Lumpy_ je napisal/-a:bigturbo, tolko le glej, da se neboš pelal na kavico tja in nazaj, ker se nebo prikazal Tipo od nikoder. Če ti ni škoda denarja (nevem s kot si, kolk maš do tja), go on.
Ice_Angel je napisal/-a:bigturbo je napisal/-a:nč dirka bo me je poklical in sva se zmenila da se bova dobila v Lj. in vso dogajanje bomo tudi posneli,aja pa če bo kdo hotu iti zraven lahko na pm.
dirka je namenjena tem da se vidi primerjava med avti ne da se dokaze kdo je bolsi....kot sm ze povedu nazaj da big turbo ma posten avto poznam ta avto in mam obcutek da bo bolsi kar precej.vendar dirka se zato da dobis nek obcutek da ves kje si ne da tko kot nekateri mislijo da ni nobenga bolsega avta od njegovega...kot npr SHINER da ga noben avto ne stegne hehe loool to so pravlice....da ne omenjam kak avto a razreda ki nima on niti za burek......pa en samo to...kolko je bolsih avto od nas slovencev ki jih mamo pa so avti obicni.....npr ferari....porsche....itd...SHINER kao nepremagljiv hehe al pa naprimer znani karavan drzavni prvak SHINER a znjim si dirku?misli m da bi se zadusil z njegovimi plini ko bi biu za njim hehe
=ZiAn= je napisal/-a:mokre sanje pa še blodiš za povrhmene bi bilo še malo sram no. Shiner ni nikjer rekel da ga nihče ne premaga samo povedal ti je da ga TI ne premagaš.
nejkonej je napisal/-a:Torej..ice_Angel še vedno trdiš da:
-imaš od 0 -100km/h 4.3 sek ???
-Imaš 3 avtomobile : Tipota
Z 350
pežoja
- govoriš vsaj pol resnice do zdaj?
Zakaj imaš 3 avtomobile???LOL.
4.3 sek....kak si to meril?
Če še do zdaj nisi objavil slik potem ti brezveze kaj verjeti
bigturbo je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:bigturbo, tolko le glej, da se neboš pelal na kavico tja in nazaj, ker se nebo prikazal Tipo od nikoder. Če ti ni škoda denarja (nevem s kot si, kolk maš do tja), go on.
hehehe ni panike smo zmenjeni da se dobimo u lj, in če bo vse po sreči bo še moj bratranc zraven z M6 da bo to vse posnel iuz sprednjega dela,drgač pa jst misli8m da bo prišel ker po pogovoru sodeč je za stvar?
Adrenalin_Girl je napisal/-a:Hehe, hvala bogu tega Ice_Angel-a ne poznam osebno in si ga niti ne želim spoznat, ker itak nima j**c se pokazat.. Kar se tiče naivnosti, jaz nisem naivna, je pa marsikdo naiven, ki naseda takim izjavam, ki jih on niza tukaj..So pa boga dekleta, ki so mu nasedla in se mi prav smilijo.. Smešno je tud da se tip hvali, da jih je nevem koliko nategnil, nazadnje se bo hvalil da ima nevem kako dolgega tiča morda, ko mu bo zmanjkalo izjav.. Spet bo vrjetno sledila tud kakšna laž, isto kot z avti, kajti če bi bilo kaj resnice v vsem tem, bi že zdavnaj brez vsakega problema objavil vsaj eno sliko treh strel na kupu.. Tako, da men je vse jasno in upam, da tud vam...
:@ bigturbo:
Lej, človek je lahko nevem kako zelo glasen preko neta in preko fona, skužil pa boš seveda kolk je resnice v tem, če se bo kdaj sploh pojavil.. Pa še takrat ti naj pokaže papirje od avta na koga je sploh pisan, da boš vedel če je sploh njegov al pa od kakega frenda...
To je to, z moje strani...
Brez zamere!
L.p.
Ice_Angel je napisal/-a:
hehe aja zdj me pa ze ne poznas hehe loool ma si res boga ej se mi smilis zdj sama delas to kar govoris hehe bednica si res.....a si gluha al neumna al pa nevem kaj pac...sm mel slike gor pa sm dal zato dol ker bojo druge gor:)
Adrenalin_Girl je napisal/-a:Ice_Angel je napisal/-a:
hehe aja zdj me pa ze ne poznas hehe loool ma si res boga ej se mi smilis zdj sama delas to kar govoris hehe bednica si res.....a si gluha al neumna al pa nevem kaj pac...sm mel slike gor pa sm dal zato dol ker bojo druge gor:)
Hja, saj srečala se še nisma nikjer hvala bogu, ampak vrjemi vem o tebi več kot bilo kdo drug.. Poznam vsak tvoj korak in vsak tvoj dih.. In pazi ker če prideš na moj teritorij, bo tako, kot bom jaz žvižgala (Štajerska in Prekmurje sta moj teritorij!!)..
Smiliš pa se ti meni zelooo ker si res beden s svojimi norimi in nemogočimi lažmi..
Pa pazi kako govoriš z menoj, da nebojo sledile kakšne sankcije preko uradnih poti.. Jaz se ne pretepam, lahko pa dobiš kako modro kuverto s pozivom na sodišče npr. ...
Tako, da to je to in se več ne spravljaj name, če povem zgolj čisto resnico..
L.p.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov