igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
ThugBoy
Stalni uporabnik

Kraj: Morje

Napisal/-a ThugBoy Sr sep 15, 2004 7:36 pm

Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:
Pugi je napisal/-a:A kdo rab kondome: ugodno prodam nove z 10% popustom in nekaj malo rabljenih za polovicno ceno...

There is some heavy pimpin' goin' on in this madafakin house! :D :D

kok majo še profila?
z platišči? :P

a nimaš svojega platišča? :lol: :twisted:
Even When They Kill Me They Can't Never Take A Game From Young G

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Sr sep 15, 2004 7:37 pm

Ni panike. Celje ni daleč.. edino piva ne pijem. To prepuščam deklcam... baje, da pivo poveča prsi... :twisted: Če se skaže, da nimam prav.. pa sledi javno opravičilo. :oops:

s3xycA
Nov uporabnik

Kraj: Celje, Velenje

Napisal/-a s3xycA Sr sep 15, 2004 7:38 pm

der_Alte ja js tud ne pijem piva ga bo pa kdo drug po moje se ne bojo prevec odrekal. Oki doki se js tud opravicim javno, če mam res poveseno
Per aspera ad astra....

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Sr sep 15, 2004 7:50 pm

s3xycA je napisal/-a:der_Alte ja js tud ne pijem piva ga bo pa kdo drug po moje se ne bojo prevec odrekal. Oki doki se js tud opravicim javno, če mam res poveseno

jz pijem sok :P
kam ga gremo pit? :D

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr sep 15, 2004 7:52 pm

tomaz40 je napisal/-a:Ja res je bla zlo samozavestna ampak pač vsak ima svoj stil. Sej je večina folka na tem forumu prepotenten in vase zagledan smrkavec, ki ima stara j***a vredna 200k SIT, na njem za 500k SIT plastike in misli kaj je car. Pol so pa še tisti, ki jim je očka kupil avto ali pa jim prepustil starega in spet so frajerji.

Vsak je svoj človek in če je ona tolk samozavestna... vsaka čast. Bi si želel da bi mi mal samozavesti dala/prodala/oddala,...

Pa da povem da se mi ne zdi popolnoma nič narobe če imaš avto ki ni vreden več kot 100 kSIT in da se popolnoma nič ne sekiram če je komu foter prepustil avto. 100 ljudi 100 čudi. Tko da ona ni nikakršen ekstremist pri samozavesti na tem forumu.

Tomaž

Kaj pa tebe kvalificira da ocenjujes kaksen je povprecni forumas? Mislim, da si tu kar posteno mimo pihnil. Vse kar imam sem si sam zasluzil z delom in odrekanjem.

Kar se pa tice tamale sexyce bom pa tko reku... nej bo samozavestna, nej lima gor svoje slike. Ce ma ze "j***a" pa hudo postavo, nej prlima gor svojo slikco v bikiniju, da jo bom lazje spoznal naslednjic ce jo srecam na morju. Ni frke, slike clanic foruma so vedno dobrodosle. Ce pa nekdo lima gor slikce "od zadaj" ... pa pol se prijavi nekaj v stilu, ja sej vem da bi vsi bulili za mano. Sorry zenska, get down to earth. Za mladoletnico se mi zdi tak komentar se primeren... ma nevermind, nej ma svoj vesele.
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 15, 2004 8:26 pm

WEEEEEEEEEE in tako smo prsl do zakljucka da bo sexyca obesla svojo slikco nazaj da jo lahk pilko vidi mogoce se clo zdrka njanjo :) joke :) tak perver pa tut nism ali pa :) :P :)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr sep 15, 2004 9:02 pm

PiLLLe je napisal/-a:WEEEEEEEEEE in tako smo prsl do zakljucka da bo sexyca obesla svojo slikco nazaj da jo lahk pilko vidi mogoce se clo zdrka njanjo :) joke :) tak perver pa tut nism ali pa :) :P :)

Lp PiLLLe

piLLLe ti si psiho :lol: :P
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Sr sep 15, 2004 9:47 pm

NE nism psiho :) sam napade pohote mam :) fak :) tak grd dan men pa stoji :) tole neki gut ni :) ha ha pa se rima se :) no ja ko pa ze rima se pa pilko odpravla spat se ker tako lepo rimo tezko sestavit je da se kr zmatra clovk tle :P :)

LP PiLLLe

s3xycA
Nov uporabnik

Kraj: Celje, Velenje

Napisal/-a s3xycA Če sep 16, 2004 6:37 am

Cuore Sportivo 156 a ti prideš pa zraun za sodnika al boš pomagu ocenjevat povešenost moje riti :?: :-P
Per aspera ad astra....

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če sep 16, 2004 6:56 am

sam to bom reku, sam en nej še prepreč s svojimi komentarji, da bi uporabnice dajale svoje pomanjklivo oblečena teleščka na forum, bo pa vidu .................:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zarad parih modelov smo ob pogled sexsice v bikiniju, da ne omenjam topless :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Pa ne vsega preveč zares vzet, ti s3xycA pa kar veselo objavljaj slike!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če sep 16, 2004 7:12 am

Jafaaaak, stari, a bos drkov akva? Lej kle jih mas na miljone...

http://www.battlecenter.net/wowzer.htm

ce pa rabs bol hadkor:

www.worldsex.com
www.worldsex-archives.com/
www.al4a.com/links
www.ampland.com
www.sexocean.com
www.onlyteenstgp.com
www.teeniefiles.com
www.alicelove.com
www.teenax.com
www.dianapost.com
www.juliepost.com
www.nude911.com
www.book-mark.com
www.sexsq.com
www.oohsexy.com
www.pugiistsexy.com
www.s3xycanudeandwilling.org
www.sirotica.com
www.el-ladies.com

Ce rabis se povej, mam kolega, k ma 2 diska po 80GB totalno natlacena z vsakovrstno pizdarijo, mogoce ga celo prepricam, da ti zrihta tapravo zensko, skonto... 50eur/h :D

Upam da mas dost za en teden (7x18=126)

:P
Zadnjič spremenil Pugi, dne Če sep 16, 2004 7:45 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Če sep 16, 2004 7:18 am

kaj tam prav piše: www.pugiistsexy.com ????????
to maš ti svojo privat stran?!??! :oops: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Napisal/-a PiLLLe Če sep 16, 2004 9:28 am

blazz je napisal/-a:
Zarad parih modelov smo ob pogled sexsice v bikiniju, da ne omenjam topless :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Sam prou fakin res :) mislm kako si upate :) jao jao kok ste zajebal :P :)

LP PiLLLe :) :)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če sep 16, 2004 9:54 am

Daco je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:Ja res je bla zlo samozavestna ampak pač vsak ima svoj stil. Sej je večina folka na tem forumu prepotenten in vase zagledan smrkavec, ki ima stara j***a vredna 200k SIT, na njem za 500k SIT plastike in misli kaj je car. Pol so pa še tisti, ki jim je očka kupil avto ali pa jim prepustil starega in spet so frajerji.

Vsak je svoj človek in če je ona tolk samozavestna... vsaka čast. Bi si želel da bi mi mal samozavesti dala/prodala/oddala,...

Pa da povem da se mi ne zdi popolnoma nič narobe če imaš avto ki ni vreden več kot 100 kSIT in da se popolnoma nič ne sekiram če je komu foter prepustil avto. 100 ljudi 100 čudi. Tko da ona ni nikakršen ekstremist pri samozavesti na tem forumu.

Tomaž

Kaj pa tebe kvalificira da ocenjujes kaksen je povprecni forumas? Mislim, da si tu kar posteno mimo pihnil. Vse kar imam sem si sam zasluzil z delom in odrekanjem.

Kar se pa tice tamale sexyce bom pa tko reku... nej bo samozavestna, nej lima gor svoje slike. Ce ma ze "j***a" pa hudo postavo, nej prlima gor svojo slikco v bikiniju, da jo bom lazje spoznal naslednjic ce jo srecam na morju. Ni frke, slike clanic foruma so vedno dobrodosle. Ce pa nekdo lima gor slikce "od zadaj" ... pa pol se prijavi nekaj v stilu, ja sej vem da bi vsi bulili za mano. Sorry zenska, get down to earth. Za mladoletnico se mi zdi tak komentar se primeren... ma nevermind, nej ma svoj vesele.

Lej prvo kot prvo naj povem, da se ne nameravam kregat ampak samo zastopam moje stališče.

Drugo: ne se delat zdej angelčka, ker si tudi sam napisal:

Daco je napisal/-a:P.S. Sej za ponucat bi bla... zgleda kr kul, sam jst ne vem a al se sam men slika zdi obvious al sm pa sam jst mal cudn :P

Tretje: s3xycA je rekla KAM bi vsi zijal in ne za kom. In kam ti pogledaš žensko če pogledaš za njo?? V GLAVO!?!?! Mal dvomim.

s3xycA je napisal/-a: tule zdj neki bunte u živo pa tak vete kam bi usi zjal....in evo, da vam ne bo treba čakat da se kdaj v živo vidmo mate pa slikce... :twisted:

s3xycA

četrto: Rekel sem VEČINA in ne vsi.

Tomaž

Čeprav ne poznam nikogar na forumu v živo, že po postih vidiš a je nekdo vase zagledan al ne in vsaj jest tako vidim kdo na forumu več ali manj nabija in kdo se resnično spozna.

Tako kot je večina forumovcev samozavestna glede svojih avtomobilov je s3xycA samozavestna glede svoje postave in riti.

Pa še to: Napisal sem že, da meni ni noben problem če je nekdo dobil avto od staršev. Jest si tut želim da bi mi ga dal. Pa mi ga na žalost ne in zato še kar lepo naprej fotra fehtam za avto, ker kot redni študent $$$ nimam nič.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
blazz
Novinec

Kraj: Logatec

Napisal/-a blazz Če sep 16, 2004 11:28 am

Pugi je napisal/-a:Jafaaaak, stari, a bos drkov akva? Lej kle jih mas na miljone...

http://www.battlecenter.net/wowzer.htm

ce pa rabs bol hadkor:

Ce rabis se povej, mam kolega, k ma 2 diska po 80GB totalno natlacena z vsakovrstno pizdarijo, mogoce ga celo prepricam, da ti zrihta tapravo zensko, skonto... 50eur/h :D

Upam da mas dost za en teden (7x18=126)

:P

he,he,he me veseli hvala lepa. Sm si že skopiru, da ne bo kejšn preveč čistunski moderator pobrisu linkov

Ma, ej pugi, tist je bla zajebancija, upam, da si tudi ti tako vzel.

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Če sep 16, 2004 12:01 pm

@tomaz40: Sej tut jst se ne mislim kregat. Tisti, ki me poznajo v zivo in prek foruma itak verjetno vejo da nisem konfliktno nastrojen.

Zenska bi bla za pobrusit, zdej da se pa nosi zarad tega.... mah sej ni vazno.
Glede avtomobilov pa kupovanja, pa starsev in studija. Tut jst sem bil redni student, pa starsi mi niso mogli kupiti avta tako da sem kar sam zavihal rokave in ob rednem studiju zasluzil za avto oziroma dva. Najprej za megane coupeja, nato se za audija a3. In ce sem samozavesten vem zakaj. Vse kar sem ustvaril, sem ustvaril sam.

Sam nikol se nisem pa duval zarad tega, kvecjemu sem se pomagal in svetoval kako lahko se kdo drugi pride do necesa.

Pa lep pozdrav :P ;)

P.S. V zivo pa res najprej pogledam v faco. Lahko ma se tako rit pa joske, a ce je grda ji pri meni nebo nic pomagalo :P :mrgreen:

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če sep 16, 2004 12:03 pm

Daco je napisal/-a:Glede avtomobilov pa kupovanja, pa starsev in studija. Tut jst sem bil redni student, pa starsi mi niso mogli kupiti avta tako da sem kar sam zavihal rokave in ob rednem studiju zasluzil za avto oziroma dva. Najprej za megane coupeja, nato se za audija a3. In ce sem samozavesten vem zakaj. Vse kar sem ustvaril, sem ustvaril sam.

studentski servis - sveta vladar :wink:
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Napisal/-a Daco Če sep 16, 2004 12:17 pm

HeP][MeN je napisal/-a:
Daco je napisal/-a:Glede avtomobilov pa kupovanja, pa starsev in studija. Tut jst sem bil redni student, pa starsi mi niso mogli kupiti avta tako da sem kar sam zavihal rokave in ob rednem studiju zasluzil za avto oziroma dva. Najprej za megane coupeja, nato se za audija a3. In ce sem samozavesten vem zakaj. Vse kar sem ustvaril, sem ustvaril sam.

studentski servis - sveta vladar :wink:

Res je, sam je pa treba delat in ne pit po lokalckih in uzivat lagodno studentsko zivljenje. Brez dela ni jela :P

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če sep 16, 2004 12:21 pm

Daco je napisal/-a:V zivo pa res najprej pogledam v faco. Lahko ma se tako rit pa joske, a ce je grda ji pri meni nebo nic pomagalo :P :mrgreen:

Vrečko?
:twisted:
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 Če sep 16, 2004 12:27 pm

s3xycA je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 a ti prideš pa zraun za sodnika al boš pomagu ocenjevat povešenost moje riti :?: :-P

pridem.
sej ne zgleda povešena. bi mogu preverit v kakšnem stanju je (na otip) :twisted:
Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost