Daco je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:Ja res je bla zlo samozavestna ampak pač vsak ima svoj stil. Sej je večina folka na tem forumu prepotenten in vase zagledan smrkavec, ki ima stara j***a vredna 200k SIT, na njem za 500k SIT plastike in misli kaj je car. Pol so pa še tisti, ki jim je očka kupil avto ali pa jim prepustil starega in spet so frajerji.
Vsak je svoj človek in če je ona tolk samozavestna... vsaka čast. Bi si želel da bi mi mal samozavesti dala/prodala/oddala,...
Pa da povem da se mi ne zdi popolnoma nič narobe če imaš avto ki ni vreden več kot 100 kSIT in da se popolnoma nič ne sekiram če je komu foter prepustil avto. 100 ljudi 100 čudi. Tko da ona ni nikakršen ekstremist pri samozavesti na tem forumu.
Tomaž
Kaj pa tebe kvalificira da ocenjujes kaksen je povprecni forumas? Mislim, da si tu kar posteno mimo pihnil. Vse kar imam sem si sam zasluzil z delom in odrekanjem.
Kar se pa tice tamale sexyce bom pa tko reku... nej bo samozavestna, nej lima gor svoje slike. Ce ma ze "j***a" pa hudo postavo, nej prlima gor svojo slikco v bikiniju, da jo bom lazje spoznal naslednjic ce jo srecam na morju. Ni frke, slike clanic foruma so vedno dobrodosle. Ce pa nekdo lima gor slikce "od zadaj" ... pa pol se prijavi nekaj v stilu, ja sej vem da bi vsi bulili za mano. Sorry zenska, get down to earth. Za mladoletnico se mi zdi tak komentar se primeren... ma nevermind, nej ma svoj vesele.
Lej prvo kot prvo naj povem, da se ne nameravam kregat ampak samo zastopam moje stališče.
Drugo: ne se delat zdej angelčka, ker si tudi sam napisal:
Daco je napisal/-a:P.S. Sej za ponucat bi bla... zgleda kr kul, sam jst ne vem a al se sam men slika zdi obvious al sm pa sam jst mal cudn :P
Tretje: s3xycA je rekla KAM bi vsi zijal in ne za kom. In kam ti pogledaš žensko če pogledaš za njo?? V GLAVO!?!?! Mal dvomim.
s3xycA je napisal/-a: tule zdj neki bunte u živo pa tak vete kam bi usi zjal....in evo, da vam ne bo treba čakat da se kdaj v živo vidmo mate pa slikce...
s3xycA
četrto: Rekel sem VEČINA in ne vsi.
tomaz40 je napisal/-a:Ja res je bla zlo samozavestna ampak pač vsak ima svoj stil. Sej je večina folka na tem forumu prepotenten in vase zagledan smrkavec, ki ima stara j***a vredna 200k SIT, na njem za 500k SIT plastike in misli kaj je car. Pol so pa še tisti, ki jim je očka kupil avto ali pa jim prepustil starega in spet so frajerji.
Tomaž
Čeprav ne poznam nikogar na forumu v živo, že po postih vidiš a je nekdo vase zagledan al ne in vsaj jest tako vidim kdo na forumu več ali manj nabija in kdo se resnično spozna.
Tako kot je večina forumovcev samozavestna glede svojih avtomobilov je s3xycA samozavestna glede svoje postave in riti.
Pa še to: Napisal sem že, da meni ni noben problem če je nekdo dobil avto od staršev. Jest si tut želim da bi mi ga dal. Pa mi ga na žalost ne in zato še kar lepo naprej fotra fehtam za avto, ker kot redni študent $$$ nimam nič.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.