igre za PC in konzole, vici, smešne slike, ...

Uporabniški avatar
adrenalin
Nov uporabnik

Kraj: prekmurje

Napisal/-a adrenalin Ne okt 07, 2007 1:20 pm

pa še nekaj
zakaj nisi dal teme pod tuning ??đ
saj ta tema spada tja in ne pod zabavni kotiček
nisem hiter sem pa glasen

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 1:27 pm

:@ Adrenalin:

Tak kot si rekel, možžno da ima res majhne makete teh avtov, al pa tiste ko se upravljajo na daljinca.. Svoj avto pa skriva tak kak, da bi se šlo za ne vem kaj.. Svetovno skrivnost..

Vrjela bi mu, da mu avto gre 0 -100km/h 4.3 sek, če bi imel doma naslednji stroj:

Mercedes CLS 63 AMG

Evo še malo slik za posladek:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Več o tej ČRNI STRELI oz. PUŠČICI si lahko preberete na:

http://www.motormobiles2.de/autobericht ... g0605.html

:@ Ice_Angel:

Upam, da neboš rekel čez par dni al pa tednov, da ti tak avto stoji doma, ker potem pa tudi se razpočim od smeha :!: :lol: :lol: :lol:

L.p. :twisted:
Zadnjič spremenil Adrenalin_Girl, dne Ne okt 07, 2007 1:32 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
PEACE!

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne okt 07, 2007 1:27 pm

saj je bila pa jo je Mactron prestavil ker se je zgodba začela tko odvijati
biturbo SKN Project CT3 50

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 1:30 pm

adrenalin je napisal/-a:pa še nekaj
zakaj nisi dal teme pod tuning ??đ
saj ta tema spada tja in ne pod zabavni kotiček

Hja, tema je bila sem prestavljena, ko je Mactron očitno skužil, da je tip en velik patetični lažnivec in da ga je folk skužil.. :P

Amm, adrenalin si za pijačo, pa da se malo nasmejema iz ljudi, ki druga ne vedo kot nategovat cele dneve folk preko neta :?: :?: Jaz vabim :!: :pivo

PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 1:58 pm

Adrenalin_Girl je napisal/-a:S plavo kuverto sploh ne sanjam.. Me ne poznaš in ne veš česa sem zmožna.. Nebi bil prvi, ki bi zarad dolgega jezika naj****.. Se ne bojim niti romov, kaj šele tebe.. Moj terittorij je moj teritorij in tukajšnji ljudje bi vsekakor podprli mene in ne tebe, tako da se ne junači preveč..
Pa še toliko da ti povem, tud na Obali imam poznane ljudi, ki te lahko še danes poiščejo nardijo posnetke in dokažejo kdo in kaj si.. Pa te tvoje tri ˝strele˝.. Po mojem še Nissana v življenju niti v živo videl nisi, razen maybi na kakih slikah, ki so vsakomur dostopne na netu..

Pa še nekaj, upam te izvat na dirkanje tud jaz.. Sama ne bom vozila zaradi konkretnih vzrokov, ampak bo človek pod mojim okriljem vozil proti tebi in potem boš kot polit cucek z mrzlo vodo se lahko vrnil v svojo sobico in še naprej vse dneve čepel na netu in se z nekom prepiral..

Še enkrat te pozivam.. ČE IMAŠ KAJ j**c SE POJAVI V PREKMURJU PA BOMO VIDLI KDO JE TUKAJ LAŽNJIVEC IN KDO TUKAJ GOVORI RESNICO :!: :!: :!: :lol: :twisted: :lol:

ma j***a mam samo prvo se mi ne da....in tudi sm ti povedu da te poznam in tudi vedno pravis to se prej da vedn nekdo drug dirka zate hehe.....ja sj.....razumem.....hehe
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:00 pm

adrenalin je napisal/-a:potem pa daj ti tvoje 3 strele pod galerijo oz mrcine v sloveniji :P
potem ti bomo MOGOČE verjeli!!
ali pa maš doma samo kake igračke ka se igraš kot mali otrok :tipk :vrum
ali pa daj kake podatke od vseh avtov kw/km....

L.p

ma kaj si neumen?sm povedu ze na zacetku da je peugeot 206 navadn 1.4 16v loool si bolan al kaj?ne razumes kaj pisem? tipo je predelan kolk pac je bom se vidu 100% po 15em.... nissana vec ni ker je lizing razveljavlen kaj t slikam tipota in pezoja?in kaj bos mel od tega?
2ice4u

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 2:02 pm

Hja, namesto mene bo dirkal nekdo drug, ker osebno še nimam izpita, niti avta (do 18.leta se ne splača delat izpita)..

Ne, da se ti ne, da nimaš j**c enostavno, ker lažeš že ves čas.. to je to.. ne vem kaj imaš od tega da si patetičen lažnivec.. Pridi enostavno pa se dokaži, al pa nehaj jebat folk v glavo.. to je to.. ker te imamo že počasi poln K***C :!:

Pa nehaj gušit nekaj da me poznaš, ker ni šans da me,...
PEACE!

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 2:05 pm

Ice_Angel je napisal/-a:ma kaj si neumen?sm povedu ze na zacetku da je peugeot 206 navadn 1.4 16v loool si bolan al kaj?ne razumes kaj pisem? tipo je predelan kolk pac je bom se vidu 100% po 15em.... nissana vec ni ker je lizing razveljavlen kaj t slikam tipota in pezoja?in kaj bos mel od tega?

Bolje zate, da nehaš žalit Adrenalina in da se še mu takoj zdaj opravičiš, ker drugače se me pa pazi :!: Posledice pripiši sam sebi, ti spužva ena..
:evil: :evil: :evil:

Kaj bomo imeli od slik?? Videli bomo al lažeš al ne :!: Aja, pa slik z neta ne limaj gor, ker pol si naj****.. sam sebe pokopaš in dokažeš da imam prav da si psihič, ki ve samo jebat folk v glavo :!:
PEACE!

Uporabniški avatar
adrenalin
Nov uporabnik

Napisal/-a adrenalin Ne okt 07, 2007 2:09 pm

daj raje idi na edno pijvo ka se malo stejzniš pa te idi spat pa potem idi dalje pisatkako boš lagal!!
ti jaz dam bolan da ti j***m mater v glavo!!
zahtevam opravičilo drugače bodo sankcije in ti nebo prijetno :/:o:/

L.p

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 2:10 pm

Z moje strani jemi tud sledijo sankcije, ker dokler sem jaz živa te nede nihče žalil, še najmanj pa en psihič :!: :evil:

ZAHTEVAM IN ČAKAM OPRAVIČILO PROTI ADRENALINU :!:
PEACE!

leoCar
Poznavalec foruma

Napisal/-a leoCar Ne okt 07, 2007 2:13 pm

Adrenalin_Girl je napisal/-a::@ Adrenalin:

Tak kot si rekel, možžno da ima res majhne makete teh avtov, al pa tiste ko se upravljajo na daljinca.. Svoj avto pa skriva tak kak, da bi se šlo za ne vem kaj.. Svetovno skrivnost..

Vrjela bi mu, da mu avto gre 0 -100km/h 4.3 sek, če bi imel doma naslednji stroj:

Mercedes CLS 63 AMG

Evo še malo slik za posladek:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Več o tej ČRNI STRELI oz. PUŠČICI si lahko preberete na:

http://www.motormobiles2.de/autobericht ... g0605.html

Upam, da neboš rekel čez par dni al pa tednov, da ti tak avto stoji doma, ker potem pa tudi se razpočim od smeha :!: :lol: :lol: :lol:

:cry :cry :cry :cry
BMW E46

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 2:16 pm

:@ leoCar:

Glede na to, da ti je Ice_Angel že grozil z bejzbolko, se strinjaš naj se prikaže v prekmurju in dokaže da ni lažnivec :?: :?:
PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:17 pm

Od: adrenalin
Za: Ice_Angel
Objavljeno: ned okt 07, 2007 2:13 pm
Naslov (kratek, točen opis!): moje mnenje Citiraj sporočilo
veš kaj idi u 3pm pa nehaj ljudi po netu zajebavat!!
prvo kot prvo daj kake slike gor potem ti bom verjel10%,za dalje pa bom videl!
pa zahtevam opravičilo za žaljenje!!!!!!!!!!ampak tako opravičilo ka bodo vsi na forumi videli

to je sporocilo prejeto meni od adrenalin a ti nekaj povem kdo se je v koga vtiku?ti torej kdo se bo komu opraviceval mars ti u 3pm...ce ti rata ce sam u eno:)
2ice4u

Uporabniški avatar
adrenalin
Nov uporabnik

Napisal/-a adrenalin Ne okt 07, 2007 2:20 pm

kdo se strinja ka to temo zaklenemo?
mislim ka je šla malenkost predaleč!!

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne okt 07, 2007 2:23 pm

ne zaklepat sam ne se več spuščat tako nizko vsi skupaj a smo ljudje ali otročički
biturbo SKN Project CT3 50

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:26 pm

evo fotkice en del se pride..slike so avtov obeh in tudi sportnega in navadnega racunalnika.... papirje od lizinga nissana mi bo frend ju3 skeniral ker slikano se ne vidi nicesar.....
Priponke
Slika005.jpg
Slika004.jpg
Slika003.jpg
Slika002.jpg
Slika001.jpg
Slika000.jpg
2ice4u

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:27 pm

adrenalin je napisal/-a:kdo se strinja ka to temo zaklenemo?
mislim ka je šla malenkost predaleč!!

jst sm tize povedu da si se ti zacel vame vtikat..ne jaz v tebe...lepo prosim nehas tukaj pisat..cre ne panaj raje tebe zaklenejo pa bo mir...lp
2ice4u

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Ne okt 07, 2007 2:27 pm

Pa dajte že nehat froci eni... :roll:

Boli nas. Tudi če maš Tipota s 300 konji. Če maš kaj za pokazat pokaži, sicer pa daj mir. Torej dokler ne bo posnetkov oz. dokazov se nehajte drkat v glavo ker nobenga ne zanima.
Slika

Adrenalin_Girl
Nov uporabnik

Napisal/-a Adrenalin_Girl Ne okt 07, 2007 2:28 pm

Ice_Angel je napisal/-a:nisem hiter sem pa glasen

to je sporocilo prejeto meni od adrenalin a ti nekaj povem kdo se je v koga vtiku?ti torej kdo se bo komu opraviceval mars ti u 3pm...ce ti rata ce sam u eno:)

Ej, zadnjič te opozarjam:

OPRAVIČI SE ADRENALINU ZA ŽALITVE, KER DRUGAČE PRIPIŠI POSLEDICE SAM SEBI :!: :!: :!: :evil:

Pa še nekaj, nate se nihče nebi spravil, če nebi bil patetičen spužvast lažnivec, ki nima v glavi niti 10% pameti.. Daj strezni se že in priznaj grehe, da te nebomo morali na koncu prisiliti :!: :evil:

Bog, daj vsaj 5% pameti tistim, ki si jim jo ob rojstvu pozabil dat :!:

:@ Adrenalin:

Tema, se bo zaklenla, ko bo se Ice_Angel ti JAVNO OPRAVIČIL in priznal VSE LAŽI, potem pa letel s foruma za večno :!: Tako je vsaj moje osebno mnenje :!:
PEACE!

Ice_Angel
Novinec

Napisal/-a Ice_Angel Ne okt 07, 2007 2:31 pm

slike drugi del
Priponke
Slika012.jpg
Slika011.jpg
Slika009.jpg
Slika008.jpg
Slika007.jpg
2ice4u