adrenalin je napisal/-a:pa še nekaj
zakaj nisi dal teme pod tuning ??đ
saj ta tema spada tja in ne pod zabavni kotiček
Adrenalin_Girl je napisal/-a:S plavo kuverto sploh ne sanjam.. Me ne poznaš in ne veš česa sem zmožna.. Nebi bil prvi, ki bi zarad dolgega jezika naj****.. Se ne bojim niti romov, kaj šele tebe.. Moj terittorij je moj teritorij in tukajšnji ljudje bi vsekakor podprli mene in ne tebe, tako da se ne junači preveč..
Pa še toliko da ti povem, tud na Obali imam poznane ljudi, ki te lahko še danes poiščejo nardijo posnetke in dokažejo kdo in kaj si.. Pa te tvoje tri ˝strele˝.. Po mojem še Nissana v življenju niti v živo videl nisi, razen maybi na kakih slikah, ki so vsakomur dostopne na netu..
Pa še nekaj, upam te izvat na dirkanje tud jaz.. Sama ne bom vozila zaradi konkretnih vzrokov, ampak bo človek pod mojim okriljem vozil proti tebi in potem boš kot polit cucek z mrzlo vodo se lahko vrnil v svojo sobico in še naprej vse dneve čepel na netu in se z nekom prepiral..
Še enkrat te pozivam.. ČE IMAŠ KAJ j**c SE POJAVI V PREKMURJU PA BOMO VIDLI KDO JE TUKAJ LAŽNJIVEC IN KDO TUKAJ GOVORI RESNICO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
L.p.
adrenalin je napisal/-a:potem pa daj ti tvoje 3 strele pod galerijo oz mrcine v sloveniji :P
potem ti bomo MOGOČE verjeli!!
ali pa maš doma samo kake igračke ka se igraš kot mali otrok![]()
![]()
ali pa daj kake podatke od vseh avtov kw/km....
L.p
Ice_Angel je napisal/-a:ma kaj si neumen?sm povedu ze na zacetku da je peugeot 206 navadn 1.4 16v loool si bolan al kaj?ne razumes kaj pisem? tipo je predelan kolk pac je bom se vidu 100% po 15em.... nissana vec ni ker je lizing razveljavlen kaj t slikam tipota in pezoja?in kaj bos mel od tega?
Adrenalin_Girl je napisal/-a::@ Adrenalin:
Tak kot si rekel, možžno da ima res majhne makete teh avtov, al pa tiste ko se upravljajo na daljinca.. Svoj avto pa skriva tak kak, da bi se šlo za ne vem kaj.. Svetovno skrivnost..
Vrjela bi mu, da mu avto gre 0 -100km/h 4.3 sek, če bi imel doma naslednji stroj:
Mercedes CLS 63 AMG
Evo še malo slik za posladek:
Več o tej ČRNI STRELI oz. PUŠČICI si lahko preberete na:
http://www.motormobiles2.de/autobericht ... g0605.html
:@ Ice_Angel:
Upam, da neboš rekel čez par dni al pa tednov, da ti tak avto stoji doma, ker potem pa tudi se razpočim od smeha![]()
![]()
![]()
![]()
L.p.
Ice_Angel je napisal/-a:nisem hiter sem pa glasen
to je sporocilo prejeto meni od adrenalin a ti nekaj povem kdo se je v koga vtiku?ti torej kdo se bo komu opraviceval mars ti u 3pm...ce ti rata ce sam u eno:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov