tudi velik zavajalec deklet, pri čemer domnevam da vrjetno tud predvsem mladoletnic..

O tem bi laho napisala ves roman, ampak nima smisla..

Poglejte, če bi bilo vse tako, kot on trdi in na veliko razlaga in predstavlja, bi že zdavnaj poslikal svoje premoženje in objavil slike.. Kaj je tak problem zakrit v slikaru tablico, če se že boji, da ga bodo izsledili policaji??? Ne vem no, mislim, da ne.. Tukaj vsak človek, ki ima vsaj kanček pameti ugotovi, da nekaj hudooo ˝smrdi˝ :!:
Naj naveden zgolj eno reklo: Ko mački stopiš na rep, začne pihat oz. cvilit (ali pa stisne rep med noge in pobegne :!: S tem Vam skušam dopovedati, da s tem ko grozi o tem kako bo pretepel nevem koga, se kao skuša branit in prestrašit ljudi, ki so ga pogruntali, da ni tak kot se predstavlja :!:

Če mi bo uspelo v naslednjih dneh najti njegovo sliko, Vam jo bom prilepila, da boste vedeli s kom imate opravka (čakajo me namreč številni opravki, kajti bliža se nov deloven teden), obljubim pa ne nič :!:

Osebno sem mnenja, da je Ice_Angel s svojimi številnimi grožnjami kršil pravila tega foruma, zato se tudi čudim, da še ni kaznovan..
Se morda motim :?: :?: :?:

PRAVILA FORUMA
1. Prepiranje
1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov) ali tretjih oseb, ki jih ni prisotnih na forumu
1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).
1.4 - grožnje članom, moderatorjem in administratorjem so STROGO prepovedane in že smo imeli primere, ko smo zbrali dokaze in ovadili take osebke kriminalistom. Tak član bo odstranjen BREZ OPOZORILA.

Z upanjem, da ne bo prišlo do kakšnih zamer zaradi tega, ker sem povedala oz. razkrila kar nekaj informacij za katere morda še ne veste, upam, da moj post ne bo prezren in izbrisan, kajti s tem bi bilo dokazano, da se na tem čudovitem Planetu Zemlja podpira lažnivce in goljufe :!:

PS.: Vir informacij naj za enkrat ostane anonimen in prav tako tud moja osebnost, sem pa pripravljena če koga kaj zanima, mu z veseljem odgovorit tudi preko PM-a.

Lep pozdrav in čudovitega Prekmurja!

-------------------------------------------------------------------

PS.:

@ Ice_Angel:

Če si že tak junak, za kakršnega se izdajaš in če si že med drugim kot sem uspela zaslediti grozil enemu izmed prekmurcev,...:

Ice_Angel je napisal/-a:hehe meni ne prides do zivega ne na nacin ki vem da je resnica ki jo govorim....kaj bos pol reku ko dobis posnetke?ha?ce ne bos se vedn utihnu potem te pa nek poiscem v prekmurju pa te z bejzbolko tok zbijem da bos kri scau in srau pa se cez nos ti bo sla vn a je prav? :D

,... te vljudno vabim, da se v kratkem oglasiš v Prekmurju, pa se bomo pogovorili vsi, ker se te NE BOJIMO :!: :!: :!:
Lahko tud s seboj prineseš bejzbolko, ali pa raje kar dve, kajti vrjemi prekmurci ne rabimo ˝trenirat Kick Box-a˝ in smo še vedno močnejši od tebe :!: :!: To je moj uraden poziv, sedaj pa bomo videli, kdo ima tukaj j***a :!: :!: :!:

PS.:

@ leoCar: Ker je bil zgornji citat namenjen takrat tebi, te vljudno naprošam, da se mi oglasiš na PM.
Vrjemi, Prekmurcov nas ni malo in smo dovolj sposobni, da tole zanimivo debato in prazne obljube, ki se vlečejo že čez par strani skušamo rešiti ali z debato in vidnimi dokazi, ali pa če bo g. Rok Brumen želel tud s pestmi (katerih nisem sicer pristaš nikoli bila, kajti sem mnenja, da pametni ljudje rešujejo stvari s kompromisli!

L.p. Adrenalin_Girl :twisted:

Zanimivo.....hehe ves ima in priimek ki sem ga povedal v forumu ja kar govoris napamet so ble lsike objavlene od avta tudi z tablicami se pred kratkimi...ce te hoce polcija izsledit te najdejo ze po imenu in priimku....in zadnje se da ti povem zalostno ampak resno da nit neves skod sm sploh biu in zdj sm v strunjanu ja?prej sm zivel ap v krskem ne kranju od kod teb te info.hehe zanimivo.loooool
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 11:34 pm

drugace ko pa ze pises ane vem pa jst kdo si in kak avto vozis poznam tudi tvojo familijo a dam se tvoj msn gor?:) hehe ti si tista ki .....ma ne bom ti delu sramote dj.....ce pa kerga zanima pa lahk njene fotke dam gor tukaj...pa vidite kdo je.....je dobra sam u glavi nima nc:)
2ice4u

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl So okt 06, 2007 11:35 pm

Krško ali Kranj.. Vsi se motimo.. Žal, da se oziraš na majhno napako, ki jo človek nardi če hitreje piše kot misli.. Ampak je pa res da LAŽEŠ kak si dolg in širok.. Žalostno res.. Ma daj, pubec zresni se in se začni vest letom primerno, drugače ti pripeljem tud priče pred faco, da še ti one potrdijo in tud ostalim, kar trdim jaz, potem pa bomo vidl, kdo ima prav.. Mislim, ne štekam kaj imaš od tega da lažeš vsem okrog.. :?: :?: :?:

Hja, pa kdo in kaj sem, lahk potrdi moj tip, tko da pazi, ker vrjemi poznaš me ne, fotk pa mojih nimaš.. Za enkrat ostanem anonimna, če pa imaš kaj j**c, pa daj povej da lažeš in zaključimo vse skupaj.. Ker na koncu boš ti na slabšem, in ne jaz!!!! :!:
PEACE!

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl So okt 06, 2007 11:50 pm

Hja, pa še nekaj, ne spreminjaj 1000x izjavo, ki jo napišeš, takoj za tem ko dobiš odgovor..

Pa še nekaj,..

NE VEŠ:
1. Kdo sem
2. Kaj sem
3. Kater avto vozim (hehehehe.. škoda, da je najboljše izpit delat komaj nad 18.let :( )
4. Ne poznaš mi familije
5. Nimaš moje fotke
6. Nimaš mojga msn-ja

Sedaj pa če si me s katero svojo ˝bajbo˝ zamenjal, ti ne morm pomagat,..

Obstajajo namreč ljudje, ki so člani foruma in lahko potrdijo iz prve roke kdo in kaj sem, tko da pazi kaj govoriš..

Pa še nekaj, če se ne motim, je napad na mladoletnico aznjiv, pa naj je to psihični ali fizični, tko da.. Zgolj opozorilo, ker, če se boš spravil na napačnega človeka, lahko zakonsko odgovarjaš...

L.p. :twisted:
PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel So okt 06, 2007 11:55 pm

heheh jst se nism na nikogar spravlu....zgleda pa da si nekaj dobila da pises tukaj....zanimivo....pa mozn da tut kaka tvoja frendica....hehe mah boli mene falus tvoj tip...dokler so drugi mene pustil na miru sm jst njih ko so drugi zacel sm tudi jaz in tkoje pr tebi zacenjas jst vracam!vem pa 100%kdo si....in tudi ti nekoga poznas ki si pise stabo se vedno ze od lanskega novega leta...pa se malo prej:) tudi dobro ves o kom govorim!velika napaka je kranj pa krško pa tut na zelo veliko razlicnem mestu sta si...sramota da zamenjas kaj takega....

pa povedu sm z big tubotom gremo posnet filmcek zgol zard tega da se vidi kje si a kaki ravni z avtom....ne kdo bo bolsi...pa nevem zdj sm ga pa stegnu glej....je vec vrst dirk...in drag je najlazja...dejstvo je gas pa menjaj....se gremo pomerjet po ovinkih na rebrnicah pa bomo vidl kdo zna vozit avto....

ko sm pa govoril z big turbotom sm pa opazu da je clovek normaln in se da z njim pogovarjat...ne pa tko kot ostali....en laja pa bojo se drugi.....en je mocn pa bojo se drugi ce pa unicis glavni clen unicis vse!ja?
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 12:02 am

jst sm zakljucu tukaj.....in z vami z big turbotom sm pa v kontaktu dobite posnetke..pa uzivajte me boli falus kaj pisete:)meni ne rides do zivega pridem prej jaz tebi....lp Ice_Angel 2ICE4U (nit nevete izvor tega nika niti pomen)mogoce angleski prevod ma glavni pomen ne:) ga pa poznajo v lj siski pr stari cerkvi ljudje ki......majo j***a in marsi kdo se jih ne upa nit pogledat...lp
2ice4u

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 12:03 am

Hja, kar se tiče krajev.. Tvoje pisanje je še slabše.. da zamenjaš kraja ni nič novega, nisem ne prva in ne zadnja..

Jaz se na tebe nisem spravila, zgolj sem navedla informacije, ki jih že vsi vedi.. Že ptički čivkajo o tem..
Sem pa te izvala, da če že govoriš resnico to dokaži in se pojavi v Prekmurju in zagotavljam ti, da se ti javno opravičim :!:

S kom bi pa si naj jaz pisala in kake frendice bi naj imela pa nimam pojma o čem govoriš, ker sem zgolj dekle, ki pove človeku kar mu gre.. (btw: poznam celo predsednika Drnovška osebno in o tem obstajajo dokazi)..
Tako, da tud če smo ljudje mladi, še ne pomeni, da smo naivni..

Ne, vem kaj te stane, če dokažeš da govoriš resnico :?: A nimaš keša za tank, potem povej, pa ti ga poravnamo če je vse kar si navajal do sedaj resnica..

Tukaj se moje poglavje tud končuje, ker grem raje spat, kot pa da se ukvarjam s takimi, ki se vejo branit zgolj z nekimi napadalnostmi.. Nima smisla, žal imam raje pametnejše ljudi, ki rešujejo probleme s kompromisi..
Želim ti lepo noč še naprej!

L.p.
PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 12:12 am

heh...sam se to,sm ze povedu da bomo dirkali...pac edini pametni tukaj je bigturbo ki se da normaln zmenit...me boli falus za drugo ti pa lahko povem se to...ja priznam marsikero sm nategnu(dobesedno)pa ji je tut pasal.se nekaj bilo kero sm je vedla da bo samo ena noc se nekaj?kdor te je pac...nategnu sama ves in tut ce si bla naivna si si sama kriva zato ti pa lahko recem

DOBRODOŠLA V REALNEM SVETU NAIVNOSTI,SMILIŠ SE MI

kot sm ze reku posnetki pridejo od bigturbota ko bomo dirkali in jst sm tukaj zakljucu.marsi kdo podcenjuje cloveka....marsikdo nekaj rece pa neve ce je 100%.jst vem kdo sm in kaj....videz vara....
2ice4u
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost