igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Bruned
Nov uporabnik

Kraj: Zagorje

Napisal/-a Bruned Ne okt 07, 2007 12:15 am

:pop: Santa barbara :) še en more izgint pa se pol skrivnostno pokazat.

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 12:21 am

hehe res je ej.....nism si mislu da bo ta del foruma ki sm ga zacel tko dobro zalaufu in to.....skriti talenti:) hehe

drugega dela zal ne bo ker reziser odstopa lp
2ice4u

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Ne okt 07, 2007 12:52 am

:bonk :jao:

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne okt 07, 2007 2:23 am

SAFCOL POWAH!!!!

:twisted: :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne okt 07, 2007 3:40 am

bigturbo, tolko le glej, da se neboš pelal na kavico tja in nazaj, ker se nebo prikazal Tipo od nikoder. Če ti ni škoda denarja (nevem s kot si, kolk maš do tja), go on. ;)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne okt 07, 2007 10:21 am

Lumpy_ je napisal/-a:bigturbo, tolko le glej, da se neboš pelal na kavico tja in nazaj, ker se nebo prikazal Tipo od nikoder. Če ti ni škoda denarja (nevem s kot si, kolk maš do tja), go on. ;)

hehehe ni panike smo zmenjeni da se dobimo u lj, in če bo vse po sreči bo še moj bratranc zraven z M6 da bo to vse posnel iuz sprednjega dela,drgač pa jst misli8m da bo prišel ker po pogovoru sodeč je za stvar?
biturbo SKN Project CT3 50

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 10:49 am

Hehe, hvala bogu tega Ice_Angel-a ne poznam osebno in si ga niti ne želim spoznat, ker itak nima j**c se pokazat.. Kar se tiče naivnosti, jaz nisem naivna, je pa marsikdo naiven, ki naseda takim izjavam, ki jih on niza tukaj..So pa boga dekleta, ki so mu nasedla in se mi prav smilijo.. Smešno je tud da se tip hvali, da jih je nevem koliko nategnil, nazadnje se bo hvalil da ima nevem kako dolgega tiča morda, ko mu bo zmanjkalo izjav.. Spet bo vrjetno sledila tud kakšna laž, isto kot z avti, kajti če bi bilo kaj resnice v vsem tem, bi že zdavnaj brez vsakega problema objavil vsaj eno sliko treh strel na kupu.. Tako, da men je vse jasno in upam, da tud vam...

:@ bigturbo:

Lej, človek je lahko nevem kako zelo glasen preko neta in preko fona, skužil pa boš seveda kolk je resnice v tem, če se bo kdaj sploh pojavil.. Pa še takrat ti naj pokaže papirje od avta na koga je sploh pisan, da boš vedel če je sploh njegov al pa od kakega frenda...

To je to, z moje strani...

Brez zamere!

L.p. :twisted:
PEACE!

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR Ne okt 07, 2007 10:55 am

Ice_Angel je napisal/-a:
bigturbo je napisal/-a:nč dirka bo me je poklical in sva se zmenila da se bova dobila v Lj. in vso dogajanje bomo tudi posneli,aja pa če bo kdo hotu iti zraven lahko na pm.

dirka je namenjena tem da se vidi primerjava med avti ne da se dokaze kdo je bolsi....kot sm ze povedu nazaj da big turbo ma posten avto poznam ta avto in mam obcutek da bo bolsi kar precej.vendar dirka se zato da dobis nek obcutek da ves kje si ne da tko kot nekateri mislijo da ni nobenga bolsega avta od njegovega...kot npr SHINER da ga noben avto ne stegne hehe loool to so pravlice....da ne omenjam kak avto a razreda ki nima on niti za burek......pa en samo to...kolko je bolsih avto od nas slovencev ki jih mamo pa so avti obicni.....npr ferari....porsche....itd...SHINER kao nepremagljiv hehe al pa naprimer znani karavan drzavni prvak SHINER a znjim si dirku?misli m da bi se zadusil z njegovimi plini ko bi biu za njim hehe

--->
=ZiAn= je napisal/-a:mokre sanje pa še blodiš za povrh :? mene bi bilo še malo sram no. Shiner ni nikjer rekel da ga nihče ne premaga samo povedal ti je da ga TI ne premagaš.

točno tako. veliko je avtov, ki so hitrejši od mojega :)

drgač pa ta dirka pomoje sploh ne bo dirka, ker bi bilo med avtomobili itaq cca. 2-3s razlike na 402m, če ne še celo kaj več.
powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Ne okt 07, 2007 11:35 am

lol ta tema se je res razvila v Beverly hills.

Ljubezenske zgodbe, sovraštvo in ilegalne dirke z napol hitrimi tekmovalci. Vse to si lahko v živo preberete na avtomobilizem.com.
In ne pozabite, se vidimo spet z naslednjim prispevkom.

(sedaj pa kakšna latino oz. kaj js vem kakšna muzika je v teh kaktusih na začetku :lol: )

P.S. za tisti posnetek pa upam da bo res tu gor objavljen 8)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 11:46 am

ma posnetek bo samo s tem se bo zaklujčl ker režiserje ne bo več razn ce bo kdo prevzel:) :)
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 11:49 am

nejkonej je napisal/-a:Torej..ice_Angel še vedno trdiš da:

-imaš od 0 -100km/h 4.3 sek ???

-Imaš 3 avtomobile : Tipota
Z 350
pežoja

- govoriš vsaj pol resnice do zdaj?

Zakaj imaš 3 avtomobile???LOL.
4.3 sek....kak si to meril?

Če še do zdaj nisi objavil slik potem ti brezveze kaj verjeti :!:

ne nisan je sou ker sm mel rok 8dni da preklicem papirje in vse tko da se ne bom zapufu za tak avto

sm povedu glede tipota da kak so0 men rekl ko sm dau avto zrihtat tko sm jst tukajj napisu:) in bom o preverl kaj je res in kaj je tudi z bigturbotom greva skupaj peljat avto na valerje samo je reku da spet popkaze drugacn razultat ker je manjse trenje!
bomo vidl:)
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 11:51 am

bigturbo je napisal/-a:
Lumpy_ je napisal/-a:bigturbo, tolko le glej, da se neboš pelal na kavico tja in nazaj, ker se nebo prikazal Tipo od nikoder. Če ti ni škoda denarja (nevem s kot si, kolk maš do tja), go on. ;)

hehehe ni panike smo zmenjeni da se dobimo u lj, in če bo vse po sreči bo še moj bratranc zraven z M6 da bo to vse posnel iuz sprednjega dela,drgač pa jst misli8m da bo prišel ker po pogovoru sodeč je za stvar?

itak da sm tko kot sm ti reku 12ga pelem avto jermene menjat in 15ga ga dvignem potem pa bilo ker dan zvecer....:) bos pa naredu tut en giro da bom stabo da vidm kak tvoja zadevca vlece..ker pomoje da 2xturbo more strgat gate
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 11:53 am

Adrenalin_Girl je napisal/-a:Hehe, hvala bogu tega Ice_Angel-a ne poznam osebno in si ga niti ne želim spoznat, ker itak nima j**c se pokazat.. Kar se tiče naivnosti, jaz nisem naivna, je pa marsikdo naiven, ki naseda takim izjavam, ki jih on niza tukaj..So pa boga dekleta, ki so mu nasedla in se mi prav smilijo.. Smešno je tud da se tip hvali, da jih je nevem koliko nategnil, nazadnje se bo hvalil da ima nevem kako dolgega tiča morda, ko mu bo zmanjkalo izjav.. Spet bo vrjetno sledila tud kakšna laž, isto kot z avti, kajti če bi bilo kaj resnice v vsem tem, bi že zdavnaj brez vsakega problema objavil vsaj eno sliko treh strel na kupu.. Tako, da men je vse jasno in upam, da tud vam...

:@ bigturbo:

Lej, človek je lahko nevem kako zelo glasen preko neta in preko fona, skužil pa boš seveda kolk je resnice v tem, če se bo kdaj sploh pojavil.. Pa še takrat ti naj pokaže papirje od avta na koga je sploh pisan, da boš vedel če je sploh njegov al pa od kakega frenda...

To je to, z moje strani...

Brez zamere!

hehe aja zdj me pa ze ne poznas hehe loool ma si res boga ej se mi smilis zdj sama delas to kar govoris hehe bednica si res.....a si gluha al neumna al pa nevem kaj pac...sm mel slike gor pa sm dal zato dol ker bojo druge gor:)
2ice4u

Uporabniški avatar
ruco555
Novinec

Kraj: ankaran

Napisal/-a ruco555 Ne okt 07, 2007 12:14 pm

ice_angel...a meni pa ne bi pokazal avta???
sej jz na žalost ne morem dirkat proti tebi...nimam (še)avta ki bi se lahko kosal s tabo...sam kot sem ti reku...par kolegov je imelo navadne tipote sedicivalvole (eden celo neki predelanega), pa me zanima kko ta tvoj zgleda pa gre...

aja pa tisto da nimam avta ki bi se kosal s tabo je živa resnica...na žalost se še zmeraj vozim z povsem serijskim pugsom 206 1.1....
Never settle for a moment of mediocracy.

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 12:32 pm

ma lahko ti ga pokazem ni nobena skrivnost.....samo noret nemorem ker mam slabe jermene....in nebi rad raskiru.ker sm ze 2x mel frko z masinam!
lahko ti pa ga pokazem..ni pene
2ice4u

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 12:46 pm

Ice_Angel je napisal/-a:
hehe aja zdj me pa ze ne poznas hehe loool ma si res boga ej se mi smilis zdj sama delas to kar govoris hehe bednica si res.....a si gluha al neumna al pa nevem kaj pac...sm mel slike gor pa sm dal zato dol ker bojo druge gor:)

Hja, saj srečala se še nisma nikjer hvala bogu, ampak vrjemi vem o tebi več kot bilo kdo drug.. Poznam vsak tvoj korak in vsak tvoj dih.. In pazi ker če prideš na moj teritorij, bo tako, kot bom jaz žvižgala (Štajerska in Prekmurje sta moj teritorij!!)..

Smiliš pa se ti meni zelooo ker si res beden s svojimi norimi in nemogočimi lažmi..
Pa pazi kako govoriš z menoj, da nebojo sledile kakšne sankcije preko uradnih poti.. Jaz se ne pretepam, lahko pa dobiš kako modro kuverto s pozivom na sodišče npr. ...

Tako, da to je to in se več ne spravljaj name, če povem zgolj čisto resnico..

PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 12:52 pm

Adrenalin_Girl je napisal/-a:
Ice_Angel je napisal/-a:

Hja, saj srečala se še nisma nikjer hvala bogu, ampak vrjemi vem o tebi več kot bilo kdo drug.. Poznam vsak tvoj korak in vsak tvoj dih.. In pazi ker če prideš na moj teritorij, bo tako, kot bom jaz žvižgala (Štajerska in Prekmurje sta moj teritorij!!)..

Smiliš pa se ti meni zelooo ker si res beden s svojimi norimi in nemogočimi lažmi..
Pa pazi kako govoriš z menoj, da nebojo sledile kakšne sankcije preko uradnih poti.. Jaz se ne pretepam, lahko pa dobiš kako modro kuverto s pozivom na sodišče npr. ...

Tako, da to je to in se več ne spravljaj name, če povem zgolj čisto resnico..

djh se ti ze enkrat odloči al me poznas al ne....ne sanjaj no..hehe res si smesna ze parkrat si rekla da me poznas in da me ne....plavo kuverto dj nehaj sanjat ok?si res boga....hehe tvoj teritorij--------am sj je od vsakega je tvoj pol drugi rece da je njegov itd...looool in pol je od stotih
2ice4u

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 1:04 pm

S plavo kuverto sploh ne sanjam.. Me ne poznaš in ne veš česa sem zmožna.. Nebi bil prvi, ki bi zarad dolgega jezika naj****.. Se ne bojim niti romov, kaj šele tebe.. Moj terittorij je moj teritorij in tukajšnji ljudje bi vsekakor podprli mene in ne tebe, tako da se ne junači preveč..
Pa še toliko da ti povem, tud na Obali imam poznane ljudi, ki te lahko še danes poiščejo nardijo posnetke in dokažejo kdo in kaj si.. Pa te tvoje tri ˝strele˝.. Po mojem še Nissana v življenju niti v živo videl nisi, razen maybi na kakih slikah, ki so vsakomur dostopne na netu..

Pa še nekaj, upam te izvat na dirkanje tud jaz.. Sama ne bom vozila zaradi konkretnih vzrokov, ampak bo človek pod mojim okriljem vozil proti tebi in potem boš kot polit cucek z mrzlo vodo se lahko vrnil v svojo sobico in še naprej vse dneve čepel na netu in se z nekom prepiral..

Še enkrat te pozivam.. ČE IMAŠ KAJ j**c SE POJAVI V PREKMURJU PA BOMO VIDLI KDO JE TUKAJ LAŽNJIVEC IN KDO TUKAJ GOVORI RESNICO :!: :!: :!: :lol: :twisted: :lol:

PEACE!

Uporabniški avatar
Pollo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pollo Ne okt 07, 2007 1:07 pm

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
adrenalin
Nov uporabnik

Kraj: prekmurje

Napisal/-a adrenalin Ne okt 07, 2007 1:16 pm

potem pa daj ti tvoje 3 strele pod galerijo oz mrcine v sloveniji :P
potem ti bomo MOGOČE verjeli!!
ali pa maš doma samo kake igračke ka se igraš kot mali otrok :tipk :vrum
ali pa daj kake podatke od vseh avtov kw/km....

L.p
nisem hiter sem pa glasen
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov