bigturbo je napisal/-a:Mad je napisal/-a:eeej Jan - ... K tipu Ice angel ne hodi ker nimaš zakaj ... tip je patološki lažnjivec nima ničesar in si tu na netu popravlja svoj zjebani ego ... ima Tipo, ki gre slabše kot original 2.0 16v sprva ko je prišel v Strunjan je mulcem razlagal da ima avto 290 kmbigturbo je napisal/-a:abbe je napisal/-a:djta vidva zj men neki povedat(mad pa ice angel) kva bosta dosegla s tem ce se bosta zbombala?men se cist naumn zdi da se na forumu debatira po pa bi se ze kr usi tepl neki.
a se gremo strelat tut?
sj vem da se naredijo trenja ker ma kdo predolg jezik pa bla bla bla ampak to je treba uzet v zakup.men bi se bl pametn zdel da bi nekdo ki je z obale su do ice angela pogledau tipota pa poj na forumu napisau kva je pa kva ni.po bi se pa vidl kdo je buce otresau.
kva pa vidva prauta?
evo jst bom šel na obalo probat tega tipota oz,bomo posnel kakšn video pa brez fighta ker sem jst tud hitre jeze,ampak me to ne zanima več,pa še nekaj PES ki laja ne grizetam živi en mlad dirkač Daniele ki se druži z menoj in je šel z Hondo CRX 1.6 150 km se dajat pa ga je pustil ohoho za sabo ... glede na to da poznam bratranca njegove punce katere avto je prodajal : 206 - ko 1.4 16 v v resnici je pa njen in 1.1 bratranec mi je povedal vse o njem in ti to lahko zatrdim - tip je na stopnji 14 letnika in živi v svojem svetu Z 350 še od daleč ni vidu in je reva v vseh smereh ... nekaj se je duval ko sem mu napisal da ga bom obiskal pol je začel pisarit kako ima 7 let teakwondooja za seboj in je na pogojnem še eno leto ter da še nekdo živi z njim ki ga pazi
verjetno je mislil mamo
najboljše je da se ga pusti v sivilu njegovih pravljic ker tip nima vse čisto pri sebi ... ni vreden omembe ... L.p. Mad
ooo škoda jst sem se pa že veselil
bigturbo je napisal/-a:nč dirka bo me je poklical in sva se zmenila da se bova dobila v Lj. in vso dogajanje bomo tudi posneli,aja pa če bo kdo hotu iti zraven lahko na pm.
nejkonej je napisal/-a:Ice_Angel @ : a si vedno tako hitre jezekaj boš s tem dosegel da boš enega zlamal..
![]()
Kdaj bodo objavljene slike.Pa če si že dal slike od razbitga Tipota pa od motornega prostora slike,bi lahko dal še novejše.Sj ne da bi ti težil sam enih par bi z zanimanjem videli tako predelavo in nisana...
Drugače pa reszanimivo-smešna tema
PRAVILA FORUMA
1. Prepiranje
1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov) ali tretjih oseb, ki jih ni prisotnih na forumu
1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).
1.4 - grožnje članom, moderatorjem in administratorjem so STROGO prepovedane in že smo imeli primere, ko smo zbrali dokaze in ovadili take osebke kriminalistom. Tak član bo odstranjen BREZ OPOZORILA.
Ice_Angel je napisal/-a:hehe meni ne prides do zivega ne na nacin ki vem da je resnica ki jo govorim....kaj bos pol reku ko dobis posnetke?ha?ce ne bos se vedn utihnu potem te pa nek poiscem v prekmurju pa te z bejzbolko tok zbijem da bos kri scau in srau pa se cez nos ti bo sla vn a je prav?
Adrenalin_Girl je napisal/-a:nejkonej je napisal/-a:Ice_Angel @ : a si vedno tako hitre jezekaj boš s tem dosegel da boš enega zlamal..
![]()
Kdaj bodo objavljene slike.Pa če si že dal slike od razbitga Tipota pa od motornega prostora slike,bi lahko dal še novejše.Sj ne da bi ti težil sam enih par bi z zanimanjem videli tako predelavo in nisana...
Drugače pa reszanimivo-smešna tema
Lepo pozdravljeni člani foruma in predvsem strasni debaterji z g. Ice_Angel -om!
Danes sem po zaslugi svojega fanta in člana tega foruma, po čistem naključju in prebiranju tudi te zanimive teme, zagledala med vsemi uporabniškimi imeni tud nick Ice_Angel.. Takoj sem se spomnila, da mi je to precej znano in se čez čas spomnila tudi od kod.. Moram priznati, da ko sem to povedala svoji sorodni duši sma se iz srca nasmejala, da obstajajo tud takšni ljudje kot je tale Rok Brumen..
In sedaj je napočil čas, da vam spoštovani bralci povem čisto po domače par zanimivosti, kajti mislim, da niste vredni, da bi se sploh obremenjevali in ukvarjali z ljudmi kot je on..
Ta človek, po imenu Rok Brumen, ni nič drugega, kot en velik zavajalec ljudi, ki je glasen samo preko neta,.. Naj vam omenim, da na veliko laže in podaja lažne informacije.. Vrjemite mi, da on NIMA nobenega Nissana.. Prav tako, lahko zatrdim, da vrjetno ima Tipota in tud kak spojler gor, ampak ne avta predelanega kot trdi.. Po neuradnih informacijah vem tudi, da je en velik goljuf, ki ima kar veliko sovražnikov.. Domnevam, da se je zato tudi izselil iz Kranja (če se sploh je), kajti njega je potrebno zmeraj jemati kot dvorezni meč (Če bo dejal, da je zunaj noč, poglej skozi okno in prepričana sem, da sije prijetno toplo sonce!).. Je tudi velik zavajalec deklet, pri čemer domnevam da vrjetno tud predvsem mladoletnic..
O tem bi laho napisala ves roman, ampak nima smisla..
Poglejte, če bi bilo vse tako, kot on trdi in na veliko razlaga in predstavlja, bi že zdavnaj poslikal svoje premoženje in objavil slike.. Kaj je tak problem zakrit v slikaru tablico, če se že boji, da ga bodo izsledili policaji??? Ne vem no, mislim, da ne.. Tukaj vsak človek, ki ima vsaj kanček pameti ugotovi, da nekaj hudooo ˝smrdi˝![]()
Naj naveden zgolj eno reklo: Ko mački stopiš na rep, začne pihat oz. cvilit (ali pa stisne rep med noge in pobegneS tem Vam skušam dopovedati, da s tem ko grozi o tem kako bo pretepel nevem koga, se kao skuša branit in prestrašit ljudi, ki so ga pogruntali, da ni tak kot se predstavlja
![]()
Če mi bo uspelo v naslednjih dneh najti njegovo sliko, Vam jo bom prilepila, da boste vedeli s kom imate opravka (čakajo me namreč številni opravki, kajti bliža se nov deloven teden), obljubim pa ne nič![]()
Osebno sem mnenja, da je Ice_Angel s svojimi številnimi grožnjami kršil pravila tega foruma, zato se tudi čudim, da še ni kaznovan..
Se morda motim![]()
![]()
PRAVILA FORUMA
1. Prepiranje
1.1 - prepovedana je uporaba kletvic
1.2 - prepovedano je žaljenje in zmerjanje drugih udeležencev (članov) ali tretjih oseb, ki jih ni prisotnih na forumu
1.3 - kregarija stila "jaz imam pa boljšo znamko, ne moja je boljša" ali "jaz imam pa boljšega/lepšega/daljšega kot ti" je prepovedana in bo podeljeno opozorilo za VSE udeležene v kregariji. Pljuvanje po drugih znamkah avtomobila ali opreme je sankcionirano z opozorilom (rumeni karton).
1.4 - grožnje članom, moderatorjem in administratorjem so STROGO prepovedane in že smo imeli primere, ko smo zbrali dokaze in ovadili take osebke kriminalistom. Tak član bo odstranjen BREZ OPOZORILA.
Z upanjem, da ne bo prišlo do kakšnih zamer zaradi tega, ker sem povedala oz. razkrila kar nekaj informacij za katere morda še ne veste, upam, da moj post ne bo prezren in izbrisan, kajti s tem bi bilo dokazano, da se na tem čudovitem Planetu Zemlja podpira lažnivce in goljufe![]()
PS.: Vir informacij naj za enkrat ostane anonimen in prav tako tud moja osebnost, sem pa pripravljena če koga kaj zanima, mu z veseljem odgovorit tudi preko PM-a.
Lep pozdrav in čudovitega Prekmurja!
-------------------------------------------------------------------
PS.:
@ Ice_Angel:
Če si že tak junak, za kakršnega se izdajaš in če si že med drugim kot sem uspela zaslediti grozil enemu izmed prekmurcev,...:Ice_Angel je napisal/-a:hehe meni ne prides do zivega ne na nacin ki vem da je resnica ki jo govorim....kaj bos pol reku ko dobis posnetke?ha?ce ne bos se vedn utihnu potem te pa nek poiscem v prekmurju pa te z bejzbolko tok zbijem da bos kri scau in srau pa se cez nos ti bo sla vn a je prav?
,... te vljudno vabim, da se v kratkem oglasiš v Prekmurju, pa se bomo pogovorili vsi, ker se te NE BOJIMO![]()
![]()
![]()
Lahko tud s seboj prineseš bejzbolko, ali pa raje kar dve, kajti vrjemi prekmurci ne rabimo ˝trenirat Kick Box-a˝ in smo še vedno močnejši od tebe![]()
To je moj uraden poziv, sedaj pa bomo videli, kdo ima tukaj j***a
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------
PS.:
@ leoCar: Ker je bil zgornji citat namenjen takrat tebi, te vljudno naprošam, da se mi oglasiš na PM.
Vrjemi, Prekmurcov nas ni malo in smo dovolj sposobni, da tole zanimivo debato in prazne obljube, ki se vlečejo že čez par strani skušamo rešiti ali z debato in vidnimi dokazi, ali pa če bo g. Rok Brumen želel tud s pestmi (katerih nisem sicer pristaš nikoli bila, kajti sem mnenja, da pametni ljudje rešujejo stvari s kompromisli!
--------------------------------------------------
L.p. Adrenalin_Girl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost